Voor zelfbewuste vrouwen die één ding heel goed snappen:

‘Wil ik gelukkig zijn, dan moet ik gaan doen wat ik eigenlijk wil.
Dan moet ik het achterste van mijn tong laten zien.
Dan moet ik dat leven gaan leiden dat ik (stiekem) voor mezelf in gedachten heb.
Dan moet ik me misschien wel gaan uitspreken over zaken waar anderen over zwijgen.

 

Dan mag ik dapper zijn.’

En dit doe je ook misschien al, maar onderweg
kom je een heleboel ‘obstakels des levens’ tegen
die de creatieve energie lijken te verstoren.

 

Symptomen die aantonen dat je creatieve energie verstoord is:

 

* Je laat jezelf steeds afleiden door social media.

* Je wordt (altijd) verliefd op anderen

* Je ervaart shit in je huidige relatie. Shit die je afleidt van jouw werk.

* Je bent steeds te moe om iets te doen.

* Je menstruatiecyclus is pijnlijk en doet (te)veel met je humeur

* Je gelooft niet meer in jezelf.

* Je denkt steeds aan al die anderen die zoveel beter zijn.

* Je wandelt eindelijk de camino of je maakt eindelijk die reis naar de andere kant van de wereld, waar je talloze plannen maakt, maar eenmaal thuis ben je zo moe en ongelukkig,
dat je niets meer doet of kunt. 

* Je komt tegen dat je eigenlijk helemaal niet zo goed durft.

* Je gaat maar niet zitten voor wat je eigenlijk wilt creëren.
(Soms een weekje wel, dan weer een paar weken niet.)

* Je bent de weg kwijt. Je weet niet meer wat je nou eigenlijk wil.

* Je weet niet meer in welk ‘hokje’ je thuishoort en dit verwart je. 

* Omdat jouw stem zo anders is dan alle anderen, krijg je te maken met meer tegengas.
Dit heeft je stem (tijdelijk) ontnomen. 


Je hebt soms de neiging om de andere kant op te kijken
om liever lekkere chocolaatjes te eten en een vrouwenfilm op te zetten,
om liever in het oordeel te blijven naar jezelf of een ander,
om liever vreemd te gaan of in een ‘oh-zo-belangrijk relatiegesprek’ te stappen,
om liever wéér een weekje niet aan dat
ene project/boek/voorstelling/onderneming te werken,

dan om naar binnen te kijken.

Dan om jezelf aan te kijken in de spiegel en jezelf liefdevol te vragen:

“Hey, schatjepetatje… What’s wrong?
Wat is er eigenlijk aan de hand?
Waarom ga ik niet voor wat ik eigenlijk wil?”

Het is tijd om dit wat vaker te gaan doen, lieve jij.
Want jij bent nodig. 

De wereld heeft jou nodig.
“De Westerse vrouw”, zei onze D. Lama, “gaat de wereld redden”.
En weet je, dat geloof ik ook. 

 

 

Anne van der Sligte
Ik ben er voor vrouwen die een geblokkeerde creatieve energie ervaren in hun leven. Ik help je om deze energie weer vrij te laten stromen. Zodat jij jouw stem in de wereld kunt laten gelden.

Ik ben er voor jou als jij net als ik diep voelt. Als je net als ik kunt huilen bij reclamespotjes (zeker als je pms’t of ongesteld bent), en als je er klaar voor bent om je eigen kracht te tonen aan de wereld. Als je er klaar voor bent om alle moeilijkheden die je daarbij gaat ervaren/ervaart, als mogelijkheid te zien om nog meer te groeien. Ik ben er voor jou als jij je niet langer wilt inhouden, omdat dat inhouden teveel pijn doet.  

Ik ben spiritueel coach, schrijver, illustrator en ontwikkelaar van verschillende inzichtmethodes. Ik doe van alles en dat komt omdat ik één missie heb in mijn leven: ik wil mijn eigen creatieve energie vrij laten stromen. Want inspiratie ontvangen is het lekkerste gevoel van de hele wereld. En er iets mee doen, laat mij als mens enorm groeien. Ik kom op bijzondere plekken in de wereld en in mezelf. Ik word door mijn creatieve energie vrij te laten stromen, de prachtige mens waarvan ik vermoedde dat ik het was.

Creatieve energie de vrijheid geven; jezelf toestaan de inspiratie en de liefde voor alles dat er is, door je heen te laten komen en met een open hart te geven aan de wereld, is het grootste geschenk dat we zelf kunnen ervaren en geven aan de wereld.

Op een zeer persoonlijke wijze ga ik te werk; ik laat mijn achterste van mijn tong zien, waarbij ik ook gebruik maak van channeling. Dit betekent dat ik informatie uit de ongeziene wereld doorgeef. Informatie die nu belangrijk is om te horen zodat je naar de volgende stap in je leven kunt gaan.

Dit doe ik tijdens coachingsessies om jou écht verder te helpen en dit doe ik op andere manieren: in blogs, vlogs en in boeken en inzichtmethodes. Steeds weer stem ik mij af op de belangrijkste boodschap van dit moment op een menselijke wijze én met humor. In mijn inzichtmethodes heb ik de doorgekregen kennis samengevat tot een praktisch zelfhulpmiddel. 

Op dit moment werk ik aan twee boeken:
‘Zinvol Rouwen’ (samen met mijn moeder)
en ‘dood, poop, boob’, over het verliezen van mijn broer.
En aan een nieuwe inzichtmethode om de creatieve energie die een relatie kan blokkeren, op te lossen. 

Met mij werken? Kijk bij AANBOD in de menubalk of klik op de button hieronder.