Omdat de sessies  vrij privé en soms zelfs taboedoorbrekend zijn, vinden klanten het spannend om een testimonial achter te laten en zie je niet altijd een fotootje erbij. Dat begrijp ik helemaal. Dank aan allen die de tijd hebben genomen en ook voelden dat ze hun mooie ervaringen wilden delen. 

Anne spreekt naar het hart en durft al haar eigen ‘shit’ op tafel te gooien omdat dat is wat WAAR is op dat moment. En daarmee inspireert ze mij om hetzelfde te doen. Te zien dat mens-zijn meer is dan alleen het plaatje wat ik zelf neer wil zetten, waar ik op dat moment in geloven wil. Stel ik mij open voor wat ik nog meer ben en kan zijn, en durf ik vanuit die plek het leven te gaan ervaren? In haar blogs en flimpjes stelt Anne zich open voor haar vragen, verdriet, verlangens, wijsheid, kracht en gekte en laat ze (met humor) aan mij zien dat zij onderdeel zijn van het geheel mens; de ene niet beter dan het andere.

Maria

Ik vind Anne een enorm inspirerende persoonlijkheid en volg haar dan ook graag op Facebook. Daarnaast heb ik heb twee bijzondere readings van Anne mogen ontvangen. Wat als eerste heel fijn was, was de erkenning die ik kreeg voor mijn worstelingen… de échtheid en oprechtheid van haar woorden stroomden rechtstreeks mijn hart binnen. Vooraf had ik niet eens in de gaten dat ik daar zo naar verlangde… erkenning… Maar wél dus! De boodschappen die Anne aan mij doorgaf waren heel helder, krachtig en liefdevol. En in de weken na de reading is er veel bij mij in beweging gekomen. Ik voel dat er in mij een enorme omslag is van zwaarte naar licht! Dankjewel lieve Anne

Eleanor

De teksten van Anne raken mij keer op keer, net als haar illustraties. Rauw, eerlijk, moedig, diep, grappig, ontroerend, teder, naakt. Zoals het leven (van buiten én van binnen) écht is, waardoor ik direct bij mijn eigen binnenwereld kan, ook bij de stukken die zich wat verdekt hebben opgesteld.

Afke Bohle, schrijfster

Haar readings zijn zeker een aanrader! Voelde puur en oprecht liefdevol aan. Misschien wel confronterend, maar daardoor juist leerzaam. Het was voor mij precies wat ik moest horen en weten op dat moment!! ??

Marlis Giebels, goudsmit

“Dank lieve Anne, heel veel dank! Ik heb alleen nog maar de tekst gelezen, wel al 2x, vanmorgen en net weer, en die is al zo raak, wauw! 

Ik ga je geluidsbestand ook nog luisteren en zal het ongetwijfeld nog vaker luisteren en lezen. 
Het is precies dat vriendelijke duwtje in mijn rug: het hoeft niet meteen groots maar ook met een kleine stap bewandel ik het pad van mijn hart. En misschien word het groots en misschien ook niet, ik zal de stapjes zetten op mijn tempo en in de richting waarin ik geloof.” 
Annemiek

De reading van Anne is voor mij een toegangskaartje naar mijn hart. Ze heeft datgene benoemd, waar ik zelf niet aan durfde te denken. Juist doordat Anne de vinger op de zere plek legt, geeft ze toegang naar het diepe voelen en naar wijsheid. Dat ervaar ik als bevrijdend en helend!

Michelle

Anne is een bijzonder, slim, creatief, inspirerend mens. Ik doe bij haar de online cursus schrijven vanuit je hart. Zo bijzonder, diepgaand, inspirerend en ik ben zeer onder de indruk van de opbouw, de inhoud en de begeleiding. Ik heb weer veel nieuwe dingen in en van mezelf ontdekt. Deze cursus is dan ook echt een ontdekkingsreis naar binnen, in jezelf. Zodat je daarna meer van je zelf kunt laten zien/horen. Ik kan het iedereen die er van droomt te schrijven aan raden!!!!

Gemma, coach

Anne krijgt het voor elkaar om elke keer een blog achter te laten die precies beschrijft wat ik op dat moment nodig heb. Het is misschien wel de enige mailing in mijn inbox die ik blijf lezen. Een fijn, oprecht, open mens die bovenal ook gewoon lekker nuchter blijft.

Simone, professioneel danseres en choreografe

Wauw, na mijn sessie met Anne, voelde ik een ontspanning, alsof ik 3 weken op vakantie was geweest.

Het van alles moeten en druk, druk, druk, viel als een berg van me af. Ik mocht van mezelf, voelen, en ik mag gewoon even zijn en hoef niks. Dat gevoel van volledige acceptatie en rust en ontspanning, dat kan ik me niet meer herinneren, wanneer ik dat voor het laatst gevoeld heb.

Dankje hiervoor, hoe bijzonder, ik kan het bijna niet geloven. Ik had een oprecht gevoel van ik mag even ademhalen en gewoon zijn, ook een welgevoelde oprechte lach, die kwam binnen om een gekke sprong die mijn hondje maakte. Dat besef was confronterend, maar vooral ook bevrijdend.
Ik kon mezelf met een frisse blik bekijken en met Anne, door de vragen die zij stelde en de nawerking die ons gesprek had, ontdekken, waar ik zelf vast zat in mijn groei als hypnosetherapeut. Haar waarde als spirituele coach is ontmeetbaar en ik raad iedereen van harte een moment met Anne aan. Het best cadeau dat je jezelf kunt geven, om te ontspannen, te onderzoeken en je creativiteit een boost te geven met oog voor jouw behoeften als persoon en als professional.

Zij werkt vanuit haar hart en haar scherpe observatie en kwaliteiten om tot de kern te komen, zijn heel bijzonder en empowering.
Dankje lieve Anne, voor jouw hart, toewijding en het geweldige werk dat je doet!
Jacqueline Cordeiro

hypnotherapeut, https://www.jacquelinecordeiro.com/

Jouw woorden hebben me zeker laten focussen op een bepaalde manier, op een andere manier dan ik tot nu toe bezig ben geweest. (…) Je bent heel goed in mensen enthousiast maken. In mensen laten zien en voelen dat ze ontzettend rijk zijn en dat ze ruimte in mogen nemen.

Marit, kunstenaar en kok

Ik bewonder Anne ontzettend voor hoe ze op haar eigen unieke manier tastbaar maakt wat moeilijk uit te leggen is in ‘dagelijkse’ woorden. Met haar creativiteit: tekeningen, grapjes, lichaamstaal, associaties, humor en de fysieke ruimte die ze gecreëerd heeft, bracht ze me dichter bij wat er al een tijdje in me naar boven wilde komen.

Ik zag dat ze de beelden die ik schetste ook voor zich zag.
Ze luistert ook tussen de woorden door en gebruikt haar lichaam en stem om sommige gevoelens uit te beelden die niet in woorden te vatten zijn. Dit was voor mij héél fijn, omdat ik mij in mijn lichaamstaal ook begrepen voelde.
Ook voelt ze goed aan wanneer een thema onderzocht mag worden en wanneer een thema op dat moment niet écht belangrijk voor me was.

Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.
Na de sessie ben ik gaan wandelen in het prachtige gebied waar Anne woont en ik voelde me mezelf. Mijn gevoelens hadden de ruimte om te stromen. Ik was in staat verbinding te maken met de natuur en de mensen die ik onderweg tegenkwam.
De dagen erna voelde ik me moe en soms angstig. Toen heb ik contact gehad met Anne en dat heeft me geholpen om het proces te omarmen.
Best lastig om de ervaring volledig in woorden om te zetten, maar wat ik vooral heel erg bijzonder vind, is dat ze zo vrij is in haar manier van luisteren en van zichzelf uitten. Dit gaf mij namelijk ook die ruimte om mezelf te uitten.

Anoniem

Na onze relatiesessie ben ik gelijk aan de slag gegaan en kwam ik direct in een grote storm terecht waar ik niet gelijk iets aan kon doen.

Midden in de nacht werd ik wakker met een helder antwoord. Precies zoals je zei dat er nog meer inzichten zullen komen!

Daarnaast voel ik me heel daadkrachtig, gerust, helder, licht en verbonden en kan ik het nu loslaten en me op mezelf richten.”

Linda

Heb vanavond weer eens jouw spel ‘praktiseer je eigen wijsheid spel’ gebruikt tijdens een coaching sessie…..ik blijft het een heerlijke tool vinden. Nog heel veel dank hiervoor en liefs

Esther Verhooren, kindercoaching

Ik voelde me aangetrokken tot haar berichten omdat ze zo mooi donker en licht zijn. Ik deed mee aan Leren Scheppen (online programma). I had een kinderwens en daar wilde ik aan werken. Haar scheppende kracht van de menstruatiecyclus moest het antwoord zijn. 
Anne maakt de theorie en de wijsheid concreet op een ontzettend leuke manier. Uiteindelijk is het zelfs zo dat ik zwanger ben geworden. Het voelt dat Leren Scheppen daar een belangrijk onderdeel van is geweest.

Eefje Wichers, coach en schrijfster, praktijk leeft

Over het praktiseer je eigen wijsheid spel:
Anne, het is bizar, het is een lange tijd geleden dat ik me zo dichtbij mezelf voelde.
 En dat ik zo sterk ervaarde wat IK belangrijk vind.Echt. Waaaah!

Je hebt iets prachtig gemaakt. Je bent echt een bijzonder wezentje hoor. Dat je al zoveel mensen dit hebt kunnen geven.

Je gaat een heftige en zeker niet makkelijke strijd aan met het leven volgens mij. Een strijd waarvan veel mensen misschien denken: waarom? Maar als dit soort dingen eruit komen… Wow…

Dat vind ik echt heel erg mooi.

En niet alleen voor mijzelf, want ik heb gelezen hoeveel mensen er inmiddels veel uit hebben kunnen halen.

Waah, en het mooie is, het gaf me zoveel meer om het probleem heen, en ik kwam erachter dat het niet per se het probleem was wat het probleem was. Maar iets heel anders.

Waaaaaaaah Anne, echt, je wilt niet weten hoe dankbaar ik je ben. Of eigenlijk wel. Ik ben je zo dankbaar.

Marit

Mark stuurde me een bloemetje en beschreef later zijn ervaring in een mail:

“ik heb erg veel aan het spel. Door het spelen van het spel kwam ik weer bij mezelf, mijn eigen ik. Ik ben mezelf al jaren kwijt en ben constant aan het prakeseren wie ik ben en over wat mijn doel hier is, omdat ik niet het gevoel heb dat ik iets toevoeg aan deze wereld.

Ik heb een paar flinke rotjaren

achter de rug die mij behoorlijk getekend hebben op vele vlakken.

En dan kom jij voorbij op facebook en lees je verhaal en dan zijn er zoveel dingen die ik herken! En het spel dat jij gemaakt hebt is echt iets bijzonders. Er is een zwaar tekort aan mensen zoals jou, daarom vond ik dat bloemetje een mooie reflectie voor het gevoel wat ik bij deze ervaring kreeg.
Mark

Wauw Anne, ik heb net het spel voor het eerst gedaan

Wauw wauw wauw

Zo onder de indruk!

Wat heb je dit mooi gemaakt!

Het heeft me onwijs veel opgeleverd!
Van het ‘oppervlakkige probleem’ kom ik ineens in een diepere laag… het daadwerkelijke knelpunt in mij ? 
beste aankoop v.h. jaar; nu al!Madelief

Levenskunstenaar Liefwerk

Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op ten duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak. Mijn realisaties komen soms wat langzamer en zodoende lees ik graag haar texten na, omdat ik elke keer iets nieuws ontdek- soms heb ik het gevoel dat ze me beter begrijpt dan ik mezelf begrijp, als ze over zichzelf schrijft. Het volgen van leren scheppen voelt als een school voor levenswijsheid: je moet je huiswerk maken. En de rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer. Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij een beetje meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik verlies haar niet uit het oog, en ben haar ontzettend dankbaar voor haar prachtige inbreng in mijn leven.

Anna

over haar deelname aan Leren Scheppen (online cursus)

Ik wou dat ik het spel ten tijden van mijn verboden verliefdheden had gekend. (Ziek van Verlangen methode) Ik werd me destijds pas na een paar keer bewust, dat de verliefdheid steeds niet meer dan een paracetamol was en er een diepere pijn speelde. Daarnaast laat dit spel in mijn ogen zien, dat er meer mensen soms ziek zijn van verlangen. Je bent hier niet alleen in en bent zeker geen “slecht mens” als het je een keer overkomt.

Ziek van verlangen overkomt ons allemaal een keer of zelfs vaker. Spellen als deze maken het mogelijk om “het grotere” achter de verliefdheid te zien. Om het uit de taboesfeer te halen en te laten zien dat er vaak meer speelt dan enkel zwart-wit verliefdheid.

Cindy Stal

Levenskunstenaar - Cindy's coaching corner

EEN ANTWOORD OP STOPPEN MET EEN VERSLAVING (ROKEN) 

 

Het duurde een tijdje voordat ik mijn tante ervan had overtuigd dat ze het Praktiseer je eigen wijsheid spel eens kon proberen om haar verslaving met roken te onderzoeken. Mijn tante: een zelfbewuste vrouw, met een heel groot hart, probeert al járen te stoppen, maar het lukte haar steeds niet.

Tot ik afgelopen Kerstmis het Praktiseer je eigen wijsheid spel gewoon in haar handen duwde en zei: “nu heb je het in huis, je hoeft er niets voor te geven. Probeer het gewoon.”

Zoals dat wel vaker gaat met nieuwe eigenaren van het spel, gingen er maanden voorbij tot ik weer iets van haar hoorde.
Tot we even kort spraken op What’s App en ze me liet weten dat ze dankzij het spel gestopt is met roken. “390 sigaretten heb ik al niet gerookt. Dit spel is grandioos. 

Toen we samen vlaai aan het eten waren tijdens Pasen, deelde ze haar ervaring met me:
“Ik ben het spel achter mijn bureautje gaan spelen. Ik las alle vragen door en die deden al zoveel met me, dat ik besloot even te stoppen en om buiten te gaan wandelen. Onder het wandelen kreeg ik ineens het besef dat ik, terwijl ik 200017 sigaretten had gerookt in mij leven (daar is een app voor om het uit te rekenen), in al die tijd EEN LEEGTE in mezelf aan het vullen was met die sigaretten. Ik werd daar zo boos van, ik zag ineens wat ik mezelf heb aangedaan. Alleen al dankzij het doorlezen van alle vragen, kreeg ik al dit grote inzicht.

En toen dacht ik: waar kan ik deze leegte die ik ervaar, wel mee vullen? 
Wat zou ik allemaal doen als ik niet zou roken?

Ik zou meer gaan wandelen, ik zou me fitter voelen, ik zou meer met mijn kleinkind gaan doen, alles dat ik eigen wil doen, maar steeds niet doe…
Ik stampvoette niet langer van woede, maar ik stampte alle voordelen die het niet-roken met zich meebrengt, bij iedere nieuwe stap, in mijn lichaam.

Na het wandelen kwam ik thuis en ik heb het spel vier weken lang laten liggen. Tijdens die vier weken heb ik gewoon gerookt.

Maar na die vier weken ging ik toch weer achter mijn bureau zitten. Ik heb het hele spel, van voren naar achteren, uitgewerkt met mijn pen in een schriftje. Ik heb alle verschillende rollen ‘op de sigaret gezet’. De cynicus en de dood waren het meest confronterend voor me. Ik heb, iedere keer als ik iets voelde, hier veel ruimte aan gegeven. Soms dacht ik: shit, ik moet Anne bellen, maar ik voelde ook dat ik dit alleen wilde doen.

Aan het eind van het spel voelde ik sterk: 
dit is de tijd om te gaan stoppen.

Ik heb door dit spel een bewustzijn kunnen leggen op wat ik allemaal onbewust was. Het was een intens spel dat diep heeft gewerkt. Vooral de dromer raakt me nog, die gaf me een toekomst. Als ik zou blijven roken, zou ik niet de toekomst hebben die ik mezelf toewens.

Sindsdien heb ik niet meer gerookt.”

Later liep ik naar de gang om naar de wc te gaan en in de gang, bij je jassen en de tassen, zag ik mijn tante het aankoopbedrag van het spel uit haar portemonnee pakken. “Hier, Anne. Het is het meer dan waard.”

Ik ben ongelooflijk trots op mijn tante dat ze er bewust voor is gaan zitten om iets heel lastigs in haar leven te onderzoeken. Dankzij het Praktiseer je eigen wijsheid spel, kan je zelf, zonder coach(!), ieder probleem dat je maar tegenkomt in je leven onder de loep nemen en achter wijsheden van jezelf komen, die je weer EEN LEVEN TERUGGEVEN.
En dat schrijf ik in hoofdletters, want dat is precies wat het spel met je doet! Deze inzichtmethode komt bij de hoeken en kieren in jezelf waar je met je eigen, dagelijkse gedachten niet bij kunt komen. Maar dankzij de bijzondere inzichtvragen in het spel, wordt dat wat gezien wil worden geopenbaard en geeft het je een enorme levensvreugde terug. En wees maar niet bang: er komen geen abstracte inzichten uit die na een tijdje weer verwateren, nee, je ontdekt zelf tijdens het spelen van het spel hoe je jouw wijsheden om kunt zetten in de praktijk.

Tante van Anne

‘De weg naar leven vanuit je hart’

In 2017 heb ik bij Anne het ‘luister en volg je eigen hart’ traject gevolgd, oprecht een keerpunt in mijn leven.

Bij aanvang waren er een aantal verwachtingen; ik hoopte de weg van mijn hart te vinden en te durven volgen, mezelf meer waard te vinden en meer in contact te komen met de ongeziene wereld. En deze zijn allemaal uitgekomen door het traject !!

Alle sessies waren intens, maar vooral de eerste. Ze waren allemaal inzicht gevend. De begeleiding van Anne hierbij was heel erg fijn, naast de contact momenten om de twee weken, was er genoeg mailcontact. Ik ben hierdoor weer gaan genieten van ervaringen opschrijven, en dit allemaal mogen delen met Anne was een cadeautje. Er werd naar je geluisterd, je ervaringen werden namelijk zorgvuldig gelezen!

Met het zetten van stappen richting mijn dromen, kwam er ook regelmatig pijn omhoog. Anne nam het waar, maakte het bespreekbaar en maakte er ruimte voor. Door het accepteren en voelen van de pijn maakte dit ruimte voor nieuwe dromen en konden nieuwe stappen gezet worden! Dit waren niet altijd de fijnste momenten, maar achteraf gezien wel de stukken die me tegenhielden in het volgen van mijn hart. Het leven voelde lichter, speelser na het aangaan van deze pijn momenten. De zwaarte die me vaak omlaag trok, had minder zeggenschap over me.

Het mooiste resultaat van dit traject: mijn dromen zijn duidelijk en door er zelf in te geloven, geeft het leven me telkens nieuwe kansen om dit waar te kunnen maken. En ik kan ze nu toelaten, inclusief de hobbels en na-inspiratie dipjes!

Oprecht had ik dit niet alleen gekund. De hulp van Anne bij dit traject is betrokken, professioneel, inlevend en meelevend. Een hele betere ‘droomhelper’ had ik me niet kunnen wensen 

De wereld is echt een stuk mooier door Zieltje, Anne en haar persoonlijke begeleiding.” – Maud

Maud

over 'de weg naar leven vanuit je hart' traject

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne:

Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe.

Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright

Praktijkadres

Kalfsheuvel 5

6578 JP Leuth (bij Nijmegen)

[email protected]

06 280 400 69

Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs