Vragenlijst Ziek van verlangen intensive

Ontdek de diepere betekenis van jouw ongewenste verlangen

Lieve jij, die zijn/haar (on)gewenste verlangen serieus neemt,
Dank je wel voor je belangstelling in deze bijzondere intensive alleen voor jou, waarin je leert luisteren en handelen naar de wijsheid van je hart in verlangen en de diepere betekenis leert verstaan van dit belangrijke moment in je leven. 

Ik wil nu al tegen je zeggen dat ik het heel goed en fijn vind dat je de volgende vragen gaat beantwoorden! Hiermee zet je een belangrijke stap om jezelf te ondersteunen met wat jij nu tegenkomt. Bij het beantwoorden van de vragen zal je al meer helderheid krijgen over waar je nu staat.
Tevens kan ik door het lezen van jouw antwoorden zien hoe we een succesvolle samenwerking aan kunnen gaan tijdens deze dag.

Na het invullen van de vragenlijst neem ik binnen drie dagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

In een intakegesprek nemen we ruim de tijd  (ongeveer 60 minuten) om elkaar te leren kennen en gaan we al samen aan de slag. De investering vind je op deze pagina (bij intensive).  

 

Voorbereiding:
Neem even een rustig moment en tijd voor jezelf. Zet een kalmerend muziekje op dat je helpt om dichter bij jezelf te komen.
De antwoorden mogen spontaan in je opwellen. Alles wat je schrijft is goed! De vragen gaan niet alleen over jouw verlangen, maar over hoe dit verlangen doortrilt in de rest van je leven. Beantwoord de vragen vanuit je hart, vanuit alle eerlijkheid. En neem er de tijd voor.

Ik wens je veel succes met het beantwoorden van de vragen! 

Krijg je een foutmelding bij de vragenlijst? Of zie je de vragenlijst hieronder niet staan?

– Probeer dan de pagina te verversen. 
Handig om te weten: onderaan de vragenlijst bij de ‘submit’ (verzenden) knop staat er een driehoekje met een uitroepteken erin, dit is géén foutmelding. Je mag dat tekentje gewoon negeren.