Liefdevol kijken naar Geheimen

on demand online class


On demand
online class:

Liefdevol kijken naar Geheimen

140 min – 3 video’s in de vorm van een lezing
mét als bonus een inzichtgevend document met hulpvragen om dieper in jezelf te gaan,

vorm: zelfstandig

 

 

Er is niets menselijkers dan het hebben van een geheim. Toch denken we vaak dat we de enigen zijn die iets met ons meedragen, wat (bijna) niemand anders weet.

De zelfveroordeling is hard.
We zijn boos op onszelf dat we iets hebben gedaan wat niet oké was en/of boos op onszelf dat we ergens niet eerlijk voor uit komen.

We zitten vast. We voelen schaamte. We voelen ons schuldig. En als we echt dieper kijken, kan het zijn dat je misschien voelt: “Ik ben een slecht, slecht mens…”

We kunnen op momenten vol angst zijn dat het geheim ooit uit zal komen. 

We proberen in sommige gevallen, koste wat kost, het geheim te beschermen. Vaak houden we iets geheim uit liefde voor de ander of uit liefde voor onzelf. En omdat we bang zijn alles te verliezen wat ons dierbaar is.

In deze persoonlijke lezing laat ik je een totaal andere kijk op geheimen zien vanuit het ‘grotere plaatje’. Zodat jij meer zelfliefde gaat voelen, de zelfveroordeling zachter wordt en je je weer verbonden gaat voelen met jouw dierbaren.

Zonder dat je het geheim hoeft te delen.

Deze (on demand) class:

 • Na deze online lezing zal je je een stuk vrijer voelen omdat je gaat voélen en begrijpen dat een geheim opbiechten géén kwestie is van wilskracht. Ik laat je zien dat een geheim hebben en erover zwijgen, onderdeel is van complexe systemen die vaak buiten onze menselijke wil gaan. 

 • Ik laat je een diepere betekenis van het hebben van een geheim zien zodat je ziet dat het een onderdeel is van een groter plan. Het is niet jouw schuld. 

 • Angst of schuld zal minderen door meer kennis over dit onderwerp te vergaren.

Verlang je naar meer zachtheid en mildheid naar jezelf in dat wat je (nog) verborgen wilt houden?  
Zonder dat daarmee de situatie aan de buitenkant hoeft te veranderen?

Scroll door deze pagina heen en als je geraakt wordt,
twijfel dan niet deze online lezing aan jezelf te geven. 

 

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt de online class on demand bekijken,

in je eigen veilige omgeving.
Als onderdeel van het Ziek van verlangen pakket
(3 lezingen + dé online cursus)

€197,-

Mijn verhaal

Zes jaar geleden gebeurde het. En zes jaar lang zweeg ik erover. Maar een paar mensen waarbij ik af en toe mijn hart luchtte, wisten ervan. Ik was er als de dood voor dat het ooit uit zou komen. Als iemand zei: “Geheimen komen altijd uit,” draaide mijn maag om. Nooit, dacht ik. Nooit. Dit zou hem teveel pijn doen.

Want als hij het te weten zou komen, mijn lieve geliefde, dan zou ik alles kwijt zijn. Hem, ons huis, mijn praktijk aan huis. Mijn toekomst met hem en alle plannen die we samen hebben… Het risico was te groot. 

Het lijkt alsof dit een verstandelijke keuze was. Maar dat was het niet. Als hij ernaar vroeg, toonde ik steeds weer dezelfde schoongepoetste leugen. Het leek wel alsof ik niet anders kon…. Ik was ‘monddood’.

Dankzij mijn kennis over het systemisch werk wist ik dat mijn zwijgen niet voor niets was. En ook in mijn praktijk, waar ik jaarlijks tientallen mensen spreek, leerde ik dat niemand zijn of haar mond voor haar plezier dichthoudt. “Gewoon iets eerlijk opbiechten,” bestaat in veel gevallen niet. We kunnen pas praten, als het leven bepaalt dat het tijd is. Soms is dat een heel leven lang niet.

Deze kennis heeft mij enorm geholpen en inzicht gegeven. Zonder was ik ‘een hoopje mens’, met deze informatie voel ik dat ik dichter bij een grotere waarheid gekomen ben en mezelf minder beschuldig. Ik kan daardoor veel beter een relatie met mijn geliefde en anderen aangaan. Als het over het onderwerp van mijn geheim gaat, voel ik me krachtig en dicht bij mezelf.

 

Je bent geen slecht mens als je een geheim met je meedraagt. 

Wat het geheim ook is.

Wat het ook maar is dat je voelt dat je moet verbergen. 


In het vroege najaar van 2020 was het zo ver: ineens was het tijd en ineens was er geen weg meer terug. Ik vertel er openhartig over in deze on demand lezing waarin ik 13 liefdevolle lessen deel die ik heb opgedaan over het hebben van een geheim. Lessen vanuit mijn hart naar de jouwe.

 • Er is niets menselijkers dan het hebben van een geheim. Ik wil je laten zien hoe normaal het is om niet te kunnen praten… Te voelen dat je moet liegen… Iets achter te houden…

   

 • Ik wil je laten zien dat je niet de enige bent, dat je niet raar bent, maar dat je ook een volledig, prachtig mens bent mét een geheim.

   

 • Ik begrijp dat dit een hele spannende lezing is, maar het enige wat ik kan zeggen is:

  Ik ben er voor jou. Voor de meest genegeerde, ver weggestopte delen in jou. Zodat jij weer vrijer in het leven kunt staan en je minder schuldig hoeft te voelen.

Het enige dat je hoeft te doen is luisteren en meenemen wat je raakt. De rest laat je liggen…

Als je een geheim hebt, ben je geen slecht mens. Als je iets gedaan hebt wat ‘echt niet kan’, ben je geen slecht mens. Je bent het niet. Je bent het niet. Je bent het niet. Er is niets mis met jou. Soms neemt het leven het gewoon over. Dit was zo’n moment. Soms doen we dingen die we liever niet hadden gedaan. Soms verzwijgen we iets omdat we niet anders kunnen.

 

Als je niet anders kunt, ga er dan maar vanuit dat het helemaal de bedoeling is dat het ook niet anders kan.

Door te luisteren naar ‘het grotere plaatje’, door een zeer beperkte, menselijke manier van kijken even los te laten en open te staan voor een ander perspectief, gaan we ons rustiger voelen. En met meer begrip kijken naar alles wat we meemaken als mens. 

Ja.

“Anne spreekt naar het hart en durft al haar eigen ‘shit’ op tafel te gooien

omdat dat is wat WAAR is op dat moment.

En daarmee inspireert ze mij om hetzelfde te doen.

Te zien dat mens-zijn meer is dan alleen het plaatje wat ik zelf neer wil zetten,
waar ik op dat moment in geloven wil. Stel ik mij open voor wat ik nog meer ben en kan zijn, en durf ik vanuit die plek het leven te gaan ervaren”

– Maria

Dit is belangrijk om te weten: 

3 jaar geleden zou ik bang geworden zijn van deze lezing, maar waarschijnlijk wel het verlangen hebben mee te doen.
Herken je dat?

Ik had dan het volgende zeker willen weten:

Ik ga geen dingen zeggen waardoor je jouw geheim ineens wél gaat delen. Of je verplicht zou voelen het te doen. 

Deze lezing is voor mensen die hardheid voelen rondom het geheim en naar verzachting zoeken. Meer niet. Na de lezing ga je meer liefde voelen naar jezelf en het geheim. 

Jouw geheim blijft jouw geheim. 

 

Andere feiten:

 • Ik ga respectvol met jouw gegevens om. 
 • Ik trek geen conclusies als je deze lezing wilt zien. Ook mensen die geen geheim hebben, hebben zich hier al namelijk voor aangemeld.
 • Deze informatie is ook interessant voor coaches en therapeuten. Zodat je jouw coachees/cliënten nog beter bij kunt staan.
 • Deze kennis is gebaseerd op het systemisch werk. Het systemisch werk staat bekend om zijn grote liefde voor het mens-zijn en zijn oordeelloosheid. 

 

“Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op den duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak.” 
– Anna

Wil je weten hoe je met minder oordelen naar geheimen kunt kijken?

Je kunt de online class zelfstandig bekijken,

in je eigen veilige omgeving. Als onderdeel van het Ziek van verlangenpakket:
3 online lezingen + de online cursus.

€197,-

Wat je krijgt:

Inspiratie, inzichten en een warm hart
En:
– 3 video’s van samen meer dan 140 minuten:

* 13 lessen in leven met een geheim 
* Mijn persoonlijk verhaal 
* Een totaal andere kijk op geheimen & taboes
* 38 inzichtvragen

– Een inzichtgevend document met 38 inzichtvragen om later nog eens te bekijken.
Voor als je echt aan de slag wilt gaan met de innerlijke pijn rond jouw geheim.

De cursus is voor iedereen interessant die…
worstelt met zijn geheim of het geheim van iemand anders. Voor iedereen die een totaal andere kijk
wil krijgen op het hebben van een geheim. 

 

En voor…
Coaches en therapeuten die hun coachees/cliënten met meer bewustzijn willen bijstaan.

 

Wie geeft de online class?

“Ik wou dat ik dit jaren terug had geweten, dan had ik mezelf minder gemeen gevonden. Dan had ik me minder schuldig gevoeld als het er weer eens over ging en ik wéér niets zei.

Ik voel me meer in mijn kracht en laat me niet meer zo makkelijk omver blazen als het over oordelen in geheimen gaat. Ik weet hoe het is. En ik weet hoe het is gegaan. Ik zié hoe het gaat bij anderen. Niets is zwart wit. Oordeel maar, mij blaas je niet meer omver. :-)”

Mijn naam is Anne (van der Sligte) en ik breng zoals altijd een combinatie van eerlijkheid, transparantie, humor, confrontatie en diepgang op je scherm. Wat het toegankelijk en speels maakt om net die trede dieper in jezelf te gaan. Ik heb inmiddels 7,5 jaar ervaring in coaching, ik ben co-auteur van het boek Zinvol rouwen (en ik schrijf nu mijn eigen boek over Ziek van verlangen-zijn) en ik ontwikkel inzichtmethodes waarin je de diepere betekenis van je problemen ontdekt en je eigen wijsheid laat spreken. Ik maak contact met de diepere lagen van ons zijn en communiceer deze met jou.

Spreken over dat wat meestal genegeerd wordt, moet, vind ik, vanuit een heleboel veiligheid gebeuren. Daarom bied ik deze lezing niet in een groep aan, maar bied ik het aan om in je eentje te kunnen doen en voorzichtig op ontdekkingsreis te gaan. Op jouw tempo.

Ik geloof dat hetgeen waar we liever niet naar willen kijken, er eigenlijk voor ons is om onze levens rijker te maken. Het is er niet om onze levens te vergallen, maar het is in onze levens gekomen om ons van binnenuit te transformeren naar een beter mens.

Ook al voelt het misschien niet zo, datgene dat geheim gehouden wordt, is er voor ons om ons te helpen. Ook als het een leven lang misschien verzwegen wordt.  

Vanuit ervaring kan ik zeggen:
Als het tijd is om te kijken naar waar je liever niet naar kijkt, wordt het leven vanaf dan alleen maar verrassender, mooier en rijker. En eh… Het mooie aan innerlijk werk is dat we dit ook kunnen doen als niemand ervan afweet. 😉

“Anne maak theorie en wijsheid concreet
op een ontzettend leuke manier.”
– Eefje

Er is geen goede of slechte manier om deze online class te bekijken. Al kijk je alleen de helft en doe je de inzichtvragen die ik aanbied niet. Al kijk je maar de eerste tien minuten en vergeet je de rest.

Je zal precies dat krijgen wat jij nodig hebt.

Laat je niet voor de gek houden door de mind die zegt dat het op een bepaalde (schoolse) manier moet gebeuren. Ik geloof zelfs dat het alleen al aanschaffen van deze cursus, zonder er iéts mee te doen, je al meer antwoorden zal geven op dit gebied. 

Wil je weten hoe we vanuit een ruimer bewustzijn
kunnen kijken naar het hebben van een geheim?

Je kunt de lezing zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€197,-

197.00

Dit is hét basispakket om jouw verlangen naar een ander te begrijpen. Kijk door de lens van de mystiek naar jouw aantrekkingskracht en pijnlijke verlangens en wat deze drijven. Na het bekijken van deze online classes en het beantwoorden van de inzichtvragen tijdens de lezingen en de online cursus, begrijp je beter waarom dit jou overkomt.
Je zal je innerlijk rustiger voelen, beter weten wat jouw volgende stappen mogen zijn en openstaan voor het ontvangen van nieuwe informatie om uiteindelijk jouw grote vragen te beantwoorden.

In dit pakket vind je naast de belangrijke theorie ook dé ziek van verlangen methode. De methode die ik toepas in een ziek van verlangen intensive om het verhaal van de aantrekkingskracht in kaart te brengen. 

Zonder de informatie en vragen in dit pakket was ik in mijn leven niet gekomen waar ik nu ben. Ik moet weten hoe de vork in de steel zit, wil ik een richting kunnen bepalen en mijn stappen kunnen zetten. Als je nu worstelt met ziek van verlangen-zijn, is dit pakket zo fijn om jezelf te begrijpen en om bewuster te worden van waar je nu in je leven staat.

Ruim 8 uur aan studiemateriaal. Inclusief álle inzichtvragen die je nodig hebt om jouw grote aantrekkingskracht tot de ander te begrijpen. Je ervaart meer helderheid, minder zelfafwijzing, meer zelfcompassie en kunt meer ontspannen in deze spannende tijd.

Laat je niet overweldigen door het aanbod, je hebt alle tijd… 

Belangrijk: bij het aanschaffen van dit product ontvang je in de mail een pdf-bestand. Hierin staan álle inlogcodes om toegang te krijgen tot de lezingen en de online cursus.

Over de online lezingen:

1. De diepere betekenis van jouw verlangen: In deze uitgebreide online class deel ik de belangrijkste kennis van het ziek van verlangen-proces. Wat betekent het voor de wereld van de ziel om pijnlijk te verlangen naar een (onbereikbare) ander? Wat kunnen we ervan leren? En wat doe je eraan? Hoe zorg je ervoor dat je op het juiste pad terecht komt om tot antwoorden te komen op de moeilijke levensvragen die je je misschien nu stelt? Met het fundament dat je ontvangt in deze lezing, breng je langzaam jouw persoonlijke transformatie tot gang. Ik zal een aantal handige inzichtvragen stellen. Duur: 2 uur en 30 minuten.

2. De wond achter het ziek van verlangen-zijn: Na de inleiding over ziek van verlangen-zijn, gaan we in deze class een trede dieper. We maken kennis met de andere kant van de medaille van de liefde. Want, waar het verlangen zo groot is dat het zeer doet, kunnen we er vanuit gaan dat deze gevoed wordt door ‘de wond’.  Bewustzijn over dit onderwerp is belangrijk. Het helpt om bewuste, geaarde keuzes te kunnen maken in je leven en je niet te laten leiden door alles wat onbewust in jezelf speelt. Duur: 2 uur en 8 minuten 

3. Geheimen: In de afgelopen jaren ontdekte ik in mijn persoonlijke leven en in mijn coaching met anderen waarom het zo moeilijk is om voor een geheim uit te komen. Dit is niet iets wat je zomaar even doet, het mag de juiste tijd zijn om het te doen. Maar hoe weet je wanneer het de juiste tijd is? En wat nu als je gewoonweg niets kúnt zeggen? Al zou je het willen? In deze uitgebreide online class deel ik 13 lessen in wijsheid over de diepere betekenis van het hebben van een geheim. Zodat de zelfveroordeling kleiner wordt, je je minder schuldig zal voelen en diep gaat realiseren waarom jou dit overkomt. Er is niets menselijker dan het hebben van een geheim. In mijn persoonlijke verhaal, vermengd met systemische theorie, leg ik uit waarom. Een verhaal vol mededogen en compassie naar onze grote, grote menselijkheid.  Duur: 2 uur en 10 minuten 

Online cursus:
Dit is een unieke online cursus: ontdek de diepere boodschap van jouw (ongewenste) verlangen. Ik leid je stap voor stap door de methode Ziek van verlangen heen. Vergroot je bewustzijn, vergroot je innerlijke rust, zonder extreme keuzes te moeten maken. 17 video’s en uitgebreide uitleg. Inclusief audio opnames om ontspanning te vinden wanneer de huidige situatie je bang maakt.

 

Meer weten over dit pakket? Klik hier. 

 

 

 

Aandacht geven aan het onderzoek
naar de diepere werkingen van jouw geheim,
zorgt voor begrip.
Begrip zorgt voor ontspanning.
En ontspanning zorgt voor toegang tot een waarheid
waar je in een staat van spanning moeilijker bij kunt komen.