Spreken:
Laat Anne spreken op jouw evenement of podcast

Opzoek naar een diepgaand en inspirerend verhaal over verlangen naar een ander? 

 

 Voor lezingen, workshops, podcasts, bewustzijnscentra, opleidingen, festivals en congressen.

Boek mij voor jouw volgende evenement – [email protected] 

 

Ziek van verlangen 

Het onderwerp ziek van verlangen gaat over één aspect uit de liefde wat uiteindelijk een ingang is tot zo veel meer: wat is de diepere betekenis van verliefd worden op anderen? Wat zegt aantrekkingskracht over de diepere verhalen die schuilhouden in onze ziel?  Aangepast aan jouw publiek, vertel ik een rauw en persoonlijk verhaal over het ziek van verlangen-zijn. Betekent verliefd worden op anderen het einde van een relatie? En betekent hevig verlangen altijd dat we bij de ander moéten zijn? En wat als de liefde niet mogelijk is?

Dit verhaal gaat voorbij aan begrippen als polyamorie of monogamie. Dit is een verhaal over de wens die achter deze vormen schuilt: een samensmelting met ons ware zelf en het herstellen van onze verbinding met het goddelijke.  

Met ruim zes jaar praktijkervaring met dit specifieke onderwerp, en veel persoonlijke ervaringen, maak ik in dit verhaal de weg vrij voor een zelf-kritisch, oordeelloze en bevrijdende kijk op de liefde. Voorbij schaamte, rechtstreeks naar het hart van de wijsheid die in ons allemaal zit. Vol eerbied naar ons heerlijke klungelige mens-zijn en een les in overgave naar hoe het leven soms om ons heen kan vormen.  

 

 

 

Persoonlijk

“Kwetsbaarheid en eerlijkheid: ze geeft me het gevoel alsof ze letterlijk zegt wat ik van binnen voel.”

Thuiskomen

“Ik vind Anne heel wijs en haar persoonlijke benadering vind ik heel prettig en voelt als thuiskomen. Ze verweeft prachtig inzichten uit de spiritualiteit, psychologie en filosofie. Die diepte en rauwheid, echtheid is heel helend.””

Wijsheid

“Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op ten duur uit het oog verliest- niet Anne.

Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid die mijn ziel raakt.

De rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer.”

Lichtvoetig en diepgaand

“Een heerlijke balans tussen lichtvoetigheid en diepgang. Met een enorme aanwezigheid vertelt ze voor publiek haar verhaal.”

Inspirerend

“Als Anne spreekt, spreekt ze niet alleen met haar woorden, maar ook met haar lichaam. Haar mimiek vangt op waar woorden niet bij kunnen komen.”