Ziek van Verlangen Intensive

De dag is speciaal voor jou als jij verlangt naar een (on)bereikbare ander. Zit je al in een relatie, maar ben je verliefd geworden op een ander? Of, ervaar je een onbeantwoorde liefde? Is er iemand die steeds maar weer in je gedachten terugkomt, terwijl de liefde niet mogelijk is? Of is de liefde wel mogelijk, maar verwart het je zo erg dat je geen keuze kunt maken tussen jou en je huidige partner? Word je vaker verliefd op anderen en wil je begrijpen waarom dit gebeurt?

Heb jij deze (angst)gedachten?

 

 • Ik moet van mijn huidige partner weg. (Maar ik wil niet!) Dit is niet goed.
 • Ik schaam me… Eigenlijk ben ik maar een slecht mens.
 • Ik wil mijn partner niet kwetsen. Ik wil geen domme dingen doen. Of: ik heb al dingen gedaan waar ik spijt van heb.
 • Ik ben ondankbaar.
 • Ik faal in de liefde.
 • Er is iets mis met mij.
 • Er is iets mis met mijn huidige relatie.

Verliefd worden op een ander is helaas nog een taboe.

Geef er maar geen aandacht aan, adviseren anderen je misschien, terwijl jij eigenlijk voelt dat je hier alle aandacht aan moet geven. Want jij voelt dat dit niet een hormonaal uitstapje is. Je voelt dat je dit serieus mag nemen. 

Verlangen naar een ander kan een transformatie voor de ziel betekenen, áls je jezelf toestaat dit te onderzoeken. Het is een roep van de ziel die gehoord wilt worden.

Als ervaringsdeskundige weet ik precies wat ervoor nodig is om deze roep van de ziel te kunnen horen. Samen maken we de ruimte om dit deel in jou niet langer meer te negeren of als ‘slecht’ te bestempelen, maar geven we het de aandacht die het verdient. Zodat je het enorme geschenk kunt zien dat je van het leven gekregen hebt. Ook al voelt dit misschien nu he-le-maal NIET ZO!


Ziek
van Verlangen I
ntensive: basis- of loslaatbegeleiding

Na deze bijzondere intensive begrijp je, tot in de puntjes van je tenen, waarom je bent gaan verlangen naar een ander en waarom je dit misschien vaker in je leven tegenkomt. Maar niet alleen dat, na deze tijd ben je eindelijk weer dicht bij wie je werkelijk bent. Je voelt JOU weer: je hebt eindelijk weer dat innerlijke, ruime gevoel van binnen en voelt een grote innerlijke drijfkracht om je leven op jouw manier vorm te geven. Op een manier zoals jij het diep van binnen wilt en wat helemaal de bedoeling is op dit moment. Met zelfliefde en liefde voor de mensen die jou dierbaar zijn.

Je leert tijdens dee intensive de diepere betekenis van je verlangen te lezen,
je gaat zien wat de volgende stap is in jouw huidige relatie en je krijgt een verrassend nieuwe, liefdevolle wending te zien die je tot stand mag gaan brengen in jouw leven.

In een veilige, huiselijke omgeving in de natuur van de polder in Gelderland (Leuth, bij Nijmegen) vindt het eerste deel van de intensive plaats  in een dag helemaal voor jou met een heerlijke gezonde lunch. (En/of ongezond: de hagelslag staat gewoon in de kast.)

Vooraf bespreken we wat jouw wensen en jouw behoeftes zijn voor deze dag.
Welke grote vraag draag jij met je mee waar je een antwoord op wilt

Ik luister naar jouw hulpvraag en pas hier het aanbod op aan. 

Een tijd van 3 of 6 maanden, helemaal voor jou om de stem van je hart te horen en deze om te zetten in daden. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer, met alle zelfliefde die je in je hebt voor de mens die jij bent, in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Vul de vragenlijst in en vraag een gratis en vrijblijvend telefoongesprek aan als de tekst op deze pagina je raakt.

 

We maken gebruik van de unieke Ziek van verlangen methode

Een methode die ik ontwikkeld heb (en je dus nergens anders krijgt) om de diepere boodschap achter je verlangen te leren lezen. Ik stel jou precies de juiste vragen over jouw verliefdheid of verlangen.
Vragen die makkelijk zijn om te beantwoorden, maar waar een grote waarheid over jou en je leven achter schuilt.

 

“Verlangen is als een leraar die de schoonheid en de potentie die je in de ander ziet, in werkelijkheid aan jou wil tonen. Maar jij mag daarna als leerling ontdekken hoe je dit toe-eigent en in je eigen leven toepast.”

 

Hoe ziet de 1-daagse BASIS Ziek van Verlangen Intensive eruit?

Een Ziek van Verlangen VIP-dag is een dag die geheel in het teken staat van jou
en de stem van de ziel die gehoord wil worden.


Wat ligt er achter jouw verlangen?
Wat wil het leven jou duidelijk maken?

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.


Eerste deel van de dag (start 10:00)

Aan de hand van de methode Ziek van Verlangen © ontdekken we gelijk al de diepere betekenis van jouw verlangen. Dit zal al veel bij je losmaken waarna het tijd is voor een heerlijke wandeling in de natuur die in de directe omgeving te vinden is en bij thuiskomst ontvang je een uitgebreide lunch. (Aangepast op jouw dieetwensen.)

Tweede deel van de dag
Na de lunch gaan we dieper in op wat we hebben ontdekt tijdens de ochtend.
Hoe pas je wat je vandaag gehoord hebt, toe in je leven?
Waar zit het grootste pijnpunt?
(Einde 15:00 – 16:00)

Inbegrepen in deze VIPdag  

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • Terwijl jij heerlijk aan het wandelen bent om alle inzichten te laten dalen van het eerste deel van de dag, stem ik me af op jouw hoger zelf om te voelen en te horen of er nog meer boodschappen doorgegeven mogen worden.
 • Twee online vervolgsessies (zoom) van ongeveer een 1 uur tot 1,5 uur, een periode na de vip-dag om te zien hoe de inzichten zijn geland en welke nieuwe inzichten je nog hebt opgedaan. Hierbij ontvang je een gratis video opname van het gesprek. 

Hoe ziet de Ziek van Verlangen Basis & Loslaat Intensive eruit?

Een Ziek van Verlangen Basis&Loslaat Intensive is er voor jou als jij het hele pakket wilt. Als jij de diepere betekenis van jouw verlangen wilt horen en hier de komende 6 maanden begeleiding bij wilt. Omdat je voelt dat het groot is. Omdat je weet dat je hier alle hulp bij gebruiken kunt om tot de grote transformatie te komen die je voor jezelf wenst.

Maar ook omdat: je nu al ergens voelt dat er een moment komt waarop je het contact met de ander mag verminderen. En dat dit niet makkelijk gaat zijn.


Voor sommige mensen is de Basis Ziek van verlangen Intensive genoeg, maar als jij heel eerlijk bent, hoor je al langer een stem van binnen die zegt dat je wilt ervaren hoe het is om de ander te laten gaan. Zodat jij in jouw eigen kracht kunt komen. En hij/zij ook. En jullie misschien vanaf een nieuw punt gezond kunnen verbinden of een leven zonder elkaar tegemoet gaan. (Zolang als dat het duurt.) 

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.


In deze intensive doorloop jij in 6 maanden tijd een prachtige transformatie. Om dit te verwezenlijken, ontvang je van mij de:
– Ziek van verlangen Basis intensive zoals wat je hier aan de linkerkant ziet. (Je mag voor een 1-daagse gaan of voor een 2-daagse, voor dezelfde prijs.)  Met lekkere lunch.

– In de Basis Ziek van verlangen Intensive onderzoek je de diepere betekenis van jouw verlangen,
– onderzoeken we hoe we deze praktisch in je leven kunnen omzetten
– en ontvang je 2 navolgsessies om jouw Ziek van verlangen in de praktijk te kunnen volgen met alle problemen die je daarbij tegenkomt.

Maar na ongeveer 3 maanden is het zo ver.
Dit ga je zelf aanvoelen en je bepaalt zelf wanneer dit gebeurt. Het moment waarop je voelt: ik mag het contact gaan verminderen want ik ben benieuwd wat dat met me gaat doen.

– Je komt weer een hele dag langs en we spreken hoe we het praktisch gaan aanpakken en welke vragen en gevoelens hierbij naar boven komen.
– Je leert van mij hoe je een goed zelfzorgfundament aanmaakt om met de onzekerheid en de pijn om te gaan.
– Je ontvangt van mij de SOS-whatsapp/mail emergency waarin je in momenten van nood contact met me kunt opnemen voor steun. Ik help je met een intuïtief afgestemd bericht en met oefeningen die je kunt doen om met de acuute situatie om te gaan.

Kortom, inbegrepen in deze basis+loslaat intensive:  

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • 2 dagen waarop je langskomt en alle aandacht krijgt in een periode van 6 maanden.
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • 4 vervolgsessies in een periode van 6 maanden
 • What’sApp/Mail Emergency 

 Voor de vrouw die:

 • Geld, tijd en energie wil steken in zichzelf en wéét hoe belangrijk het is om in het leven af te stemmen op de stem van de ziel.

 • Toe is aan één dag of twee dagen helemaal voor zichzelf om contact te maken met wie je werkelijk bent, de diepere betekenis van jouw probleem te verstaan en te genieten. 

 • Behoefte heeft aan individuele begeleiding: iemand die je helpt voorbij jouw innerlijke belemmeringen te gaan. Voorbij de muur die steeds naar bovenkomt als je in je eentje aan de slag gaat en je weerhoudt van het herontdekken van de schat die in je huist.

 • Wil investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Omdat je steeds weer opnieuw wil ervaren dat daar de echte rijkdom in ligt. Een mooie auto is mooi meegenomen, maar een ziel die helemaal zichzelf durft te zijn in het leven en durft te genieten, is waarom je hier op aarde bent.

 • Niet bang is om het werk te doen. Als je weet dat achter de pijn de pot met goud ligt.

 • Met zorg behandeld wil worden en toe is aan een cadeau aan zichzelf.

 • Sterk van binnen voelt dat deze levensgebeurtenis te belangrijk is om zomaar aan voorbij te gaan. Die weet dat ‘wachten tot het overgaat’, niet écht werkt.

 • Verlangt naar het leven leiden van binnenuit, op een zachte, vrouwelijke wijze. Niets drammen, niet iets hoeven breken, maar in respect naar zichzelf en naar de ander, in wijsheid het leven vormgeven.

 • Zichzelf niet meer wil inhouden in het leven, maar in haar eigen kracht wil staan. Voor als je ziet dat deze gebeurtenis je wilt helpen om de ware jij nog meer naar buiten te brengen.

“Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.”

Ik bewonder Anne ontzettend voor hoe ze op haar eigen unieke manier tastbaar maakt wat moeilijk uit te leggen is in ‘dagelijkse’ woorden. Met haar creativiteit: tekeningen, grapjes, lichaamstaal, associaties, humor en de fysieke ruimte die ze gecreëerd heeft, bracht ze me dichter bij wat er al een tijdje in me naar boven wilde komen. 

Ik zag dat ze de beelden die ik schetste ook voor zich zag.
Ze luistert ook tussen de woorden door en gebruikt haar lichaam en stem om sommige gevoelens uit te beelden die niet in woorden te vatten zijn. Dit was voor mij héél fijn, omdat ik mij in mijn lichaamstaal ook begrepen voelde.
Ook voelt ze goed aan wanneer een thema onderzocht mag worden en wanneer een thema op dat moment niet écht belangrijk voor me was.

Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.
Na de sessie ben ik gaan wandelen in het prachtige gebied waar Anne woont en ik voelde me mezelf. Mijn gevoelens hadden de ruimte om te stromen. Ik was in staat verbinding te maken met de natuur en de mensen die ik onderweg tegenkwam.
De dagen erna voelde ik me moe en soms angstig. Toen heb ik contact gehad met Anne en dat heeft me geholpen om het proces te omarmen.
Best lastig om de ervaring volledig in woorden om te zetten, maar wat ik vooral heel erg bijzonder vind, is dat ze zo vrij is in haar manier van luisteren en van zichzelf uitten. Dit gaf mij namelijk ook die ruimte om mezelf te uitten.

Anoniem

Waarom een Intensive?

 • Omdat jij jezelf belangrijk vindt. Punt.

 • Omdat je merkt dat je dit deel in je leven even niet alleen kunt en je meer wilt dan een luisterend oor van een vriend(in). Je wilt iemand die je voorbij ‘de muur’ in jezelf brengt en je naar je gevoel brengt. Jouw innerlijk weten.

 • Omdat je toe bent aan een wezenlijke verandering in jezelf.

 • Omdat je voor dit onderwerp liever 1-1 begeleiding wilt, dan in een groep.

 • Omdat je niet veel tijd hebt en je voelt dat één dag intensieve begeleiding je heel veel zal geven.

 • Omdat je in jezelf wilt investeren en jezelf wilt belonen met een bijzondere dag voor jou alleen.

 • Ik bied een Intensive aan omdat ik na vele coachingsessies en ervaringen met Ziek van Verlangen heb ervaren dat dit thema té groot is om in een enkele sessie of in een traject te behandelen. Tijdens één sessie komt er teveel aan bod om op een volgende afspraak te moeten wachten. De ziel wil meer want het heeft al lang genoeg gewacht. We worden Ziek van Verlangen: verliefd op een ander met de pijn die daarbij hoort, als we iets voor te lang genegeerd hebben in ons leven.

   

  Het is een onderwerp dat om de grootste aandacht mogelijk vraagt. Om zorgvuldigheid. Om een hele grote dosis (zelf)liefde die op een VIP-dag mogelijk is.
  Een hele dag duik je in dit thema met de volledige toewijding en energie die deze belangrijke levensgebeurtenis: verlangen naar een ander, verdient. Het is méér dan alleen een verlangen, het kan een ommekeer in je leven, je relaties en je werk betekenen. Als jij het toelaat. (Zelfs voor vele generaties na jou..!)

Een intensive is iets voor jou als jij er klaar voor bent om aan jezelf te werken.

Om te leren luisteren naar wat je hart al zo lang naar je probeert duidelijk te maken. 

Ben jij klaar voor een echte verschuiving in jou?
Om te zakken in de persoon die je echt bent?
Om je problemen serieus te nemen?

 

Dit kan alleen als jij, net als ik, bereid bent om alles te geven.

Vul de vragenlijst in en vraag het gratis telefoongesprek aan.

 

Iedereen is welkom:
vreemdgangers, maagden, ‘the other woman’, huisvrouwen,
jonge verlangende vrouwen die graag een echte, eerste relatie willen,
sterke businessvrouwen, de vrouw die de zoveelste fout gemaakt heeft.

Niéts is voor mij vreemd. Ik ben zelf alles behalve een heilige!

Hoe ziet de 1-daagse BASIS Ziek van Verlangen Intensive eruit?

Een Ziek van Verlangen VIP-dag is een dag die geheel in het teken staat van jou
en de stem van de ziel die gehoord wil worden.


Wat ligt er achter jouw verlangen?
Wat wil het leven jou duidelijk maken?

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.


Eerste deel van de dag (start 10:00)

Aan de hand van de methode Ziek van Verlangen © ontdekken we gelijk al de diepere betekenis van jouw verlangen. Dit zal al veel bij je losmaken waarna het tijd is voor een heerlijke wandeling in de natuur die in de directe omgeving te vinden is en bij thuiskomst ontvang je een uitgebreide lunch. (Aangepast op jouw dieetwensen.)

Tweede deel van de dag
Na de lunch gaan we dieper in op wat we hebben ontdekt tijdens de ochtend.
Hoe pas je wat je vandaag gehoord hebt, toe in je leven?
Waar zit het grootste pijnpunt?
(Einde 15:00 – 16:00)

Inbegrepen in deze VIPdag  

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • Terwijl jij heerlijk aan het wandelen bent om alle inzichten te laten dalen van het eerste deel van de dag, stem ik me af op jouw hoger zelf om te voelen en te horen of er nog meer boodschappen doorgegeven mogen worden.
 • Twee online vervolgsessies (zoom) van ongeveer een 1 uur tot 1,5 uur, een periode na de vip-dag om te zien hoe de inzichten zijn geland en welke nieuwe inzichten je nog hebt opgedaan. Hierbij ontvang je een gratis video opname van het gesprek. 

Hoe ziet de Ziek van Verlangen Basis & Loslaat Intensive eruit?

Een Ziek van Verlangen Basis&Loslaat Intensive is er voor jou als jij het hele pakket wilt. Als jij de diepere betekenis van jouw verlangen wilt horen en hier de komende 6 maanden begeleiding bij wilt. Omdat je voelt dat het groot is. Omdat je weet dat je hier alle hulp bij gebruiken kunt om tot de grote transformatie te komen die je voor jezelf wenst.

Maar ook omdat: je nu al ergens voelt dat er een moment komt waarop je het contact met de ander mag verminderen. En dat dit niet makkelijk gaat zijn.


Voor sommige mensen is de Basis Ziek van verlangen Intensive genoeg, maar als jij heel eerlijk bent, hoor je al langer een stem van binnen die zegt dat je wilt ervaren hoe het is om de ander te laten gaan. Zodat jij in jouw eigen kracht kunt komen. En hij/zij ook. En jullie misschien vanaf een nieuw punt gezond kunnen verbinden of een leven zonder elkaar tegemoet gaan. (Zolang als dat het duurt.) 

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.


In deze intensive doorloop jij in 6 maanden tijd een prachtige transformatie. Om dit te verwezenlijken, ontvang je van mij de:
– Ziek van verlangen Basis intensive zoals wat je hier aan de linkerkant ziet. (Je mag voor een 1-daagse gaan of voor een 2-daagse, voor dezelfde prijs.)  Met lekkere lunch.

– In de Basis Ziek van verlangen Intensive onderzoek je de diepere betekenis van jouw verlangen,
– onderzoeken we hoe we deze praktisch in je leven kunnen omzetten
– en ontvang je 2 navolgsessies om jouw Ziek van verlangen in de praktijk te kunnen volgen met alle problemen die je daarbij tegenkomt.

Maar na ongeveer 3 maanden is het zo ver.
Dit ga je zelf aanvoelen en je bepaalt zelf wanneer dit gebeurt. Het moment waarop je voelt: ik mag het contact gaan verminderen want ik ben benieuwd wat dat met me gaat doen.

– Je komt weer een hele dag langs en we spreken hoe we het praktisch gaan aanpakken en welke vragen en gevoelens hierbij naar boven komen.
– Je leert van mij hoe je een goed zelfzorgfundament aanmaakt om met de onzekerheid en de pijn om te gaan.
– Je ontvangt van mij de SOS-whatsapp/mail emergency waarin je in momenten van nood contact met me kunt opnemen voor steun. Ik help je met een intuïtief afgestemd bericht en met oefeningen die je kunt doen om met de acuute situatie om te gaan.

Kortom, inbegrepen in deze basis+loslaat intensive:  

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • 2 dagen waarop je langskomt en alle aandacht krijgt in een periode van 6 maanden.
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • 4 vervolgsessies in een periode van 6 maanden
 • What’sApp/Mail Emergency 

Ik wou dat ik deze methode ten tijden van mijn verboden verliefdheden had gekend. Ik werd me destijds pas na een paar keer bewust, dat de verliefdheid steeds niet meer dan een paracetamol was en er een diepere pijn speelde. Daarnaast laat deze methode in mijn ogen zien, dat er meer mensen soms ziek zijn van verlangen. Je bent hier niet alleen in en bent zeker geen “slecht mens” als het je een keer overkomt.

Ziek van verlangen overkomt ons allemaal een keer of zelfs vaker. Methodes als deze maken het mogelijk om “het grotere” achter de verliefdheid te zien. Om het uit de taboesfeer te halen en te laten zien dat er vaak meer speelt dan enkel zwart-wit verliefdheid.

Cindy Stal

Spiritueel levenscoach - Business healing

De volgende punten die ik hieronder beschrijf, zet ik neer omdat ik hier zélf ervaring in heb. Het kan wat grof overkomen, maar ik wil met nadruk aan je laten weten dat ‘verlangen naar een ander’ niet iets is waar je zomaar aan voorbij kunt lopen.

Als je hier nu geen aandacht aan geeft, dan

 • Loop je de kans dat je blijft hangen in een relatie met je partner die niet verder ontwikkelt. Jij ontwikkelt niet verder. Je gooit kostbare tijd voor jezelf weg. 
 • Dit betekent dat als je een kinderwens hebt, dat deze wens onnodig lang wordt uitgesteld. Het is belangrijk om de ‘onderliggende realiteit’ die door jouw leven stroomt onder ogen te durven zien, zodat je weet waaraan gewerkt mag worden. Ook als je kinderwens nog even mag wachten. Je doet dit zelfonderzoek voor jou en je toekomstige gezin. Wie mag de toekomstige vader of moeder worden? 

 • Ook als je al kinderen hebt, kan onnodig(!) een scheiding plaatsvinden. Of een scheiding die wél nodig is, maar erg pijnlijk gaat zijn. Dit hoeft niet zo te gebeuren!

 • Met geheimen rondlopen is enorm pijnlijk en lastig. Geheimen stagneren daarbij jouw innerlijke groei en brengen je, langzaam maar zeker, steeds meer naar de achtergrond van je eigen bestaan.

 • Als je op een collega op je werk verliefd bent geworden, is het mogelijk dat als je geen onderzoek doet naar dit verlangen, je werkontwikkeling stilstaat en je je werk kunt kwijtraken/ontslagen worden.

 • Je kunt je huidige partner onnodig kwetsen en meer kwaad aandoen dan je eigenlijk, diep van binnen wilt. Over vreemdgaan: de spirituele gedachte die zegt ‘mijn ziel wil dit ervaren’, klopt niet altijd. Je loopt je eigen ontwikkeling en groei in de weg als je hier niet met iemand open over praat en goed onderzoek naar doet. Ik kén de verlangens. Ik wéét hoe moeilijk het kan zijn. Maar ik weet ook welke fouten ik heb gemaakt die ik liever niét gemaakt had. Ben er op tijd bij! Als het al gebeurd is, dan wil ik tegen je zeggen dat ik niets veroordeel. De waarheid in je hart voor mij het allerbelangrijkst is. Ik weet hoe het is om vreemd te gaan.

 • Ben je verliefd geworden op de man van je vriendin? Dan heb je de kans dat je haar ook kwijtraakt. Je partner, je goede vriendin…

Het leven zal er alles aan doen om jouw aandacht op het juiste pad te krijgen.

Als jij op deze pagina bent beland en je voelt dat je geraakt wordt: neem dit dan heel serieus.

Ik wil met nadruk zeggen dat jouw verlangen naar een ander jou niet voor niets overkomt.


Jij mag de diepte in gaan.
Jij mág dit aangaan.
Jij mag achter de prachtige, grote waarheid komen die achter jouw verlangen schuilt.
Een waarheid die je hart verruimt en je de zin en de liefde in je leven weer teruggeeft.
Een waarheid die je JOUW LEVEN weer teruggeeft.

 

 

 

Waarom bij mij?

Ik heb al ruim tien jaar persoonlijke ervaring en ruim vijf jaar professionele ervaring met dit onderwerp. Ik heb zelf mogen ervaren hoe diepgaand, onschuldig, maar ook spannend dit onderwerp is.  Ik heb ontdekt dat het Ziek van verlangen zijn maar één ding wil: ons naar ons ware zelf brengen. En naar een ware aard van het leven en de liefde. 

Een intensive is géén eenrichtingsverkeer waarin je vragen stelt en ik antwoord geef. We gaan samen de diepte in om de waarheid boven tafel te halen. 

Van alle verhalen die je nu hebt over jouw huidige situatie, is er één verhaal dat klopt. Vaak is dit een verhaal waar je niet bij kunt komen als je je gestrest, angstig en gespannen voelt. Het ene verhaal dat wél klopt; lucht op, ‘bevrijd je’ en geeft je de ruimte om te kunnen ademen.
Dit verhaal gaat voorbij overtuigingen; voorbij enge gedachten, voorbij schaamte, voorbij angst. Samen met mij zak je dieper naar wat werkelijk waar is voor jou. En wat nu mag gebeuren.

We werken vanuit de waarheid van dit moment. Dit betekent dat we niet diep gaan graven in het verre verleden, maar ons richten op de afgelopen tijd en de toekomst die je te wachten staat. 

ls ervaringsdeskundige, met kennis van verschillende generaties voor mij die dit thema in hun leven meedroegen (mijn moeder, mijn inmiddels overleden broer, mijn opa, etc), neem ik Ziek van Verlangen heel serieus.

Het wordt door de huidige maatschappij niet goed begrepen. Het is een TABOE. We schamen ons, we denken dat er iets mis is met ons of met de relatie waarin we zitten, we zien het als iets dat SLECHT is. Maar het is in wezen een geschenk van het Leven om je ware zelf te her-ontdekken en te gaan leven. Om de liefde in jezelf weer aan te boren: voor jezelf, voor jouw leven en voor de mensen om je heen. Het is een grote uitnodiging om weer vanuit liefde; vanuit jouw specifieke vorm van liefde (jouw wezenstrilling) die jij mag uitdragen in dit leven, te gaan leven.

Op deze dag geef ik je al mijn kennis over dit thema, zodat ook jij een voorbeeld wordt voor anderen en laat zien hoe het anders kan. En dat het niet zo eng hoeft te zijn als dat het nu dikwijls manifesteert.

Jij bent één van de mensen die een voorloper mag zijn in het anders (be)leven van dit probleem. Jij bent één van de mensen die het leven op aarde in deze specifieke energie mag helen.

Van kinds af aan ben ik opgeleid door mijn moeder (Kitty Vromen, transformatietherapeut en trainer in opstellingenwerk, Byron Katie, lichaamswerk en meer) om de weg naar mijn eigen wijsheid te bewandelen en vanuit deze kennis te handelen. De methodes die ik deze dag met jou ga doen heb ik zelf ontwikkeld naar de levensvragen die ik had in mijn leven, allen geïnspireerd op het opstellingenwerk, energetisch werk en Byron Katie. De weg naar binnen: zelfontwikkeling, is mijn beroep geworden en ik begeleid nu anderen hoe ze hun eigen wijsheid kunnen ontwarren van verhalen uit angst en pijn. De methode Ziek van Verlangen is nergens op de markt meer verkrijgbaar, alleen tijdens deze dag. Er bestaat tot nu toe geen andere zelfhulpmethode die binnen zo’n korte tijd, op zo’n heldere wijze het verlangen naar een ander in kaart brengt. 

Mijn begeleiding als coach breng ik een grotere waarheid met humor en lichtheid en een zeer menselijk aanpak. Van mens tot mens verbinden we ons op de VIP-Ziek van Verlangen tot het hogere en zetten we het praktisch om naar jouw aardse bestaan/jouw leven.

Hoe ziet de 1-daagse BASIS Ziek van Verlangen Intensive eruit?

Een Ziek van Verlangen VIP-dag is een dag die geheel in het teken staat van jou
en de stem van de ziel die gehoord wil worden.


Wat ligt er achter jouw verlangen?
Wat wil het leven jou duidelijk maken?

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.


Eerste deel van de dag (start 10:00)

Aan de hand van de methode Ziek van Verlangen © ontdekken we gelijk al de diepere betekenis van jouw verlangen. Dit zal al veel bij je losmaken waarna het tijd is voor een heerlijke wandeling in de natuur die in de directe omgeving te vinden is en bij thuiskomst ontvang je een uitgebreide lunch. (Aangepast op jouw dieetwensen.)

Tweede deel van de dag
Na de lunch gaan we dieper in op wat we hebben ontdekt tijdens de ochtend.
Hoe pas je wat je vandaag gehoord hebt, toe in je leven?
Waar zit het grootste pijnpunt?
(Einde 15:00 – 16:00)

Inbegrepen in deze VIPdag  

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • Terwijl jij heerlijk aan het wandelen bent om alle inzichten te laten dalen van het eerste deel van de dag, stem ik me af op jouw hoger zelf om te voelen en te horen of er nog meer boodschappen doorgegeven mogen worden.
 • Twee online vervolgsessies (zoom) van ongeveer een 1 uur tot 1,5 uur, een periode na de vip-dag om te zien hoe de inzichten zijn geland en welke nieuwe inzichten je nog hebt opgedaan. Hierbij ontvang je een gratis video opname van het gesprek. 

Hoe ziet de Ziek van Verlangen Basis & Loslaat Intensive eruit?

Een Ziek van Verlangen Basis&Loslaat Intensive is er voor jou als jij het hele pakket wilt. Als jij de diepere betekenis van jouw verlangen wilt horen en hier de komende 6 maanden begeleiding bij wilt. Omdat je voelt dat het groot is. Omdat je weet dat je hier alle hulp bij gebruiken kunt om tot de grote transformatie te komen die je voor jezelf wenst.

Maar ook omdat: je nu al ergens voelt dat er een moment komt waarop je het contact met de ander mag verminderen. En dat dit niet makkelijk gaat zijn.


Voor sommige mensen is de Basis Ziek van verlangen Intensive genoeg, maar als jij heel eerlijk bent, hoor je al langer een stem van binnen die zegt dat je wilt ervaren hoe het is om de ander te laten gaan. Zodat jij in jouw eigen kracht kunt komen. En hij/zij ook. En jullie misschien vanaf een nieuw punt gezond kunnen verbinden of een leven zonder elkaar tegemoet gaan. (Zolang als dat het duurt.) 

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.


In deze intensive doorloop jij in 6 maanden tijd een prachtige transformatie. Om dit te verwezenlijken, ontvang je van mij de:
– Ziek van verlangen Basis intensive zoals wat je hier aan de linkerkant ziet. (Je mag voor een 1-daagse gaan of voor een 2-daagse, voor dezelfde prijs.)  Met lekkere lunch.

– In de Basis Ziek van verlangen Intensive onderzoek je de diepere betekenis van jouw verlangen,
– onderzoeken we hoe we deze praktisch in je leven kunnen omzetten
– en ontvang je 2 navolgsessies om jouw Ziek van verlangen in de praktijk te kunnen volgen met alle problemen die je daarbij tegenkomt.

Maar na ongeveer 3 maanden is het zo ver.
Dit ga je zelf aanvoelen en je bepaalt zelf wanneer dit gebeurt. Het moment waarop je voelt: ik mag het contact gaan verminderen want ik ben benieuwd wat dat met me gaat doen.

– Je komt weer een hele dag langs en we spreken hoe we het praktisch gaan aanpakken en welke vragen en gevoelens hierbij naar boven komen.
– Je leert van mij hoe je een goed zelfzorgfundament aanmaakt om met de onzekerheid en de pijn om te gaan.
– Je ontvangt van mij de SOS-whatsapp/mail emergency waarin je in momenten van nood contact met me kunt opnemen voor steun. Ik help je met een intuïtief afgestemd bericht en met oefeningen die je kunt doen om met de acuute situatie om te gaan.

Kortom, inbegrepen in deze basis+loslaat intensive:  

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • 2 dagen waarop je langskomt en alle aandacht krijgt in een periode van 6 maanden.
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • 4 vervolgsessies in een periode van 6 maanden
 • What’sApp/Mail Emergency 

“Ik vond het spannend om mezelf te laten zien in wat ik tegenkwam.
Durfde ik zelf naar dit deel in mij te gaan? En durfde ik dit ook bij jou te gaan doen? Maar ik vond dat het erg goed ging.

(…) Er kunnen heel wat therapeuten nog wat van Anne leren. “

Ik vind dat jij heel goed in staat bent om dichtbij te blijven. Om, wat er ook gebeurt, erbij te blijven.  

Er kunnen heel wat therapeuten nog wat van jou leren. Je hebt de moed om bij iets wat heel moeilijk en pijnlijk is, aanwezig te blijven. Je vulde niets in. Dit werkte heel helend voor me.”

Laura

Waar

Een deel van de intensive vindt plaats in mijn huis en praktijk in Leuth, een dorpje bij Nijmegen. (Klik hier voor meer foto’sLeuth is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (de bus stopt vóór de deur) en met de auto. (Je parkeert gratis in het hofje waar ons huis onderdeel van is.) De rust, de natuur en de huiselijke atmosfeer laten je al gauw op je gemak voelen zodat we samen de diepte in kunnen gaan.

Wil je overnachten?
Ik adviseer je graag een fijne B&B in de buurt. 

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil graag met je aan het werk om erachter te komen wie jij wezenlijk bent. Ik gun jou zoveel meer duidelijkheid over de situatie waarin je je nu begeeft, want die informatie ís beschikbaar! En ik gun je het gevoel van vrijheid, de passie die van nature in je leeft, de kracht en de levenslust. Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Je kunt veel meer hier aan doen dat je je nu voor mogelijk kunt houden! 

Klik op de button hieronder om de vragenlijst in te vullen en stuur deze naar me op om samen een gratis oriëntatiegesprek via de telefoon te plannen.
In dit gesprek bespreken we jouw wensen en voelen we of er een wederzijdse klik is om deze tijd samen aan te gaan.

Succes met het invullen van de vragen!