Vragenlijst Ziek van Verlangen Intensive

Ontdek de diepere betekenis van jouw ongewenste verlangen

Lieve jij, die haar (on)gewenste verlangen serieus neemt,
Dank je wel voor je belangstelling in deze bijzondere dag alleen voor jou, waarin je leert luisteren en handelen naar de wijsheid van je hart in verlangen en de diepere betekenis leert verstaan van dit belangrijke moment in je leven. 

Ik wil nu al tegen je zeggen dat ik het heel goed en fijn vind dat je de volgende vragen gaat beantwoorden! Hiermee zet je een belangrijke stap om jezelf te ondersteunen met wat jij nu tegenkomt. Bij het beantwoorden van de vragen zal je al meer helderheid krijgen over waar je nu staat.
Tevens kan ik door het lezen van jouw antwoorden zien hoe we een succesvolle samenwerking aan kunnen gaan tijdens deze dag.

Na het invullen van de vragenlijst neem ik binnen drie dagen contact met je op voor het maken van een afspraak. De investering voor de Intensives vind je op de algemene pagina over dit unieke aanbod. 

Beantwoord de vragen vanuit je hart, vanuit alle eerlijkheid.

Voorbereiding:
Neem even een rustig moment en tijd voor jezelf. Zet een kalmerend muziekje op dat je helpt om dichter bij jezelf te komen.
De antwoorden mogen spontaan in je opwellen. Alles wat je schrijft is goed! De vragen gaan niet alleen over jouw verlangen, maar over hoe dit verlangen doortrilt in de rest van je leven.

Ik wens je veel succes met het beantwoorden van de vragen! (De eerste drie vragen zijn het makkelijkst.)

Krijg je een foutmelding bij de vragenlijst? Of zie je de vragenlijst hieronder niet staan?

– Probeer dan de pagina te verversen. 
Handig om te weten: onderaan de vragenlijst bij de ‘submit’ (verzenden) knop staat er een driehoekje met een uitroepteken erin, dit is géén foutmelding. Je mag dat tekentje gewoon negeren. 
Zo kan het ook: Mocht er iets anders aan de hand zijn, download hier de vragenlijst en stuur deze ingevuld op naar mijn
email.