Ziek van verlangen-zijn:

zelfstudiepakket

Leer dit belangrijke moment in jouw leven begrijpen
Van een pijnlijke verwarring naar jouw innerlijke kracht en helderheid

Van verwarring naar rust
Word wijs in je verlangen

of in 3 betalingen van €165,67

Zelfstudiepakket:
de juiste kennis en zelfreflectie zet jou weer in je kracht

ontvang de uitgebreide kennis over het ziek van verlangen-zijn
in de vorm van 5 online lezingen, inzichtvragen, inzichtmethodes

én de ziek-van-verlangen-methode die ik gebruik in mijn praktijk
waarmee je jouw diepere betekenis van het verlangen ontdekt.

vorm: zelfstandig, op jouw tempo te doen

 

 

Verliefd op een ander:

wat is hiervan de bedoeling?

Waar kan ik op vertrouwen? Op mijn gevoel? Op mijn denken? En wat moet ik nu doen? Dit zijn de vragen die je je stelt als je verliefd bent geworden op een ander. De aantrekkingskracht tot de ander is groot. Zo groot, dat je bij ‘s ochtends wakker worden tot ‘s avonds naar bed gaan, alleen maar aan de ander kunt denken en het allerliefst bij de ander wilt zijn. 

Het enorme verlangen kan ervoor zorgen dat je weinig concentratie op kunt brengen voor je werk en/of voor je vrienden en gezin.

De hele dag door bonkt het in je keel en borst en het maakt je vreselijk in de war.

Daarbij merk je dat je steeds meer vragen begint te stellen bij de relatie die je al hebt.
Is dit het einde? Wil ik dat?

Om de een of andere reden is de liefde voelen voor de ander niet eenvoudig. Je hebt namelijk al een gezin, een partner, een fijn huis en je bent bang dat als je de verkeerde keuze maakt, je alles in één keer kwijt bent of anderen onnodig pijn doet. Zeker als je kinderen hebt, wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Het idee dat je hen misschien zal kwetsen, brengt de tranen in je ogen.

Wat is de bedoeling? Vraag je je af. Is het de bedoeling dat je bij de ander moet zijn?
Of misschien is jouw situatie net iets anders:  uit alles blijkt dat je de ander los moet laten, maar het lukt je maar niet. Ook dan vraag je je af: wat the f. is hiervan de bedoeling? (Excuse my french.)

Sommigen zeggen misschien: “Je moet het gevoel gewoon negeren. Probeer aan iets anders te denken als je verlangen komt.”

Ik zeg: “Je hoeft het niet te negeren. Dit is een belangrijk moment in je leven. Leer jouw aantrekkingskracht en verlangen te lezen en je komt er als een rijker mens uit. Je staat op het punt een ongelooflijke diepte in het leven, de liefde en jezelf te leren kennen.”

 

 

“Ik voel veel herkenning in wat Anne vertelt en merk dat ik door haar woorden wat meer ruimte, zachtheid en liefde voel naar mezelf.”

– Anoniem

Hoe jij jezelf beter gaat zien:

Een lezing met een uitgebreide basis van ziek van verlangen zijn.
Stel jezelf de eerste vragen om dieper te gaan.

Duur: twee uur

Leer begrijpen waarom het verlangen in je leven is ontstaan. Leer kritische vragen aan jezelf stellen.

Duur: twee uur

Leven met een geheim kan hartverscheurend zijn. Deze lezing geeft je de liefde en compassie die hard nodig is om de wond die in een geheim zit te helen. Met 38 inzichtvragen.

Duur: twee uur

In 17 video’s doorlopen we stap voor stap de Ziek van verlangen methode waarmee je jouw aantrekkingskracht naar de ander onderzoekt en gaat begrijpen welke richting het verlangen jou naar toe wil brengen.

Duur: twee uur

Hoe kom je bij een helder denken? Hoe weet je welke gedachte waar is en welke niet? In twee lezingen laat ik zien hoe je de waarheid van jouw gedachten kunt lezen. Ook ga ik dieper in op het sterke denkmechanisme ‘twijfelen’ en laat ik je zien hoe je hier van af komt. 

 Duur: vijf uur aan materiaal (incl bonussen)

Door de cursus is een stuk kracht in mezelf aangeboren wat ik kwijt was.

“Door de cursus is een stuk kracht in mezelf aangeboren wat ik kwijt was. Ik voelde me wat ondergesneeuwd in m’n leven en wilde graag het waarom achter de verleiding achterhalen. Ik voelde wel dat er meer achter de verlangens zat, en dat ik een beweging naar mezelf terug mocht maken maar kon zelf die vertaling niet goed maken. Er zit een hele mooie boodschap in de cursus en Anne brengt het op authentieke wijze. Ik bewonder haar eerlijkheid ook! Een hele mooie cursus.”

S.

Het taboe of de diepere waarheid?  

We kunnen op twee manieren naar het verlangen kijken: vanuit oordelen en afkeuring of vanuit een staat van nieuwsgierigheid en een open mind.  

Over de hele wereld is verliefd worden en/of vreemdgaan een groot taboe. In sommige landen worden vrouwen gestenigd, vermoord door hun eigen broers of verstoten door de familie. In Europa doen we dit gelukkig niet, maar desalniettemin wordt dit flink afgekeurd.  “Ik zal dat nóóit doen!” En: “Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger!” Worden eerder gezegd, dan “Mij is het ook eens overkomen en dit leerde ik ervan… Dit is geen makkelijke tijd voor je…”

Niets wat van nature door ons heen komt, is in essentie kwalijk.

Wel is het belangrijk om bewust te zijn van wat er door je heen komt.

Er is zoveel kennis over dit onderwerp, maar niemand heeft dit ons ooit geleerd. Als je begrijpt waarom je denkt wat je denkt en waarom je voelt wat je voelt, en ziet dat het er is om een hele goede reden, gaan we keuzes maken die ons werkelijk verder helpen. Constructieve, heldere en liefdevolle keuzes.

Verlangen is in haar oorsprong niet verkeerd, maar wanneer het ons hele hebben en doen overneemt, mogen we er alles aan doen om te begrijpen waarom dit ons overkomt. Dit is verantwoordelijkheid nemen zodat je in de wijsheid kunt stappen om gezonde keuzes te maken.

Soms kan je je flink ziek voelen door het verlangen. Daarom noem ik het ‘ziek van verlangen-zijn’.

Er is een reden waarom het verlangen zo zeer kan doen en zo hevig kan zijn. In dit online zelfstudiepakket leer je waarom. En je leert jouw diepere betekenis van jouw verlangen te lezen in de online cursus die in dit programma zit. Dé methode die ik ook gebruik in mijn 1-1 begeleiding.

Als je jezelf wilt helpen, is dit programma (nergens anders op internet te vinden) de manier. (Later op deze pagina bespreek ik wanneer je het beter niet kunt aanschaffen.)

Door de grote taboe-sfeer die er om het hevige verlangen naar een ander hangt, is het voor veel mensen moeilijk om niet vanuit zelfafwijzing, maar vanuit nieuwsgierigheid het verlangen ernaar te kijken. De zelfafwijzing overheerst, waarmee we niet meer helder kunnen luisteren naar binnen wat er werkelijk speelt.

Ik herinner je in dit pakket aan een totaal andere kijk. Ik ben niet meer bang voor dit onderwerp. Door mijn werk met anderen (sinds 2016) en mijn eigen ervaringen, zie wat voor schoonheid, diepgang en liefde er werkelijk in verscholen zit. Ik gun iedereen deze kennis.

Jezelf afkeuren en daarmee in een taboe-sfeer zetten, gaat je niet verder helpen. Durf nieuwsgierig te zijn naar wat je overkomt en je zal jouw antwoorden vinden.

 

Ik ben er als een malle doorheen gegaan. Ik ben zo blij dat ik dit gevonden heb!

“Ik vond dat je de cursus heel mooi, moedig, kwetsbaar, op het juiste ritme deed. En er waren inderdaad ook geestige momenten. Heerlijk! Ik ben er als een malle doorheen gegaan, op enkele dagen tijd, heb als een zottin zitten schrijven en schrijven en schrijven, het was en is allemaal erg emotioneel. Maar het klopt dat het een crisismoment is, waar ik van voel dat het me gewoon weer op het goede spoor van mezelf zet. Ik ben zo blij dat ik dit/jou gevonden heb.”

anoniem

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt dit pakket zelfstandig doen,

in je eigen privé omgeving.

(5 uitgebreide lezingen + de ziek van verlangen methode) 

€497 

My god. Wat heb ik me gek gevoeld. Knettergek. Ik kon maar niet stoppen met denken aan de ander. Ik leek wel een verslaafde! 

Waarom kon ik er niet gewoon mee stoppen? Waarom werd ik steeds verliefd op anderen? (Drie hevige verlangens heb ik ervaren.) Waarom doofde de vlam van het verlangen niet gewoon uit als ik er geen aandacht aan gaf?

Jarenlang heb ik gezocht naar antwoorden om mezelf te begrijpen. En langzaam vond ik deze. In 2016 ontwikkelde ik de Ziek van verlangen methode waarmee je de diepere betekenis van het verlangen ontdekt. En sindsdien begeleid ik met heel mijn hart voornamelijk vrouwen in hun ziek-van-verlangen-reis naar antwoorden. Ik begrijp de pijn zo goed. Ik weet als geen ander wat het is om jezelf voor gek te verklaren en om jezelf te haten voor de fouten die je hebt gemaakt… Maar toen ik eenmaal doorhad hoe de vork in de steel zat, kon ik niets anders dan mezelf vergeven en van mezelf houden.

In 2018 mocht ik nog één keer door het vuur gaan en alles toepassen wat ik door de jaren heen geleerd had over het ziek van verlangen-zijn. Ik werd ongelooflijk verliefd op een woest aantrekkelijke man. (Ik houd me maar even niet in hier. ;)) Maar onze liefde was niet voortbestemd. We namen afscheid en ik kwam in een groot verdriet en gemist terecht, een gemis naar wat niet mogelijk was. Ik was genoodzaakt om mijn kennis 24/7 toe te passen. Als ik het niet deed, leed ik. Als ik het wel deed, kwam ik bij antwoorden. Met als gevolg dat ik door een dubbele bodem leek te zakken van het leven. (Waarvan ik niet eens wist dat er een dubbele bodem was!) Ik belandde ik een diepte van mezelf waarvan ik wist: dit is de reden waarom me dit overkomen is.
Sindsdien voel ik een roestvaste fundatie in mezelf om dit werk de wereld in te brengen. Met een enorme liefde voor crisiswerk en dit thema, begeleid ik jaarlijks 20 mensen persoonlijk in mijn praktijk en nog meer mensen online in mijn online producten.

Dit is geen makkelijk onderwerp. Het vraagt om veel eerlijkheid naar jezelf en zelfreflectie. Maar boy o boy of eh… woman o woman… IT’S ALL WORTH IT.

Ik ging vreemd, mijn relatie verbrak, ik herontdekte de liefde met mijn huidige partner (nu 12,5 jaar samen) ik ging nog eens vreemd en nog eens en toen stopte ik. Omdat ik ineens zag waarom ik niet anders kon dan vreemdgaan en er jarenlang over liegen. Omdat ik ineens begon te zien waarom ik deed wat ik deed.

Ik heb door vallen en opstaan veel geleerd. Ik ben geen heilige. Alles behalve! De kennis die ik heb opgedaan deel ik op een persoonlijke wijze mét praktijkvoorbeelden van anderen. Wat had ik graag tien jaar geleden de kennis ontvangen die ik in dit pakket met je deel. Dan was ik niet zo bang geweest.

De opbouw van dit zelfstudiepakket:

We beginnen in dit pakket bij de basis. Want zonder de basis, zal je geen fluit van de rest snappen. 😉 Fuut!

Daarna zoeken we the dark side op: de wond. Want zonder de eerlijke vragen die ik aan je zal stellen, zal je fouten blijven maken en blijft het lijden groot. 

In de derde lezing spreek ik over het hebben van een geheim en wat dit met een mens kan doen. Ik zal je nergens dwingen het geheim te vertellen. In tegendeel: ik zal aan je laten zien waarom het heel normaal en menselijk is om geheimen te hebben. Begrip zorgt voor een flinke dosis zelfliefde die nodig is om de wond die achter het geheim zit, te helen.  

Als laatst ga ik samen met jou in 17 video’s de methode van Ziek van verlangen doen. Onderzoek jouw projectie: ga begrijpen waarom je je zo aangetrokken voelt tot de ander. En leer met de kennis die je opdeed in de lezingen, hoe je dit om kunt zetten in de praktijk.

We hebben de juiste informatie nodig om dieper in onszelf te kunnen gaan en om tot antwoorden te komen.

 

Wat een prachtige lezingen heb je gemaakt.

 

Jouw beeld over dat het een leraar is die je laat zien wat mogelijk is en dat je eerst naar binnen mag keren, groeien en het inbouwen in je leven, helpt enorm om met deze situatie om te gaan.

Had ik dit maar 10 jaar eerder geweten.

Ik hou van de manier waarop je het brengt: vol uit je hart, niet perfect en steeds zoekende naar hoe je dit verhaal nog beter over kan brengen. (…)

– Anoniem

Voel je dat dit iets voor jou is?

Je kunt dit pakket zelfstandig doen,

in je eigen privé omgeving.

(5 uitgebreide lezingen + de ziek van verlangen methode) 

€497  

Wat je krijgt:

Inspiratie, inzichten en iets heel belangrijks: het gevoel dat je niet de enige bent… Dit overkomt jou nu, in deze tijd, om een hele goede reden.

 

5 lezingen en de Ziek van verlangen methode

 

Lezing 1: De diepere betekenis van verlangen (Duur: 2 uur. Format: video + presentatie & inzichtvragen)
Leer de basis van ziek van verlangen-zijn begrijpen.
Krijg een antwoord op de volgende vragen:

 • Waarom word je verliefd op een ander? En waarom kan het zo ingewikkeld zijn?
 • Is er iets mis met je relatie als je verliefd wordt op een ander?
 • Wat betekent ‘een projectie’? En wat heb je eraan dit te weten?
 • Hoe krijg je een antwoord op de moeilijke vragen die je je nu stelt? Scheiden of blijven? Doorgaan met de ander, of niet?

 


Lezing 2: De wond, de achterkant van het verlangen
(Duur: 2 uur. Format: video + presentatie & inzichtvragen)
Ga een trede dieper in jezelf: ontdek de schaduwkant van het verlangen. 

Door mijn eigen verschillende ervaringen en het begeleiden van anderen in dit proces, ontdekte ik dat de motor achter ieder sterk verlangen, een diepe wond is.

Geen verlangen in de wereld kan zo sterk zijn zonder gedreven te worden door pijn.

De pijn is de andere kant van de medaille van het verlangen.

Als we niet bewust zijn van de pijn die erachter zit, missen we een belangrijk onderdeel van het plaatje van wat er nu gebeurt. Dit maakt dat we keuzes kunnen maken waarin deze pijn keer op keer terug zal keren. Tot we bereid zijn er naar te kijken.   

In deze lezing hoor je:

 • Mijn persoonlijke verhaal over het herkennen van de wond en hoe ik ervan wegliep
 • Hoe neem je de wond in jezelf waar? 
 • Over projectie, en hoe het jou in de weg kan zitten om dieper in jezelf te gaan. En zo bij de diepere waarheden te komen waar je naar verlangt.
 • Over het hebben van een pijnlijk verlangen.
 • 3 verschillende wonden: over hoe de energie van deze drie wonden samenhangen met de pijn in jezelf.
 • Het transformatieproces van ziek van verlangen-zijn uitgelegd in 5 heldere stappen met persoonlijke voorbeelden. 
 • Praktijktips
 • Hoe leer je jezelf dragen in dit proces? 

 

Lezing 3: Geheimen – vervang zelfafwijzing door zelfliefde
(Duur: iets meer dan 2 uur. Format: video + presentatie & inzichtvragen – booklet)

Er is niets menselijkers dan het hebben van een geheim. Toch denken we vaak dat we de enigen zijn die iets met ons meedragen, wat (bijna) niemand anders weet.

De zelfveroordeling is hard.

We zijn boos op onszelf dat we iets hebben gedaan wat niet oké was en/of boos op onszelf dat we ergens niet eerlijk voor uitkomen.

We zitten vast. We voelen schaamte. We voelen ons schuldig. En als we echt dieper kijken, kan het zijn dat je misschien voelt: “Ik ben een slecht, slecht mens…”

We kunnen op momenten vol angst zijn dat het geheim ooit uit zal komen. 

We proberen in sommige gevallen, koste wat kost, het geheim te beschermen. Vaak houden we iets geheim uit liefde voor de ander of uit liefde voor onzelf. En omdat we bang zijn alles te verliezen wat ons dierbaar is.

In deze persoonlijke lezing laat ik je een totaal andere kijk op geheimen zien vanuit het ‘grotere plaatje’. Zodat jij meer zelfliefde gaat voelen, de zelfveroordeling zachter wordt en je je weer verbonden gaat voelen met jouw dierbaren en jezelf.

Zonder dat je het geheim hoeft te delen. Is dat mogelijk? Ja. Na het zien van deze lezing begrijp je waarom. 

Je krijgt in deze lezing:

 • 13 lessen in leven met een geheim
 •  Mijn persoonlijk verhaal
 • Een totaal andere kijk op geheimen & taboes waardoor meer zelfliefde kan komen voor de zelfafwijzing in jezelf.
 • Het verkleinen van de angst dat het geheim ooit uitkomt / of als je het wilt delen, tips hoé je het kunt doen. 

 • 38 inzichtvragen in een te downloaden booklet

   

Online cursus, De Methode:
Ontdek de diepere betekenis van jouw verlangen

– 17 video’s van samen meer dan 120 minuten:
* Stap voor stap leid ik je door de ziek van verlangen-methode waarmee je de diepere betekenis ontdekt van jouw verlangen

* Geleide medititatie
* Bonus: uitleg over het zwarte gat: onze existentiële pijn

* Audio bonus: een audio om jezelf uit de paniek en in de rust en vertrouwen te brengen
– Een inzichtgevend document waarmee je de diepere betekenis van jouw verlangen nog beter in kaart brengt.

Online cursus, De Diepere Waarheid
Ontdek jouw gedachte die het meest waar is

– 2 lezingen
* Een uitgebreide uitleg over de verschillende lagen van ons bewustzijn. Ik leg je precies uit waar onze eigen wijsheid zit en hoe jij er komt. En.. Ik laat je zien hoe we in onze cultuur en in onze levens onnodig veel drama creëren.

* Leer begrijpen waarom we als mens zo hardnekking kunnen twijfelen. Dit is hele fijne kennis voor iedereen die hier geregeld last van heeft. Haal jezelf met deze video uit de kluwen van twijfel.
Mét een extra video over het stellen van de juiste vraag om tot antwoorden te komen. 
* Een overzichtelijk pdf-bestand waarin je in een schema de verschillende lagen van ons bewustzijn leest. 
* Inzichtvragen om de stof meer eigen te maken.
* Inzichtmethode om gelijk aan de slag te gaan met jouw probleem
* De ‘bullshitmethode’ om je gedachten van bullshit en waarheid te onderscheiden. 
* Geleide meditatie


In een crisis kunnen we vaak maar de eerste paar stappen zien.
Het is belangrijk dat deze stappen juist en goed voelen.

 

Voel jij dat dit jouw eerste stap gaat zijn?


Ik vertel met alle liefde en eerlijkheid de verhalen die je nodig hebt om wijsheid te krijgen in dit onderwerp. Zodat jij met helderheid en vertrouwen in deze situatie kunt staan. 

 

Ik vond de cursus echt heel erg goed. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en prettig dat ik hier af en toe naar terug kan grijpen.

– D.

De cursus is voor iedereen interessant die…

* regelmatig verliefd wordt op anderen of voor de eerste keer verliefd is geworden op een ander

* hevig verlangt naar iemand die om de een of andere reden buiten bereik is

* verliefd geworden is op iemand anders en twijfelt of je moet scheiden of niet

* geïnteresseerd is in dit onderwerp en verder wil kijken dan de begrippen polyamorie, monogamie (ik ga daar namelijk niet op in, maar belicht het verliefd worden op anderen van een andere kant.)

* je weer in contact wilt komen met jouw innerlijke kracht

* je niet van buitenaf wil horen wat je moet doen, maar van binnenuit erachter wilt komen

* je er klaar voor bent om in het diepe te springen en jouw prachtige onderzoek te gaan starten. Je bent bereid nieuwsgierig te zijn in plaats van jezelf volledig af te wijzen. (Ook als je nog niet zo goed nu weet hoe. Het pakket helpt je daarbij.)

* je er (bijna) alles aan wil doen om jezelf te begrijpen en jouw richting te vinden. 

 

De cursus is niet voor…  

* Als je niet bereid bent jouw tijd en aandacht te geven aan het studeren op dit onderwerp. Er heerst een grote armoede in onze cultuur op dit onderwerp. En daarvoor moeten we onze billen op de stoel zetten (of al liggend in bed) en de informatie tot ons nemen.

* Als de nood zo hoog is dat je weet dat je geen geduld hebt voor deze cursus. Je moet nu je verhaal kwijt bij. Vraag in dit geval een intensive aan.

* Als je mijn gezicht ziet en je bij mij moet denken aan die ene vrouw die je ooit niet uit kon staan. Als mijn schrijven of gezicht irritatie opwekt, zeg ik: wegwezen! Dan ben ik het niet voor jou! (En dat is helemaal oké! Dat heb ik ook zo vaak gehad.)

* Als je hoopt dat ik een verhaal zal delen over tweelingzielen of ‘dit is meant to be’. Ik ben een mens en heb geen goddelijke kennis over dit onderwerp. Mijn kijk is aards, praktisch én gaat diep. Ooit vroeg ik aan mijn moeder: “Hoe weet ik of ik de ware te pakken heb, mam?” Waarop zij antwoordde: “Dat weet je niet. Pas aan het eind van je leven zie je wie er is blijven hangen.” En, toch… Zal ik hier en daar ook verhalen delen die niet te verklaren zijn. Want dat is het leven ook: af en toe helemaal niet te verklaren.

* Als je niets met spiritualiteit of mystiek hebt, kan ik je niet helpen. De taal van de mystiek geeft antwoorden op onmogelijke vragen. Het opent een deur naar totaal nieuwe ervaringen.

*Als je verwacht dat je na deze cursus precies weet of je moet scheiden van je partner of niet. Je zal weten wat je kunt doen om erachter te komen of je dit wilt of niet. Maar het antwoord zal er waarschijnlijk niet gelijk zijn. De cursus zet jou centraal. Jou als mens. En je zal erachter komen dat jouw innerlijk andere vragen op dit moment stelt en wil onderzoeken dan waar de mind zich nu, dag in dag uit, mee bezig houdt (scheiden of niet? bijvoorbeeld). 

 

Q&A:

Kan ik in delen betalen?

Ja, dat kan, met Klarna! Je ziet de mogelijkheid in het winkelwagentje verschijnen.

Hoe lang heb ik toegang tot dit zelfstudiepakket?

Zo lang ik de cursus erop hou, zo lang heb jij toegang. Dus voor nu: voor altijd. Neem de tijd. Die heb je, meer dan je denkt. 

Als ik vragen heb, kan ik dan bij je terecht?

Voor korte vragen kan je me altijd mailen. Als je jouw verhaal kwijt wilt en echt de diepte in wil gaan, raad ik een intensive aan.

Wat als ik het niets vind? Krijg ik dan mijn geld terug?

Het spijt me als je de emotie teleurgesteld-zijn tegenkomt. Maar wie teleurstelling verwacht, zal teleurstelling onderweg tegenkomen. Als jij ‘all of you’ inzet, ga je ook iets heel moois terugkrijgen. 
Omdat ik een kleine onderneming ben/heb heb ik niet de luxe om het bedrag terug te betalen. Investeer alleen als je ook echt toegewijd bent! 

Ik ben slechthorend/doof, kan ik het toch aanschaffen?

Voor dit pakket heb ik tot op heden nog geen ondertiteling bij de video’s. Ik raad je aan nog even geduld te hebben op mijn boek dat ik nu aan het schrijven ben. Wil je liever niet wachten? Vraag dan een intensive aan en geef aan wat jouw mogelijkheden zijn. Puur via schrift coaching, via teams en ondertiteling of met een tolk.

Ik volg bij jou een intensive of langer coachingsprogramma, is dit iets anders?

Hoi lieve jij die ik al zo vaak persoonlijk spreek! Wat leuk dat je op deze pagina ook kijkt. Dit pakket is anders en ook niet…. Ten eerste is het niet 1 op 1 werk, maar zelfstandig en online. Wat ik vertel in dit pakket is wat ik ook vertel in de begeleiding. Maar het kan zijn dat je het fijn vindt om dit materiaal als naslagwerk bij de hand te hebben. (Ook als je al eens coaching bij mij hebt gehad.) Wil je dit? Stuur me een mail. Mensen die bij mij een intensive hebben gevolgd krijgen 50% korting op dit pakket. Volg je een 6-maandenprogramma vanaf 2022? Dan krijg je gratis toegang tot al mijn producten. Vraag hier specifiek naar. Ik wil je namelijk niet overspoelen met alle online producten en zal in de meeste gevallen op het juiste moment een product tippen om in te zien ter aanvulling van ons 1-1 programma. 

Hoe werkt het? Is er een online leeromgeving?

Zodra je jouw zelfstudiepakket besteld hebt, krijg je van mij een bevestigingsmail met daarin een pdf bestand dat je kunt downloaden. In dit bestand staan de inlogcodes tot de verschillende lezingen en de ziek van verlangen methode. Bewaar dit bestand goed! Toch kwijt? Je kunt me altijd nog eens mailen naderhand als je het bestand kwijt bent. 

Wie leidt je er doorheen?

Mijn naam is Anne (1990) en ik probeer, zoals altijd, met een flinke dosis eerlijkheid, enige humor en wanneer nodig: confrontatie, de weg vrij te maken voor de diepere wijsheid in jezelf.

Mijn grootste wens voor jou is dat je voorbij de schaamte en het zelfoordelen mag komen. Zodat je jouw eigen waarheid kunt gaan horen.

Soms denken we dat we door schaamte en zelfoordelen vast te houden, we juist een ‘goed mens’ zijn. Omdat we het afkeuren aan onszelf.

Maar wat nu als dit ons niet verder helpt? Wat nu als juist deze gevoelens en gedachten je ervan weerhouden om tot de kern van de zaak te komen?

Natuurlijk kunnen we zulke gevoelens niet zomaar ‘wegdenken’, ze zijn er gewoon. Maar met de juiste informatie zal dat wat hard van binnen is, zachter worden. Waardoor een diepere waarheid gemakkelijker naar het oppervlak kan rijzen.  Jouw waarheid.

Dit is geen makkelijke situatie. En misschien ben je als de dood ervoor om mensen te kwetsen omdat dat wat je voelt, zo overweldigend kan zijn. Je vraagt je misschien af of je je gevoelens moet volgen, of niet? Of je ernaar moet handelen of helemaal niet?

Het verkrijgen van de juiste informatie helpt enorm. Wanneer we gaan zien wat de diepere betekenis van een verlangen is, en wat dit betekent voor jou in jouw leven, kan er een antwoord op de bovenstaande vragen ontstaan. Zolang we ‘onbewust’ blijven, zullen we als een kip zonder kop blijven rondrennen. Trust me, I’ve been there. En ja, daar zullen we ook veel van leren. Maar waarom zoveel lijden als ik je kan vertellen hoe het anders kan?

Lieve groet, Anne

Ware liefde is vaak niet makkelijk.

Ware liefde vraagt dat we naar binnen kijken.
Omdat het ‘het ware’ in jou naar boven wil halen. 

Voor €497 ga jij jezelf veel beter zien.

Ben jij als Meryl Streep die naar Clint Eastwood verlangt in Bridges of Madison County?
(En op het punt staat uit de auto te stappen en naast Clint te gaan zitten? O help wat een scène!)

Ben je Kate die Leo los moet laten in het ijswater na het zinken van de Titanic?

Of heb jij jouw Robert Redford ontmoet?

En wéét jij dat je hier echt iets mee moet? 


Haal de haast uit je denken en geef jezelf verdieping.
Stap een trede dieper in jezelf en kom bij een verhaal over wat je nu overkomt
dat anders klinkt dan wat je nu bedenken kunt. 

 

Er is een deur geopend naar een nieuwe jij.
Haal met behulp van mijn verhalen de scherpe randjes van de pijn en zelftwijfel af. 
En ontdek een wereld van kennis over wat jij nu tegenkomt.
Voel je tijdens het kijken en beoefenen van de methode helderder worden
en weer in jouw kracht staan.

 

Dit is jouw investering voor dit online pakket

€497,-

ipv €638-

 •  Lezing basis Ziek van verlangen twv €97
 • Lezing over geheimen twv €97
 • Lezing over de wond twv €97
 • De ziek van verlangen methode online cursus twv €200
 • De online cursus De Diepere Waarheid twv €147

Dit is hét basispakket om jouw verlangen naar een ander te begrijpen. Kijk door de lens van de mystiek naar jouw aantrekkingskracht en pijnlijke verlangens en wat deze drijven. Na het bekijken van deze online classes en het beantwoorden van de inzichtvragen tijdens de lezingen en de online cursus, begrijp je beter waarom dit jou overkomt.

Je zal je innerlijk rustiger voelen, beter weten wat jouw volgende stappen mogen zijn en openstaan voor het ontvangen van nieuwe informatie om uiteindelijk jouw grote vragen te beantwoorden.

In dit pakket vind je naast de belangrijke theorie ook dé ziek van verlangen methode. De methode die ik toepas in een ziek van verlangen intensive om het verhaal van de aantrekkingskracht in kaart te brengen. 

Zonder de informatie en vragen in dit pakket was ik in mijn leven niet gekomen waar ik nu ben. Ik moet weten hoe de vork in de steel zit, wil ik een richting kunnen bepalen en mijn stappen kunnen zetten. Als je nu worstelt met ziek van verlangen-zijn, is dit pakket zo fijn om jezelf te begrijpen en om bewuster te worden van waar je nu in je leven staat.

Naast de lezingen, vind je ook álle inzichtvragen die je nodig hebt om jouw grote aantrekkingskracht tot de ander te begrijpen. Je ervaart meer helderheid, minder zelfafwijzing, meer zelfcompassie en kunt meer ontspannen in deze spannende tijd.

Belangrijk: bij het aanschaffen van dit product ontvang je in de mail een pdf-bestand. Hierin staan álle inlogcodes om toegang te krijgen tot de lezingen en de online cursus.

Over de online lezingen:

1. De diepere betekenis van jouw verlangen: In deze uitgebreide online class deel ik de belangrijkste kennis van het ziek van verlangen-proces. Wat betekent het voor de wereld van de ziel om pijnlijk te verlangen naar een (onbereikbare) ander? Wat kunnen we ervan leren? En wat doe je eraan? Hoe zorg je ervoor dat je op het juiste pad terecht komt om tot antwoorden te komen op de moeilijke levensvragen die je je misschien nu stelt? Met het fundament dat je ontvangt in deze lezing, breng je langzaam jouw persoonlijke transformatie tot gang. Ik zal een aantal handige inzichtvragen stellen. Duur: 2 uur en 30 minuten.

2. De wond achter het ziek van verlangen-zijn: Na de inleiding over ziek van verlangen-zijn, gaan we in deze class een trede dieper. We maken kennis met de andere kant van de medaille van de liefde. Want, waar het verlangen zo groot is dat het zeer doet, kunnen we er vanuit gaan dat deze gevoed wordt door ‘de wond’.  Bewustzijn over dit onderwerp is belangrijk. Het helpt om bewuste, geaarde keuzes te kunnen maken in je leven en je niet te laten leiden door alles wat onbewust in jezelf speelt. Duur: 2 uur en 8 minuten 

3. Geheimen: In de afgelopen jaren ontdekte ik in mijn persoonlijke leven en in mijn coaching met anderen waarom het zo moeilijk is om voor een geheim uit te komen. Dit is niet iets wat je zomaar even doet, het mag de juiste tijd zijn om het te doen. Maar hoe weet je wanneer het de juiste tijd is? En wat nu als je gewoonweg niets kúnt zeggen? Al zou je het willen? In deze uitgebreide online class deel ik 13 lessen in wijsheid over de diepere betekenis van het hebben van een geheim. Zodat de zelfveroordeling kleiner wordt, je je minder schuldig zal voelen en diep gaat realiseren waarom jou dit overkomt. Er is niets menselijker dan het hebben van een geheim. In mijn persoonlijke verhaal, vermengd met systemische theorie, leg ik uit waarom. Een verhaal vol mededogen en compassie naar onze grote, grote menselijkheid.  Duur: 2 uur en 10 minuten 

Online cursus:
Dit is een unieke online cursus: ontdek de diepere boodschap van jouw (ongewenste) verlangen. Ik leid je stap voor stap door de methode Ziek van verlangen heen. Vergroot je bewustzijn, vergroot je innerlijke rust, zonder extreme keuzes te moeten maken. 17 video’s en uitgebreide uitleg. Inclusief audio opnames om ontspanning te vinden wanneer de huidige situatie je bang maakt.

Online cursus: De Diepere Waarheid:
Hoe kom je bij een helder denken? Hoe weet je welke gedachte waar is en welke niet? In twee uitgebreide lezingen laat ik zien hoe je de waarheid van jouw gedachten kunt lezen. Ook ga ik dieper in op het sterke denkmechanisme ‘twijfelen’ en laat ik je zien hoe je hier van af komt.

Meer weten over dit pakket? Klik hier. 

€497

Uitverkocht

Heb je deze pagina bekeken en merk je dat dit het niet is voor jou? Dat kan. Het zelfstudiepakket is prachtig (vind ik zelf ;)), maar misschien wil je niet in je eentje aan de slag. (Ook niet als voorproefje.) Misschien is persoonlijke begeleiding nu meer passend voor jou. Alleen als je die klik voelt bij mij.

(Ben je nieuw hier? Bekijk dan deze pagina en lees de vele blogs die er zijn over ziek van verlangen zijn.

Ik begeleid alleen mensen die zich al een beetje hebben ingelezen op het onderwerp.) 

In een intensive kunnen we nog dieper gaan.

Je leest er meer over op de intensive pagina.