Wil je weten hoe ik jou verder kan helpen?

 

Stuur me een mailtje of vraag een gratis verdiepend telefoongesprek aan!

Anne van der Sligte (Zieltje)

Praktijkadres: 
Leuth (bij Nijmegen, bij afspraak geef ik het adres door.)

T: 0628040069 – 0031 6280 400 69
M: zieltjemail@gmail.com

Of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Ik antwoord je bericht binnen 3 werkdagen.

 

KvK: 58344756 BTW: NL002211984B12 
Rekeningnummer: Zieltje NL48 ASNB 0942 9372 01

Dankjewel

Ik krijg veel enthousiaste berichten, mails en uitnodigingen om een kopje koffie te drinken. Ik ben blij om te lezen dat mijn werk zoveel bij anderen raakt. Bij ieder(!) mailtje ben ik weer dankbaar en gelukkig, maar weet dat ik niet op iedere mail of uitnodiging uitgebreid kan ingaan en geen uitgebreide mailwisselingen kan aangaan. Soms is het fijn om je even kort te kunnen uiten en voel je vooral vrij om dat te doen, maar alleen in de persoonlijke begeleiding (zie coaching) kan ik er ook écht voor je zijn. 

Mijn deur om er met heel mijn aandacht, hart en sensitieve vermogen voor jou te kunnen zijn, staat voor je open. Kijk bij coaching (in de menubalk) om te zien of er iets voor jou bij staat. Of mail me als je het niet zeker weet. 

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne:

Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe.

Op een eerlijke, integere wijze: waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright

Praktijkadres Leuth, Nijmegen. (Bij afspraak geef ik mijn adres door, vanwege veiligheidsredenen is mijn adres afgeschermd.)

zieltjemail@gmail.com

06 280 400 69

Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs