Bewust omgaan met de coronacrisis

een online mini-cursus 

De coronacrisis is één enorm grote, ingrijpende gebeurtenis in ons leven op dit moment. En het roept van alles bij iedereen op. Twee dingen zijn zeker: deze pandemie is nog niet over. En: op een dag zal het over zijn.

Tot die tijd worden we uitgenodigd om zo goed als mogelijk met deze situatie aan te gaan. Ondanks de spanning, ondanks de eenzaamheid, ondanks de stress die het ook oplevert. 

Ik geloof dat we betekenisvol met deze tijd om kunnen gaan. Hoe mooi zou het zijn als we we niet alleen hoeven te ‘overleven’ in deze tijd en ‘wachten tot het over is’, maar dat we iets ontdekken over onszelf wat ongelooflijk waardevol is?

 Ik geloof dat de coronacrisis precies die pijnpunten aanraakt,

die vóór de crisis ook al in ons zaten.

En dat we genoodzaakt worden hier eens goed naar te kijken. Zodat we van binnen lichter en vrijer kunnen worden. Daarvoor maakte ik een (mini) online cursus met een 45 minuten durende videocursus en een uitgebreid, inzichtgevend journal waarmee je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Hiermee ontdek je jouw pijnpunten en vind je manieren om ermee om te gaan.

 

 

Wat je krijgt:

direct toegang tot een 45 minuten durende videocursus met een uitgebreid,inzichtgevende journal
(6 pagina’s, meer dan 15 vragen die je totaal anders laten kijken) om erachter te komen wat er WERKELIJK gezegd wordt in jou.

  • Wat wil er in jou gezien worden in deze tijd?

    Wat wil ademen, gevoeld worden?

  • Zodat de angst en de verstarring die soms op

    kan spelen, iets meer kan verzachten? 

  • Verzachting brengt meer helder denken en helder handelen voort.

 

 

Heel veel succes en alle liefs,

Anne