Hoe krijg je de persoon, waarvan je vermoéd dat ze binnen in jou zit, eruit? Eén van de manieren is in contact met de ander. In de vorm van kwetsbaarheid.

Kwetsbaarheid is voor mij toegeven aan waar je nu staat.
De overgave naar wat je onderhuids aan het voelen bent. En daaraan EINDELIJK! aan toegeven.
En daarna ervoor kiezen in een gebied te treden waarin je je laat raken.

Ik vertel er meer over in de facebook live die ik vorige week hield in de (gratis) besloten facebookgroep: worden wie je eigenlijk bent. 

Pak een kop thee en wat lekkers bij de hand en laat je een uur lang inspireren! 

In deze video leer je:
– wat is radicaal kwetsbaar zijn?
– super praktisch: welke 6 stappen je kunt nemen om radicaal kwetsbaar zijn te oefenen. En welke woorden handig zijn om te gebruiken. 
– waar is de oefening van radicaal kwetsbaar goed voor? (En zelfs van levensbelang!?)
– hoe radicaal kwetsbaar zijn je hele leven: relaties, werk, familie etc kan veranderen en puurder kan maken. Meer zingeving, meer het leven van je dromen leren leiden en veel meer!
– waar je rekening mee kunt houden om een fiasco tegen te houden. (Haha, been there, done that MANY TIMES! Fiasco is my middle name.)


TIP: Pak pen en papier erbij. Je gaat dingen horen die je voor jezelf wilt opschrijven!

Ik hoop dat het je mag raken.

PS Ik noem enkele namen in de video van mensen die live reageren, je kunt hun reacties niet zien. Meer over de groep? Klik hier. 

Je bent niet de fouten die je maakt

Je bent niet de fouten die je maakt

In een vorige blog vertelde ik al iets over hoe er de laatste tijd allerlei conflicten verschijnen en hoe ik erachter kwam dat dit te maken had met het feit dat mijn innerlijke intentie niet helder was.  Een intentie: Wat vind ik belangrijk? Wat wil ik bereiken? Wat...