Een diepere waarheid:

online cursus

Leer voorbij stress, twijfel en wanhoop te gaan

 Ga dieper in jezelf, daar waar jouw antwoorden liggen

 

Leer de weg naar jouw diepere waarheid kennen

Online cursus de Diepere Waarheid

Meer rust in je hoofd en hart

 

Ontvang uitgebreide kennis over hoe jij bij jouw eigen wijsheid komt.
In de vorm van online lezingen en praktische methodes.

vorm: zelfstandig
5 uur aan materiaal, op jouw tempo te doen

 

 

Er is een antwoord op dat waar jij je druk over maakt.

In welke gedachtencirkel blijf jij hangen? Wat kan je ‘s nachts wakker houden? Waar blijf je maar over piekeren? Hoe kom je uit de telkens terugkerende stress, frustratie, twijfel of wanhoop?

Dat wat jou het meeste raakt, is een ingang om dieper in jezelf te gaan en tot prachtige inzichten te komen.

Steeds als we in de stress schieten, is dit een teken dat we niet vanuit onze eigen waarheid leven en dat we onszelf een halt mogen toeroepen om opzoek te gaan naar onze ‘diepere waarheid’. Een waarheid die veel meer in overeenstemming ligt met onze waarden en wie we werkelijk van binnen zijn. In ons liggen de antwoorden op de veel te moeilijke vragen die we onszelf stellen.

Leer ons menselijk bewustzijn begrijpen

Naar mijn idee is het belangrijk dat we ons menselijk bewustzijn leren begrijpen zodat je je eigen gedrag en gedachten beter kunt lezen. Alle grote spirituele leraren van deze tijd hebben deze stof die ik hier deel als basis in hun leven aangenomen en leiden hier volledig naar. I kid you not. Van Eckhart Tolle, Tara Brach tot de grote traumatherapeuten van nu, allemaal hebben ze de kennis die ik met je deel in deze cursus in hun achterhoofd. 

Zonder deze kennis in míjn leven, ben ik een verloren, menselijk mormeltje dat maar wat aanklooit in haar leven. Mét deze kennis ben ik nog steeds zo’n mormeltje, maar ook emotioneel sterker en maak ik gebruik van de enorme eigen wijsheid in mezelf om alles wat ik moeilijk vind het leven, aan te kunnen. Ik kom met creatieve, liefdevolle oplossingen en vind altijd rust, hoe groot de storm ook is. Ik zou niet zonder kunnen leven. De kennis die ik met je deel in de cursus heeft me door de grootste crisissen in mijn leven getrokken. Van de dood van mijn broer tot mijn ziek van verlangens, relatiecrisissen, financiële armoede en depressie.

Het is geen hocus pocus. We hebben allemaal een eigen wijsheid

 

Onze eigen wijsheid is een soort van kennisbank in onszelf bron die verbonden lijkt te zijn met iets groters. Daar zijn antwoorden die je niet innerlijk vernauwen en angstig maken, maar innerlijk verruimen en een richting geven. Antwoorden die je het gevoel geven: dit is het. Nu weet ik het. Dit klopt.

Meer weten? Bekijk deze pagina en voel of het iets voor je is.

“Ik voel veel herkenning in wat Anne vertelt en merk dat ik door haar woorden wat meer ruimte, zachtheid en liefde voel naar mezelf.”

– Anoniem

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt dit pakket zelfstandig doen,

in je eigen privé omgeving.

(2 uitgebreide lezingen + inzichtmethodes)

€147

Waardevolle inhoud van dit pakket:
lezingen met persoonlijke verhalen
en methodes om zelf aan de slag te gaan

Video lezing: met een uitgebreide uitleg over de verschillende lagen van ons bewustzijn. Ik leg je precies uit waar onze eigen wijsheid zit en hoe jij er komt. En.. Ik laat je zien hoe we in onze cultuur en in onze levens onnodig veel drama creëren.
Duur: 2 uur en 4 minuten.

Video lezing: Leer begrijpen waarom we als mens zo hardnekking kunnen twijfelen. Dit is hele fijne kennis voor iedereen die hier geregeld last van heeft. Haal jezelf met deze video uit de kluwen van twijfel.
Mét een extra video over het stellen van de juiste vraag om tot antwoorden te komen. 
Duur: 40 minuten

Get your study freak mode on! Leer de kennis in je eigen leven te herkennen met het schema en de studievragen
– Het schema (pdf) van de verschillende bewustzijnslagen om thuis te printen en op je wc te hangen zodat je er iedere dag naar kunt staren. Al plassend, steeds een beetje wijzer worden.
– Toetsvragen om te zien of je alles écht begrepen hebt (zonder dat je beoordeeld wordt. Dat ga ik je niet aandoen.)

Let’s get practical, twee(!) inzichtmethodes!
– Een inzichtmethode met inzichtvragen om te printen en aan de slag te gaan met jouw probleem
– De bullshitmethode: een inzichtmethode mét video om door je eigen bullshitgedachten heen te kijken en niet langer te hoeven lijden onder je eigen angst
Duur: ongeveer 3 uur aan materiaal

Een geleide meditatie 
– Help jezelf een trede dieper in jezelf te gaan met een liefdevolle, geleide meditatie genaamd: ‘Wat ik niet wil voelen’. Een mooie manier om ruimte te maken voor dat wat spannend is om te voelen.
Duur: 24 minuten

Deze cursus is voor iedereen die:

 

 • Niet goed weet je hoe voor jezelf kunt zorgen als je het moeilijk hebt
  en wéét dat daar een sleutel in ligt om het veel fijner in het leven te hebben

   

 • Wilt weten hoe je jouw eigen Stem kunt horen in de crisis die je nu tegenkomt
   
 • Ziek van verlangen is (verliefd is geworden op een ander)
  en zijn eigen chaotische denken wilt begrijpen

 • Je regelmatig in de liefde en/of op het werk dezelfde
  terugkerende ruzies, frustraties of problemen tegenkomt
   
 • Flinke emotionele dips kan ervaren
  en een beter contact met zijn ware zelf wil

   

 • Regelmatig zijn frustraties, onzekerheden en pijn op anderen kan richten.
  Je wilt leren hoe het anders kan.

   

 • Een coach of therapeut is en je wilt handvatten voor je coachees om zichzelf te kunnen begrijpen
  (en voor jezelf is het ook wel fijn ;))

   

 • Gelooft dat we méér zijn dan onzekerheid, verdriet, angst, wanhoop en pijn
  en er klaar voor isom actief meer ruimte te maken voor je eigen waarheid in het leven. En deze ook te leven!

De sleutel tot onze eigen wijsheid ligt in snel leven te vervangen door langzaam leven.  


We kunnen het leven op verschillende manieren leiden. Snel of langzaam. Beide manieren van leven bieden een ander resultaat.

Snel leven: als ik snel leef, handel ik snel, praat ik snel, denk ik snel, reageer ik snel en de dagen vliegen aan me voorbij. Als ik hierin zit, ben ik niet echt aanwezig in mijn leven. Ik voel al gauw een zwaar gevoel in mijn gemoed sluipen en dan weet ik: het is tijd om te ‘verlangzamen’. De zwaarte is er om een reden: het wil dat ik stop met rennen en stil ga staan bij wat er van binnen in me omgaat. 

Langzaam leven: ik handel langzaam, ik praat langzaam, ik denk nog steeds snel, maar ik probeer daar ook in te vertragen, ik reageer langzaam, ik probeer vaker met mezelf te gaan zitten en mezelf de juiste vragen te stellen en de dagen vliegen niét aan me voorbij. Als ik hierin zit, ben ik meer aanwezig in mijn leven. Door trager te leven, kan ik bewuster voelen wat er in me omgaat en van daaruit ook bewuster keuzes maken. Ik geef minder mensen de schuld van wat ik voel. Ik zie wat mijn behoeftes zijn en ik handel daar in meer rust naar. 

In het snelle leven, hoeft iemand maar een botte opmerking naar me te maken en ik maak een sneer terug met een woordenwisseling of ruzie tot gevolg. 
In het langzame leven, maakt iemand een botte opmerking, word ik geraakt, wíl ik zo graag DIRECT reageren, maar slik in mijn woorden in en haal even diep adem. Ik reageer pas de volgende dag of een hele tijd later.

Er gebeurt van alles in het leven, de hele tijd, en hoe we hierop reageren bepaalt hoe ons leven eruit ziet en hoe we ons voelen. Hoe ongelukkiger we ons voelen, hoe meer er van binnen een diepere waarheid aan het kloppen is die ernaar verlangt dat we vertragen en naar haar gaan luisteren. Om vanuit haar te gaan leven, in plaats vanuit onze razendsnelle mind. 

Wanneer het tijd is, krijgen we verschillende aanreikingen in het leven om van koers te veranderen. Meestal herkennen we ‘dat het tijd is’ aan een crisis in je leven. Je komt ergens maar niet uit en je weet niet hoe je ooit nog een positieve wending aan de situatie kunt geven. Je blijft maar malen, maar hoe hard je ook denkt, je komt er maar niet uit.

Als dit zo is, dan is het tijd om meer te leren over hoe je anders kunt denken.

Ik wil je met deze cursus leren hoe je anders naar je eigen gedrag en psyche kunt kijken om jezelf te doorzien in wat je aan het doen bent.

Ik geef een uitgebreid antwoord op wat twijfelen is.

Ik laat aan je zien hoe we steeds weer drama creëren in ons leven als we niet opletten.

Ik laat aan je zien wat je vooral mag gaan laten, om iets nieuws in je leven te ontdekken waar je echt iets mee kunt. 

 

 

“Deze cursus geeft me zoveel rust. Alleen al het luisteren naar jouw stem geeft me vertrouwen.”

– Loes

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt dit pakket zelfstandig doen,

in je eigen privé omgeving.

(2 uitgebreide lezingen + inzichtmethodes)

 

€147

Ik was 18 en ik was zo depressief, dat ik mezelf tegen mijn gezicht sloeg als mijn emoties teveel werden. Het leek wel alsof er een duiveltje in me zat dat de lelijkste dingen tegen me zei. Toen mijn moeder mijn gemoed in huis niet meer aankon en me verzocht een plek voor mezelf te zoeken, schrok ik zo erg van haar woorden dat ik wist: ik moet veranderen. Vanaf dat moment ging het gelijk een stuk beter met me, alsof ik ‘ergens uit was gestapt’. Natuurlijk kwamen mijn gevoelens van depressiviteit terug en ik zou liegen als ik zou zeggen dat er nu (ik ben nu 32 jaar) nóóit meer last van heb. Mijn verhaal is geen ‘af’ verhaal waar deze cultuur mee begiftigd is. Mijn leven is een on-going-process waarin ik geregeld nog moeilijke momenten tegenkom, maar óók een stevige verbinding heb gemaakt met wie ik werkelijk ben. Met als grootste dank aan de kennis die ik met je deel in deze cursus. 

Toen ik nog niet zo’n helder idee had van onze psyche, heb ik heel wat aangeklungeld. Dat ‘duiveltje’, dat ik als jonge vrouw tegenkwam, had nog geregeld grip op mij.

Bijvoorbeeld:

1. Ik kon als twintiger úrenlang met mijn vriend ruziën over zaken waarvan ‘ik dacht’ dat ze belangrijk waren. Ik bleef maar praten, praten, praten en zoeken in onze woorden naar de reden van mijn gevoelens. Ik ben een slimme madam, maar ik kon daarmee alles kapot redeneren en mijn geliefde in een positie zetten dat hij altijd de schuldige was en ik niet. Vóór deze kennis, was mijn relatie onvolwassen. Nu is dat gelukkig (!) anders… Ik weet nu wanneer ik moet stoppen in een woordenwisseling om tot een constructieve oplossing te komen. 

Als ik iets tegenkom, voel ik sneller wat werkelijk mijn pijn is en kan ik deze zelf vaak al oplossen voordat ik naar mijn vriend moet gaan met ál mijn shit. Ik heb hem nog steeds nodig (ik geloof niet in spiri-verhalen waarin je elkaar niet meer nodig hebt), maar ik kan er óók voor mezelf zijn. De kennis in de cursus hielp me hierbij.

2. Waar ik eerst uren aaneen kon doorwerken, met een sterke innerlijke slavendrijver, zie ik nu sneller wanneer ik moet stoppen voor mijn eigen gezondheid en voor het welzijn van mijn werk. Ik ben hier zo, zo blij mee! En mijn naasten ook, trouwens. Want, maak mij maar eens gestrest mee. Ik ben echt een lijp wijffie dan. Mijn innerlijke slavendrijver komt nog steeds om de hoek kijken, maar ik heb al zoveel ervaringen gehad waarin ik de juiste keuzes maakte, dat ik er niet lang in mee ga.

3. Toen ik ‘ziek van verlangen’ was: toen ik verlangde naar iemand anders en niet kon ophouden met aan de ander te denken, en de ander enorm miste, leek ik mijn gedachten maar moeilijk onder controle te krijgen. De kennis uit de cursus over de verschillende bewustzijnslagen van de mens heeft me geholpen mijn ‘vele denken aan’ te begrijpen, dichter bij mezelf te komen en achter een diepere waarheid van mijn pijn te komen. Ik werd van binnen rustiger en kon veel beter met de situatie omgaan. Het heeft me geholpen mensen los te laten waar ik eerder veel moeite mee had. Ik kon mezelf zoveel beter doorzien: welke gedachten waar waren en welke niet…

” What if the way we respond to the crisis is part of the crisis?”
– Bayo Akolomafe 

“De methodes in de cursus werken hartstikke goed!
Ik ging er even voor zitten, maar dat hielp me enorm. Ik kreeg gelijk rust in mijn hoofd. En werd helemaal rustig van binnen.”

– Elle

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt dit pakket zelfstandig doen,

in je eigen privé omgeving.

(2 uitgebreide lezingen + inzichtmethodes) 

€147

Ja!

Wie we werkelijk zijn gaat voorbij aan
wat we kunnen bedenken over onszelf:


In deze video deel ik een 17de eeuws Indiaas gedicht
over een kat en een mysticus (met uitleg ;))

Origineel: Landlocked in fur door Tukaram

Wat je krijgt:

Inspiratie, inzichten, bouwen aan je eigen innerlijke gereedschapskist en iets heel belangrijks: jouw eigen waarheid kan je vanaf nu af aan in jezelf vinden. Je hebt zoveel wijsheid, tijd hier naar te gaan luisteren!

 

2 lezingen, het schema, studievragen, een geleide meditatie én methodes om jouw diepere waarheid te ontdekken

Lezing 1: Ontdek de verschillende lagen van jouw bewustzijn (Duur: 2 uur. Format: video + presentatie & inzichtvragen) Leer jouw menselijke psyche begrijpen. Luister en kijk mee met de theorie en persoonlijke verhalen en krijg een antwoord op de volgende vragen:

 • Waar in ons bewustzijn ligt onze diepere waarheid?
 • Wat is er voor nodig om daar te komen?
 • Hoe weet je wanneer je niét een diepere waarheid te pakken hebt en je van koers mag veranderen? (Muy importante!)

 

Lezing 2: Doorbreek hardnekkige twijfel (Duur:40 minuten. Format: video + presentatie & inzichtvragen) Ga een trede dieper in jezelf: leer jezelf begrijpen wanneer je maar niet kunt stoppen met twijfelen. Zeker voor mensen die twijfelen in relaties is dit een hele fijne lezing. In deze lezing hoor je:

 • Waarom een van mijn vriendinnen voor eeuwig dankbaar is dat ik haar heb uitgelegd what the f. twijfel eigenlijk is en ze er nu minder last van heeft
 • Hoe je uit jouw twijfel stapt en weer weet wat je te doen staat

 

GET YOUR STUDY FREAK MODE ON. (Duur: een half uurtje. Format:pdf met het schema en een aparte pdf booklet met studie inzichtvragen – booklet)

Deze stof eigen je het beste toe als je geregeld naar het schema van de verschillende bewustzijnslagen kunt kijken en jezelf in iedere situatie opnieuw in de verschillende lagen kunt plaatsen. En, door het beantwoorden van een aantal handige vragen die tevens een voorbereiding zijn op de methodes…! Je krijgt:

 • Een pdf met hét schema
 • Een te downloaden booklet (pdf) met inzichtvragen om de stof toe te eigenen

LET’S GET PRACTICAL: * Stap voor stap leid ik je door jouw huidige probleem heen naar jouw diepere waarheid. Klinkt dit te goed om waar te zijn? Probeer het maar eens. Ik doe deze oefeningen vaker met mensen die ik persoonlijk begeleid en zij zijn enthousiast. Je krijgt:
– Een booklet met stap voor stap, inzichtvragen: van probleem tot oplossing
– De Bullshitmethode. Een mini-cursus (in een grotere cursus) met een uitlegvideo waarin ik je help jouw meest pijnlijke gedachten te onderzoeken als je helemaal vastzit in de negatieve vibeszzszszsz. Oftewel: als je je slecht voelt en graag weer perspectief in je leven wilt zien.

GELEID MEDITATIE
Help jezelf een trede dieper in jezelf te gaan met een liefdevolle, geleide meditatie genaamd: ‘Wat ik niet wil voelen’. Een mooie manier om ruimte te maken voor dat wat spannend is om te voelen.
Je krijgt: een praktische manier om dichter tot jouw eigen waarheid te komen.

“Na deze cursus ga je anders naar een uitspraak zoals: ‘volg je hart’ kijken,
want je zal bij jezelf een onderscheid kunnen maken
in wanneer het werkelijk je hart is,
of wanneer het je hoofd is dat je met je aan het spelen is.”

Vijf uur aan materiaal is veel. Maar neem je tijd… Al kijk je een beetje van iedere lezing. Of kijk je het met één oog open en een ander oog dicht. Luister je er naar terwijl je het huis schoonmaakt of autorijdt. Je zal precies die informatie krijgen die nu belangrijk voor jou is om te ontvangen. Van meerdere mensen hoor ik dat ze steeds iets anders horen als ze de lezingen nog eens bekijken. Stop wanneer het teveel wordt. Dwing jezelf tot niets. Volg jouw eigen tempo. Deze cursus is eindeloos voor jou beschikbaar zo lang de website blijft bestaan. En dat zal de komende jaren nog wel zo zijn. (Ik heb zelf de grootste hekel aan het aanschaffen van online producten met een tijdslot! Bah! Dus no way hoezee dat ik dat jou aan ga doen.) We leren in onze cultuur dat we iets van voren af aan, van begin tot eind helemaal moeten kennen voordat we de kennis ervan kunnen belichamen. Maar, dit is een pijnlijk gedachtengoed. Een beetje hier en daar doet ook al heel veel! Ik vertrouw op het tempo van het lijf dat aangeeft wanneer genoeg genoeg is. Niet het tempo van de mind die eindeloos als een machine door kan gaan. Als je moe wordt, stop je. Heb je energie en er zin in? Dan kijk je nog even door. De wijsheid zit al in jou. Ik ben hier alleen maar om jou eraan te herinneren. Met de juiste woorden, de juiste verhalen, wordt deze wijsheid aangeraakt en opent er al een nieuw bewustzijn in jou waarmee je anders naar jouw situatie gaat kijken. Heel veel succes, lieve jij. You’ve got this. Laat je me weten wat je ervan vond? 🙂

In het leven kunnen we vaak maar de eerste paar stappen zien.
Het is belangrijk dat deze stappen juist en goed voelen.

 

Voel jij dat dit jouw eerste, volgende stap gaat zijn?

Ik vertel met alle liefde en eerlijkheid de verhalen die je nodig hebt om wijsheid te krijgen in dit onderwerp. Zodat jij met een nieuw perspectief naar jezelf kunt kijken. 

 

De cursus is voor iedereen interessant die… * schoon genoeg heeft van zijn of haar eigen (drama) gedrag en wil leren er voor zichzelf te zijn. * nieuwsgierig is naar hoe ons menselijk bewustzijn in elkaar steekt * ziek van verlangen is en naar manieren zoekt om er voor zichzelf te zijn in deze moeilijke tijd  * wil leren hoe om te gaan met een crisis omdat je nu in een crisis zit, of een crisis die nog komt * maar blijft twijfelen en helemaal gek van jezelf wordt * je weer in contact wilt komen met jouw innerlijke kracht * je niet van buitenaf wil horen wat je moet doen, maar van binnenuit erachter wilt komen * je er klaar voor bent om in het diepe te springen en jouw prachtige onderzoek naar jouw eigen wijsheid te starten. Je bent bereid nieuwsgierig te zijn in plaats van jezelf volledig af te wijzen. (Ook als je nog niet zo goed nu weet hoe. De cursus helpt je daarbij.) * je er alles aan wil doen om jezelf te begrijpen en jouw richting te vinden.   

De cursus is niet voor…   * Als je niet bereid bent jouw tijd en aandacht te geven aan het studeren op dit onderwerp. Er heerst een grote armoede in onze cultuur op dit onderwerp. En daarvoor moeten we onze billen op de stoel zetten (of al liggend in bed) en de informatie tot ons nemen. * Als de nood zo hoog is dat je weet dat je geen geduld hebt voor deze cursus. Je moet nu je verhaal kwijt bij. Vraag in dit geval een intensive aan. * Als je mijn gezicht ziet en je bij mij moet denken aan die ene vrouw die je ooit niet uit kon staan. Als mijn schrijven of gezicht irritatie opwekt, zeg ik: wegwezen! Dan ben ik het niet voor jou! (En dat is helemaal oké! Dat heb ik ook zo vaak gehad.) * Als je hoopt dat ik een groot spiritueel verhaal zal delen over inzichten krijgen waar je eigenlijk geen drolletje voor hoeft te doen. Wat ik deel is vrij nuchter eigenlijk * Als je jouw innerlijke mr Miyagi een stoel aan jouw innerlijke tafel wilt geven die je gaat helpen met het gedisciplineerd toepassen van de stof die ik met je ga delen – het wordt leuk! ** Als je niets met spiritualiteit of mystiek hebt, kan ik je niet helpen. De taal van de mystiek geeft antwoorden op onmogelijke vragen. Het opent een deur naar totaal nieuwe ervaringen. Mijn taal is mystiek.  *Als dit je eerste cursus is die je van me koopt en een ziek van verlangen vraagstuk hebt, kijk in dit geval bij het ziek van verlangen pakket en kijk daarna pas bij deze cursus. 

Q&A:

Kan ik in delen betalen?

Nee. Het bedrag van de cursus is dermate laag dat ik erop vertrouw dat je, ook als je het geld nu niet hiervoor hebt, dit binnen een korte tijd kunt sparen. Op termijnen is voor mij altijd een risico en het vraagt meer tijd en energie. 

Hoe lang heb ik toegang tot deze cursus?

Zo lang ik de cursus erop hou, zo lang heb jij toegang. Dus voor nu: voor altijd. Neem de tijd. 

Als ik vragen heb, kan ik dan bij je terecht?

Voor korte vragen kan je me altijd mailen. Als je jouw verhaal kwijt wilt en echt de diepte in wil gaan, raad ik een intensive aan.

Wat als ik het niets vind? Krijg ik dan mijn geld terug?

Het spijt me als je de emotie teleurgesteld-zijn tegenkomt. Maar wie teleurstelling verwacht, zal teleurstelling onderweg tegenkomen. Als jij ‘all of you’ inzet, ga je ook iets heel moois terugkrijgen.  Omdat ik een kleine onderneming ben/heb heb ik niet de luxe om het bedrag terug te betalen. Investeer alleen als je ook echt toegewijd bent! 

Ik ben slechthorend/doof, kan ik het toch aanschaffen?

Voor deze cursus heb ik tot op heden nog geen ondertiteling bij de video’s. Ik raad je aan nog even geduld te hebben op mijn boek dat ik nu aan het schrijven ben. Wil je liever niet wachten? Vraag dan een intensive aan en geef aan wat jouw mogelijkheden zijn. Puur via schrift coaching, via teams met ondertiteling of met een tolk.

Ik volg bij jou een intensive of langer coachingsprogramma, is dit iets anders?

Hoi lieve jij die ik al zo vaak persoonlijk spreek! Wat leuk dat je op deze pagina ook kijkt. Dit pakket is anders en ook niet…. Ten eerste is het niet 1 op 1 werk, maar zelfstandig en online. Wat ik vertel in dit pakket is wat ik ook vertel in de begeleiding. Maar het kan zijn dat je het fijn vindt om dit materiaal als naslagwerk bij de hand te hebben. (Ook als je al eens coaching bij mij hebt gehad.) Wil je dit? Stuur me een mail. Mensen die bij mij een intensive hebben gevolgd in het verleden krijgen 50% korting op dit pakket. Volg je een 6-maandenprogramma vanaf 2022? Dan krijg je gratis toegang tot al mijn producten. Vraag hier specifiek naar. Ik wil je namelijk niet overspoelen met alle online producten en zal in de meeste gevallen op het juiste moment een product tippen om in te zien ter aanvulling van ons 1-1 programma. 

Hoe werkt het? Is er een online leeromgeving?

Zodra je deze cursus besteld hebt, krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin een pdf bestand dat je kunt downloaden. In dit bestand staat de inlogcode tot de pagina waar de cursus op staat. Bewaar dit bestand en de mail waarin het bestand staat goed! Toch kwijt? Je kunt me altijd nog eens mailen naderhand als je het bestand kwijt bent. Let op: ik reageer alleen tijdens werktijden.

Wat is het verschil tussen de Deep Feminine cursus en De Diepere Waarheid cursus?

Iemand mailde me vorige week met de vraag wat het verschil is tussen de Deep Feminine cursus en de Diepere Waarheid cursus. De Diepere Waarheid cursus is de basis van alles. Als je dit onder de knie hebt, als je dit begrijpt, heb je iets heel moois in handen waarmee je jezelf kunt ondersteunen tijdens moeilijke tijden. En altijd tot Antwoorden kunt komen wanneer je flink in de war bent. The Deep Feminine is een specifieke energie in deze tijd die ons leert een andere levenshouding aan te nemen: van controle, naar overgave. Beide cursussen laten een andere houding zien die we kunnen aannemen in het leven en daarmee iets anders kunnen ervaren. En in beide cursussen geef ik ook aandacht aan het Ziek van verlangenproces. Maar de Diepere Waarheid cursus is een basis waarmee je je eigen psyche heel goed leert doorzien.

Wie leidt je er doorheen?

Mijn naam is Anne (1990) en ik probeer, zoals altijd, met een flinke dosis eerlijkheid, enige humor en wanneer nodig confrontatie, de weg vrij te maken voor de diepere waarheid in jezelf.

Sinds 2014 werk ik 1-1 met mensen om hun eigen wijsheid te ontdekken en heb hier al honderden mensen intensief bij begeleid. Ik ontwikkelde het Praktiseer je eigen wijsheid spel: een methode die in Nederland en in België door particulieren en coaches gespeeld wordt. Het is zelfs opgenomen in het curriculum van enkele coachingsopleidingen! Mijn liefde voor onze eigen wijsheid is groot en ik wil er alles aan doen om zoveel als mogelijk mensen te herinneren aan de wijsheid die in hen zit. 

Veel te vaak gaan we voor advies te snel naar een ander, terwijl er ook manieren zijn om eerst zelf op onderzoek uit te gaan. Begrijp me niet verkeerd: ik ben een grote voorstander van anderen uitnodigen in je leven om je te helpen met dat wat te groot voelt om alleen te dragen én… ik geloof ook in een stevig fundament creëren waarin we onze eigen wijsheid kunnen waarnemen wanneer deze zich aandient.

Het leven kan zo ongelooflijk zwaar zijn als we vergeten wie we werkelijk zijn en het contact met onze eigen wijsheid kwijt zijn… Maar zodra we het contact weer hebben, voelt alles lichter aan.

Mijn wens voor jou is dat je voorbij het ploeteren in het leven mag gaan en je beste vriend uit mag nodigen die je wil helpen: jouw eigen wijsheid.Een vriend die voor je opkomt, die de grootste cheerleader is van jouw talenten, die je toefluistert wanneer je mag rusten en wanneer je juist even mag doorzetten. Een vriend die je hand vastpakt wanneer alles te moeilijk en te veel aanvoelt en je een nieuwe richting toont die zo licht en vrij voelt, dat je wel kan janken van blijdschap. 

Het verkrijgen van de juiste informatie helpt enorm.

Wanneer we gaan zien hoe onze psyche werkt, en wat dit betekent voor jou in jouw leven, weet je de volgende keer als je iets moeilijks tegenkomt wat je te doen staat. Zolang we ‘onbewust’ blijven, zullen we als een kip zonder kop blijven rondrennen. Trust me, I’ve been there. En ja, daar zullen we ook veel van leren. Maar waarom zoveel lijden als ik je kan vertellen hoe het anders kan?

Lieve groet, Anne

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt deze cursus zelfstandig doen,

in je eigen privé omgeving.

(2 uitgebreide lezingen + inzichtmethodes) 

€147

Wil je me één ding beloven?
Dat als je deze online cursus aanschaft,
je het ook echt een kans gaat geven in je leven? 
En dat je deze kennis als een Mr Miyagi in the Karate Kid aanneemt?
Dat je me vertrouwt? 

Als je trouw iedere dag de kennis gaat beoefenen die ik met je ga delen, of laten we eerlijk zijn: probéren iedere dag te doen, of laten we eerlijk zijn: één keer in de week, dan ga je al een verschil zien. Maar geef het een kans. In het begin weet je niet wat je aan het doen bent. Zoals the karate kid er echt niets van begreep waarom het goed is om het hek te verven of de auto te wassen, terwijl hij op dat moment gecontroleerde bewegingen leerde om knettergoed karate te kunnen spelen. Deze andere kijk naar onze psyche vraagt om enige discipline. Maar, wees gerust, je gaat al gauw resultaten zien die ervoor zorgen dat je vertrouwen groeit dat deze andere manier van leven goed is. 

 

Online cursus over de diepere waarheid: leer hoe je jouw eigen wijsheid meer kunt uitnodigen in je leven om weer richting in het leven te vinden.

Inhoud: twee uitgebreide lezingen over de diepere waarheid en over de diepere betekenis van twijfelen, en twee inzichtmethodes om zelf aan de slag te gaan.
Duur: ongeveer 5 uur.
Voor wie?: Voor twijfelaars, voor als je je in een crisis begeeft, voor als je inzichtgevoeliger wilt worden, voor als je voelt dat je niet helemaal 'jouw echte zelf' leeft en het anders wil.

Dat wat jou het meeste raakt, is een ingang om dieper in jezelf te gaan en tot prachtige inzichten te komen. Steeds als we in de stress schieten, is dit een teken dat we niet vanuit onze eigen waarheid leven en dat we onszelf een halt mogen toeroepen om opzoek te gaan naar onze 'diepere waarheid'.Een waarheid die veel meer in overeenstemming ligt met onze waarden en wie we werkelijk van binnen zijn. In ons liggen de antwoorden op de veel te moeilijke vragen die we onszelf stellen.
Naar mijn idee is het belangrijk dat we ons menselijk bewustzijn leren begrijpen zodat je je eigen gedrag en gedachten beter kunt lezen.

Alle grote spirituele leraren van deze tijd hebben deze stof die ik deel in de cursus als basis in hun leven aangenomen en leiden hier volledig naar. I kid you not. Van Eckhart Tolle, Tara Brach tot de grote traumatherapeuten van nu, allemaal hebben ze deze kennis in hun achterhoofd.

Zonder deze kennis in míjn leven, ben ik een verloren, menselijk mormeltje dat maar wat aanklooit in haar leven. Mét deze kennis ben ik nog steeds zo'n mormeltje, maar ook emotioneel sterker en maak ik gebruik van de enorme eigen wijsheid in mezelf om alles wat ik moeilijk vind het leven, aan te kunnen. Ik kom met creatieve, liefdevolle oplossingen en vind altijd rust, hoe groot de storm ook is. Ik zou niet zonder kunnen leven.

Onze eigen wijsheid is een soort van kennisbank in onszelf bron die verbonden lijkt te zijn met iets groters. Daar zijn antwoorden die je niet innerlijk vernauwen en angstig maken, maar innerlijk verruimen en een richting geven. Antwoorden die je het gevoel geven: dit is het. Nu weet ik het. Dit klopt. 

€147