‘Mijn eerste grote dood’

Mijn eerste grote dood

Naast mijn co-writerschap aan Zinvol Rouwen, schrijf ik ook aan mijn eigen boek: ‘mijn eerste grote dood’. Een roman over hoe het is om als zusje mijn 31-jarige broer te zien sterven.

 

Waar gaat het boek over?

“Dus zo gaat een jong mens dood,” denkt Anne van der Sligte (1990) als ze het lichaam van haar sterke, 31-jarige broer voor haar ogen ziet aftakelen. In dit boek lees je hoe Anne geconfronteerd wordt met haar eigen onvermogen om een goed, volwassen mens te zijn als haar broer komt te overlijden aan de gevolgen van een drie jaar durend ziekteproces. Op een schaamteloos eerlijke, hier en daar humoristische, maar vooral kwetsbare wijze beschrijft ze haar tijd in het hospice.
Een boek over angst voor de dood, jong sterven, volwassen worden, de liefde voor het leven en familieliefde. 

Dit boek is geschikt voor ieder mens die eraan toe is om in de ogen van je eigen sterfelijkheid te kijken en als je wilt weten wat volwassen worden nou eigenlijk betekent. Anne van der Sligte is vanaf 2013 spiritueel levenscoach, schrijver en maker van inzichtspellen. In dit verhaal staan haar mens-zijn en het leven centraal. 

Wanneer Mijn eerste grote dood uitkomt, weet ik nog niet. Ik zit in de laatste maanden van 2019 nog in de afrondingsfase van het boek. 

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne: Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe. Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.
Info & Copyright Praktijkadres Kalfsheuvel 5 6578 JP Leuth (bij Nijmegen) [email protected] 06 280 400 69 Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs