Voorbij spirituele ideetjes, rechtstreeks naar de praktijk. Ontdek de diepere betekenis van jouw probleem en handel diezelfde dag nog, met zelfvertrouwen,  naar de antwoorden die uit je eigen wijze hart komen.

Praktiseer je eigen wijsheid inzichtspel

Zodra we ons ongelukkig in ons leven voelen of als we ons vast voelen zitten in een vriendschap, in familie, in geld of ons werk, staat onze eigen wijsheid: onze unieke wijsheidsbron in onszelf, te popelen om ons een nieuwe weg te wijzen.

Gelukkig bestaat er een eenvoudige manier om binnen een korte tijd bij de bron van je eigen wijsheid te komen en op oplossingen te komen die werken voor jou. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden die je weer het gevoel van vrijheid en geluk teruggeven en je uitnodigen om te groeien in het probleem dat jij tegenkomt.

Met het Praktiseer je eigen wijsheid spel begin je met een probleem en eindig je met vele inzichten waarmee je direct aan de slag kunt. Het klinkt een beetje suf, maar dit inzichtspel is een regelrechte succesknaller.

Alleen en samen met iemand anders te spelen. Het spel bestaat uit een set kaarten met inzichtvragen erop die je door een bewustzijnsverandering heen leiden. Inclusief mooie illustraties. Klik op de button om te zien hoe dit spel werkt.

(Gezien in Psychologie – be magazine)

Ziek van Verlangen inzichtspel

Dit spel is opgeheven voor persoonlijke verkoop

Update februari 2017: ik heb besloten van dit inzichtspel een online cursus te maken om jou nog beter te kunnen begeleiden naar een oplossing. Deze cursus zal spoedig op de website verkrijgbaar zijn. 

 

De inzichtspellen worden alleen nog als geschenk cadeau gedaan bij een VIP-dag over een ongewenst verlangen.

Informatie over Ziek van Verlangen
Bijna iedereen wordt wel eens verliefd op een ander of blijft verlangen naar iemand van vroeger die je enorm geraakt heeft. Echt. Ook al denk je misschien(!) wel eens dat jij de enige bent die het overkomt.

Verlangen naar een ander kan behoorlijk lastig en pijnlijk zijn. Als ervaringsdeskundige heb ik een methode ontwikkelt waarmee je achter de diepere betekenis van jouw (onmogelijke) verlangen komt en zo gaat inzien dat jouw verliefdheid een belangrijke boodschap van de ziel met zich meebrengt. Tot nu toe is er nog niets op de markt waarmee je zo snel en helder leert begrijpen wat jouw verlangen aan je wilt laten zien. Dit is een must-have voor de sensitief rijke vrouw of man.

Klik op de button om te zien hoe deze methode werkt.

(Gezien in Psychologie – be magazine)

Psychologie magazine (België 2017)

Alle inzichtspellen zijn ontwikkeld
in samenwerking met de ongeziene wereld.

Je hoeft hier niet in te geloven om de spellen te kunnen spelen.

Voel je weer goed in je relatie spel

De gedrukte versie komt uit in 2018

 

Een inzichtspel waarbij je je gesloten hart naar de ander onderzoekt. Het spel werkt als een grote energetische opruiming van alle verdriet en pijn die in de afgelopen maanden (en misschien wel jaren) is opgestapeld en eindelijk de ruimte krijgt om weer vrij te kunnen stromen zodat de boodschap van de ziel eindelijk weer gehoord kan worden.

Voor mensen die in hun eigen kracht in de relatie willen staan en problemen in de relatie durven zien als belangrijk groeimoment.

Alleen en samen met iemand anders te spelen. Het spel bestaat uit een set kaarten met vragen erop die je door een bewustzijnsverandering heen leiden. Inclusief mooie illustraties. 

De datum waarop dit nieuwe inzichtspel uitkomt is nog onbekend. Maar er wordt aan gewerkt.
Het is wel al mogelijk om een persoonlijke sessie met deze unieke methode aan te vragen. 

Eens in de zoveel tijd gaat ons hart op slot. Of eh, niet eens in de zoveel tijd: zo goed als iedere maand. Haha!
Ik begrijp nu beter waarom de liefde bij ons ophoudt met stromen. Ik wíst dat het geen probleem hoefde te zijn, maar toch vind ik zo’n gesloten hart super pijnlijk.

Dit inzichtspel hebben we samen gespeeld. Op momenten was het echt geen pretje, maar langzaam voelde ik hoe mijn hart openbrak. Dit was zo bijzonder om mee te maken! We dachten al heel eerlijk naar elkaar te zijn na het hebben van een relatie van acht jaar en veel dingen meegemaakt te hebben, maar blijkbaar kon het nog eerlijker.

Je moet weten dat mijn vriend niet veel ervaring heeft met zelfontwikkelingwerk en het, zoals veel mannen, erg lastig vindt om echt de woorden die in zijn hart liggen uit te spreken. Maar de vragen en mijn aanmoediging (hoe moeilijk ik het ook vond om die absolute eerlijkheid te horen) hielpen hem. Ook zijn hart is nu weer open. (Heerlijk!)
Als je zelf veel ervaring hebt met zelfontwikkeling, geloof ik dat je je partner met een open mind kunt begeleiden.
Anders raad ik een sessie aan in mijn praktijk om samen ontspannen, met humor en eerlijkheid een energetische schoonmaak te houden. (Kijk bij dieper contact in de menubalk voor meer informatie.)

Het was een confronterend spel, maar we zijn wel blij dat we het gespeeld hebben.
Ik ben zo dankbaar dat we dit nu achter de hand hebben als er weer eens problemen zijn!

Anne van der Sligte (eigen ervaring)

Eigenaar, Zieltje

Ontvang geregeld gratis(!) inspiratie

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne:

Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe.

Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright

Praktijkadres

Kalfsheuvel 5

6578 JP Leuth (bij Nijmegen)

[email protected]

06 280 400 69

Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs