Je krijgt een ander niet voor niets uit je hoofd.
Daar is een hele goede reden voor. 

Deze website
Als jij op deze website bent beland en verlangt naar iemand anders, dan is je leven niet makkelijk nu… Met deze website wil ik je helpen om je bewustzijn te vergroten over de diepere betekenis van jouw verlangen. Want, je bent niet voor niets verliefd geworden. Als jij voelt dat je dit moment in je leven heel serieus moet nemen, dan geef ik je daar groot gelijk in. 

Door meer bewustzijn te krijgen over het waarom, zorgt dit voor minder stress, minder schuldgevoel, minder lijden, een verkleinde kans om mensen waar je van houdt te kwetsen. Daarnaast geeft het een herwonnen focus voor op je werk en  privé leven. Maar het zorgt ook voor meer levensgeluk, een vergroot zelfvertrouwen, zelfliefde en meer succes in de liefde, werk en andere relaties.

 

 

Waarom ben ik verliefd geworden op een ander?

Ik geloof dat we hier op aarde zijn om een individuele missie te realiseren: om een bepaald besef, dat helemaal bij jou past, te doorgronden en te beleven. Om tot deze realisatie te komen, steeds weer en steeds een laagje dieper, vallen ons bepaalde gebeurtenissen toe die een diepe indruk maken.

Enkele grote voorbeelden zijn: een sterfgeval, een ongeluk, een ontslag, een ziekte, een scheiding, veel succes behalen of juist veel geld verliezen. En álles wat we tegenkomen in de liefde. Zoals ook verliefd worden op een ander.

Alle levensgebeurtenissen hebben als doel om jou dichter tot de waarheid van jouw hart te brengen. Om ons dichter tot onze ware zelf te brengen en delen van ons onechte zelf af te breken. Zodat jij in jouw leven steeds meer Jou mag worden.

Ons onechte zelf:
dat wat we over onszelf en anderen geloven dat lijden veroorzaakt
en de liefde die vrij uit je hart wil stromen blokkeert.

Eenvoudiger gezegd: beperkende overtuigingen die je verdomd ongelukkig maken. Ik geloof dat het ontdekken van het ware zelf niet iedereens levensmissie is, maar waarschijnlijk wel voor jou als jij op deze website terecht gekomen bent en geïnteresseerd bent in spirituele bewustwording.

We hebben de vrije wil om met deze levensgebeurtenissen om te gaan zoals wij dat op dat moment willen én wat binnen ons vermogen ligt. Bij iedere grote gebeurtenis waarvan we meer over ons werkelijk zelf kunnen leren, zijn er oneindig veel mogelijkheden om met de situatie om te gaan. En alles wat je hierin doet en kiest is goed.

 

Goddelijke timing

Verliefd worden op een ander vindt plaats op precies het juiste moment. Er is sprake van een goddelijke timing. Je ontmoet iemand, zonder dat je het van plan was, die jou een belangrijke boodschap van liefde komt brengen.
Verliefdheid is een uitnodiging om de liefde voor het leven en de liefde voor jezelf weer te ervaren. Om jezelf deze allesomvattende liefde onvoorwaardelijk te leren toelaten. En om jezelf de groei te geven waar je ten diepste naar verlangt, maar misschien nog niet durft. Of gelooft dat je het niet kunt of in je hebt.

Hollywood versus leven

In Hollywoodfilms en in de popmuziekcultuur hebben we van jongs af aan geleerd dat als je verliefd wordt en de liefde wederzijds is, dat dit betekent dat jullie samen een leven mogen starten. En dat het sowieso een ‘en ze leefden nog lang gelukkig’ einde heeft. Dit is maar deels waar. In werkelijkheid bepaalt het leven hoe de liefde gemanifesteerd mag worden om jouw les te kunnen leren. De liefde lijkt hierin een wat rauw randje te krijgen, maar de uitkomst is in alle gevallen hetzelfde: de ware liefde in het leven ervaren.
– Soms leren we veel meer als het contact met degene waar je naar verlangt verbroken wordt. Of dat het vriendschappelijk blijft of als we op afstand van elkaar leven.
– Soms leren we door de vele obstakels die je tegenkomt om de liefde te realiseren.
– En een andere keer mogen we helemaal met de ander versmelten/opgaan. Trouwen, baby’s, voor de rest van jullie leven of tot het ophoudt.

Projectie

Verliefdheid is een boodschap van ons gehele innerlijk leven. Het wil ons iets vertellen over ons ware zelf en ons onechte zelf: alles wat we werkelijk zijn en alles wat we denken dat we zijn en hoe we denken dat het leven in elkaar steekt, maar wat voor veel lijden zorgt. De ander, waar we verliefd op worden, is als een engel van vlees en bloed. Hij/zij is een wandelend metafoor voor de diepere boodschap van de verliefdheid.
Wat jou raakt in de ander, zegt alles over jou en wat jij voor jezelf mag toe-eigenen en realiseren.
Hij/zij is een boodschapper van ware liefde. De ware liefde in de puurste vorm. Geen Hollywood ware liefde, maar de ware liefde van het leven zelf. De ontmoeting met hem/wil je dichter tot een grotere waarheid brengen en wil jou op een nieuw levenspad brengen. Hiervoor hoef je niet altijd rigoureuze, extreme stappen te zetten. Vaak zit de boodschap in de nuance. Een andere levenshouding waardoor je je leven op een totaal andere wijze mag ervaren, bijvoorbeeld. 

Soulmates? De spirituele versie van de prins op het witte paard

Ik hou van sprookjes en ik hou van spiritualiteit. Het idee van een soulmate greep me al op jonge leeftijd toen ik stiekem een boekje uit de boekenkast van mijn moeder pakte dat hierover ging. Zou er echt iemand zijn die alleen voor mij op deze aarde is gekomen?

Langzaam kwam ik erachter dat ik niet één soulmate heb, maar meerderen. En allemaal lopen ze iedere dag met me mee, maar zijn niet allemaal fysiek in mijn leven. 

Ik geloof dat iedereen de je ontmoet en die je intens raakt, jouw soulmate is.
Een soulmate brengt je dichter tot je hart en tot je ziel.
Het idee van slechts één soulmate is mooi, maar het brengt veel verwarring en pijn in de liefde voort.

Persoonlijk brengt het idee van één-persoon-op-deze-aarde-speciaal-voor-mij, mij uít het nu, uit het huidige moment en daarmee uít mijn eigen levensstroom. Ik word blind voor al het moois dat ik nu heb, de rijkdom die ik nu heb, omdat ik geloof in een spiri-prins op het witte paard. Toch kan het zeker zijn dat je al eeuwenlang, in vele levens, samen bent met iemand. En op wat voor manier dan ook verbonden bent met elkaar. In één leven geliefdes, in een ander leven beste vrienden, vader en zoon of moeder en dochter, leraar en leerling. Maar dit huidige leven bepaalt hoé jullie voor dit leven voor elkaar bestemd zijn en in welke vorm. Soms, en dit is niet leuk om te horen: was het slechts maar één ontmoeting en draag je die ontmoeting voor de rest van je leven met je mee. Maar brengt het jou precies wat je nodig hebt.

Moet ik weggaan van mijn huidige partner?

Het is iets waar we allemaal het meest bang voor zijn. 
Een antwoord op de vraag of je bij je huidige partner mag blijven of de relatie mag verbreken, krijg je als je jouw Grote onderzoek naar de boodschap áchter jouw verlangen start. Je bent vrij om welke keuze dan ook te maken. Er is geen goed of slecht in het leven. Maar, er is wel een manier om minder stress en lijden te voelen en te veroorzaken. Een groot onderzoek starten helpt je hiermee.

Hoe groter het verlangen, hoe groter de stress en het lijden,
des te meer vraagt jouw innerlijk
om méér bewustzijn te creëren
over de diepere betekenis van jouw verlangen.

Het vraagt aan je om stil te staan, om een licht te schijnen op alles dat nu nog niet door jou gehoord en gezien is.
Het vraagt om jouw Onderzoek te starten.

Hulp in 3 mogelijkheden

Om je te helpen erachter te komen of je met de ander mag verder gaan en wat de boodschap van jouw verlangen is, heb ik een methode ontwikkeld. Genaamd: Ziek van verlangen. Deze zorgvuldige methode helpt je om meer bewustzijn te creëren over jouw verlangen. Theorie is mooi en het helpt het verstand om een boel te begrijpen, maar de praktijk maakt je pas echt wijzer en laat je van binnen weer rustig voelen. In rust is er ruimte om het hart te laten spreken en om tot een gezond besluit te komen. 

(Zelfstandig) Stap 1: een uitgebreide audio oefening van ongeveer 60 minuten waarin je jouw Grote Onderzoek start en de eerste stappen zet om jouw diepere betekenis te onderzoeken. Na deze oefening heb je al veel meer inzicht in jouw situatie en jouw boodschap. Stap 1 kan je zelfstandig doen, waar en wanneer je maar wilt.
Let op: heb je de online masterclass gevolgd? Dan is deze audio oefening niet zo interessant voor je! 

Investering: €14,95

(Zelfstandig) Stap 2: een online cursus waarin stap 1 een onderdeel van is, maar waar je net wat verder gaat in jouw onderzoek en vele aha-momenten zal ervaren. Ik leid je stap voor stap door de methode Ziek van verlangen heen en geef je enkele bonustips en bestanden. Zoals een audiobestand dat je kunt luisteren als je in paniek bent en voelt dat je weer rustig wilt worden. Je schijnt een licht op al het onbewuste in jou waardoor de boodschap nog helderder wordt en je al begint te begrijpen hoe je het in je leven kunt toepassen. Zonder extreme keuzes te hoeven maken. Deze online cursus is uniek in zijn soort. Nergens anders wordt de diepere betekenis van je verlangen zo duidelijk in beeld gebracht.

Met gratis persoonlijke welkomstmail en een 30 minuten telefoongesprek aan het eind van je online cursus (optioneel). Waarin je jouw ervaring kunt delen en vragen kunt stellen. Dit geef ik omdat, in mijn ervaring, online cursussen moeilijk zijn om helemaal af te maken. Maar op deze manier hoop ik jou toch te kunnen ondersteunen in dit belangrijke moment in je leven. 

Investering: €75,-

 (Samen aan de slag) Stap 3: deze stap bevat inhoudelijk stap 1 en stap 2, maar hierbij ga je persoonlijk met mij aan de slag (Leuth, Gelderland) om achter de diepere boodschap van jouw verlangen te komen. Ik zet mijn hoogsensitiviteit in om te voelen waar we met onze aandacht naar toe kunnen gaan en laat de grootste blinde vlek zien. Bewustzijn over je blinde vlek helpt je om bij je eigen wijsheid en je eigen kracht en liefde te komen.

Ook bekijken we hoe we alle inzichten op een gezonde wijze kunnen inzetten in de praktijk. Je hoeft het niet alleen te doen.

Stap 3 bevat twee mogelijkheden:
1) één gehele dag – periode van 3 maanden
2) de basis intensive + loslaat begeleiding-  een periode van 6 maanden 

Meer informatie vind je op deze pagina. Vul de vragenlijst in en binnen drie werkdagen neem ik contact me je op om een belafspraak te maken. Tijdens de belafspraak laat ik aan je weten wat mijn idee is om jouw probleem aan te onderzoeken. 

Ik kies voor deze aanpak omdat ieder mens anders is en andere behoeften en vragen heeft. Ik maak geen quick fix programma’s, ik luister naar wat het beste is voor jou.

Investering (excl 21% btw):

3 maanden traject Ziek van verlangen BASIS
Voor 1 gehele dag intensieve coaching,
 inclusief nabegeleiding (2 sessies): €499,-

6 maanden traject Ziek van verlangen & Loslaat intensive
Voor 2 gehele dagen intensieve coaching, inclusief uitgebreide nabegeleiding (4 sessies): 
€999

 

Over mij als coach en ervaringsdeskundige

Ik hou van ons hele mens-zijn en verwelkom deze dan ook van harte in mijn praktijk. Mijn ervaring is door het hele mens-zijn te leven: dus door onze oordelen, gekke gedachten, nachtmerries alsook onze dromen, verlangens en goede daden zonder oordeel te onderzoeken, we dichter tot onze goddelijke kern komen. Ik ben gericht op een praktische aanpak. Hoe vorm je de inzichten en grotere wijsheden om in de praktijk? Inspiratie is leuk, maar inspiratie omzetten tot actie is voor de echte levenskunstenaars weggelegd. Daar wil ik je graag bij helpen.

Dankzij mijn hooggevoelige aard breng ik je bij de kern van het probleem dat tevens de ingang is tot jouw eigen wijsheid.
Ik ontwikkel mijn eigen inzichtmethodes om bij je eigen wijsheid te komen. Zo heb ik naast het populaire Praktiseer je eigen wijsheid spel, de methode Ziek van verlangen ontwikkeld en een methode om een energetische relatieschoonmaak te houden.

Ziek van verlangen zijn is een thema dat regelmatig in mijn eigen leven terugkomt. Alles wat hier boven staat is geheel mijn ervaring en de ervaring van de mensen die bij mij komen. Ik weet er alles van hoe lastig, pijnlijk én mooi het is om verliefd te worden op een ander. In mijn leven ben ik erachter gekomen dat mijn huidige partner (bijna 10 jaar samen) de man is met wie ik mag versmelten. Alle andere mannen hebben tot nu toe voor een grote inspiratie gediend waar ik iedere dag nog dankbaar voor ben. Mijn verliefdheden zijn mijn spiritueel leraren. Het is niet altijd makkelijk (zeg maar liever shitx1000), maar het is het allemaal waard.

 

Iedere verlangen heeft een andere boodschap. Ben jij er klaar voor om achter de jouwe te komen? Ik help je er graag mee.

Kies één van de 3 stappen om jouw Grote Onderzoek vandaag nog te starten: