“Voor wie de moeite neemt en echt naar binnen kijkt.”
Marco. B. 
 

Laten we samen luisteren naar de stem van jouw hart op dit moment

Waarschijnlijk loopt je hoofd nu over van ideeën over je leven die allemaal een beetje kloppen, maar geen één geeft je de rust en de helderheid om je eigen leven weer in haar volle, halleluja glorie te kunnen zien. Er zijn zeker momenten in je leven geweest waarin alles wel lekker liep, waarin je misschien dat woordje ‘flow’ gebruikte. Ja, die momenten waren heel fijn.

“En wat is het vermoeiend om uit mijn flow te zijn.
Om steeds weer mijn eigen opgedane wijsheid te vergeten.
Om helemaal even niet meer in een diepere bedoeling te geloven, maar alleen maar moe te zijn.
Ik word gek van mijn eigen stress.
En toch voel ik dat dit al mijn aandacht nu vraagt.
Ik moét hier naar kijken.”
woorden van een klant.

In een coachingsessie stem ik mij intuïtief af op jouw hoger zelf. Ik maak contact met de waarheid die nu door mag komen, zodat jij weer verder kunt in je leven. Op jouw unieke manier.
Ik luister naar de frequentie/de trilling van je probleem en zie hoe deze, als een aardbeving, iets moois in jou los wil schudden. Hoe het soms zelfs, als het echt even allemaal even heftig is; in jou iets open wilt breken zodat jij weer kunt ademen – leven – je vrij kunt voelen.
Altijd deel ik een unieke boodschap voor jou op dit moment.
Dit doe ik op een menselijke manier, van hart tot hart. Mijn aanpak is eerlijk, licht en in eerbied voor jouw gevoelens en voor jouw eigen kracht en wijsheid.

“Stress en pijn ontstaan wanneer je een waarheid aan het leven bent die niet de jouwe is. Jouw waarheid is een constructieve waarheid. Daar kan je iets mee. Jouw waarheid laat je innerlijk ruimer voelen, het maakt jou een liefdevoller mens. Het laat je weer ademhalen, in plaats van dat het je benauwd laat voelen.”

Scroll naar beneden om de verschillende coachingsessies te zien. Zit er iets niet bij waar jij wel behoefte aan hebt? Stuur me dan een mail.

Belangrijk om te weten: ik geef geen sessies waarbij ik contact maak met overledenen. In mijn werk laat ik de spirituele wereld (gidsen en overledenen) toe, maar mijn uitgangspunt zijn de aardse problemen die je tegenkomt. Wel kan ik je leren hoe je hier voor jezelf meer contact meemaakt als dit past bij een levensthema als rouw (kijk bij persoonlijke sessie) of als je wilt leren creëren in samenwerking met de ongeziene wereld (kijk bij creatiesessie).

Persoonlijke levenssessie

Tijdens deze sessie verbind ik me, naar aanleiding van een persoonlijke vraag, met jouw hart en jouw hoogste wezensstrilling waar ik woorden aan geef. Je komt in contact met een grotere waarheid van dit moment. 
Een waarheid die je zal bevrijden van stress en pijn en je weer moed geeft om je leven op jouw, unieke wijze aan te pakken. 


Wat vind je nu enorm lastig?
Waarin voel jij stress?
Waarin probeer je koppig door te gaan, maar merk je dat je steeds meer uitgeput raakt?

Thema’s: liefde (kijk ook bij ongewenst verlangen en relatiesessie), vriendschappen, familie, omgaan met iemands levenseinde, rouw, werk (kijk ook bij creatorsessie), pijnlijke overtuigingen die je levenslust wegnemen, niet zeker weten of je op het juiste pad zit.

Gratis intakegesprek:  Vul hier de vragenlijst in en stuur me een mail om een datum te plannen met jouw voorkeur. Tussen het versturen van het formulier en de sessie zit minimaal 3 werkdagen.
Let op: als je een sessie bij mij volgt, werkt dit nog lang door. Zorg ervoor dat je de dag daarna voor jezelf vrij maakt om ingevingen te volgen.
Duur: 1,5 tot 2 uur.
Skype (inclusief gratis video opname): €140
In mijn praktijk: met een lekker kopje thee: €140
Optioneel: naar aanleiding van je vraag bepalen we of we met behulp van het praktiseer je eigen wijsheid spel opzoek gaan naar jouw antwoorden.

“Verlangen naar een (on)bereikbare ander
is een teken van de ziel die het verlangen heeft
om te groeien.


De ander is een spiegel voor de schoonheid
en potentie die in jou zitten. “

Ongewenst verlangen sessie

 

Deze sessies zijn speciaal voor jou als jij verlangt naar een (on)bereikbare ander.
Zit je al in een relatie, maar ben je verliefd geworden op een ander? Of, ervaar je een onbeantwoorde liefde? Is er iemand die steeds maar weer in je gedachten terugkomt, terwijl de liefde niet mogelijk is? (Dit kan ook voor vriendschappen gelden!)
Is dit je vaker overkomen? 

Heb jij deze (angst)gedachten?

  • Ik moet van mijn huidige partner weg. (Maar ik wil niet!) Dit is niet goed.
  • Ik schaam me… Eigenlijk ben ik maar een slecht mens.
  • Ik wil mijn partner niet kwetsen. Ik wil geen domme dingen doen.
    Of: ik heb al dingen gedaan waar ik spijt van heb.
  • Ik ben ondankbaar.
  • Ik faal in de liefde.
  • Er is iets mis met mij.
  • Er is iets mis met mijn huidige relatie.

Verliefd worden op een ander is helaas nog een taboe.

Geef er maar geen aandacht aan, adviseren anderen je misschien, terwijl jij eigenlijk voelt dat je hier alle aandacht aan moet geven.

Want jij voelt dat dit niet een hormonaal uitstapje is.
Je voelt dat je dit serieus mag nemen. 

Verlangen naar een ander kan een transformatie voor de ziel betekenen, áls je jezelf toestaat dit te onderzoeken.

Lang was er geen enkele zelfontwikkelingsmethode die zo helder duidelijk maakt waarom zoveel mensen in deze tijd dit meemaken.
In mijn eigen ontwikkelde methode: ‘ziek van verlangen’, ontdekken we samen de diepere betekenis van jouw verlangen en kijken we naar wat voor jou belangrijk is om te doen. 

“Verliefdheid is als een lerares die de schoonheid en de potentie die je in de ander ziet, in werkelijkheid aan jou wilt tonen. Maar jij mag daarna als leerling ontdekken hoe je dit toe-eigent en in je eigen leven toepast.”

Als ervaringsdeskundige weet ik precies wat ervoor nodig is om deze roep van de ziel te kunnen horen. Samen maken we de ruimte om dit deel in jou niet langer meer te negeren of als ‘slecht’ te bestempelen, maar geven we het de aandacht die het verdient. Zodat je het enorme geschenk kunt zien dat je van het leven gekregen hebt. Ook al voelt dit misschien nu he-le-maal NIET ZO!

Gratis intakegesprek: vul hier de vragenlijst in
en stuur me een mail om een datum te plannen met jouw voorkeur.
Tussen het versturen van het formulier en de sessie zit minimaal 3 werkdagen.
Let op: als je een sessie bij mij volgt, werkt dit nog lang door.
Zorg ervoor dat je de dag daarna voor jezelf vrij maakt om ingevingen te volgen.
Duur: 1,5 tot 2 uur.
Skype (inclusief gratis video opname): €140
In mijn praktijk: met een lekker kopje thee: €140
Tip: Ik raad je aan om voor deze sessie naar mijn praktijk te komen voor een optimale begeleiding.
Staat er veel op het spel? En vind je van jezelf dat je alle aandacht verdient en wil je écht de diepte ingaan?
Kijk dan naar de VIP-arrangement van één dag voor exclusieve klanten die zichzelf heel serieus nemen.

“Ik zie hoe alle problemen die we hebben,
er voor ons zijn om ons dichter tot onszelf te brengen.”

Binnenkort!: relatiespel

Een inzichtspel waarbij je je gesloten hart naar de ander onderzoekt. Het spel werkt als een grote energetische opruiming van alle verdriet en pijn die in de afgelopen maanden (en misschien wel jaren) is opgestapeld en eindelijk de ruimte krijgt om weer vrij te kunnen stromen zodat de boodschap van de ziel eindelijk weer gehoord kan worden.

Voor mensen die in hun eigen kracht in de relatie willen staan en problemen in de relatie zien als belangrijk groeimoment.

Alleen en samen met iemand anders te spelen. Het spel bestaat uit een set kaarten met vragen erop die je door een bewustzijnsverandering heen leiden. Inclusief mooie illustraties. Klik op de button om te zien hoe dit spel werkt.

De datum waarop dit nieuwe inzichtspel uitkomt is nog onbekend. Maar er wordt hard aan gewerkt.

Binnenkort!: relatiespel

Een inzichtspel waarbij je je gesloten hart naar de ander onderzoekt. Het spel werkt als een grote energetische opruiming van alle verdriet en pijn die in de afgelopen maanden (en misschien wel jaren) is opgestapeld en eindelijk de ruimte krijgt om weer vrij te kunnen stromen zodat de boodschap van de ziel eindelijk weer gehoord kan worden.

Voor mensen die in hun eigen kracht in de relatie willen staan en problemen in de relatie zien als belangrijk groeimoment.

Alleen en samen met iemand anders te spelen. Het spel bestaat uit een set kaarten met vragen erop die je door een bewustzijnsverandering heen leiden. Inclusief mooie illustraties. Klik op de button om te zien hoe dit spel werkt.

De datum waarop dit nieuwe inzichtspel uitkomt is nog onbekend. Maar er wordt hard aan gewerkt.

Eens in de zoveel tijd gaat ons hart op slot. Of eh, niet eens in de zoveel tijd: zo goed als iedere maand. Haha! Ik begrijp nu beter waarom de liefde bij ons ophoudt met stromen. Ik wíst dat het geen probleem hoefde te zijn, maar toch vind ik zo’n gesloten hart super pijnlijk. Dit inzichtspel hebben we samen gespeeld. Op momenten was het echt geen pretje, maar langzaam voelde ik hoe mijn hart openbrak. Dit was zo bijzonder om mee te maken! We dachten al heel eerlijk naar elkaar te zijn na het hebben van een relatie van acht jaar en veel dingen meegemaakt te hebben, maar blijkbaar kon het nog eerlijker. Je moet weten dat mijn vriend niet veel ervaring heeft met zelfontwikkelingwerk en het, zoals veel mannen, erg lastig vindt om echt de woorden die in zijn hart liggen uit te spreken. Maar de vragen en mijn aanmoediging (hoe moeilijk ik het ook vond om die absolute eerlijkheid te horen) hielpen hem. Ook zijn hart is nu weer open. (Heerlijk!) Het was een confronterend spel, maar we zijn wel blij dat we het gespeeld hebben. Ik ben zo dankbaar dat we dit nu achter de hand hebben als er weer eens problemen zijn!
Anne van der Sligte (eigen ervaring)

Eigenaar, Zieltje

Ontvang gratis 5 inspirerende podcasts

om in een paar tellen terug bij jezelf te komen

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne: Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe. Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.
Info & Copyright Praktijkadres Kalfsheuvel 5 6578 JP Leuth (bij Nijmegen) [email protected] 06 280 400 69 Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs