Online class: de diepere betekenis van verlangen

ONLINE CLASS van 146 minuten: (2,5 uur)
Dit is belangrijk om te weten als je ziek van verlangen bent

ontvang een uitgebreide video presentatie met inzichtvragen, vorm: zelfstandig

hernieuwde versie met nog meer inhoud! 6-05-2021

 

 

My god. Wat heb ik me gek gevoeld. Knettergek. Ik kon maar niet stoppen met denken aan de ander. Ik leek wel een verslaafde! 

Waarom kon ik er niet gewoon mee stoppen?
Waarom werd ik steeds verliefd op anderen?
Waarom doofde de vlam van het verlangen niet gewoon uit als ik er geen aandacht aan gaf?

Jarenlang heb ik gezocht naar antwoorden om mezelf te begrijpen. En langzaam vond ik deze. In 2016 ontwikkelde ik de Ziek van verlangen methode waarmee je de diepere betekenis van het verlangen ontdekt. En sindsdien begeleid ik, voornamelijk, vrouwen in hun reis naar antwoorden.

Ik heb veel geleerd. Een deel van deze kennis zal ik de komende tijd in verschillende online classes met je delen. We beginnen in deze online class bij de basis. Want zonder de basis, zal je geen fluit van de rest snappen. 😉

Bekijk dan deze pagina en als je geraakt wordt, twijfel dan niet jezelf deze online class te gunnen voor some food for the soul. 

 

We hebben nu eenmaal de juiste informatie nodig om dieper in onszelf te kunnen gaan en om tot antwoorden te komen.

 

“Ik voel veel herkenning in wat Anne vertelt en merk dat ik door haar woorden wat meer ruimte, zachtheid en liefde voel naar mezelf.”

– Anoniem

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt de online class zelfstandig bekijken,

in je eigen privé omgeving.

€37-

 

Het taboe of de diepere waarheid?

 

We kunnen op twee manieren naar het verlangen kijken: vanuit oordelen en afkeuring of vanuit een staat van nieuwsgierigheid en een open mind. Waar kies jij voor?

 

Over de hele wereld is verliefd worden en/of vreemdgaan een groot taboe. In sommige landen worden vrouwen gestenigd, vermoord door hun eigen broers of verstoten door de familie. In Europa doen we dit gelukkig niet, maar desalniettemin wordt dit flink afgekeurd.  “Ik zal dat nóóit doen!” Wordt eerder gezegd, dan “Mij is het ook eens overkomen en dit leerde ik ervan…”

Niets wat van nature door ons heen komt, is in essentie kwalijk. Wel is het belangrijk om bewust te zijn van je handelen en zo te leren handelen dat je ‘een gezonde toekomst’ tegemoet gaat. Verlangen is in haar oorsprong niet verkeerd, maar wanneer het ons hele hebben en doen overneemt, mogen we er alles aan doen om te begrijpen waarom dit ons overkomt. En hoe we er wijs mee om kunnen gaan.

 

Wat is de spirituele boodschap achter het verlangen naar een ander?

Soms kan je je flink ziek voelen door het verlangen. Daarom noem ik het ‘ziek van verlangen-zijn’ (én omdat ik het grappig vind klinken, als een kasteelromannetje). Er is een reden waarom het verlangen zo zeer kan doen en zo hevig kan zijn. In deze online class leg ik uit hoe dat komt.

Door de grote taboe-sfeer die er om dit thema hangt, is het voor veel mensen moeilijk om niet vanuit zelfafwijzing, maar vanuit nieuwsgierigheid het verlangen te onderzoeken. Ik herinner je in deze online class aan een totaal andere kijk. Een kijk die op de een of andere manier heel vertrouwd zal voelen en je weer hoop zal geven.

Belangrijk om te weten: Ik spreek in deze online class niet over tweelingzielen, noch over de keuze voor polyamorie of monogamie. De ziek van verlangen-theorie gaat daar aan voorbij.

“Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.”

– Anoniem

Wat je krijgt:

Inspiratie, inzichten en iets heel belangrijks: het gevoel dat je niet gek bent… Maar dat dit gebeurt om een hele goede reden.

 

En:
– een uitgebreide opname van ongeveer 142 minuten
* Ziek van verlangen als groot transformatieproces
* Waarom vindt ziek van verlangen plaats in een mensenleven?
* Is er iets mis met je relatie als je verliefd wordt op een ander?
* Wat betekent ‘een projectie’?
* Hoe krijg je een antwoord op de moeilijke vragen die je je nu stelt? Scheiden of blijven? Doorgaan met de ander, of niet?

 

 

De cursus is voor iedereen interessant die…
* regelmatig verliefd wordt op anderen
* hevig verlangt naar iemand die om de een of andere reden buiten bereik is
* verliefd geworden is op iemand anders en twijfelt of je moet scheiden of niet
* geïnteresseerd is in dit onderwerp en verder wilt kijken dan de begrippen polyamorie of monogamie 

 

 

“Ik vind Anne heel wijs en haar persoonlijke benadering vind ik heel prettig en voelt als thuiskomen. Ze verweeft prachtig inzichten uit de spiritualiteit, psychologie en filosofie. Die diepte en rauwheid, echtheid is heel helend.”

– Anoniem

Wie leidt je er doorheen?

Mijn naam is Anne en ik probeer, zoals altijd, met een flinke dosis eerlijkheid, enige humor en wanneer nodig: confrontatie, de weg vrij te maken voor de diepere wijsheid in jezelf.

Mijn grootste wens voor jou is dat je voorbij de schaamte en het zelfoordelen mag komen. Zodat je jouw eigen waarheid kunt gaan horen.

Soms denken we dat we door schaamte en zelfoordelen vast te houden, we juist een ‘goed mens’ zijn. Omdat we het afkeuren aan onszelf.

Maar wat nu als dit ons niet verder helpt? Wat nu als juist deze gevoelens en gedachten je ervan weerhouden om tot de kern van de zaak te komen?

Natuurlijk kunnen we zulke gevoelens niet zomaar ‘wegdenken’, ze zijn er gewoon. Maar met de juiste informatie zal dat wat hard van binnen is, zachter worden. Waardoor een diepere waarheid gemakkelijker naar het oppervlak kan rijzen.  Jouw waarheid.

Dit is geen makkelijke situatie. En misschien ben je als de dood ervoor om mensen te kwetsen omdat dat wat je voelt, zo overweldigend kan zijn. Je vraagt je misschien af of je je gevoelens moet volgen, of niet? Of je ernaar moet handelen of helemaal niet?

Het verkrijgen van de juiste informatie helpt enorm. Wanneer we gaan zien wat de diepere betekenis van een verlangen is, en wat dit betekent voor jou in jouw leven, kan er een antwoord op de bovenstaande vragen ontstaan. Zolang we ‘onbewust’ blijven, zullen we als een kip zonder kop blijven rondrennen. Trust me, I’ve been there. En ja, daar zullen we ook veel van leren. Maar waarom moeilijk doen als er ook een andere weg is?

Lieve groet,
Anne

Wil je meer over dit onderwerp te weten komen?

Je kunt de online class op jouw eigen tempo doen:

€37,-

 

 

In deze uitgebreide online class (direct beschikbaar) deel ik de belangrijkste kennis van het ziek van verlangen-proces. Wat betekent het voor de wereld van de ziel om pijnlijk te verlangen naar een (onbereikbare) ander? Wat kunnen we ervan leren? En wat doe je eraan? Hoe zorg je ervoor dat je op het juiste pad terecht komt om tot antwoorden te komen op de moeilijke levensvragen die je je misschien nu stelt?

Met het fundament dat je ontvangt in deze lezing, breng je langzaam jouw persoonlijke transformatie tot gang. Ik zal een aantal handige inzichtvragen stellen waar je op een eigen moment de tijd voor kunt nemen. Ik raad deze online class aan als je op dit moment ziek van verlangen bent en wilt begrijpen waar je in beland bent.

Deze online class bevat:
– een uitgebreid verhaal van ongeveer 2 uur over de fundamentele theorie van Ziek van verlangen met praktijkvoorbeelden
– enkele inzichtvragen die je helpen jouw projectie te onderzoeken

Let op: bestel je de online cursus waarbij je de diepere betekenis van je verlangen zelf onderzoekt? Dan krijg je deze online class er gratis bij!

De online class is na bestellen direct beschikbaar. Je ontvangt een mail met daarin een downloadbaar pdf-bestand erin waar de wachtwoorden van de beveiligde pagina instaan.

Meer over ziek van verlangen zijn? Deze pagina geeft helderheid en de verschillende blogs op mijn website.

Leuk: bij het bestellen van deze online class krijg je 10% korting op andere online classes.

€37