Vrijmaken van je eigen wijsheid 

Tijdens een dagdeel, anderhalf uur of een intensive ga je samen met mij aan het werk om de diepere waarheid van dit moment te kunnen horen. Zodat je met een waarachtige energie dit huidige moment met jouw ‘probleem’ kunt benaderen. 

Je bent op deze pagina beland omdat je gedachten en je emoties op tilt geslagen zijn. En je gewoon echt niet weet hoe je nu verder moet. Je kunt wel wat dingen bedenken, maar het voélt allemaal niet goed.

Je gedachten blijven maar doorgaan.
Op het gebied van relaties, rouw, werk, een droom die je voor jezelf hebt, je leven in het algemeen of een creatief project.
 

In een samenwerking halen we naar boven wat nu gezien mag worden om weer in beweging te komen.
Om jezelf uit de verlamming, chaotische gedachten, frustratie en paniek te halen en de duidelijke Stem van binnen weer te horen.

Je hebt misschien al eens iets ooit van me gelezen of gehoord wat je diep van binnen heeft geraakt. En je voelt sterk: ik wil me met haar verbinden. Dit gaat me iets heel moois geven. 

Dat wat jou diep heeft geraakt, zit ook in jou. En daar wil ik je naar toe brengen. Ik ben er graag voor je om te luisteren naar de hoogste waarheid van dit moment en hoe je hiernaar kunt handelen. Zodat je meer plezier, ontspanning en helderheid kunt ervaren. En weer in lijn bent met het Leven. 

“Onze sessie werkt nu nog door! Als ik terugdenk aan de sessie voel ik gelijk weer de energie die we toen te pakken hadden.
Ze is nog steeds zo sterk aanwezig!”

Als we de taal van het hart horen en haar advies opvolgen, voelen we weer dat ene, fijne gevoel:
Dít is het. Dit is wat moest gebeuren. Dit is wat ik moest doen! 

Daar wil ik je naar toe brengen. 

Ik bied 3 mogelijkheden aan:
een enkelvoudige sessie, een dagdeel of een intensive.
Hoeveel tijd en inzichten gun jij jezelf?
Hoe langer, hoe meer inzichten en waarde.
(Ik vind het zelf héél leuk om een dagdeel of een intensive samen met je te werken. Dit is wat ik het liefst doe. Dan kan er het meest gebeuren.)

De sessies vinden online vanuit je eigen woonkamer of op locatie in Leuth, Gelderland (bij Nijmegen) plaats.

 

 

 

1) Een enkelvoudige sessie van anderhalf uur op Skype of in mijn praktijk (Leuth, Gelderland).

Voor een tipje van de sluier.

Vragenlijst: vul hier de vragenlijst in

Na het invullen van de vragenlijst stuur ik je een mail ter bevestiging en enkele data om af te spreken.

Tussen het versturen van het formulier en de sessie kan 1 tot 2 weken tussen zitten.

Duur: 1,5 uur
Skype: €99,-
In mijn praktijk: met een lekker kopje thee: €99,-
incl. 21%btw

Let op: als je een sessie bij mij volgt, werkt dit nog lang door. Zorg ervoor dat je de avond na de sessie voor jezelf vrij maakt om gedachten en gevoelens de vrije ruimte te geven en eventueel je ervaring voor jezelf op te schrijven.

2) Een dagdeel om net wat dieper te kunnen gaan dan een enkelvoudige sessies. In mijn praktijk (Leuth, Gelderland). Let op: Het kan zijn dat ik aan de hand van jouw vraag een ander aanbod doe. Ik zoek altijd naar het meest passende aanbod voor jouw hulpvraag.

Voor de grotere vragen en als er veel speelt in je leven nu. 

Vragenlijst: vul hier de vragenlijst in

Na het invullen van de vragenlijst stuur ik je een mail ter bevestiging en enkele data om af te spreken.

Tussen het versturen van het formulier en de sessie kan 1 tot 4 weken tussen zitten.

Duur: 3 uur
Skype (inclusief gratis video opname): €275,-
In mijn praktijk: met een lekker kopje thee en lekkers: €275
incl. 21%btw

Let op: als je een dagdeel bij mij volgt, werkt dit nog lang door. Zorg ervoor dat je de avond na de sessie voor jezelf vrij maakt om gedachten en gevoelens de vrije ruimte te geven en eventueel je ervaring voor jezelf op te schrijven.

 3) Een intensive: álle tijd voor jou. Eén dagdeel in mijn praktijk en 2 navolgsessies op Skype. Diepgang, transformatie, ontspanning en plezier. Voor grote thema’s als Ziek van verlangen zijn, helemaal vastzitten in je leven of als je iemand moet loslaten. Mét een heerlijke lunch, chocolade en iets om te knabbelen.

Voor de grotere vragen en als er veel speelt in je leven. Voor als je je verhaal kwijt wilt. 

Vragenlijst: vul hier de vragenlijst in en vraag het gratis en vrijblijvende telefoon- of skype gesprek aan!

Na het invullen van de vragenlijst stuur ik je een mail ter bevestiging en maken we een belafspraak.

Tussen het versturen van het formulier, de belafspraak en de dag van de intensive kan 1 tot 4 weken tussen zitten.

Duur: dit verschilt per hulpvraag. De basis is: 1 hele dag en 2 navolgsessies van 1,5 uur verspreid over 3 maanden.

Belangrijk: Ik luister naar jouw unieke situatie en maak daar een passend aanbod op. Intensives zijn maat werk.
Intensives vinden alleen live plaats. De investering hoor je wanneer ik een duidelijker beeld heb van wat voor jou het beste werkt.

Let op: als je een intensive bij mij volgt, werkt dit nog lang door. Zorg ervoor dat je de avond na de sessie voor jezelf vrij maakt om gedachten en gevoelens de vrije ruimte te geven en eventueel je ervaring voor jezelf op te schrijven.

We hebben allemaal een eigen wijsheid:
een bron in onszelf die heel goed weet wat goed voor ons is,
wat ons werkelijk blij in het leven maakt
en hoe we dat ene lastige probleem kunnen oplossen.

Ik help je contact te maken met jouw eigen wijsheid.

Dit zal je je hele leven bijblijven.

“Na onze sessie ben ik gelijk aan de slag gegaan en kwam ik direct in een grote storm terecht waar ik niet gelijk iets aan kon doen.

Midden in de nacht werd ik wakker met een helder antwoord. Precies zoals je zei dat er nog meer inzichten zullen komen!

Daarnaast voel ik me heel daadkrachtig, gerust, helder, licht en verbonden en kan ik het nu loslaten en me op mezelf richten.”

Linda

Wauw, na mijn sessie met Anne, voelde ik een ontspanning, alsof ik 3 weken op vakantie was geweest.

Het van alles moeten en druk, druk, druk, viel als een berg van me af. Ik mocht van mezelf, voelen, en ik mag gewoon even zijn en hoef niks. Dat gevoel van volledige acceptatie en rust en ontspanning, dat kan ik me niet meer herinneren, wanneer ik dat voor het laatst gevoeld heb.

Dankje hiervoor, hoe bijzonder, ik kan het bijna niet geloven. Ik had een oprecht gevoel van ik mag even ademhalen en gewoon zijn, ook een welgevoelde oprechte lach, die kwam binnen om een gekke sprong die mijn hondje maakte. Dat besef was confronterend, maar vooral ook bevrijdend.
Ik kon mezelf met een frisse blik bekijken en met Anne, door de vragen die zij stelde en de nawerking die ons gesprek had, ontdekken, waar ik zelf vast zat in mijn groei als hypnosetherapeut. Haar waarde als spirituele coach is ontmeetbaar en ik raad iedereen van harte een moment met Anne aan. Het best cadeau dat je jezelf kunt geven, om te ontspannen, te onderzoeken en je creativiteit een boost te geven met oog voor jouw behoeften als persoon en als professional.

Zij werkt vanuit haar hart en haar scherpe observatie en kwaliteiten om tot de kern te komen, zijn heel bijzonder en empowering.
Dankje lieve Anne, voor jouw hart, toewijding en het geweldige werk dat je doet!
Jacqueline

Hypnotherapeut, https://www.jacquelinecordeiro.com/

“Jouw woorden hebben me zeker laten focussen op een bepaalde manier, op een andere manier dan ik tot nu toe bezig ben geweest. (…) Je bent heel goed in mensen enthousiast maken. In mensen laten zien en voelen dat ze ontzettend rijk zijn en dat ze ruimte in mogen nemen.”

Marit

De Gouden Radijs.nl

Ontvang geregeld gratis(!) inspiratie

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne: Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe. Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright Leuth, Gelderland (Bij Nijmegen) zieltjemail@gmail.com 06 280 400 69 Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs