Over Anne:
spiritueel levenscoach

Mijn naam is Anne en ik wil je helpen op jouw belangrijke pad. Want ik geloof in een zelfbewuste vrouw zoals jij, die iets voor deze wereld wil betekenen. Die iets wil achterlaten dat blijft

Om de zoveel tijd heb je iemand nodig die écht naar je luistert en je weer enthousiast maakt voor de mens die je bent en wat je hier op aarde komt doen. Iemand die een advocaat van de Waarheid is.
Iemand die weet wat bullshit is:

de ideeën die je alleen maar kleiner maken en je ellendig laten voelen.
En iemand die de weg van jouw eigen Wijsheid herkent.
Een weg waarop je gelukkiger bent, je levendiger voelt, je lichter voelt en waarop je creatiever en innovatiever bent.


In een coachingsessie stem ik mij intuïtief af op jouw hoger zelf. Ik maak contact met de waarheid die nu door mag komen (channeling), zodat jij weer verder kunt in je leven. Op jouw unieke manier.

Ik luister naar de frequentie/de trilling van je probleem en zie hoe deze, als een aardbeving, iets moois in jou los wil schudden. Hoe het soms zelfs, als het echt even allemaal even heftig is; in jou iets open wilt breken zodat jij weer kunt ademen – leven – je vrij kunt voelen.

Altijd deel ik een unieke boodschap voor jou op dit moment.
Dit doe ik op een menselijke manier, van hart tot hart. Mijn aanpak is eerlijk, licht, met humor en in eerbied voor jouw gevoelens en voor jouw eigen kracht en wijsheid.

 

Wie is Anne?

Mijn naam is Anne van der Sligte (1990) en ik woon in Leuth, een prachtig dorp vlakbij Nijmegen, samen met mijn woestaantrekkelijke vriend. 😉 Dus niet met een kat of een hond, dat durven we nog niet.

Zelfonderzoek gebruik ik om de puurheid uit mezelf te halen en vanuit die puurheid te creëren.

Vanaf kleins af aan doe ik onderzoek naar het leven. Ik teken, film, schrijf, spreek op een eerlijke wijze over mijn eigen bestaan en onderzoek openhartig de problemen en de gevonden wijsheden die ik onderweg tegenkom. Ik ben een maker. Altijd al geweest. Maar ook iemand die woorden weet te geven aan het onbegrijpelijke en houdt van schema’s en natuurlijke cycli die iets scheppen/creëren zoveel makkelijker, leuker en krachtiger maken.

Het creatieproces interesseert me mateloos.
Hoe kan het dat inspiratie zo lekker aan kan voelen,
maar dat wanneer je het in de praktijk omzet, in en om je heen de hel los kan breken?

Ik onderzoek de onderstaande vragen en vond hier antwoord op. In 1 op 1 coachingsessies en individuele coachingdagen, inzichtspellen en blogs/vlogs geef ik hier antwoorden op:
Wat betekent Pijn tijdens het creatieproces?
Wanneer weet je of je maar beter kunt stoppen met een creatie/project?
Of wanneer weet je of je verder moet gaan?
En wat heeft eerlijkheid te maken met prachtige creaties?
Welke dromen mag je volgen?
Wat heeft woede met jouw levensmissie te maken?
Hoe klinkt de stem van je eigen Wijsheid?
Hoe werk je samen met de ongeziene wereld/God?
Hoe kan een ongewenste verliefdheid je helpen in je werk?
Wat heeft terugkomen na een lange, prachtige reis te maken met je werk?
Wat kan rouw doen met je werk?
Wat heeft de menstruatiecyclus te maken met het creëren van GENIAAL WERK?

 

Deze website maak ik voor jou, om jou met deze opgedane kennis te begeleiden in jouw creërende leven.
Om de puurheid uit jou te halen en prachtig, integer werk/projecten/creaties te maken die harten opent. Die van een ander, maar vooral die van jezelf.

Voor jou

In mijn 1 op 1 contact voel ik welke diepere waarheid nu door jou gehoord en geleefd wilt worden om jouw leven weer lichter, leuker en daadkrachtiger te maken. Een waarheid die je innerlijk ruimer maakt en weer de moed geeft om je eigen weg te vervolgen. Ik werk op een zeer menselijke, liefdevolle, eerlijke en humoristische wijze. En ik hecht veel waarde aan de praktijk. Na een sessie wordt je uitgenodigd om aan de slag te gaan. 

Ik breng je bij je hart, bij wat het meest waar is voor jou. We gaan uit van een probleem dat je nu hebt, in je leven of in je creatief werk en we komen uit bij jouw heilige weten.

Ik heb kennis over
– het herkennen van je eigen waarheid
– het creatie proces (wat gebeurt er als je (eindelijk) gaat doen/maken wat je al heel lang wilt?)
– verliefd worden op en verlangen naar (onbereikbare) anderen
– de scheppende kracht van de menstruatiecyclus
– en (een boek) schrijven en creëren vanuit je hart.

Vind je de illustraties mooi die je op deze website tegenkomt en wil je dit ook voor jouw website of dienst? Dit werk doe ik naast mijn coaching en schrijven. Mail me als je hier interesse in hebt voor prijzen.

Super exclusief:
Naast individuele coaching, organiseer ik ook ook bijzondere vip-dagen.

Dit zijn dagen waarop we aan de hand van een probleem en vraag een hele dag samen aan de slag gaan. 1 op 1, dus niet in een groep! 
Ik geloof sterk in deze dagen omdat ze jou het verst gaan brengen.

Voor wie meer wil dan een klein beetje inspiratie ontvangen, maar voor wie gegrond aan de slag wilt gaan en met open armen de diepere waarheid van dit moment durft uit te nodigen om écht dichter bij je-Zelf uit te komen.

VIP-DAG ZIEK VAN VERLANGEN

Voor vrouwen die een ongewenst verlangen hebben en zichzelf hierin serieus willen nemen, organiseer ik individuele vip-dagen waarin je alles uit je ongewenste verlangen haalt. Ik heb ervaren dat verlangen naar een (on)bereikbare ander een enorme transformatieshift kan betekenen voor je bestaan. ALS je dit toelaat. Een dag vol wijsheid, bevrijdende confrontatie en een nieuw vertrouwen in je eigen leven en toekomst zonder daarmee met iets of iemand te moeten ‘breken’.  Lees meer op deze pagina.

VIS-DAG VERY IMPORTANT SISTER

Voor zussen die hun broer of zus verloren hebben en in rouw zijn en niet aan hun rouw voorbij willen gaan. Dikwijls wordt er aandacht gegeven aan de ouders die een kind verloren hebben, maar niet aan de ‘siblings’ . Als ervaringsdeskundige weet ik hoe verwarrend het kan zijn als iemand van wie je zoveel houdt sterft. Rouw is niet iets dat je tussendoor kan doen, op de lange termijn komt iedereen erachter dat het de aandacht mag krijgen die het verdient zodat jouw broer of zus niet voor niets gestorven is. Lees meer op deze pagina. 

Ik ben een mailtje van je verwijderd