Spreken vanuit je hart

online cursus

Leer te spreken vanuit je hart

Online cursus Spreken vanuit je hart

Online cursus van 90 minuten: leer spreken vanuit je hart

6 video’s met inzichtgevend document, vorm: zelfstandig

 

 

Kan jij je soms eenzaam voelen in wat jij ten diepste ervaart? Omdat je niet weet hoe je jouw binnenwereld naar een ander kunt communiceren? Verlang je naar meer momenten van oprechte verbinding met een ander? 

Of heb je al een idee van hoe je dit doet, maar zoek je naar manieren waarop je jouw eigen wijsheid zo pakkend als mogelijk tot expressie kunt brengen? Wil je niet alleen het hart van de ander leren raken, maar zeker ook de jouwe met wat je zegt?


Bekijk dan deze pagina en als je geraakt wordt, twijfel dan niet jezelf deze online cursus te gunnen voor some food for the soul.

 

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt de cursus zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€67,-

De mind en het hart

 

We kunnen op twee manieren spreken: vanuit de mind of vanuit ons hart.

In onze Westerse cultuur spreken we veel vanuit ons denken: onze mind. We zijn vergeten hoe we vanuit het hart spreken. Dat is jammer, want vanuit het hart leren we onszelf en een ander veel beter kennen dan vanuit het hoofd. Het hartbewustzijn is creatiever dan de mind, ziet oplossingen waar de mind ze echt niet meer ziet en weet echt verbinding te maken met jezelf of een ander.

Wie het hartsbewustzijn weet te herkennen en ontwikkelt in zichzelf, voelt zich levendiger, ervaart meer inspiratie en verbinding.

We zijn vergeten hoe we vanuit het hart spreken en hoe de stem van het hart klinkt. Maar wat vergeten is, is niet verloren. Zodra we de juiste kennis binnen handbereik hebben, weten we weer: o ja, dit, dit is het…

“Anne spreekt naar het hart en durft al haar eigen ‘shit’ op tafel te gooien

omdat dat is wat WAAR is op dat moment.

En daarmee inspireert ze mij om hetzelfde te doen.

Te zien dat mens-zijn meer is dan alleen het plaatje wat ik zelf neer wil zetten,
waar ik op dat moment in geloven wil. Stel ik mij open voor wat ik nog meer ben en kan zijn, en durf ik vanuit die plek het leven te gaan ervaren”

– Maria

Het denken gaat snel, is vrij chaotisch, is zoekend, herhaalt zichzelf en komt in de meeste gevallen niet echt tot oplossingen.

Het denken heeft de snelheid van een luipaard. Het is razendsnel en ook nobelprijswinnaar-slim. Het weet in een mum van tijd verschillende redenen te bedenken om zichzelf in een pijnlijke gedachte te bevestigen. De mind verergert met haar vele gedachten in de meeste gevallen een probleem. Het richt zich met name op het verleden en de toekomst en vindt het lastig om te zien wat er in het heden speelt. Vanuit de mind leven en spreken, maakt ons eenzaam. Dat wat werkelijk in ons speelt, vinden we lastig om naar buiten te brengen.

Het hart heeft de traagheid van een luiaard. Het heeft de tijd nodig om iets te verwerken. En het vraagt ook van ons om te vertragen, zodat we haar kunnen horen. Pas in een staat van rust en ontspanning spreekt ze ineens tot ons. Het is niet op de toekomst of het verleden gericht, maar op het huidige moment.  Als we praten met iemand of met onszelf, kunnen we oefenen om vanuit het hart aanwezig te zijn. De mind is niet  een eindstation, maar het is een ingang om dieper te gaan in onszelf. We kunnen niet om onze gedachten heen, maar we kunnen het gebruiken om tot een grotere waarheid over onszelf en het moment te komen.

 

“Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op den duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak.” 
– Anna

Wil je weten hoe je contact maakt met de stem van het hart?

Je kunt de cursus zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€67,-

Wat je krijgt:

Inspiratie, inzichten en een hele brede glimlach op je gezicht
En:
– 6 video’s van samen meer dan 90 minuten:

* Hoe we onszelf afschermen in taal
* De essentie van spreken vanuit je hart
* In gesprek met de ander
* Oefening
* Waarom deze methode voor mij noodzakelijk werd
– Een inzichtgevend document met een heleboel manieren waarop je onszelf afschermen in de taal die we gebruiken. (Dit is zó interessant! Talloze manieren waarop je in je dagelijks taalgebruik ingangen gaat vinden om dieper te gaan.)

De cursus is voor iedereen interessant die…
 
worstelt met zijn eigen innerlijk tot uitdrukking brengen.
Voor als je worstelt met de kern in jezelf te vinden
en deze te communiceren naar een ander.

 

En voor…
Inspirerend sprekers, coaches en therapeuten(!!!), kunstenaars, dichters, toneelspelers en muzikanten. Of als je veel met vergaderingen te maken hebt en wezenlijke veranderingen in je bedrijf wilt aanbrengen.

 

“Anne maakt de theorie en de wijsheid concreet op een ontzettend leuke manier.”
– Eefje

WHO’S GONNA BE YA TEACHER?

Je homegirl Anne, ík!, natuurlijk! Ik breng zoals altijd een combinatie van eerlijkheid, humor, confrontatie en diepgang op je scherm. Wat het toegankelijk en speels maakt om net die trede dieper in jezelf te gaan. Ik heb inmiddels 7 jaar ervaring in coaching, ik ben co-auteur van het boek Zinvol rouwen (en ik schrijf nu mijn eigen boek over Ziek van verlangen-zijn), mijn publiek trekt meer dan 1000 lezers en luisteraars aan per maand. Contact maken met het hart en van daaruit communiceren is nummer één kostwinning geworden en mijn reden om te willen leven.

Spreken vanuit je hart moet, vind ik, vanuit een heleboel veiligheid gebeuren. In de meeste trajecten die ik met mensen doe, beginnen we hier pas na een paar sessies aan. Daarom bied ik dit programma niet in een groep aan, maar bied ik het aan om in je eentje te kunnen doen en voorzichtig op ontdekkingsreis te gaan. Op jouw tempo.

Ik geloof dat spreken vanuit je hart ongelooflijk belangrijk is om mee te werken aan de verandering die op dit moment op aarde hard nodig is. Als we de stem van het hart leren herkennen en deze kunnen communiceren naar een ander, kunnen geniale, dappere veranderingen op aarde en in je leven plaatsvinden.

Dit is het begin. Als je dit kan, wordt het leven alleen maar leuker.

Er is geen goede of slechte manier om deze cursus te doen. Al kijk je alleen de filmpjes en doe je de oefeningen die ik aanbied niet. Al kijk je maar één video die je aandacht trekt en vergeet je de rest.

Je zal precies dat krijgen wat jij nodig hebt.

Laat je niet voor de gek houden door de mind die zegt dat het op een bepaalde (schoolse) manier moet gebeuren. Ik geloof zelfs dat het alleen al aanschaffen van deze cursus, zonder er iéts mee te doen, je al meer antwoorden zal geven op dit gebied. 

Wil je weten hoe je contact maakt met de stem van het hart?

Je kunt de cursus zelfstandig doen,

in je eigen veilige omgeving.

€67,-

67.00

Niet weten hoe je je diepste innerlijk kunt communiceren met een ander, is misschien wel een van de grootste pijnpunten van de westerse mens. Met als gevolg dat we ons dikwijls eenzaam voelen in wat we ervaren. En meer onze gedachten voor waarheid nemen, dan de wijze stem die iedere dag van haar wil laten horen.

In 6 video’s van iets meer dan 100 minuten laat ik aan je zien hoe:
– Je de wijsheid van jouw hart al pratend kan horen.
– Ik laat je zien waar er in ons dagelijks spreken talloze momenten zijn waarop het hart iets wil zeggen, maar waar we vaak overheen walsen. (Na deze cursus ga je het ineens overal horen. Bij jezelf en bij anderen. )
– Hoe je zelf in veel mooie gesprekken en momenten rijke momenten van inspiratie zal ervaren.

Als je dit leert, weet je hoe je jezelf (en anderen) te allen tijden kunt helpen als je het even niet meer weet.

De cursus is voor iedereen interessant die… worstelt met zijn eigen innerlijk tot uitdrukking brengen. Voor als je worstelt met de kern te vinden in jezelf en dat te communiceren naar een ander.

En voor… inspirerend sprekers, coaches en therapeuten, kunstenaars, dichters, toneelspelers en muzikanten. Of als je veel met vergaderingen te maken hebt en wezenlijke veranderingen in je bedrijf wilt aanbrengen.

Hoe werkt het?
Na het maken van de bestelling, ontvang je een mail met een download erin voor een pdf-document. In het document staan jouw inloggegevens.  

€67