“Jouw woorden hebben me zeker laten focussen op een bepaalde manier, op een andere manier dan ik tot nu toe bezig ben geweest. (…) Je bent heel goed in mensen enthousiast maken. In mensen laten zien en voelen dat ze ontzettend rijk zijn en dat ze ruimte in mogen nemen.”
Marit

De Gouden Radijs.nl

Mijn naam is Anne en ik wil je ondersteunen op jouw belangrijke pad. Want ik geloof in een zelfbewuste vrouw zoals jij, die iets voor deze wereld wil betekenen. Die iets wil achterlaten dat blijft.

Om de zoveel tijd heb je iemand nodig die écht naar je luistert en je weer enthousiast maakt voor de mens die je bent en wat je hier op aarde komt doen. Iemand die een advocaat van de Waarheid is. Ik wil jouw advocaat van de waarheid zijn:

Iemand die weet wat bullshit is:
de ideeën die je alleen maar kleiner maken en je ellendig laten voelen, maar wel gehoord moeten worden omdat ze je iets belangrijks willen vertellen.
Iemand die de weg van jouw eigen Wijsheid herkent en weet hoe je dit praktisch toe kunt passen:
een weg waarop je gelukkiger bent, je levendiger voelt, je lichter voelt en waarop je creatiever en innovatiever bent.

HOE WERK IK?
In een coachingsessie stem ik mij intuïtief af op jouw hoger zelf.
 Ik maak contact met de waarheid die nu door mag komen, zodat jij weer verder kunt in je leven. Op jouw unieke manier. Wees maar niet bang. Sessies met mij zijn lekker en bevrijdend. 

Ik luister naar de frequentie/de trilling van je probleem en zie hoe deze, als een aardbeving, iets moois in jou los wil schudden. Hoe het soms zelfs, als het echt even allemaal even heftig is; in jou iets open wilt breken zodat jij weer kunt ademen – leven – je vrij kunt voelen. En dát is heerlijk.

Altijd deel ik een unieke boodschap voor jou op dit moment.
Dit doe ik op een menselijke manier, van hart tot hart. Mijn aanpak is eerlijk, licht, met humor en in eerbied voor jouw gevoelens en voor jouw eigen kracht en wijsheid.

‘De weg naar leven vanuit je hart’

In 2017 heb ik bij Anne het ‘luister en volg je eigen hart’ traject gevolgd, oprecht een keerpunt in mijn leven.

Bij aanvang waren er een aantal verwachtingen; ik hoopte de weg van mijn hart te vinden en te durven volgen, mezelf meer waard te vinden en meer in contact te komen met de ongeziene wereld. En deze zijn allemaal uitgekomen door het traject !!

Alle sessies waren intens, maar vooral de eerste. Ze waren allemaal inzicht gevend. De begeleiding van Anne hierbij was heel erg fijn, naast de contact momenten om de twee weken, was er genoeg mailcontact. Ik ben hierdoor weer gaan genieten van ervaringen opschrijven, en dit allemaal mogen delen met Anne was een cadeautje. Er werd naar je geluisterd, je ervaringen werden namelijk zorgvuldig gelezen!

Met het zetten van stappen richting mijn dromen, kwam er ook regelmatig pijn omhoog. Anne nam het waar, maakte het bespreekbaar en maakte er ruimte voor. Door het accepteren en voelen van de pijn maakte dit ruimte voor nieuwe dromen en konden nieuwe stappen gezet worden! Dit waren niet altijd de fijnste momenten, maar achteraf gezien wel de stukken die me tegenhielden in het volgen van mijn hart. Het leven voelde lichter, speelser na het aangaan van deze pijn momenten. De zwaarte die me vaak omlaag trok, had minder zeggenschap over me.

Het mooiste resultaat van dit traject: mijn dromen zijn duidelijk en door er zelf in te geloven, geeft het leven me telkens nieuwe kansen om dit waar te kunnen maken. En ik kan ze nu toelaten, inclusief de hobbels en na-inspiratie dipjes!

Oprecht had ik dit niet alleen gekund. De hulp van Anne bij dit traject is betrokken, professioneel, inlevend en meelevend. Een hele betere ‘droomhelper’ had ik me niet kunnen wensen 

De wereld is echt een stuk mooier door Zieltje, Anne en haar persoonlijke begeleiding.”

Maud

Danseres, over 'de weg naar leven vanuit je hart' traject