Online trainingen

Leven en werken vanuit de Diepere Waarheid – live online programma – 17 februari – 17 mei 2020

Welk verlangen op werkgebied of privé gebied je ook hebt, of welk probleem je nu tegenkomt, er is altijd een waarheid die je laat ontspannen, je weer perspectief geeft en de vreugde weer terug in je lichaam giet. Ons ware zelf is er om ons ter allen tijden te begeleiden. Ze spreekt in de taal van de Diepere Waarheid.
 

In een kleine, besloten groep onderzoeken we wat leven vanuit de Diepere Waarheid voor ons kan betekenen. In uitgebreide lezingen en online samenkomsten, laat ik zien hoe we bij de Diepere Waarheid komen en wat er gebeurt als we besluiten meer vanuit haar te gaan leven. Een inspirerende, bewustzijnverruimende 3 maanden voor eenieder die voelt klaar te zijn voor de volgende stap.

Ziek van verlangen

Dit is een unieke online cursus. Nergens anders vind je zo duidelijk de de diepere boodschap van jouw verlangen. Ik leid je in video’s stap voor stap door de methode Ziek van verlangen heen. Vergroot je bewustzijn, vergroot je innerlijke rust, zonder extreme keuzes te moeten maken.

Leven en scheppen vanuit je hart

Leren Scheppen een bijzonder, speels online programma over de aard van creatief leven. Leer de twee grote creatiecycli kennen die je leven van jongs af aan al beïnvloeden. Video’s, opdrachten, audio bestanden en q&a’s over creëren

Open je schrijvershart

Online cursus voor wie het gesloten schrijvershart wil openen en haar (eigen) wijsheid middels schrijven willen delen. Voor wie voelt dat het tijd is om je niet langer klein te houden, maar om Jou te leven. Opdrachten, audiobestanden en video’s.