Ga dieper in jezelf. En duik daarmee dieper in het leven.

Maak contact met wie je werkelijk bent
en geef vanuit dat punt jouw leven vorm. 

We gaan terug naar de kern en maken we helder wat nu voor jou belangrijk is. We gaan de verschuiving laten plaatsvinden waar jij ten diepste naar verlangt. Meer verbinding, meer bezieling, meer creativiteit, meer kwetsbaarheid, meer liefde(!), meer het gevoel hebben dat je leeft en jouw dromen verwezenlijken. (Ook als je niet meer weet wat jouw dromen zijn. ;))

Dit traject is alleen voor bewuste mensen die er klaar voor zijn om vanuit hun ware zelf te leven.

Mensen die de noodzaak voelen dat nú het moment is om een totale verandering in hun manier van denken en handelen tot stand te brengen. Dit doe je niet ‘gewoon erbij’. Ik ben geen coach op de hoek waar je af en toe een uurtje naar toe gaat. Ik ben een mentor die je gaat herinneren aan wat je oer-zelf weet dat gezond, goed en wijs voor je is. Ik neem jouw ware zelf serieus.
Wil je verandering, wil je dat wat je ten diepste voelt dat mogelijk is naar buiten brengen? Dan gaan we ons beiden daar 100% voor inzetten.    

Vormen van spirituele begeleiding:

1. Elkaar leren kennen:

een enkelvoudig consult

Meer informatie

Raakt mijn werk je diep? En voel je dat je je graag eens met mij wilt verbinden? Maar wil je niet gelijk voor een volle commitment gaan?
Dat begrijp ik helemaal. Het kan soms heel fijn zijn om eerst te proeven wat er gebeurt zodra wij ons met elkaar verbinden, voordat je in het totale diepe springt.

Daarom is het (telefonisch of via zoom) consult in het leven geroepen. Voel jij dat je meer wilt dan een praktisch, telefonisch intake gesprek? Wil je dat ik me in alle rust en aandacht afstem op jouw situatie om te Luisteren wat er op een diepere laag gezegd wordt? Zodat je daarna gelijk iets hebt waarmee je wat kunt? 

Hoe werkt het? 
Je vult een vragenlijst in. Aan de hand van de vragenlijst gaan we samen in gesprek over jouw situatie; terwijl je zelf door de natuur wandelt of languit op de bank ligt. (Wat jij fijn vindt.) En ik geef woorden aan de stem van de ziel, zodat je weer kunt a-dem-halen… En je weer dichter bij jezelf voelt. 
Ook omtrent het thema ziek van verlangen zijn, bied ik deze mogelijkheid aan. We gaan niet de methode samen doen zoals tijdens een intensive, maar ik luister naar jouw verhaal, stel een aantal vragen en raak alvast een deel van de diepere betekenis van jouw verlangen aan. 

Praktisch
Duur: Een consult duurt 60 minuten.

Investering: €120,-
Aanmelden: vul hier de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

2. Je verhaal kwijt kunnen:

een intensive

Meer informatie

Je hebt iets groots meegemaakt of voelt dat wat je nu doormaakt groots is. Je weet dat dat je alle tijd wilt om je verhaal kwijt te kunnen en dat iemand oordeelloos naar je luistert. Er zijn maar weinig mensen die weten wat je nu meemaakt en je zoekt iemand die je kunt vertrouwen. Ergens, voel je dat ik die persoon voor je kan zijn. Wat je eerder van mijn werk hebt gezien, raakt je diep. En je vraagt je misschien af: wat zou er gebeuren als zij en ik eens over mijn leven gaan praten? Over waar ik maar cirkeltjes in blijf lopen? En ‘s nachts van wakker kan liggen?

Hoe werkt het?
In een intensive kom je twee ochtenden (ieder 3 uur) aan de diepere lagen van jouw zijn werken. In mijn praktijk. Daarna zijn er nog twee navolgsessies op afstand: via zoom of via de telefoon (naar jouw voorkeur) om te zien hoe alle inzichten van de intensive geland zijn, wat er sindsdien is vrijgekomen en wat je tegenkomt in het praktiseren ervan.

– Belangrijk: we gaan samen in gesprek wat passend is voor jou.

Woon je niet in Nederland of België? Of lukt het niet om langs te komen? Ik geef ook intensives via zoom en dat werkt geweldig goed!

Resultaat:
Meer ontspanning, meer helderheid, meer liefde voor jezelf en de situatie, je meer in je kracht voelen.

Praktisch
Duur: 2 ochtenden (2×3 uur) én twee sessies van ieder 60 minuten. 

Aanmelden: vul de vragenlijst in en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van de vragenlijst bellen we voor het maken van de eerste afspraak en bespreken we de investering.
* Klik hier voor de: vragenlijst algemene intensive
* Klik hier voor de vragenlijst ziek van verlangen intensive
Welkom: genderneutraal en alle seksuele voorkeuren.
Investering: iedere situatie is uniek. We maken een programma dat voor jou werkt.

3. Een duik in het diepe:

een 6 maanden programma

Meer informatie

Een duik in het diepe is voor iedereen die er klaar voor is om zijn of haar ziel meer te verbinden met het leven. Je leert hoe je zelf kunt luisteren naar de diepste Stem in jou. De obstakels, verliezen en verlangens in je leven nemen we als ingang om een diepere waarheid te ontdekken. Wie ben je werkelijk? Wat ben je al jaren aan het doen wat eigenlijk niet bij je hoort en je ongelukkig maakt? Hoe vind je meer rust, helderheid en daadkracht in je leven? Wat is jouw natuurlijke leeftempo? Optioneel: Wil je op een gegeven moment voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe of met wat?

In 6 maanden tijd wijk ik niet van je zijde. Eva verlengde na haar 9-maanden programma met nog een half jaar: “Ik dacht eerst dat het onzin was dat je ‘niet van mijn zijde zou wijken’. Maar uiteindelijk heb je helemaal gelijk gehad. Wat is het fijn om iemand naast je te hebben staan met wie je álles kunt delen.”  
Ook buiten de sessies om, probeer ik voor je klaar te staan wanneer nodig. In mailcontact, bellen en app-berichtjes. In een mate waar jij behoefte aan hebt en fijn vindt.

Dit is een exclusief, zeer intiem en nabij programma. Het duurt minimaal 3 maanden voordat er een echte vertrouwensband is opgebouwd en we daadwerkelijk dieper kunnen gaan. In 6 maanden is er een officieel begin gelegd van een nieuw, bezield leven. Van joúw leven. Maar, dit is het begin. De weg naar volledige bewustwording en ontwaken voor het ware zelf gebeurt op haar eigen, trage, wonderlijke tempo. Je zult al vrij snel verandering in jezelf ervaren, echter zullen sommige vragen te groot zijn om in 6 maanden tijd beantwoord te hebben. Innerlijk werk is geen fabriekswerk, maar doet vaak een enorm beroep op ons geduld. Ik ga voor duurzame Antwoorden, geen bangladesh H&M antwoorden. 😉

Hoe werkt het?
Een belangrijke voorwaarde is dat je bekend bent met mijn werk. Je hebt al meerdere artikelen gelezen en/of meegedaan met een programma. Je kunt je aansluiten bij mijn zienswijze en je voelt dat je meer hiervan wilt.

Je vult een vragenlijst in en aan de hand van deze vragenlijst onderzoek ik wat de inhoud van het programma mag zijn. We bellen en ik Luister naar wat er dieper in jou gezegd wordt en proef ik wat de voorspelling zal zijn: welke zaadjes in jou verborgen liggen die om voeding en aandacht vragen. Dit geef ik aan je terug in een telefonisch consult. Als we besluiten niét verder te gaan, bedraagt dit gesprek de investering van een telefonisch consult. Als we besluiten wél het programma te starten, is dit gesprek gratis.

Praktisch
Duur: We beginnen met 6 maanden, maar dit kan uitlopen tot 9maanden, 12 maanden of 1,5 jaar (voor wie echt de smaak te pakken krijgt).
Inbegrepen: een intensive, sessies voor 6 maanden, whatsapp emergency: contact op afstand via telefoon of mail.
Investering: dit programma is op maat gemaakt. 
Aanmelden: vul hier de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op. 

 

Wacht even!

Ben je op deze website
omdat je Ziek van Verlangen bent?

Omdat je (hevig) verlangt naar een ander 
en graag de diepere betekenis ervan wilt ontdekken zodat je weer rust in het hoofd en in het hart krijgt? 

“Within the grip of winter, it is almost impossible to imagine the spring. (…)
The beauty of nature insists on taking its time. Everything is prepared. Nothing is rushed. (…) Because nothing is abrupt, the beginning of spring nearly always catches us unawares. It is there before we see it; and then we can look nowhere without seeing it.”

John o Donohue

Herken je dit?

  • Heb je al eerder coaching gehad of ervaring in zelfontwikkeling? Heeft het je verder geholpen, maar wil je meer? Of heeft het je tot nu toe niet gebracht wat je vermoedt dat mogelijk is bij jou?
  • Voelt alles wat je eerder leerde in de zelfontwikkeling-scene aan als ‘trucjes’, maar helpen ze je niet meer om dieper te gaan?
  • Blijf je vaak hangen in gevoelens van stress, frustratie, angst, schaamte, de afwezigheid van zelfliefde en/of een pijnlijk verlangen naar iets of iemand?
  • Heeft er pas geleden iets groots in je leven voorgedaan? Zoals het verliezen van iemand van wie je zielsveel houdt? Heeft het je beeld van hoe het leven is voorgoed veranderd?
  • En/of is er iets dat al járen aan de gang is en waar je helemaal klaar mee bent?
   Wil je graag verandering, maar weet je echt niet meer hoe? 
  • Lopen vriendschappen niet meer lekker en twijfel je over je werk?
  • Verlang je naar liefde?
   Wil je dieper contact en liefdevollere (liefdes)relaties ervaren?
  • Je houdt van lachen en verlangt naar meer lichtheid. Dat al het zware dat je nu voelt, lichter en vrijer mag worden. Wat is de ware betekenis van mijn zwaarte?
  • Wil je van betekenis zijn in jouw tijd op aarde?
  • Kan je ergens, diep in jou, de teksten die op deze website staan zo verdomde goed volgen? Voel je van binnen regelmatig: ja, ja, jaaaaa! Dit! Precies dit! (Soms ben je een echte spiri-nerd, iemand die het heerlijk vindt om alles uit te pluizen en op te zoeken. ;))
  • Weet je, als je heel eerlijk bent naar jezelf, dat je het niet meer alleen kunt en er klaar voor bent om iemand uit te nodigen in de meest persoonlijke delen van je leven?

 

 

  Verlang je naar…

   • Je verlangt ernaar om jezelf te laten zien in deze wereld, de échte jij mag naar buiten komen.
   • Je verlangt ernaar je eigen ziel te voelen en de stem van je eigen wijsheid te kunnen horen. (Af en toe heb je hem wel in je leven gehoord, dus je weet heel goed wat je mist…)
   • Je verlangt ernaar dat spiritualiteit weer praktisch, aards en mens wordt. Niet alleen inspiratie ontvangen, maar ook omzetten in de praktijk. Je wilt getuige zijn van je eigen gecreëerde wonderen.
   • Je wilt leven.
   • Je wilt ontspannen.
   • Je verlangt ernaar een bezielde relatie aan te gaan in de liefde, met familie, in vriendschap.
   • Je wilt op een gezonde wijze in je werk staan. Met goede zelfzorg en handelen vanuit die prachtige bron in jou, genaamd de Diepere Waarheid. Jouw eigen wijsheid… 

  Vormen van spirituele begeleiding:

  1. Elkaar leren kennen:

  een enkelvoudig consult

  Meer informatie

  Raakt mijn werk je diep? En voel je dat je je graag eens met mij wilt verbinden? Maar wil je niet gelijk voor een volle commitment gaan?
  Dat begrijp ik helemaal. Het kan soms heel fijn zijn om eerst te proeven wat er gebeurt zodra wij ons met elkaar verbinden, voordat je in het totale diepe springt.

  Daarom is het (telefonisch of via zoom) consult in het leven geroepen. Voel jij dat je meer wilt dan een praktisch, telefonisch intake gesprek? Wil je dat ik me in alle rust en aandacht afstem op jouw situatie om te Luisteren wat er op een diepere laag gezegd wordt? Zodat je daarna gelijk iets hebt waarmee je wat kunt? 

  Hoe werkt het? 
  Je vult een vragenlijst in. Aan de hand van de vragenlijst gaan we samen in gesprek over jouw situatie; terwijl je zelf door de natuur wandelt of languit op de bank ligt. (Wat jij fijn vindt.) En ik geef woorden aan de stem van de ziel, zodat je weer kunt a-dem-halen… En je weer dichter bij jezelf voelt. 
  Ook omtrent het thema ziek van verlangen zijn, bied ik deze mogelijkheid aan. We gaan niet de methode samen doen zoals tijdens een intensive, maar ik luister naar jouw verhaal, stel een aantal vragen en raak alvast een deel van de diepere betekenis van jouw verlangen aan. 

  Praktisch
  Duur: Een consult duurt 60 minuten.

  Investering: €120,-
  Aanmelden: vul hier de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

  2. Je verhaal kwijt kunnen:

  een intensive

  Meer informatie

  Je hebt iets groots meegemaakt of voelt dat wat je nu doormaakt groots is. Je weet dat dat je alle tijd wilt om je verhaal kwijt te kunnen en dat iemand oordeelloos naar je luistert. Er zijn maar weinig mensen die weten wat je nu meemaakt en je zoekt iemand die je kunt vertrouwen. Ergens, voel je dat ik die persoon voor je kan zijn. Wat je eerder van mijn werk hebt gezien, raakt je diep. En je vraagt je misschien af: wat zou er gebeuren als zij en ik eens over mijn leven gaan praten? Over waar ik maar cirkeltjes in blijf lopen? En ‘s nachts van wakker kan liggen?

  Hoe werkt het?
  In een intensive kom je twee ochtenden (ieder 3 uur) aan de diepere lagen van jouw zijn werken. In mijn praktijk. Daarna zijn er nog twee navolgsessies op afstand: via zoom of via de telefoon (naar jouw voorkeur) om te zien hoe alle inzichten van de intensive geland zijn, wat er sindsdien is vrijgekomen en wat je tegenkomt in het praktiseren ervan.

  – Belangrijk: we gaan samen in gesprek wat passend is voor jou.

  Woon je niet in Nederland of België? Of lukt het niet om langs te komen? Ik geef ook intensives via zoom en dat werkt geweldig goed!

  Resultaat:
  Meer ontspanning, meer helderheid, meer liefde voor jezelf en de situatie, je meer in je kracht voelen.

  Praktisch
  Duur: 2 ochtenden (2×3 uur) én twee sessies van ieder 60 minuten.

  Aanmelden: vul de vragenlijst in en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van de vragenlijst bellen we voor het maken van de eerste afspraak en bespreken we de investering.
  * Klik hier voor de: vragenlijst algemene intensive
  * Klik hier voor de vragenlijst ziek van verlangen intensive
  Welkom: genderneutraal
  Investering: iedere situatie is uniek. We maken een programma dat voor jou werkt.

  3. Een duik in het diepe:

  een 6 maanden programma

  Meer informatie

  Een duik in het diepe is voor iedereen die er klaar voor is om zijn of haar ziel meer te verbinden met het leven. Je leert hoe je zelf kunt luisteren naar de diepste Stem in jou. De obstakels, verliezen en verlangens in je leven nemen we als ingang om een diepere waarheid te ontdekken. Wie ben je werkelijk? Wat ben je al jaren aan het doen wat eigenlijk niet bij je hoort en je ongelukkig maakt? Hoe vind je meer rust, helderheid en daadkracht in je leven? Wat is jouw natuurlijke leeftempo? Optioneel: Wil je op een gegeven moment voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe of met wat?

  In 6 maanden tijd wijk ik niet van je zijde. Eva verlengde na haar 9-maanden programma met nog een half jaar: “Ik dacht eerst dat het onzin was dat je ‘niet van mijn zijde zou wijken’. Maar uiteindelijk heb je helemaal gelijk gehad. Wat is het fijn om iemand naast je te hebben staan met wie je álles kunt delen.”  
  Ook buiten de sessies om, probeer ik voor je klaar te staan wanneer nodig. In mailcontact, bellen en app-berichtjes. In een mate waar jij behoefte aan hebt en fijn vindt.

  Dit is een exclusief, zeer intiem en nabij programma. Het duurt minimaal 3 maanden voordat er een echte vertrouwensband is opgebouwd en we daadwerkelijk dieper kunnen gaan. In 6 maanden is er een officieel begin gelegd van een nieuw, bezield leven. Van joúw leven. Maar, dit is het begin. De weg naar volledige bewustwording en ontwaken voor het ware zelf gebeurt op haar eigen, trage, wonderlijke tempo. Je zult al vrij snel verandering in jezelf ervaren, echter zullen sommige vragen te groot zijn om in 6 maanden tijd beantwoord te hebben. Innerlijk werk is geen fabriekswerk, maar doet vaak een enorm beroep op ons geduld. Ik ga voor duurzame Antwoorden, geen bangladesh H&M antwoorden. 😉

  Hoe werkt het?
  Een belangrijke voorwaarde is dat je bekend bent met mijn werk. Je hebt al meerdere artikelen gelezen en/of meegedaan met een programma. Je kunt je aansluiten bij mijn zienswijze en je voelt dat je meer hiervan wilt.

  Je vult een vragenlijst in en aan de hand van deze vragenlijst onderzoek ik wat de inhoud van het programma mag zijn. We bellen en ik Luister naar wat er dieper in jou gezegd wordt en proef ik wat de voorspelling zal zijn: welke zaadjes in jou verborgen liggen die om voeding en aandacht vragen. Dit geef ik aan je terug in een telefonisch consult. Als we besluiten niét verder te gaan, bedraagt dit gesprek de investering van een telefonisch consult. Als we besluiten wél het programma te starten, is dit gesprek gratis.

  Praktisch
  Duur: We beginnen met 6 maanden, maar dit kan uitlopen tot 9maanden, 12 maanden of 1,5 jaar (voor wie echt de smaak te pakken krijgt).
  Inbegrepen: een intensive, sessies voor 6 maanden, whatsapp emergency: contact op afstand via telefoon of mail.
  Investering: dit programma is op maat gemaakt. 
  Aanmelden: vul hier de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op. 

   

  “Keep some room in your heart for the unimaginable.”
   Mary Oliver

  Iedere keer als je geraakt wordt, word je uitgenodigd om dieper in jezelf te gaan. En opzoek te gaan naar jouw eigen waarheid. Om van daaruit te handelen.

   

  Als we geraakt worden, mogen we leren om voorbij de ‘normale stem’ in ons te gaan die bang is, onzeker is en uit angst zichzelf wil isoleren van contact, creativiteit en liefde. En daarmee van het leven zelf.

  Je bent meer dan deze pijnlijke stem in jezelf. Je bent meer dan je gesloten hart.

  Het is een kunst om ook écht de tijd en ruimte voor jouw diepte te maken. Dit kan je leren.

  Vanuit deze bewuste stilstand, ontstaat er contemplatie:
  het alledaagse zelf en de ziel smelten samen en jouw eigen waarheid komt naar boven.
  Een waarheid vol humor, lichtheid, ontspanning en kracht.

  Een waarheid die bergen kan verzetten: in jezelf, in jouw leven en op deze aarde. Maar daarvoor mogen we leren dieper te gaan in onszelf. Dit is de nieuwe weg. Sommigen noemen het ‘de 5de dimensie’ of ‘de nieuwe tijd’, ik noem het: godzijdank, tijd voor iets dat wél werkt.

  “Mijn leven aan de buitenkant goed op orde, getrouwd, mooi gezin, mooi huis, succesvol in werk, maar van binnen alles op de kop door een hevige verliefdheid en verlangen naar een ander en ander leven.”

  Wat waren mijn gedachten en emoties een chaos toen ik tot de ingeving kwam dat ik hulp nodig had. Op een mooie zomeravond spitte ik internet af op zoek naar iemand die mij kon helpen. Mijn leven aan de buitenkant goed op orde, getrouwd, mooi gezin, mooi huis, succesvol in werk, maar van binnen alles op de kop door een hevige verliefdheid en verlangen naar een ander en ander leven. Als surfend kwam ik op de website van Anne en daar bleef ik hangen. De teksten op haar site spraken me enorm aan, precies wat ik bedoelde, voelde en nodig had. En na de eerste ontmoeten wist ik het zeker. Anne kon mij verder helpen en niets werd minder waar. Hoe moeilijk ook, de gesprekken met Anne hielpen mij stap voor stap orde te brengen in mijn chaos. Gevoelens een plek te geven en te benoemen. Mijn hart meer te laten spreken en te vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn pad werd me langzaamaan duidelijk en het voelt goed en waar. Ik ben Anne ontzettend dankbaar voor wat ze voor me betekent heeft en nog steeds betekent.

  Linda

  Wauw, na mijn sessie met Anne, voelde ik een ontspanning, alsof ik 3 weken op vakantie was geweest.”

  Het van alles moeten en druk, druk, druk, viel als een berg van me af. Ik mocht van mezelf, voelen, en ik mag gewoon even zijn en hoef niks. Dat gevoel van volledige acceptatie en rust en ontspanning, dat kan ik me niet meer herinneren, wanneer ik dat voor het laatst gevoeld heb.

  Dankje hiervoor, hoe bijzonder, ik kan het bijna niet geloven. Ik had een oprecht gevoel van ik mag even ademhalen en gewoon zijn, ook een welgevoelde oprechte lach, die kwam binnen om een gekke sprong die mijn hondje maakte. Dat besef was confronterend, maar vooral ook bevrijdend.
  Ik kon mezelf met een frisse blik bekijken en met Anne, door de vragen die zij stelde en de nawerking die ons gesprek had, ontdekken, waar ik zelf vast zat in mijn groei als hypnosetherapeut. Haar waarde als spirituele coach is ontmeetbaar en ik raad iedereen van harte een moment met Anne aan. Het best cadeau dat je jezelf kunt geven, om te ontspannen, te onderzoeken en je creativiteit een boost te geven met oog voor jouw behoeften als persoon en als professional.

  Zij werkt vanuit haar hart en haar scherpe observatie en kwaliteiten om tot de kern te komen, zijn heel bijzonder en empowering.
  Dankje lieve Anne, voor jouw hart, toewijding en het geweldige werk dat je doet!
  Jacqueline

  “Hoewel haar blogs een schot in de roos waren, dacht ik dat ik beter naar een ouder iemand kon gaan met ervaring met een huwelijk en kinderen… Toen ik eindelijk contact zocht, was er meteen een klik.”


  Pas een jaar nadat ik de eerste blog van Anne al googelend vond heb ik werkelijk contact gezocht. Hoewel haar blogs een schot in de roos waren, dacht ik dat ik beter naar een ouder iemand kon gaan met ervaring met een huwelijk en kinderen. Toen ik eindelijk contact zocht was er meteen een klik waardoor ik eindelijk wél durfde zeggen wat er in mij leefde en tussen alle woorden door beetje bij beetje leerde ontdekken wat mijn verlangen is.

  Het was heerlijk iemand te ontmoeten die niet gehinderd werd door allerlei eigen opvattingen, verhalen en ervaringen. Anne keek met een bepaalde wijsheid gewoon naar mij en hielp me ontwarren wat ik dacht en voelde.

  Harriette

  “Ik raad dit aan als je intensief wilt werken aan jezelf

  en wilt weten wat er innerlijk gevoeld, gezien en ervaren mag worden. Waarom en waardoor je bepaalde situaties aantrekt. Waarbij het helpend voor je kan zijn. Ipv dat je ervaart als een blokkade. Kan het voor je werken ipv tegen je. En voor jezelf liefde weer te doen voelen.”

  Heidi

  “Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.”


  Ik bewonder Anne ontzettend voor hoe ze op haar eigen unieke manier tastbaar maakt wat moeilijk uit te leggen is in ‘dagelijkse’ woorden. Met haar creativiteit: tekeningen, grapjes, lichaamstaal, associaties, humor en de fysieke ruimte die ze gecreëerd heeft, bracht ze me dichter bij wat er al een tijdje in me naar boven wilde komen.

  Ik zag dat ze de beelden die ik schetste ook voor zich zag.
  Ze luistert ook tussen de woorden door en gebruikt haar lichaam en stem om sommige gevoelens uit te beelden die niet in woorden te vatten zijn. Dit was voor mij héél fijn, omdat ik mij in mijn lichaamstaal ook begrepen voelde.
  Ook voelt ze goed aan wanneer een thema onderzocht mag worden en wanneer een thema op dat moment niet écht belangrijk voor me was.

  Het resultaat voor mij: Een gevoel van vertrouwen in mijzelf en in het leven.
  Na de sessie ben ik gaan wandelen in het prachtige gebied waar Anne woont en ik voelde me mezelf. Mijn gevoelens hadden de ruimte om te stromen. Ik was in staat verbinding te maken met de natuur en de mensen die ik onderweg tegenkwam.
  De dagen erna voelde ik me moe en soms angstig. Toen heb ik contact gehad met Anne en dat heeft me geholpen om het proces te omarmen.
  Best lastig om de ervaring volledig in woorden om te zetten, maar wat ik vooral heel erg bijzonder vind, is dat ze zo vrij is in haar manier van luisteren en van zichzelf uitten. Dit gaf mij namelijk ook die ruimte om mezelf te uitten.

  Anoniem

  Er bestaat een andere manier van leven: buiten pijn en ‘drama’ om.


  Er bestaat een dieper deel in jou dat aan het wachten is om door jou ontdekt te worden. Noem het de ziel, je eigen wijsheid, een diepere waarheid…

  Het is het deel in jou dat jou wilt leiden naar nieuwe, avontuurlijke wegen. In verbinding met jezelf, met anderen, creativiteit en liefde. 


  Mijn naam is Anne van der Sligte en het bovenstaande is honderd procent mijn ervaring.

  De ziel en de eigen wijsheid zijn geen leuke sprookjes, het zijn bewustzijnstoestanden waar we naar toe kunnen gaan. 

  Zonder dat het vaag is, zonder dat het niet praktisch zou zijn. Ik geloof zelfs dat dit dé weg is om onszelf en de aarde te helen. 

  Voor de neuro-nerds onder ons: we mogen leren om meer vanuit ons rechterhersenhelft te leven dan vanuit ons linkerhersenhelft. 😉


  Ook ik ben depressief geweest en ook ik weet wat het is om helemaal overspannen en OP te zijn.
  Ik weet wat het is om de gekte in jezelf te voelen: gedachten die maar door blijven gaan en je geen moment rust gunnen. 
  Ik ging vreemd van mijn geliefde (en word nog steeds verliefd op anderen)
   Ik kan veel te veel werken
  Ik weet wat het is om wéér niet eerlijk te zijn
  en wat dit met je doet.

  Allemaal om maar niet te hoeven voelen.

  Ik weet wat het is om in de donkerte van jezelf te zitten
  en geen idee hebben hoe je eruit kunt komen. 

   

  Van kleins af aan lees ik en volg ik alles op de voet op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met ouders als systemisch opstellers, woonde ik vele opstellingen bij en leerde ik de taal van de diepere waarheid.

  Ik leerde hoe ze anders klonk dan ‘de dagelijkse stem’, hoe ze aanvoelde en hoe ze mensen openbrak.
  Ik ervoer hoe ik zelf openbrak wanneer ik de stem van de diepere waarheid vaker begon toe te passen.

  De drama in mijn leven verdween en er ontstonden liefdevolle, diepgaande vriendschappen en relaties. Ik kreeg meer inspiratie, ik werd creatiever en gelukkiger. Ik voelde meer zelfliefde en ik voelde me krachtiger worden. Meer verbonden met het leven om me heen. Problemen blijven komen: maar nu zijn ze er om de relatie met mezelf en mijn eigen waarheid te verdiepen. En om een beter, liefdevoller, creatiever, rijker mens te worden. 

   

  De afgelopen jaren ontwikkelde ik mijn eigen methodes (Praktiseer je eigen wijsheid methode, Ziek van verlangen methode: over de diepere betekenis van verlangen naar een (on)bereikbare ander)

  en denkwijzen die in kaart brengen hoe we zelfstandig bij een diepere waarheid in onszelf kunnen komen.
  Dit geef ik nu door aan mensen die een langere tijd zich met mij willen verbinden.  

   

  Maar een ding heb ik geleerd:
  Het gaat niet vanzelf. Je moet zelf in beweging komen.
  We moeten zelf naar de ziel toelopen.
  En als we eenmaal bij de ziel zijn,
  mogen we de inzichten die we daar opdoen actief toepassen in ons leven.  

  Via het diepe voelen,
  lopen we naar de ziel toe.
  De ziel hoúdt van het diepe voelen.

  Dat is haar vaarwater: daar doet ze de borstcrawl, daar doet ze de vlinderslag,
  daar komt zij ons tegemoet gezwommen. 
   

  Je mag je met die mensen verbinden, die goed voelen.
  Mensen die een kracht uitstralen waar jij meer van wilt ervaren.
  Ik heb geleerd vanuit de diepere laag van ons mens-zijn te spreken
  en ik wil jou daar ook naar toe brengen.

   

   

  Als grote natuurliefhebber zie ik dat de aarde het nodig heeft dat we massaal leren voelen.
  En daarmee bedoel ik: écht voelen. In de diepte van jezelf durven duiken om bij je eigen ware zelf uit te komen.

  Van daaruit kunnen we met een heldere blik kijken naar de wat de aarde en onze maatschappij werkelijk nodig heeft.

  We hebben allemaal een uniek talent waarmee we mogen meewerken aan de crisis die nu plaatsvindt.

  Maar om dit op een zuivere manier te doen, mogen we beginnen bij onszelf.

  Dit is geen egocentrische daad: want terwijl je hiermee bezig bent, ben je al bezig het leven op aarde op een positieve wijze te veranderen. 

  Ik ben hier voor jou om je te brengen

  naar het meest pure deel in jezelf.

   

  Maar dit kan ik niet alleen.

  Ik heb daar joúw hulp ook voor nodig. Jouw bereidheid om, in ieder geval naar mij, het achterste gedeelte van je tong te laten zien: jouw hele mens-zijn aan mij te durven openbaren. (Ook al klinkt dit nu misschien dat ongelooflijk eng!)

  Ik leer jou hoe je jezelf liefhebt als de grond onder je voeten aan het beven is, ik leer je te gaan staan voor jouw waarheid.

  (En het is oké als je dit voelt het eng en mooi tegelijkertijd te vinden. Dat hoort er een beetje bij.)

  Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat je een extra stok achter de deur nodig hebt. En dat je naar iemand verlangt die joúw taal spreekt. Iemand aan je zijde die jouw eigen wijsheid kan horen, lezen én hem enthousiast aanmoedigt. 
   
  Maar, nogmaals: ik werk alleen met mensen die er echt klaar voor zijn om vanuit hun ware zelf te leven. En met mensen die al enige ervaring hebben op het gebied van zelfontwikkeling.  

  Ben jij dat? Voel jij dat jij dit wilt?

  Vormen van spirituele begeleiding:

  1. Elkaar leren kennen:

  een enkelvoudig consult

  Meer informatie

  Raakt mijn werk je diep? En voel je dat je je graag eens met mij wilt verbinden? Maar wil je niet gelijk voor een volle commitment gaan?
  Dat begrijp ik helemaal. Het kan soms heel fijn zijn om eerst te proeven wat er gebeurt zodra wij ons met elkaar verbinden, voordat je in het totale diepe springt.

  Daarom is het (telefonisch of via zoom) consult in het leven geroepen. Voel jij dat je meer wilt dan een praktisch, telefonisch intake gesprek? Wil je dat ik me in alle rust en aandacht afstem op jouw situatie om te Luisteren wat er op een diepere laag gezegd wordt? Zodat je daarna gelijk iets hebt waarmee je wat kunt? 

  Hoe werkt het? 
  Je vult een vragenlijst in. Aan de hand van de vragenlijst gaan we samen in gesprek over jouw situatie; terwijl je zelf door de natuur wandelt of languit op de bank ligt. (Wat jij fijn vindt.) En ik geef woorden aan de stem van de ziel, zodat je weer kunt a-dem-halen… En je weer dichter bij jezelf voelt. 
  Ook omtrent het thema ziek van verlangen zijn, bied ik deze mogelijkheid aan. We gaan niet de methode samen doen zoals tijdens een intensive, maar ik luister naar jouw verhaal, stel een aantal vragen en raak alvast een deel van de diepere betekenis van jouw verlangen aan. 

  Praktisch
  Duur:Een consult duurt 60 minuten.

  Investering: €120,-
  Aanmelden: vul hier de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

  2. Je verhaal kwijt kunnen:

  een intensive

  Meer informatie

  Je hebt iets groots meegemaakt of voelt dat wat je nu doormaakt groots is. Je weet dat dat je alle tijd wilt om je verhaal kwijt te kunnen en dat iemand oordeelloos naar je luistert. Er zijn maar weinig mensen die weten wat je nu meemaakt en je zoekt iemand die je kunt vertrouwen. Ergens, voel je dat ik die persoon voor je kan zijn. Wat je eerder van mijn werk hebt gezien, raakt je diep. En je vraagt je misschien af: wat zou er gebeuren als zij en ik eens over mijn leven gaan praten? Over waar ik maar cirkeltjes in blijf lopen? En ‘s nachts van wakker kan liggen?

  Hoe werkt het?
  In een intensive kom je twee ochtenden (ieder 3 uur) aan de diepere lagen van jouw zijn werken. In mijn praktijk. Daarna zijn er nog twee navolgsessies op afstand: via zoom of via de telefoon (naar jouw voorkeur) om te zien hoe alle inzichten van de intensive geland zijn, wat er sindsdien is vrijgekomen en wat je tegenkomt in het praktiseren ervan.

  – Belangrijk: we gaan samen in gesprek wat passend is voor jou.

  Woon je niet in Nederland of België? Of lukt het niet om langs te komen? Ik geef ook intensives via zoom en dat werkt geweldig goed!

  Resultaat:
  Meer ontspanning, meer helderheid, meer liefde voor jezelf en de situatie, je meer in je kracht voelen.

  Praktisch
  Duur: 2 ochtenden (2×3 uur) én twee sessies van ieder 60 minuten

  Aanmelden: vul de vragenlijst in en geef aan waar je voorkeur naar uit gaat. Na het invullen van de vragenlijst bellen we voor het maken van de eerste afspraak en bespreken we de investering.
  * Klik hier voor de: vragenlijst algemene intensive
  * Klik hier voor de vragenlijst ziek van verlangen intensive
  Welkom: genderneutraal
  Investering: iedere situatie is uniek. We maken een programma dat voor jou werkt.

  3. Een duik in het diepe:

  een 6 maanden programma

  Meer informatie

  Een duik in het diepe is voor iedereen die er klaar voor is om zijn of haar ziel meer te verbinden met het leven. Je leert hoe je zelf kunt luisteren naar de diepste Stem in jou. De obstakels, verliezen en verlangens in je leven nemen we als ingang om een diepere waarheid te ontdekken. Wie ben je werkelijk? Wat ben je al jaren aan het doen wat eigenlijk niet bij je hoort en je ongelukkig maakt? Hoe vind je meer rust, helderheid en daadkracht in je leven? Wat is jouw natuurlijke leeftempo? Optioneel: Wil je op een gegeven moment voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe of met wat?

  In 6 maanden tijd wijk ik niet van je zijde. Eva verlengde na haar 9-maanden programma met nog een half jaar: “Ik dacht eerst dat het onzin was dat je ‘niet van mijn zijde zou wijken’. Maar uiteindelijk heb je helemaal gelijk gehad. Wat is het fijn om iemand naast je te hebben staan met wie je álles kunt delen.”  
  Ook buiten de sessies om, probeer ik voor je klaar te staan wanneer nodig. In mailcontact, bellen en app-berichtjes. In een mate waar jij behoefte aan hebt en fijn vindt.

  Dit is een exclusief, zeer intiem en nabij programma. Het duurt minimaal 3 maanden voordat er een echte vertrouwensband is opgebouwd en we daadwerkelijk dieper kunnen gaan. In 6 maanden is er een officieel begin gelegd van een nieuw, bezield leven. Van joúw leven. Maar, dit is het begin. De weg naar volledige bewustwording en ontwaken voor het ware zelf gebeurt op haar eigen, trage, wonderlijke tempo. Je zult al vrij snel verandering in jezelf ervaren, echter zullen sommige vragen te groot zijn om in 6 maanden tijd beantwoord te hebben. Innerlijk werk is geen fabriekswerk, maar doet vaak een enorm beroep op ons geduld. Ik ga voor duurzame Antwoorden, geen bangladesh H&M antwoorden. 😉

  Hoe werkt het?
  Een belangrijke voorwaarde is dat je bekend bent met mijn werk. Je hebt al meerdere artikelen gelezen en/of meegedaan met een programma. Je kunt je aansluiten bij mijn zienswijze en je voelt dat je meer hiervan wilt.

  Je vult een vragenlijst in en aan de hand van deze vragenlijst onderzoek ik wat de inhoud van het programma mag zijn. We bellen en ik Luister naar wat er dieper in jou gezegd wordt en proef ik wat de voorspelling zal zijn: welke zaadjes in jou verborgen liggen die om voeding en aandacht vragen. Dit geef ik aan je terug in een telefonisch consult. Als we besluiten niét verder te gaan, bedraagt dit gesprek de investering van een telefonisch consult. Als we besluiten wél het programma te starten, is dit gesprek gratis.

  Praktisch
  Duur: We beginnen met 6 maanden, maar dit kan uitlopen tot 9maanden, 12 maanden of 1,5 jaar (voor wie echt de smaak te pakken krijgt).
  Inbegrepen: een intensive, sessies voor 6 maanden, whatsapp emergency: contact op afstand via telefoon of mail.
  Investering: dit programma is op maat gemaakt. 
  Aanmelden: vul hier de vragenlijst in. Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op. 

   

  Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij een beetje meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

  Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op ten duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak. Mijn realisaties komen soms wat langzamer en zodoende lees ik graag haar texten na, omdat ik elke keer iets nieuws ontdek- soms heb ik het gevoel dat ze me beter begrijpt dan ik mezelf begrijp, als ze over zichzelf schrijft. Het is als een school voor levenswijsheid: je moet je huiswerk maken. En de rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer. Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij een beetje meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik verlies haar niet uit het oog, en ben haar ontzettend dankbaar voor haar prachtige inbreng in mijn leven.

  Anna

  Ben jij er klaar voor om het voor eens en voor altijd anders aan te gaan pakken? 

  Om jouw diepere waarheden te leren kennen en te leven?

  En heb je iemand nodig die je hierbij ondersteunt?
  Zodat je er ook echt voor gaat?

   

  Voel ik goed aan?
  Mijn stem, mijn woorden, wat je al eens eerder van me zag of las?

  Maak een keuze uit één van de begeleidingsvormen en neem contact met me op.

  info@annevandersligte.nl

  Ik kijk er naar uit je te leren kennen. 

  Liefs,
  Anne