Leren Scheppen:
Wat gaat er met jou gebeuren?

 • Je gaat beseffen en ervaren, tot in het diepst van je hele wezen(!), dat je je bedrijf en je leven op een prachtige wijze kunt vormgeven waarin je je levendig, gelukkig en vrij voelt.Hierbij wil ik wel noemen dat je je nog steeds slecht zal voelen op momenten. Ik zou liegen als ik iets anders zou zeggen, maar… Je gaat jezelf begrijpen. Je gaat begrijpen waarom het gebeurt en waarom dit ‘slecht voelen’ een belangrijk onderdeel is van het creatieproces.
 • Je voelt dat je meer in het LEVEN staat, in plaats van dat je het gevoel hebt dat je op de automatische piloot je leven leeft.
 • Je gaat zien dat je al heel veel in huis hebt om door te kunnen geven aan anderen.
 • Je ervaart veel momenten van ontspanning: ik help je stress en angsten te verminderen en je hart en denken te openen. Je gaat ervaren dat wanneer je vanuit dié ontspanning keuzes maakt, je succesvol(ler) zal zijn.
 • Je voelt je minder eenzaam in je twijfels en levensvragen over je werk en leven.
 • Je leert hoe je vanuit je hart kunt creëren. Je werk zal hierdoor een sterke overtuigingskracht hebben en integer en oprecht aanvoelen. 
 • Je zet stappen waar je al tijden naar verlangt om ze te gaan zetten. Je hoort welk verlangen je hart heeft en welk uniek pad ze voor jou in gedachten heeft.
 • De angsten die je onderweg tegenkomt om stappen te zetten, zullen minder heftig aanvoelen en zullen je niet langer verlammen omdat je iemand hebt die met je meekijkt.
 • Je zelfvertrouwen en zelfliefde groeit.
 • Je vertrouwen in je eigen wijsheid groeit. Je weet al heel veel en je ontvangt veel mooie inspiratie die doorgegeven mag worden. Om ook anderen te helpen het pad van hun hart te volgen.
 • Je ervaart God en de ongeziene wereld vele malen van dichtbij. 
 • Je wordt gevoed in je bewustzijn over het leven na de dood en je voelt je gesterkt door de steun van overleden dierbaren. Hiervoor hoef je niet paranormaal te zijn. Iedereen kan dit!
 • Je krijgt meer inspiratie en je voelt dat je samenwerkt met God en de ongeziene wereld. Hierdoor worden je producten, projecten en relaties nóg mooier! 
 • Je krijgt een beter beeld over de werking van geld.
 • Je leert hoe je goed voor je innerlijk leven kunt zorgen. 
 • Je leert hoe je kunt luisteren naar de verschillende natuurlijke cycli van je leven en je lichaam. Je leert hen te eren en je ziet hoe ze je belonen met prachtige wonderen, inspiratie en een grote ontspanning. Iedere maand. 
 • Neerslachtige tot depressieve gevoelens tijdens de PMS-week en de menstruatieweek worden veel minder.
 • Als jij een man bent, zal de kennis over de scheppende kracht van de menstruatiecyclus voor jou ook meer begrip geven in de vrouwen in je leven. Dit verrijkt je relatie(s). (ASK MY BOYFRIEND. Hij is héél blij met deze kennis! En hij is nog niet eens een spiri-man.)
 • Je leert hoe je je leven op een effectieve manier kunt inrichten naar jouw natuurlijke cycli. (Ook mannen hebben een natuurlijke cyclus!) Je krijgt meer gedaan in je onderneming en in je leven en je krijgt een beter beeld van waar je nog aan kunt en wílt werken. 
 • Je leven voelt minder saai aan. Je leert hoe je in ieder moment aanwezig kunt zijn; in je lichaam, tussen mensen, alleen met pijn en/of blijdschap, en je gaat voor het eerst zien hoe mooi het leven kan zijn.
 • Je relaties met anderen worden er veel beter op. Je leert contact maken met jezelf en daarmee ook met anderen. Hierdoor verdwijnt eenzaamheid en gevoelens waarin je ervaart dat je je niet gezien voelt. 
 • Je relatie tot de dingen die je maakt en creëert wordt gezonder. Je houdt meer energie eraan over.
 • Tot slot: Leren Scheppen is de ondersteuning voor een leven waarin je je levendig wilt voelen en waarin je alles uit het leven wilt halen! 

 Je leert hoe je kunt luisteren naar de verschillende
natuurlijke cycli van je leven en je lichaam.

Dit zijn vergeten natuurlijke wetten die je veel
aha-momenten zullen geven.

Je leert hen te eren en je ziet hoe ze je belonen met
prachtige wonderen, inspiratie, succes en een grote ontspanning.

Lieve Anne,

Ieder Leren Scheppen berichtje open ik op het juiste moment. En steeds ben ik daarna veel rustiger. Het is ook echt een momentje voor mezelf die ik steeds neem. Zelfs met een kaarsje erbij, haha!!
Dankzij jouw berichten kan ik nu beter zien wanneer ik met mijn werk moet stoppen en wanneer ik ermee door moet gaan. Ik zie zelfs hoe het in mijn relatie terugkomt. Ik heb nu al heel wat ruzies op deze manier voorkomen.
Hoe wonderlijk. Deze Leren Scheppen kennis was zo dichtbij, maar ineens zie ik het. Ik geloof hier ZO in!!
Ik ben blij dat ik me hier gewoon voor heb aangemeld, dat mag je echt weten!

Dankjewel!!

Linda

Ervaring met Leren Scheppen

Ontvang gratis 5 inspirerende podcasts

om in een paar tellen terug bij jezelf te komen

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne:

Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe.

Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright

Praktijkadres

Kalfsheuvel 5

6578 JP Leuth (bij Nijmegen)

[email protected]

06 280 400 69

Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs