Leren Scheppen een bijzonder online programma
waarin je leert te leven en werken vanuit de ziel. 

Leer de twee grote creatiecycli kennen die je leven van jongs af aan al beïnvloeden.


Ervaar jij dit nu in je leven?


Je hebt al het een en ander aan zelfontwikkeling gedaan,
maar het lukt je nog niet helemaal om het leven dat je diep van binnen voelt,
tot realiteit om te zetten.

Je merkt dat je gauw uitgeput raakt, gestrest bent
en nog helemaal niet zo gelukkig bent als je zou willen.
Soms heb je het idee dat je zo hard voor alles moet werken,
dat je er eigenlijk knettergek van wordt. 

Iets klopt nog niet helemaal…

 


“Uit ervaring kan ik zeggen dat door deze cycli te kennen, mijn leven makkelijker en leuker is geworden!”

“Dit is Elizabeth Gilbert’s Big Magic, maar dan nog praktischer en meer ruimte voor spiritualiteit!”

Leren scheppen is een online voedingsbron 
waarmee je steeds weer verbinding maakt met jouw eigen wijsheid en jouw ziel.

Het programma bestaat uit drie hoofdstukken vol filmpjes, audiobestanden, inzichtoefeningen en inspiratie om de stof eigen te maken. 

Hoofdstuk 1:
De basis van creëren: actief werken aan je vertrouwen
Hoofdstuk 2:
De scheppende kracht van de menstruatiecylus
Hoofdstuk 3:
de scheppende kracht – leren scheppen met de ongeziene wereld.

Bekijk het filmpje om meer te weten te komen over Leren Scheppen. Ik heb het een paar keer over een ‘volgende video’, maar dit is een audiobestand van de deelneemster zelf geworden! Zie hieronder. 
 

 

Luister hier naar een bijzondere ervaring van Eefje (oud deelnemer van Leren Scheppen)

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Je bent een creatief gevoelsmens en je hebt genoeg ideeën, maar… 

 • Sommige mooie ideeën die je hebt zijn al op hun pootjes terecht gekomen, maar andere ideeën lijken hun vorm maar niet te vinden. Hoe leuk ze ook in het begin waren, je bent nu de draad én jezelf kwijt. Sommige dromen heb je al (bijna) opgegeven.
 • Als je je ideeën tot werkelijkheid wilt brengen, loopt het altijd anders dan verwacht. Dit maakt je soms zo bang en verdrietig… Je vindt het lastig om werkelijk te vertrouwen op alle spirituele ideeën die er zijn in de wereld. 
 • En omdat het leven in en om jou heen steeds een onverwachte wending maakt, raak je steeds je focus kwijt. Je vraagt je af: wil ik dit wel echt?
  En wat is eigenlijk de flow in het leven?
  Hoe kan ik haar volgen? 
 • Je raakt gauw ontmoedigd als het tegen zit.
 • Je hebt het gevoel dat je jezelf tegenwerkt.
 • Je begint je vertrouwen in jezelf en in de stem, waarvan je denkt dat deze van jouw hart afkomstig is, te verliezen.
 • Je hebt het idee dat je te weinig geld hebt om te kunnen doen wat je wilt.
 • Je stapt steeds uit jezelf en gaat over op de automatische piloot (en die haaaaat je, maar hoe kom je ook alweer bij jezelf terug?); je raakt de verbinding met jouw eigen wijsheid kwijt. 
 • Je hebt last van je menstruatie. Het lijkt wel alsof je iedere twee weken een totaal ander mens bent. Je vindt het lastig om te werken tijdens je pms en menstruatie.
 • Je bent gauw jaloers op anderen, kijkt soms te lang op facebook en wordt daar verdrietig van. 
 • Je mist een beetje luchtigheid en humor in je leven. 
 • Je kunt twijfelen aan jezelf: ben ik gek omdat ik hele andere dingen geloof en wil dan andere mensen?
 • Je hebt maar weinig, tot geen mensen in je omgeving die je écht horen in je werk, je prachtige ideeën en de problemen die je tegenkomt in je persoonlijke leven. 
 • Je voelt je vaak eenzaam in wat je ervaart.
 • Je merkt dat je te gespannen vaak met je werk en leven bezig bent. 

Als jij je in het bovenstaande herkent, heb ik speciaal voor jou…
een programma gemaakt om jou en het leven weer in beweging te brengen.

In de afgelopen paar jaar heb ik 2 belangrijke creatiecycli ontvangen uit het veld van inspiratie die in deze tijd doorgegeven mag worden
(yes, it doesn’t get more spiritual than this!) : 

cycli die ons dagelijks leven dermate beïnvloeden, dat als je hier geen kennis over hebt,
het leven in meer strijd geleefd wordt.
(En pf, daar weet ik alles van. Jij ook?)Leren Scheppen is iets voor jou als:

 • als jij ernaar verlangt om vanuit je hart te werken en te leven, in samenwerking met de ongeziene wereld. Op een manier waarbij je mens-zijn er helemaal mag zijn en geuit mag worden: je mág radeloos en veroordelend reageren, je mág meer geld op je rekening willen hebben, je mág fouten maken, je mág bang zijn..! 
 • als je op een speelse, luchtige manier wilt studeren op de verschillende creatieprocessen die er zijn in het leven om je leven gemakkelijker te maken en een sterkere relatie op te bouwen met jouw creatiekracht. 
 • als jij een wereld aan emoties, beelden en rijke gedachten hebt die je (nog beter) vorm wilt geven. Het is iets voor jou als jij opzoek bent naar een andere manier van in je werk en in je leven staan waarbij je beter kunt luisteren naar jezelf en de ongeziene wereld.
 • Als jij niet schrikt van het woordje God en het met gemak kunt volgen of kunt vervangen door je eigen begrip.
 • als je ziet dat deze gehaaste maatschappij waarin je altijd maar productief moet zijn, energie moet hebben en vrolijk moet zijn, niet bij jou past. Intuïtief voel je dat we het hier helemaal bij het verkeerde eind hebben.
 • als je meer volgens een natuurlijke cyclus wilt leven: afgeleid van de (spirituele) wetten van de natuur.
 • als je contact met de ongeziene wereld (gidsen en overledenen) wilt leren of je erin wilt voeden.
 • als je je focus wilt leren houden op de dromen die je hebt.
 • als je geïnteresseerd bent in je menstruatiecyclus en hoe je hier in je werk rekening mee kunt houden. (Alleen voor vrouwen die de pil niet slikken. Het is belangrijk dat je hormonen niet beïnvloed worden.)

Lieve Anne,

Ieder Leren Scheppen berichtje open ik op het juiste moment. En steeds ben ik daarna veel rustiger. Het is ook echt een momentje voor mezelf die ik steeds neem. Zelfs met een kaarsje erbij, haha!!
Dankzij jouw berichten kan ik nu beter zien wanneer ik met mijn werk moet stoppen en wanneer ik ermee door moet gaan. Ik zie zelfs hoe het in mijn relatie terugkomt. Ik heb nu al heel wat ruzies op deze manier voorkomen.
Hoe wonderlijk. Deze Leren Scheppen kennis was zo dichtbij, maar ineens zie ik het. Ik geloof hier ZO in!!
Ik ben blij dat ik me hier gewoon voor heb aangemeld, dat mag je echt weten!

Dankjewel!!

Marloes

Wat is het resultaat?

 • Je gaat beseffen en ervaren, tot in het diepst van je hele wezen, dat je (je eigen bedrijf en) je leven op een prachtige wijze kunt vormgeven waarin je je levendiger, gelukkiger en vrijer voelt. 
 • Je ervaart veel momenten van ontspanning: ik help je stress en angsten te verminderen en je hart en denken te openen. Je gaat ervaren dat wanneer je vanuit dié ontspanning keuzes maakt, je succesvol(ler) zal zijn.
 • Je voelt je minder eenzaam in je twijfels en levensvragen over je werk en leven.
 • Je leert hoe je vanuit je hart kunt creëren. Je werk zal hierdoor een sterke overtuigingskracht hebben en integer en oprecht aanvoelen. 
 • Je zet enorme stappen waar je al tijden naar verlangt om ze te gaan zetten. Je hoort welk verlangen je hart heeft en welk uniek pad ze voor jou in gedachten heeft.
 • De angsten die je onderweg tegenkomt om stappen te zetten, zullen minder heftig aanvoelen en zullen je niet langer verlammen.
 • Je zelfvertrouwen en zelfliefde groeit.
 • Je vertrouwen in je eigen wijsheid groeit. Je weet al heel veel en je ontvangt veel mooie inspiratie die doorgegeven mag worden. Om ook anderen te helpen het pad van hun hart te volgen.
 • Je ervaart God en de ongeziene wereld vele malen van dichtbij.
 • Je wordt gevoed in je bewustzijn over het leven na de dood en je voelt je gesterkt door de steun van overleden dierbaren. Hiervoor hoef je niet paranormaal te zijn!
 • Je krijgt meer inspiratie en je voelt dat je samenwerkt met God en de ongeziene wereld. Hierdoor worden je producten, projecten en relaties nóg mooier! 
 • Je leert hoe je kunt luisteren naar de natuurlijke cyclus van je leven en je lichaam. Je leert haar te eren en je ziet hoe ze je beloont met prachtige wonderen, inspiratie en een grote ontspanning. Iedere maand.
  Neerslachtige en depressieve gevoelens tijdens de PMS-week en de menstruatieweek worden veel minder.
 • Je leert hoe je je leven op een effectieve manier kunt inrichten naar jouw natuurlijke cyclus. Je krijgt meer gedaan in je onderneming en je krijgt een beter beeld van waar je nog aan kunt en wílt werken.
 • Je relaties met anderen worden er veel beter op. Je leert contact maken met jezelf en daarmee ook met anderen. Hierdoor verdwijnt eenzaamheid en gevoelens waarin je ervaart dat je je niet gezien voelt. 

Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op den duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak. Mijn realisaties komen soms wat langzamer en zodoende lees ik graag haar texten na, omdat ik elke keer iets nieuws ontdek- soms heb ik het gevoel dat ze me beter begrijpt dan ik mezelf begrijp, als ze over zichzelf schrijft. Het volgen van leren scheppen voelt als een school voor levenswijsheid: je moet je huiswerk maken. En de rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer. Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij een beetje meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik verlies haar niet uit het oog, en ben haar ontzettend dankbaar voor haar prachtige inbreng in mijn leven.

Anna

over haar deelname aan Leren Scheppen: leren leven en werken vanuit de ziel

Klik op de knop als jij voelt dat je de nieuwe kennis over leven vanuit je diepste wezen wilt vergaren! 

 

Het wordt leuk, leerzaam en je zult vele aha-momenten ervaren. 

Vaak verbinden mensen zich met mij omdat ze al eerder hebben ervaren dat ik op een eigen, speelse manier de grotere wijsheden die er zijn weet te brengen. Als jij dit ook met mij ervaren hebt; in blogs, persoonlijk contact, tijdens het praktiseer je eigen wijsheid spel, dan heet ik je van harte welkom in dit grote, mooie Leren Scheppen domein waar ook ik iedere dag mee werk. 

Heb je vragen of twijfels? Schroom niet om me te mailen. Ik ben er graag voor je. 

Liefs,
Anne

 

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne: Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe. Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright Praktijkadres Kalfsheuvel 5 6578 JP Leuth (bij Nijmegen) [email protected] 06 280 400 69 Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs