Ga dieper in jezelf. En duik daarmee dieper in het leven.

Maak contact met wie je werkelijk bent
en geef vanuit dat punt jouw leven vorm. 

In een traject van 6 maanden gaan we terug naar de kern en maken we helder wat nu voor jou belangrijk is. We gaan de verschuiving laten plaatsvinden waar jij ten diepste naar verlangt. Meer verbinding, meer bezieling, meer creativiteit, meer liefde(!), meer het gevoel hebben dat je leeft en jouw dromen verwezenlijken. (Ook als je niet meer weet wat jouw dromen zijn. ;))

“I don’t believe in God, but I miss him.”
Julian Barnes

Herken je dit?

  • Blijf je vaak hangen in gevoelens van stress, frustratie, angst, schaamte, de afwezigheid van zelfliefde en/of een pijnlijk verlangen naar iets of iemand?
  • Voelt het alsof je vast gelopen bent? Wil je graag verandering, maar weet je echt niet meer hoe?
  • Wil je dieper contact en liefdevollere (liefdes)relaties ervaren?
  • Voelt alles wat je eerder leerde in de zelfontwikkelingsscene aan als ‘trucjes’, maar helpen ze je niet meer om dieper te voelen?
  • Voel je dat je het niet meer alleen kunt en er klaar voor bent om iemand uit te nodigen in de meest persoonlijke delen van je leven?

 

Verlang je naar…

  • Je verlangt ernaar om jezelf te laten zien in deze wereld, de échte jij mag naar buiten komen.
  • Je verlangt ernaar je eigen ziel te voelen en de stem van je eigen wijsheid te kunnen horen.
  • Je verlangt ernaar dat spiritualiteit weer praktisch, aards en mens wordt. Niet alleen inspiratie ontvangen, maar ook omzetten in de praktijk!
  • Je wilt leven.
  • Om een bezielde relatie aan te gaan in de liefde, met familie, in vriendschap.
  • Je wilt op een gezonde wijze in je werk staan en vanuit je ziel en je eigen wijsheid werken en creëren. 

 

“Keep some room in your heart for the unimaginable.”
 Mary Oliver

Iedere keer als je geraakt wordt, word je uitgenodigd om dieper in jezelf te gaan. En opzoek te gaan naar jouw eigen waarheid. Om van daaruit te handelen.

 

Als we geraakt worden, mogen we leren om voorbij de ‘normale stem’ in ons te gaan die bang is, onzeker is en uit angst zichzelf wil isoleren van contact, creativiteit en liefde. En daarmee van het leven zelf. Je bent meer dan deze pijnlijke stem in jezelf. Je bent meer dan je gesloten hart.

Het is een kunst om ook écht de tijd en ruimte voor jouw diepte te maken. Dit kan je leren. Vanuit deze bewuste stilstand, ontstaat er contemplatie: het alledaagse zelf en de ziel smelten samen en jouw eigen waarheid komt naar boven. Een waarheid vol humor, lichtheid, ontspanning en kracht.

Een waarheid die bergen kan verzetten: in jezelf, in jouw leven en op deze aarde. Maar daarvoor mogen we leren dieper te gaan in onszelf. Dit is de nieuwe weg. Sommigen noemen het ‘de 5de dimensie’ of ‘de nieuwe tijd’, ik noem het: godzijdank, tijd voor iets dat wél werkt.

Wauw, na mijn sessie met Anne, voelde ik een ontspanning, alsof ik 3 weken op vakantie was geweest.

Het van alles moeten en druk, druk, druk, viel als een berg van me af. Ik mocht van mezelf, voelen, en ik mag gewoon even zijn en hoef niks. Dat gevoel van volledige acceptatie en rust en ontspanning, dat kan ik me niet meer herinneren, wanneer ik dat voor het laatst gevoeld heb.

Dankje hiervoor, hoe bijzonder, ik kan het bijna niet geloven. Ik had een oprecht gevoel van ik mag even ademhalen en gewoon zijn, ook een welgevoelde oprechte lach, die kwam binnen om een gekke sprong die mijn hondje maakte. Dat besef was confronterend, maar vooral ook bevrijdend.
Ik kon mezelf met een frisse blik bekijken en met Anne, door de vragen die zij stelde en de nawerking die ons gesprek had, ontdekken, waar ik zelf vast zat in mijn groei als hypnosetherapeut. Haar waarde als spirituele coach is ontmeetbaar en ik raad iedereen van harte een moment met Anne aan. Het best cadeau dat je jezelf kunt geven, om te ontspannen, te onderzoeken en je creativiteit een boost te geven met oog voor jouw behoeften als persoon en als professional.

Zij werkt vanuit haar hart en haar scherpe observatie en kwaliteiten om tot de kern te komen, zijn heel bijzonder en empowering.
Dankje lieve Anne, voor jouw hart, toewijding en het geweldige werk dat je doet!
Jacqueline

“Ik raad dit aan als je intensief wilt werken aan jezelf en wilt weten wat er innerlijk gevoeld, gezien en ervaren mag worden. Waarom en waardoor je bepaalde situaties aantrekt. Waarbij het helpend voor je kan zijn. Ipv dat je ervaart als een blokkade. Kan het voor je werken ipv tegen je. En voor je eigen liefde weer te doen voelen.”

Heidi

Ik bewonder Anne ontzettend voor hoe ze op haar eigen unieke manier tastbaar maakt wat moeilijk uit te leggen is in ‘dagelijkse’ woorden. Met haar creativiteit: tekeningen, grapjes, lichaamstaal, associaties, humor en de fysieke ruimte die ze gecreëerd heeft, bracht ze me dichter bij wat er al een tijdje in me naar boven wilde komen.

Ik zag dat ze de beelden die ik schetste ook voor zich zag.
Ze luistert ook tussen de woorden door en gebruikt haar lichaam en stem om sommige gevoelens uit te beelden die niet in woorden te vatten zijn. Dit was voor mij héél fijn, omdat ik mij in mijn lichaamstaal ook begrepen voelde.
Ook voelt ze goed aan wanneer een thema onderzocht mag worden en wanneer een thema op dat moment niet écht belangrijk voor me was.

Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.
Na de sessie ben ik gaan wandelen in het prachtige gebied waar Anne woont en ik voelde me mezelf. Mijn gevoelens hadden de ruimte om te stromen. Ik was in staat verbinding te maken met de natuur en de mensen die ik onderweg tegenkwam.
De dagen erna voelde ik me moe en soms angstig. Toen heb ik contact gehad met Anne en dat heeft me geholpen om het proces te omarmen.
Best lastig om de ervaring volledig in woorden om te zetten, maar wat ik vooral heel erg bijzonder vind, is dat ze zo vrij is in haar manier van luisteren en van zichzelf uitten. Dit gaf mij namelijk ook die ruimte om mezelf te uitten.

Anoniem

an hbijEr bestaat een andere manier van leven: buiten pijn en drama om. Er is een dieper deel in jou dat aan het wachten is om door jou ontdekt te worden!


Mijn naam is Anne van der Sligte en het bovenstaande is honderd procent mijn ervaring.

De ziel en de eigen wijsheid zijn geen leuke sprookjes, het zijn bewustzijnstoestanden waar we naar toe kunnen gaan. 

Zonder dat het vaag is, zonder dat het niet praktisch zou zijn. Ik geloof zelfs dat dit dé weg is om onszelf en de aarde te helen. 

Voor de neuro-nerds onder ons: we mogen leren om meer vanuit ons rechterhersenhelft te leven dan vanuit ons linkerhersenhelft.


Maar ook ik ben depressief geweest en ook ik weet wat het is om helemaal overspannen en OP te zijn.
Ik weet wat het is om de gekte in jezelf te voelen: gedachten die maar door blijven gaan en je geen moment rust gunnen. 
Ik weet wat het is om een chocoladereep en een chipszak in een avond op te eten.
Ik ging vreemd van mijn geliefde (en word nog steeds vaker verliefd op anderen)
 ik kan mezelf kapot werken, ik weet wat het is om wéér niet eerlijk te zijn
en wat dit met je doet.

Allemaal om maar niet te hoeven voelen.

Ik weet wat het is om in de donkerte van jezelf te zitten
en geen idee hebben hoe je eruit kunt komen. 

Van kleins af aan lees ik en volg ik alles op de voet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met ouders als systemisch opstellers, woonde ik vele opstellingen bij en leerde ik de taal van de diepere waarheid.

Ik leerde hoe ze anders klonk dan ‘de dagelijkse stem’, hoe ze aanvoelde en hoe ze mensen openbrak.
Ik ervoer hoe ik zelf openbrak wanneer ik de stem van de diepere waarheid vaker begon toe te passen.

De drama in mijn leven verdween en er ontstonden liefdevolle, diepgaande vriendschappen en relaties. Ik kreeg meer inspiratie, ik werd creatiever en gelukkiger. Ik voelde meer zelfliefde en ik voelde me krachtiger worden. Meer verbonden met het leven om me heen. Problemen blijven komen: maar nu zijn ze er om de relatie met mezelf en mijn eigen waarheid te verdiepen. En om een beter, liefdevoller, creatiever, rijker mens te worden. 

 

De afgelopen jaren ontwikkelde ik mijn eigen methodes (Praktiseer je eigen wijsheid methode, Ziek van verlangen methode: over de diepere betekenis van verlangen naar een (on)bereikbare ander)

en denkwijzen die in kaart brengen hoe we zelfstandig bij een diepere waarheid in onszelf kunnen komen.
Dit geef ik nu door aan mensen die een langere tijd zich met mij willen verbinden.  

 

Maar een ding heb ik geleerd:
het gaat niet vanzelf. Je moet zelf in beweging komen.
We moeten zelf naar de ziel toelopen.
En als we eenmaal bij de ziel zijn,
mogen we de inzichten die we daar opdoen actief toepassen in ons leven.  

Via het diepe voelen,
lopen we naar de ziel toe.
De ziel hoúdt van het diepe voelen.

Dat is haar vaarwater: daar doet ze de borstcrawl, daar doet ze de vlinderslag,
daar komt zij ons tegemoet gezwommen. 
 

Je mag je met die mensen verbinden, die goed voelen.
Mensen die een kracht uitstralen waar jij meer van wilt ervaren.
Ik heb geleerd vanuit de diepere laag van ons mens-zijn te spreken
en ik wil jou daar ook naar toe brengen.

 

 

Als grote natuurliefhebber zie ik dat de aarde het nodig heeft dat we massaal leren voelen.
En daarmee bedoel ik: écht voelen. In de diepte van jezelf durven duiken om bij je eigen ware zelf uit te komen.

Van daaruit kunnen we met een heldere blik kijken naar de wat de aarde en onze maatschappij werkelijk nodig heeft.

We hebben allemaal een uniek talent waarmee we mogen meewerken aan de crisis die nu plaatsvindt.

Maar om dit op een zuivere manier te doen, mogen we beginnen bij onszelf.

Dit is geen egocentrische daad: want terwijl je hiermee bezig bent, ben je al bezig het leven op aarde op een positieve wijze te veranderen. 

Ik ben hier voor jou om je te brengen naar het meest pure deel in jezelf.

 

Maar dit kan ik niet alleen.

Ik heb daar joúw hulp ook voor nodig. Jouw bereidheid om, in ieder geval naar mij, het achterste gedeelte van je tong te laten zien: jouw hele mens-zijn aan mij te durven openbaren. (Ook al klinkt dit nu misschien dat ongelooflijk eng!)

 

Ik wil je laten zie hoé het werkt en jij mag het gaan doen:

Je ontvangt van mij de gebruiksaanwijzing om bij je diepere waarheid te komen en je krijgt daarbijhorend huiswerk. Om de inspiratie niet alleen te ontvangen, maar ook te belichamen.

Ik stem me geregeld af op de boodschappen die door jou gehoord mogen worden zodat je in een half jaar tijd ook echt een enorme verschuiving gaat meemaken.

Tenminste, alleen als jij voelt dat je dit nu wilt. En durft te doen (in overleg) wat uit onze sessies blijkt.

Ik wijk een half jaar lang niet van jouw zijde.

Ik leer je jezelf lief te hebben als de grond onder je voeten aan het beven is, ik leer je te gaan staan voor jouw waarheid. (En het is oké als je dit voelt het eng en mooi tegelijkertijd te vinden. Dat hoort er een beetje bij.)

Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat je een extra stok achter de deur nodig hebt. En dat je naar iemand verlangt die joúw taal spreekt. Iemand aan je zijde die jouw eigen wijsheid kan horen, lezen én hem enthousiast aanmoedigt. 
 
Maar, nogmaals: ik werk alleen met mensen die er echt klaar voor zijn om, stapje voor stapje, hun eigen waarheid te ontdekken en van hieruit te gaan leven. 

Ben jij dat? Voel jij dat jij dit wilt?

Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op ten duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak. Mijn realisaties komen soms wat langzamer en zodoende lees ik graag haar texten na, omdat ik elke keer iets nieuws ontdek- soms heb ik het gevoel dat ze me beter begrijpt dan ik mezelf begrijp, als ze over zichzelf schrijft. Het is als een school voor levenswijsheid: je moet je huiswerk maken. En de rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer. Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij een beetje meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik verlies haar niet uit het oog, en ben haar ontzettend dankbaar voor haar prachtige inbreng in mijn leven.

Anna

Ben jij er klaar voor om het voor eens en voor altijd anders aan te gaan pakken? 

Om jouw diepere waarheden te leren kennen en te leven?

En heb je iemand nodig die je hierbij helpt?
Zodat je er ook echt voor gaat?

 

Voel ik goed aan?
Mijn stem, mijn woorden, wat je al eens eerder van me zag of las?

Neem dan contact met me op en we plannen een gratis, vrijblijvend gesprek in (telefonisch)
om kennis te maken:

 

zieltjemail@gmail.com

Ik kijk er naar uit je te leren kennen. 

Liefs,
Anne