Ik was een ruime maand geleden eerlijk over iets waarvan ik wist dat het minimaal twee harten zou breken: de zijne en de mijne.

Verschillende jaren lang liep ik met een geheim rond dat ik uit schaamte ver in mezelf wegstopte

Ik had iets gedaan dat tegen alle regels van mijn geliefde indruist én die van onze maatschappij.

Als hij ‘het’ ooit te weten zou komen, zou mijn relatie over zijn. Dat wist ik al die jaren zeker. En als anderen het ooit te weten zouden komen, was de kans groot dat het merendeel van de mensen me zou verketteren.

Want dit, dit doe je écht niet. 

En erover zwijgen al helemaal niet. 

Toch gingen er heel wat jaren voorbij voordat ik de moed had om in detail aan mijn geliefde te vertellen wat er gebeurde. In deze video vertel ik wat er daarna gebeurde:

Van nature

Van nature

Hij zit op de ene bank, ik op de andere. Starend in de leegte geeft hij antwoord op mijn vraag. "Ik kan het gewoon niet, Anne... Ik zou het wel willen, maar iedere keer als ik in de buurt van een aanraking kom, voel ik zo'n weerstand." Mijn hart krimpt ineen. Met de...