Vragenlijst Very Important Sister in rouw VIS-dag

Leer rouwen vanuit je eigen wijsheid

Lieve belangrijke zus in rouw,
Dank je wel voor je belangstelling in deze bijzondere dag alleen voor jou, waarin je leert luisteren en handelen naar de wijsheid van je hart in jouw rouw en een nieuw contact leert leggen met jouw overleden broer of zus.

Ik wil nu al tegen je zeggen dat ik het heel goed en fijn vind dat je de volgende vragen gaat beantwoorden! Hiermee zet je een belangrijke stap om jezelf te ondersteunen met wat jij nu tegenkomt. Bij het beantwoorden van de vragen zal je al meer helderheid krijgen over waar je nu staat.
Tevens kan ik door het lezen van jouw antwoorden zien hoe we een succesvolle samenwerking aan kunnen gaan tijdens deze dag.

Tijdens het oriëntatiegesprek vertel ik je de investering voor deze dag. Na het invullen van de vragenlijst neem ik binnen drie dagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Beantwoord de vragen vanuit je hart, vanuit alle eerlijkheid.

Voorbereiding:
Neem even een rustig moment en tijd voor jezelf. Zet een kalmerend muziekje op dat je helpt om dichter bij jezelf te komen.
De antwoorden mogen spontaan in je opwellen. Alles wat je schrijft is goed! De vragen gaan niet alleen over jouw verlies, maar over hoe de dood van jouw broer of zus ‘doortrilt’ in je hele leven.

Ik wens je veel succes met het beantwoorden van de vragen! (De eerste drie vragen zijn het makkelijkst.)

<iframe src="https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3VncxOIpViqXRZF8umhKj3UlLigB5Eyf12PcpkFt5Kzg3Pg/viewform?embedded=true" width="760" height="500" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0">Loading...</iframe>

Ontvang gratis 5(!) inspirerende podcasts

om in een paar tellen terug bij jezelf te komen