Je voelt: ik wil zo langer niet meer doorgaan. 
Hoe ik nu aan het leven ben is niet wat écht bij mij hoort… 

Heb je chaotische gedachten en ervaar je stress, frustratie en angst? Weet je niet meer wie je nou eigenlijk bent en wat je met het leven wilt?
Of/en ervaar je een niet-te-stoppen verlangen naar iemand die onbereikbaar is..?

En heb je al (enige) ervaring met coaching en de weg in zelfontwikkeling,
maar heeft het je niet gebracht wat jij voélt dat mogelijk is voor jou?

Heb je echt hele suffe keuzes gemaakt? Lijkt het wel alsof je tegen je ‘ware natuur in handelt’?

Vreemdgaan, het hebben van een ongezonde levensstijl,
een droom hebben maar het niet kunnen verwezenlijken, onnodig ruzie maken met de mensen van wie je houdt, niet doen wat je werkelijk wilt…

Als je dit herkent, dan kan het goed zijn dat je geen contact meer hebt met jouw eigen wijsheid:
de bron van wijsheid die in ieder van ons zit.

Je zit vast in de eerste laag van je bewustzijn.

Maar, er is meer dan dat. Jij bent meer dan dat. (En dat weet je ergens ook..!)

Je komt weer in contact met je ware zelf als je leert diéper te gaan. Ik leer je hoe.

En om te vertrouwen op de inspiratie en inzichten die voortkomen uit je ware zelf. Dan verandert je hele leven op een positieve, bezielde wijze. Meer succes, meer vreugde, meer het gevoel hebben dat je leeft.

In een gratis gesprek van een half uur praten we over wat jij nu tegenkomt en maak ik contact met de diepere lagen van jouw bewustzijn. Zodat jij al kunt beginnen met dieper gaan. En in contact met de echte jij kunt komen.
En wees maar niet bang, daar is niets engs aan. Het gaat je dichter tot jou brengen..!

En wist je dat dieper gaan echt niet zwaar hoeft te zijn,
maar juist vaak erg licht is?

 

Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op ten duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak. Mijn realisaties komen soms wat langzamer en zodoende lees ik graag haar werk na, omdat ik elke keer iets nieuws ontdek- soms heb ik het gevoel dat ze me beter begrijpt dan ik mezelf begrijp, als ze over zichzelf schrijft. Anne voelt als een school voor levenswijsheid: je moet je huiswerk maken. En de rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer. Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik verlies haar niet uit het oog, en ben haar ontzettend dankbaar voor haar prachtige inbreng in mijn leven.

Anna

In 1 gesprek weet jij:

– Op welk gebied in je leven een grote verschuiving kan plaatsvinden
om in een kortere tijd veel dichter tot jezelf te groeien:
meer contact met je ware zelf, meer liefde in je leven, meer succes en het verwezenlijken van je dromen

– En ik geef je tips hoe je hier zelf mee kunt beginnen!

Gesprekken zijn alleen voor mensen die bekend zijn met mijn werk. 
Die meerdere blogs hebben gelezen en/of lid zijn van
de (gratis) besloten facebookgroep de Diepere Waarheid.


Voel jij dat je er klaar voor bent om joúw leven te gaan leiden?
Om voor jezelf te gaan staan?

En wil je je hier ook echt voor inzetten?