Ontdek de diepere betekenis
van jouw verlangen

online cursus

Online cursus van ruim 2 uur:

 

vind rust en helderheid in een diepere boodschap
die verdergaat dan wat we kunnen bedenken

17 video’s met inzichtgevend document en bonussen, vorm: zelfstandig

 

 

Ben jij ‘ziek van verlangen’? Ervaar je een intens verlangen naar iemand, maar is het om de een of andere reden niet mogelijk om vrij en onbezonnen met de ander te versmelten? Krijg je iemand niet uit je hoofd? En lijkt het wel alsof je in een crisis beland bent? Dat je niets meer zeker weet en tegelijkertijd het idee hebt dat er iets heel belangrijks aan het gebeuren is? 

Misschien heb je al hard nagedacht over wat je nu moet doen. Wat is toch die volgende stap? En kom je langzaam tot de conclusie dat je het écht niet weet. Je zit vast.

Je worstelt misschien met zelfveroordeling:
waarom kan ik de ander niet uit mijn hoofd zetten? Ik lijk wel gek.
Het is mijn schuld dat ik misschien wel het leven van mijn kinderen overhoop gooi.
Of welke andere gedachte er ook maar in jouw bewustzijn herhaaldelijk terugkeert en de angst en/of zelfafwijzing pijnlijk laat groeien.

 

De eerste stap is acceptatie:
oké, dit is aan het gebeuren. Het is overweldigend, maar ik kan er niet meer omheen. Dus, ik nodig hierbij een dieper onderzoek in mijn leven uit om te begrijpen what the h. hier aan de hand is. 

 

Zoek je naar manieren waarop je jouw eigen hart kunt horen? Wil je begrijpen wat de diepere betekenis achter jouw verlangen is, zodat je van daaruit een heldere keuze kunt maken? En weer in mogelijkheden kunt denken?

Bekijk dan deze pagina en als je geraakt wordt, twijfel dan niet jezelf deze online cursus te gunnen voor meer duidelijkheid.

Als je deze tijd niet in je eentje wilt doen omdat deze situatie te overweldigend is, raad ik je een intensive aan en/of een telefonisch consult aan zodat ik je volledig vanuit mijn expertise met dit onderwerp van dienst kan zijn. We hoeven dit niet alleen te doen. Klik hier.

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt de cursus zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€97,-

 

Ziek van verlangen, de methode

Wie ‘ziek van verlangen’ is, ondervindt niet alleen het plezier van het verliefd-zijn of verlangen naar een ander, maar wordt daarbij ook geplaagd door vormen van rouw, het hebben van vele chaotische gedachten en een soms bijna verslavend denken en handelen. Om de een of andere reden is het verlangen naar samensmelting met de ander niet eenvoudig of mogelijk. Misschien heb je een man en kinderen. Misschien is de ander gehuwd. Misschien zijn er andere omstandigheden: zoals afstand, grote overweldigende levensgebeurtenissen, die het onmogelijk maakt om geliefden of goede vrienden te zijn.

Om de een of andere reden word je in situaties zoals deze door het leven uitgedaagd om dieper in jezelf te gaan en opzoek te gaan naar antwoorden waar het dagelijkse denken niet bij kan komen.

In 2016 kreeg ik het inzicht waarmee ik de Ziek van verlangen methode ontwikkelde. Niet alleen ik, maar ook mijn moeder (en waarschijnlijk nog andere voorouderen) heeft veel problemen gehad met dit onderwerp, waardoor ik al een vroege start kreeg om dieper na te denken over wat er eigenlijk gebeurt. 

Ziek van verlangen-zijn is onderdeel van een veel grotere crisis. Het wil ons dieper in onszelf brengen en waarheden aan het licht brengen waar we een lange tijd voor hebben weggekeken (of simpelweg geen weet van hadden.) 

“The only way out, is in.”

Ik leerde al gauw dat wanneer we verliefd worden op iemand, een wezenlijk deel in onszelf wordt aangeraakt. We zien bij de ander wat we zelf meer zouden willen leven. Als we hier een duidelijk zicht op krijgen, kan het pijnlijke verlangen iets verslappen. We mogen leren (h)erkennen wat dit wezenlijke deel is en wat dus om aandacht en bewustzijn vraagt. Wanneer we dit doen, is dat wat we zo mooi vinden niet langer meer buiten ons te vinden; en in veel gevallen geïnfecteerd met onbereikbaarheid en onmogelijkheden, maar ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te verzoenen met dat wat we eerder niet zagen in onszelf. In deze online cursus gaan we opzoek naar wat dit wezenlijke deel is.

Maar het gaat nog dieper dan dit. Tijdens intensieve begeleiding laat ik je dit zien. Deze online cursus, voor wie zelfstandig eerst eens aan de slag wil gaan, is een heel mooi begin. Het is geen must om deze cursus te doen voordat je aan een intensive begint. Het is een mogelijkheid.

Een paar keer op deze website zie je dat ik je uitnodig om ook samen te werken. Dit is omdat ik heb gemerkt, in persoonlijke ervaring en in de vele vrouwen die ik hier heb begeleid, dat steun in tijden van crisis een belangrijk onderdeel in vinden van Antwoorden is. Ik kan je dan zoveel meer geven. Voor de kleine portemonnee en voor mensen die om de een of andere reden weerstand voelen om aan een intensive te beginnen, is deze cursus ontwikkeld.

 

“Ik vind Anne heel wijs en haar persoonlijke benadering vind ik heel prettig. Het voelt als thuiskomen. Ze verweeft prachtig inzichten uit de spiritualiteit, psychologie en filosofie. Die diepte en rauwheid, echtheid is heel helend.”

 

Anoniem

Het verschil tussen de mind en het hart:

Lees hieronder waarom het belangrijk is om een dieper onderzoek uit te nodigen om tot waarachtige oplossingen te komen.

 

Het denken gaat snel, is vrij chaotisch, is zoekend, herhaalt wat het al weet en komt daardoor in de meeste gevallen niet echt tot oplossingen. Om tot een oplossing te komen, is een samenwerking met het hart nodig.

Het denken heeft de snelheid van een luipaard. Het is razendsnel en ook nobelprijswinnaar-slim. Het weet in een mum van tijd verschillende redenen te bedenken om zichzelf in een pijnlijke gedachte te bevestigen. De mind verergert met haar vele gedachten in de meeste gevallen een probleem. Het richt zich met name op het verleden en de toekomst en vindt het lastig om te zien wat er in het heden speelt en hoe we vanuit dit punt helder kunnen handelen. Dat wat werkelijk in ons om aandacht vraagt, vinden we lastig om een gezonde, wijze oplossing op te vinden.

Het hart heeft de traagheid van een luiaard. Het heeft de tijd nodig om iets te verwerken. En het vraagt ook van ons om te vertragen, zodat we haar kunnen horen. Pas in een staat van rust,  ontspanning en bij het stellen van de juiste vragen spreekt ze ineens tot ons. Het is niet op de toekomst of het verleden gericht, maar op het huidige moment. Ieder probleem dat we hebben, is een ingang om contact te maken met haar bewustzijn en tot verrassende inzichten te komen. De mind is niet een eindstation, maar het is een ingang om dieper te gaan in onszelf. We kunnen niet om onze gedachten heen, maar we kunnen het gebruiken om tot een grotere waarheid over onszelf en het moment te komen.

 

“Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op den duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak.”
– Anna

Als je deze tijd niet in je eentje wilt doen omdat deze situatie te overweldigend is, raad ik je een intensive aan en/of een telefonisch consult aan zodat ik je volledig vanuit mijn expertise met dit onderwerp van dienst kan zijn. We hoeven dit niet alleen te doen. Klik hier.

Wil je de projectie: dat wat de ander in jou raakt, leren begrijpen?

Je kunt de cursus zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€97,-

 

Wat je krijgt:

Inspiratie, inzichten en een hele brede glimlach op je gezicht
En:
– 17 video’s van samen meer dan 120 minuten:

* Stap voor stap leid ik je door de ziek van verlangen-methode waarmee je de diepere betekenis ontdekt van jouw verlangen

* Geleide medititatie
* Bonus: uitleg over het zwarte gat: onze existentiële pijn
* Audio bonus: een audio om jezelf uit de paniek en in de rust en vertrouwen te brengen
– Een inzichtgevend document waarmee je de diepere betekenis van jouw verlangen nog beter in kaart brengt.

* Gratis toegang tot de online class: De belangrijkste kennis over ziek van verlangen zijn. Een uitgebreide lezing waarin ik de basis uitleg en een praktijkvoorbeeld geef. Deze online class bekijken helpt bij het doen van deze cursus.

 

 

De cursus is voor iedereen interessant die…
worstelt met zijn of haar verlangens en wil begrijpen what du faque er aan de hand is. 
Voor als je worstelt met de eigen wijsheid in jezelf te vinden
en van hieruit te handelen.
Voor als je de projectie: dat wat de ander in jou raakt, voor een groot deel wilt begrijpen. 

 

Deze cursus biedt de allereerste stap aan in jouw proces. 

 

WHO’S GONNA BE YA TEACHER?

Anne! Ik breng zoals altijd een combinatie van eerlijkheid, humor, confrontatie en diepgang op je scherm. Wat het toegankelijk en speels maakt om net die trede dieper in jezelf te gaan. Ik heb inmiddels 7 jaar ervaring in coaching, waarvan 5 jaar begeleiding in Ziek van verlangen-crisis-processen. Ik ben co-auteur van het boek Zinvol rouwen en ik schrijf nu een boek over Ziek van verlangen-zijn. Daarnaast ben ik de maker van het Praktiseer je eigen wijsheid spel en uiteraard de Ziek van verlangen methode. 

Ziek van verlangen zijn is voor mij, en de generaties voor mij, een pijnlijk terugkomend probleem geweest. Ik weet als geen ander wat het is om pijnlijk te verlangen én om de diepere betekenis te begrijpen en te leven. 

Er is meer mogelijk dan je nu misschien denkt.

Persoonlijk kan ik geen leven zonder deze methode meer voorstellen. Niet alleen in mijn eigen leven, maar ook in de levens van de vele vrouwen die in mijn praktijk zijn langsgekomen. We moeten wel dieper gaan. Ik zie er ook altijd tegenop om dit te doen, maar steeds weer kom ik erachter dat dit de enige manier is… En als ik het doe, ontdek ik een zee van mogelijkheden waar ik enorm dankbaar voor ben. 

Als je deze tijd niet in je eentje wilt doen omdat deze situatie te overweldigend is, raad ik je een intensive aan en/of een telefonisch consult aan zodat ik je volledig vanuit mijn expertise met dit onderwerp van dienst kan zijn. We hoeven dit niet alleen te doen. Klik hier.

“Anne maakt de theorie en de wijsheid concreet op een ontzettend leuke manier.”
– Eefje

Wil je de diepere betekenis begrijpen?

Je kunt de cursus zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€97,-

 

97.00

(Zelfstandig) Ik leid je stap voor stap in 2 uur door de methode Ziek van verlangen heen en geef je enkele bonustips en bestanden. Zoals een audiobestand dat je kunt luisteren als je in paniek bent en voelt dat je weer rustig wilt worden. Je schijnt een licht op al het onbewuste in jou waardoor de boodschap nog helderder wordt en je al begint te begrijpen hoe je het in je leven kunt toepassen. Zonder extreme keuzes te hoeven maken. Je ontvangt nu ook bij deze cursus gratis de inlogcodes tot de online class 'De belangrijkste kennis over ziek van verlangen zijn'. 

Wil je meer weten over dit thema? Kijk dan eens hier.
Of bij één van de online classes over ziek van verlangen zijn. (Menubalk: zelfstudie.)
Of bij de blogs die specifiek over Ziek van verlangen zijn gaan.

Na het overmaken van de investering krijg je direct toegang tot deze online cursus.
Jouw gegevens blijven anoniem.

€97