De nieuwste masterclass

Laat de liefde maar komen 

Als je weer ontspannen in de armen van je geliefde wil liggen, zonder dat nare gevoel in je buik of keel te voelen. Als je er zó naar verlangt weer een ‘samen’ te ervaren, met leuke plannen in het vooruitzicht, dan mag je gaan onderzoeken wat jouw rol is in de relatie.

Waar houd jij de liefde tegen?
En hoe kan je
innerlijk jouw sluizen openzetten om de stroming van liefde binnen te laten?

Je kunt hier meer aan doen dan je denkt. 

Zet jouw innerlijke sluizen weer open

voor de sterke stroming van de liefde

Of in 3 betalingen van €32,33

Een lange liefdesrelatie kan als een klein schippersbootje op woeste zee zijn. Terwijl je zeeziek over de reling hangt, met overgeefsel in je haren (sorry voor het beeld), en je jezelf stevig vasthoudt, in de hoop niet in het water geslingerd te worden. Je doet er alles aan om jezelf maar niet te verliezen en ondertussen de verbinding tussen de ander en jij te houden. (En ook nog een gezin en een baan hebben.)

Kan het ook anders?

Mag een langdurige relatie ook een avontuur zijn om heel dicht bij je eigen ware natuur te komen?

Ja!

 • Weer ontspannen in de armen van je geliefde liggen.

 • Weer oprecht samen kunnen lachen, zonder die steek in je keel of buik te voelen.

 • Weer je partner aan kunnen kijken en een warm gevoel door je lichaam voelen stromen.

 • Iets samen tegenkomen en voor jezelf een manier hebben om ermee om te gaan, en niet in paniekgedachten te belanden, maar van binnen rustig te kunnen blijven.

   

 • Stoppen met redenen bedenken waarom jouw partner niet bij je zou passen, maar oké kunnen zijn met de verschillen.

   

 • Dat je in plaats van een moeilijk gesprek waar geen uitkomst in komt, een gesprek met jezelf kunt aangaan en ziet waar jij de liefde op dit moment tegenhoudt. En door dat te doen, ziet hoe de energie in de relatie verschuift van afstand, naar opnieuw intimiteit en tederheid. Van hard naar zacht. Van elkaar niet in de ogen kunnen aankijken, naar wel weer kunnen kijken en beiden een beetje moeten giechelen om waar jullie zojuist weer in zaten.

 • Weer hoop en vertrouwen voelen dat er een toekomst voor jullie beiden is weggelegd.

 • Je eigen stem in de relatie kunnen horen in wat jij nodig hebt en wat jij wilt.

Deze masterclass is voor:

 • Als je je afvraagt of je echt bij je partner wilt zijn.
 • Als je merkt dat je wel samen wilt zijn, maar je mist de magie en de potentie van wat het zou kunnen zijn.
 • Je mist iets. Het stroomt niet lekker.
 • Je wilt meer leren over de liefde.
 • Je wordt gek van je eigen gedachten die zich afvragen of de ander wel de juiste persoon voor je is. Soms kan je helemaal vast komen te zitten in de ander bloedirritant vinden en dan kan je alleen maar twijfelen aan de relatie, waardoor je het gehele plaatje uit het oog verliest.

Wat je krijgt:

Een zeer persoonlijke videolezing van 2,5 uur

waarin ik meer dan 19 universele liefdeswijsheden met je deel

over hoe jij de liefde weer kunt laten stromen in je relatie.

 Bij de videolezing is ook een te downloaden audiobestand

zodat je de lezing ook op de fiets of in de auto kunt beluisteren.

Testimonials

(Omdat deze masterclass nieuw is, zijn dit testimonials van andere online cursussen.)

Door de cursus is een stuk kracht in mezelf aangeboren wat ik kwijt was.

“Door de cursus is een stuk kracht in mezelf aangeboren wat ik kwijt was. Ik voelde me wat ondergesneeuwd in m’n leven en wilde graag het waarom achter de verleiding achterhalen. Ik voelde wel dat er meer achter de verlangens zat, en dat ik een beweging naar mezelf terug mocht maken maar kon zelf die vertaling niet goed maken. Er zit een hele mooie boodschap in de cursus en Anne brengt het op authentieke wijze. Ik bewonder haar eerlijkheid ook! Een hele mooie cursus.”

S.

“Ik vind Anne heel wijs en haar persoonlijke benadering vind ik heel prettig en voelt als thuiskomen. Ze verweeft prachtig inzichten uit de spiritualiteit, psychologie en filosofie. Die diepte en rauwheid, echtheid is heel helend.”

Anoniem

Ik ben er als een malle doorheen gegaan. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb!

“Ik vond dat je de cursus heel mooi, moedig, kwetsbaar, op het juiste ritme deed. En er waren inderdaad ook geestige momenten. Heerlijk! Ik ben er als een malle doorheen gegaan, op enkele dagen tijd, heb als een zottin zitten schrijven en schrijven en schrijven, het was en is allemaal erg emotioneel. Maar het klopt dat het een crisismoment is, waar ik van voel dat het me gewoon weer op het goede spoor van mezelf zet. Ik ben zo blij dat ik dit/jou gevonden heb.”

anoniem

Hoi, ik ben Anne van der Sligte

 

Laat mij jouw mystieke gids zijn

Ik werk in mijn praktijk al ruim 8 jaar met mensen die bij me komen met een pijnlijke hapering in de liefde. Een van de grootste problemen die ze tegenkomen is dat ze geen liefde meer voor hun partner voelen.

Met alles wat ik zelf ervaren heb in mijn eigen crisissen in mijn 15-jarige relatie, van vreemdgaan tot tijdelijk uit elkaar gaan en weer samenkomen, en pijnlijke geheimen die opgebiecht werden, heb ik geleerd mijn deel van het werk in de relatie zo te doen, dat de liefde altijd weer is gekomen. Tuurlijk, een deel is het ‘geluk gehad hebben’, een ander deel is wel degelijk het werk dat ik erin heb gestopt. Een specifieke houding die ik keer op keer heb aangenomen waardoor we konden meesurfen met de woeste hoge golven die er waren en nog steeds af en toe zijn.

Als emotionele, passionele vrouw kwam ik met momenten vast te zitten in een negatief denkpatroon waarin ik veel kon twijfelen over de relatie. Onderzoek doen naar wat er door me heen komt, ipv een speelbal te zijn van wat ik denk en wat ik voel, is altijd de redding geweest voor mezelf en voor de honderden mensen die ik inmiddels heb begeleid.

In deze videolezing vertel ik wat je allemaal kunt doen om je hart steeds weer te ontdooien en zacht en week te maken naar naar je partner, wanneer het het vriespunt heeft bereikt.

Het is heel normaal om op momenten in je relatie of huwelijk geen liefde voor elkaar te voelen. We hebben het er samen amper over, maar dit overkomt iedereen!

De liefde is magisch en het bepaalt of twee mensen bij elkaar blijven of niet, maar niet alles is magie. Dit is informatie die onze cultuur ons niet leert, die waarschijnlijk je eigen ouders of andere oudere rolmodellen in langere liefdesrelaties nooit aan je hebben hebben verteld, maar daar brengen we samen, jij en ik, verandering in. 

Na deze lezing word jij de vriend(in) en/of de ouder die deze wijsheid mag doorgeven. En eerst zelf mag gaan toepassen en mag gaan zien hoe goed dit werkt!

Na deze masterclass weet jij…

 1. Je partner hoeft niet te veranderen. De verandering mag in jou plaatsvinden. Als jij die vastzittende energie, die pijn, die twijfel, die aaarrghhh, zacht weet te maken, verandert de relatie mee. De liefde en de relatie is energie. Daar waar jij helpt deze energie op te schonen, daar zie je de gevolgen van op groter niveau. Deze masterclass helpt je daarbij.

2.

Veel mensen geven hun relatie op, voordat ze de inzichten die ik in de lezing noem ooit hebben geprobeerd. Ze weten niet dat wanneer je even niet van je partner houdt, dit altijd iets wil zeggen. Het is vaak veel onschuldiger dan je denkt. Even niet houden van je partner staat voor een moment van groei, van inzichten, van naar jezelf kijken op een nieuwe manier. Maar de meeste mensen verbreken hun relatie of huwelijk omdat ze gewoon niet weten hoe ze ermee om moeten gaan. Het is als surfen op de golven. Als je niet weet hoe je het moet doen, ben je meer hard aan het zwemmen en aan het verdrinken dan op je surfboard te gaan staan en de golf te berijden. Ofzo. Ik weet het niet. Ik surf niet. Maar ik kan me er zoiets bij voorstellen, haha! Het is niet langer verdrinken, maar leren zwemmen. Misschien is dat een betere vergelijking.

Wat ik altijd zeg tegen mensen in mijn praktijk is het volgende:

er is nog zoveel meer mogelijk in je relatie voordat je tot het besluit komt dat dit het einde is. In deze masterclass deel ik hele belangrijke inzichten die je gaan helpen de wereld vóór zo’n groot besluit zinvol en goed te benutten.

3. Hoe je met weerstand naar aanraking en seks kunt omgaan. Dit. Is. Een. Hele. Belangrijke.

4. Hoe je moeilijke gesprekken die maar niet tot een kern komen, anders kunt aanpakken. Je leert hoe speelsheid een belangrijke rol speelt in het vinden van een gezamenlijke oplossing. Veel plezier! 😉

Door de 19 wijsheden die ik met je deel, ga je losser in de pijn en het verdriet staan die je in een relatie kunt tegenkomen. Je gaat zien hoe je moeilijke situaties als leraar kunt aannemen en er samen door kunt groeien. Onze kijk op de liefde en in relatie zijn is zo beperkt, we lijden allemaal zoveel, terwijl er zoveel handvatten zijn om met moeilijke gevoelens als niet-houden-van-je-partner om te gaan.  

Dit is iets voor jou als….

Als je bereid de 19 wijsheden heel serieus te nemen en echt naar jezelf te gaan kijken. Als je klaar bent met het vastzitten in de pijn en in bent voor een avontuurtje op liefdesgebied. Stap op dat wilde liefdespaard en tem het terwijl je door het prachtige landschap van jouw liefde rijdt. Als jij weet dat alles wat je tegenkomt op liefdesgebied, manieren zijn waarop de relatie reflecteert waar jij gesloten bent. Als je weet dat een relatie niet altijd leuk en blij hoeft te zijn, maar dat stormachtige of heavy rainshower-tijden erbij horen omdat ze jou en jullie diepgaandere, rijkere, mooie mensen willen maken. Dat deze tijden er zijn om alle luchtbellen met onware ideeën die je hebt over de liefde te doorprikken.

Deze masterclass is een videolezing van 2,5 uur met een te downloaden audio-opname.

Kijk of luister op jouw tempo.

 

Ieder sprookje eindigt met dat de prins en de prinses samen naar het kasteel gaan en daar nog lang en gelukkig leven. Maar ik denk dat Sneeuwwitje of Doornroosje echt wel af en toe hun prins flink door elkaar wilden rammelen uit frustratie binnen die kasteelmuren.

En dat is nu juist het probleem met onze cultuur:

Er is een overdosis aan verhalen hoe bij elkaar te komen,

maar je krijgt niet geleerd hoe je bij elkaar blijft.

Liefde is magisch en je hebt geluk als ze jou uitkiest in dit leven om bij te wonen. Maar het is niet alleen maar toeval dat ze er is. Wat veel mensen niet doorhebben is dat ze de liefde ook kunnen blokkeren door vast te zitten in pijn, verdriet en argwaan. De liefde wordt zo gauw serieus. Terwijl, liefde zelf naast krachtig en intens, ook heel speels kan zijn. Wanneer je vast komt te zitten in een donker, negatief denken over je relatie of over je partner, dan kan je er vanuit gaan dat je iets te serieus neemt waar je ook iets speelser naar kunt kijken. Ik heb keer op keer gemerkt dat wanneer je een onderzoekende, nieuwsgierige en speelse aanpak aanneemt wanneer je vastloopt, de liefde weer gaat stromen.

Q&A:

Kan ik in delen betalen?

Ja! Bij afrekenen kan je met Klarna in delen betalen.

Hoe lang heb ik toegang tot deze Liefdes masterclass?

Zo lang ik de masterclass erop hou, zo lang heb jij toegang. Dus voor nu: voor altijd. Forever and ever and ever. Neem de tijd. Die heb je, meer dan je denkt. 

Als ik vragen heb, kan ik dan bij je terecht?

Voor korte vragen kan je me altijd mailen. Als je jouw verhaal kwijt wilt en echt de diepte in wil gaan, raad ik een intensive aan.

Wat als ik het niets vind? Krijg ik dan mijn geld terug?

Het spijt me als je de emotie teleurgesteld-zijn tegenkomt. Maar wie teleurstelling verwacht, zal teleurstelling onderweg tegenkomen. Als jij ‘all of you’ inzet, ga je ook iets heel moois terugkrijgen. 
Omdat ik een kleine onderneming ben/heb heb ik niet de luxe om het bedrag terug te betalen. Investeer alleen als je ook echt toegewijd bent! 

Ik ben slechthorend/doof, kan ik het toch aanschaffen?

Voor deze masterclass werk ik met audio opnames zonder ondertiteling. Wil je wel toegang tot alle kennis die in deze masterclass zit? Stuur me dan een mail. Dan maak ik iets anders voor je. Wil je liever niet wachten? Vraag dan een intensive aan en geef aan wat jouw mogelijkheden zijn. Puur via schrift coaching, via teams en ondertiteling of met een tolk.

Ik volg bij jou een intensive of langer coachingsprogramma, is dit iets anders?

Hoi lieve jij die ik al zo vaak persoonlijk spreek! Wat leuk dat je op deze pagina ook kijkt. Deze masterclass gaat in op een heel specifiek thema waar wij het vast al over gehad hebben: over jouw relatie! Deze masterclass kan je prima aanvullend op ons programma volgen. 

Hoe werkt het? Is er een online leeromgeving?

Zodra je jouw masterclass besteld hebt, krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin een pdf bestand dat je kunt downloaden. In dit bestand staan de inlogcodes tot de masterclass. Bewaar dit bestand goed! Toch kwijt? Je kunt me altijd nog eens mailen naderhand als je het bestand kwijt bent geraakt. Dan zet ik mijn sexy hoedje van de klantenservice wel even voor je op.

“Wanneer je vast komt te zitten in een donker, negatief denken over je relatie of over je partner, dan kan je er vanuit gaan dat je iets te serieus neemt waar je ook iets speelser naar kunt kijken.”

We hebben allemaal blinde vlekken in de relatie. Iets wat je niet ziet over wat jij doet in de relatie, wat wel grote gevolgen heeft voor jullie samen-zijn. Deze mogen eerst aan het licht mogen komen voordat liefde überhaupt weer mogelijk is. Je zal naar jezelf mogen gaan kijken en zien waar je je eigen pijn, in volle overtuiging, op de ander projecteert, anders kan de liefde niet stromen.

Er is meer mogelijk dan wat je denkt dat je hieraan kunt doen.

Zodra je gaat zien dat jouw houding naar de relatie een belangrijke rol speelt in hoeverre gevoelens van liefde voelbaar zijn, kan het avontuur beginnen. Dit is iets wat we niet zomaar geleerd krijgen van onze ouders en in onze huidige cultuur, maar we mogen de ouders worden die dit aan onze kinderen zullen doorgeven.

Vorm: 19 wijsheden, een videolezing en een te downloaden audiobestand

Wil jij weer rustig in de armen van hun geliefde kunnen liggen? Oprecht samen kunnen lachen, zonder die steek in je keel of buik te voelen? Zin hebben in een uitje dat eraan komt en wéten dat jullie het samen goed zullen hebben? Weer je partner aan kunnen kijken en een warm gevoel door je lichaam voelen stromen? Wil je dat als je iets tegenkomt, je een manier hebt om ermee om te gaan en niet in paniekgedachten te belanden, maar van binnen rustig kunt blijven?

Een lange liefdesrelatie kan als een klein schippersbootje op woeste zee zijn. Terwijl je zeeziek over de reling hangt, met overgeefsel in je haren, en je stevig vasthoudt, in de hoop niet in het water geslingerd te worden. Je doet er alles aan om jezelf maar niet te verliezen.

Constant word je uitgedaagd om van je partner te houden zoals deze is en ondertussen mag je steeds weer een manier vinden om trouw aan jezelf te blijven. Om te luisteren naar je eigen behoeften en verlangens, zonder dat deze ondergesneeuwd raken door 'de goede vrede te willen behouden'. Iets waar vrouwen met name heel goed in zijn.

In deze nieuwe masterclass van 2,5 uur belicht ik meer dan 19 inzichten die mij hebben geholpen in mijn liefdesrelatie van bijna 15 jaar. Mijn partner en ik maakten verschillende relatiecrisissen mee en overkwamen deze, dankzij alles wat ik vertel in deze uitgebreide, zeer persoonlijke videolezing. (Er is ook een aparte audioversie bij de video beschikbaar.) Met 8 jaar ervaring in mijn praktijk waar ik vele gesprekken heb gevoerd met mensen die een stagnatie in hun liefdesrelatie voelen en mijn eigen ervaring, ben ik gaan zien wat de sleutel is om de liefde weer opnieuw te laten stromen.

Het heeft te maken met de blinde vlekken die je hebt naar jezelf, die eerst aan het licht mogen komen voordat liefde überhaupt weer mogelijk is. Je zal naar jezelf mogen gaan kijken en zien waar je je eigen pijn, in volle overtuiging, op de ander projecteert, anders kan de liefde niet stromen.

Er is meer mogelijk dan wat je denkt dat je kunt doen.

Zodra je gaat zien dat jouw houding naar de relatie een belangrijke rol speelt in hoeverre gevoelens van liefde voelbaar zijn, kan het avontuur beginnen. Dit is iets wat we niet zomaar geleerd krijgen van onze ouders en in onze huidige cultuur, maar we mogen de ouders worden die dit aan onze kinderen zullen doorgeven.

Duik in het diepe van deze 19 inzichten en laat je raken in wat voor jou nu belangrijk is om te horen, om weer rustig in de armen van je geliefde te kunnen liggen. Of, om erachter te komen dat het tijd is om de liefdesrelatie los te laten en een ander soort relatie met elkaar op te bouwen, vanuit een rust in jezelf.

Vorm:
Videolezing van 2,5uur
Met een te downloaden audio van de videolezing

Hoe werkt het?
Na jouw bestelling ontvang je een mail met daarin een pdf bestand waar je inlogcodes kunt vinden.

 

97.00

Langdurige liefdesrelatie inspiratie: