spirituele levenscoach
schrijver, kunstenaar

Anne van der Sligte

Een leven creëren van binnenuit

Herken je dit?

Er hoeft niet altijd iets groots in je leven te gebeuren om je ongelukkig te voelen. Als je niet of te weinig luistert naar je innerlijk leven, dan kan je je angstig en gestrest voelen. Je verliest het contact met de mensen van wie je houdt en met jezelf. Je maakt vaker ruzie, je bent niet helemaal eerlijk, je voelt je eenzaam.
Het lukt je niet om voor jezelf op te komen, om jouw waarheid uit te spreken op het werk, vrienden, familie en in je relatie. Een druk op je borst en/of in je buik kan constant aanwezig zijn. Je voelt je afgesneden van jouw verbinding met God/Universum.
Als je, voor een paar seconden, en niemand leest nu mee, heel eerlijk bent; dan voelt het alsof je dood bent in je eigen leven.

Leer luisteren naar je eigen waarheid van dit moment en zet van daaruit stappen die je weer levendig, creatief en open laten voelen. Je kunt het leven en de ander weer liefhebben, je voelt je verbonden en je hebt de kracht en de inspiratie om een groter plan te dienen dat in jouw hart besloten ligt.

Allemaal woorden die je je misschien niet eens kunt voorstellen op dit moment. Maar vertrouw me. Lees verder, kijk wat video’s en laat je raken. Op deze website vind je veel kennis en inspiratie om weer terug bij JOU en jouw Gods-verbinding te komen. Voel je dat je geraakt wordt? Neem dan contact met me op.

Blogs, vlogs, inzichtspellen, online cursussen en (online) coaching op het gebied van

creativiteit, levenskunst, rouw en de liefde,

helpen je te herinneren wie je werkelijk bent om van daaruit JOUW leven te scheppen.

Mannen en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom om hier hun bewustzijn te verruimen. 

Ontvang gratis 5 inspirerende podcasts

om in een paar tellen terug bij jezelf te komen

Over Anne

Lieve jij,

Misschien is dit de allereerste keer dat je me ziet en denk je:

wie is zij? En begint er al gelijk van alles in je te leven. Misschien wel irritatie of juist vreugde. Misschien schaam je je, en begrijp je niet goed waarom. Misschien word je wel bang of ervaar je het tegenovergestelde: voel je dat iets je aandacht enorm trekt… Misschien lach je nu omdat dit bij jou aan het gebeuren is.

Welkom, lieve jij. Mijn naam is Anne en ik ben levenskunstenaar, schrijver en levenscoach. Op een persoonlijke wijze toon ik hoe mijn eigen worstelingen in het leven samenvallen met grote inzichten. Dat wat ik ten diepste voel en denk aan de wereld tonen, blijkt in mijn leven een levenslange meditatie voor mij te zijn. En ik heb het volgende ervaren (dit ga jij ook (weer) ervaren): 

Anne’s werk is diepgaand, confronterend en vol herkenning.

 

Het bevrijdt je van de pijn die in je zit en het brengt je naar je eigen kracht.

Er zijn altijd zo veel stemmen, van mensen die het leven hebben ontleedt, waar je een tijdje graag naar luistert maar op ten duur uit het oog verliest- niet Anne. Ze heeft een mate van ontwikkeling, een eerlijkheid en een wijsheid dat mijn ziel raakt keer op keer, soms niet meteen, maar met de tijd altijd raak. Mijn realisaties komen soms wat langzamer en zodoende lees ik graag haar texten na, omdat ik elke keer iets nieuws ontdek- soms heb ik het gevoel dat ze me beter begrijpt dan ik mezelf begrijp, als ze over zichzelf schrijft. Het volgen van leren scheppen voelt als een school voor levenswijsheid: je moet je huiswerk maken. En de rest van je leven ben je dankbaar voor die periode dat je je hebt laten onderwijzen en vergeet het geleerde nooit meer. Langzaam sijpelt de kennis in mijn dagen en daden en zo heeft Anne mij een beetje meer gevormd tot hoe ik nu durf te zijn en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik verlies haar niet uit het oog, en ben haar ontzettend dankbaar voor haar prachtige inbreng in mijn leven.

Anna

over haar deelname aan Leren Scheppen (online cursus)

•succes story alert•

Anne!

Een jaar geleden speelde ik met jou het Ziek van Verlangen spel. Dat bracht toen zoveel wijsheid over mezelf, mijn relaties en mijn studie naar boven. Een lieve waarheid vanuit het hart kwam naar boven. Ik hoefde niet hard ergens tegen te vechten of te breken met iets. Ik voelde samen met jou heel duidelijk ‘loslaten’ En dat heb ik gedaan. Ik heb de ander losgelaten.

Nu een jaar later lees ik je mail terug waarin je onze sessie samenvatte en extra verdiepende vragen stelde. En ik zie nu hoeveel die inzichten vooruitgang hebben gebracht in mijn leven. En vooral wat het loslaten me heeft gegeven. Zonder het spel was ik niet klaar geweest om dat te doen, of had ik mezelf gedwongen los te laten, zonder echt te doorvoelen en begrijpen waarom dat voor nu het beste was.

En Anne. Ik heb hem losgelaten. En dat was het beste wat ik had kunnen doen.
Het gaf mij ruimte en het gaf hem ruimte. Hij had die ruimte nodig en durfde er niet voor te kiezen. En ik had die ruimte nodig, en durfde er voor het spel ook niet voor te kiezen.

Nu een jaar later begrijp ik pas hoe belangrijk het was om precies op dat moment los te laten. Er zijn toen zoveel dingen in gang gezet, waardoor we nu, een jaar later madly in love samen zijn. We pakken zo het vliegtuig om dit weekend naar de stad van de liefde te vliegen! (Haa wat een succes story is dit)

Dankjewel Anne dat je me naar mijn eigen wijsheid hebt geleid. En daardoor de kracht hebt gegeven om te kiezen voor iets wat spannend was, maar nodig om deze mooie relatie een kans van slagen te geven.

Linde

over het Ziek van Verlangen inzichtspel en sessie - ontdek de diepere betekenis van jouw (onmogelijke) verlangen

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne:
Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mensen als creatieve wezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten.
Op een eerlijke, integere wijze toon ik jou hoe jij dit kunt doen. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright

Praktijkadres

Kalfsheuvel 5

6578 JP Leuth (bij Nijmegen)

[email protected]

06 280 400 69

Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs