Ziek van Verlangen
Ontdek de diepere betekenis
van jouw (on)mogelijke verlangen

Wil jij begrijpen en (door)voelen waarom je verliefd bent geworden op een ander? Of wil je begrijpen waarom je zo naar een ander verlangt? 

Verlangen naar een ander is fijn, heerlijk, geweldig! Maar, niet als je dit verlangen niet kunt uitleven. Omdat je verliefd bent geworden op een ander of/en omdat je verlangt naar iemand die onbereikbaar is… 

Het kan zijn dat je al jaren met dit verlangen rondloopt en niet begrijpt waarom het maar niet weggaat…

Of je nu in de twintig bent of in de zestig, verlangen naar een ander wanneer het niet goed uitkomt, kan één grote ellende zijn. Je voelt dat het zo niet langer gaat. Of je interesse naar dit thema is groot.

Wil je je geen ‘speelbal’ meer zijn van je emoties? Word je gek van je verlangen naar de ander?

Maar, geloof je dat je iéts met dit verlangen moet?
Wil je de boodschap van deze verliefdheid graag horen?

Wil je je vrij, onafhankelijk en toch in een gezonde verbinding voelen met jezelf en de ander? Zodat je een gezonde keuze voor jezelf kunt maken?  Speel dan het Ziek van Verlangen spel!
Voor meer informatie, lees verder.

Sinds februari 2018 verkoop ik dit spel niet meer online, maar enkel als online cursus en heb je de mogelijkheid om een vip-dag te volgen. De online cursus staat nog niet online. Lees verder voor meer informatie over deze unieke methode. (Tot nu toe is er nog NIETS in zelfontwikkelingland dat zó treffend werkt op dit specifieke thema!)

Deze methode is iets voor jou als…

 • je al in een relatie bent, maar verlangt naar een ander.  

 • je verliefd bent geworden op iemand die onbereikbaar is, zoals een getrouwde man of vrouw.

 • je verliefd bent geworden op je ‘soulmate’, maar hij of zij wil geen contact met je.

 • je wéér valt op het verkeerde type en je vraagt je af waarom.

 • je een klein of een groot verlangen met je meedraagt naar iemand, maar de realiteit wijst uit dat jullie geen contact met elkaar kunnen hebben. Je vindt het lastig om los te komen van hem/haar.

 • je verliefd bent en je merkt dat je jezelf verliest als je een relatie aangaat.

 • je afgewezen bent door iemand, maar blijft verliefd. 

 • je om de één of andere reden nu niet samen met de ander kunt zijn en het frustreert je.

 • je liefdesverdriet hebt en houdt nog veel van de ander. Je vindt het lastig om los te komen van deze persoon. 

 • je er klaar voor bent om anders naar jouw verlangen te kijken, simpelweg omdat het zo niet langer gaat.

 • het verlangen je gek van binnen maakt. Je voelt je verward en wild van binnen. 

 • je voelt diep van binnen dat je verlangen met veel meer te maken heeft dan alleen samen met de andere persoon willen zijn.

 • je bang bent om jezelf of iemand anders kwijt te raken. 

Verlangen naar een ander is een teken van de ziel
die het verlangen heeft om te groeien.
De ander is een spiegel voor de schoonheid en potentie die in jou zitten. 

 

Hoe werkt het? 

Door een reeks inzichtvragen van 9 verschillende onderwerpen één voor één te beantwoorden, kom je erachter wat de boodschap is van jouw unieke verliefdheid. In het Ziek van Verlangen spel mag je je verliefdheid volledig op papier, of al pratend, uitleven. Zonder censuur, komen we bij de diepere lagen van ons zijn uit. Je onderzoekt jouw gevoelens en gedachten over de persoon waar je verliefd op bent geworden door voor een uur lang alles volledig toe te laten, op een veilige manier. Zonder dat je iemand daarmee hoeft te kwetsen of onomkeerbare fouten maakt.

Het spel bestaat uit verschillende onderwerpen (op een reeks kaarten) die voorbij komen in een verliefdheid, zoals: verlangen, verleiding, adoratie, en het verlangen om samen dingen te creëren/te doen. Maar ook de pijnlijke kanten komen aan bod in de kaarten die schaduwzijde en solitude heten.
Op deze kaarten staan vele inzichtvragen die bij deze onderwerpen horen. Inzichtvragen die je steeds dieper in het verhaal van jouw verliefdheid/verlangen brengen.

Het kan wat gek aanvoelen om…
Het kan wat gek aanvoelen om je voor een uurtje helemaal over te mogen geven aan het gevoel waar je je misschien tegen verzet, maar juist deze overgave zal je tot een prachtige wijsheid brengen over dit spannende (en misschien moeilijke) moment in je leven. 
Belangrijk om te weten: Je hoeft niet per sé in contact te zijn met de persoon waar je naar verlangt om dit spel te kunnen spelen. 
En je partner hoeft ook niet te weten dat je dit spel speelt of hebt gespeeld. (Die keuze is he-le-maal aan jou.) 
Dit gaat namelijk niet zo zeer over jou en je partner, dit gaat over iets dat bij jou op zielsniveau plaatsvindt.

Na het spel voel je je lichter door een grote energetische schoonmaak die heeft plaatsgevonden en zullen er in de komende weken steeds meer antwoorden en nieuwe inzichten komen over wat juist is om te doen. 

Het spel is geïnspireerd door The Work van Byron Katie. Je speelt het spel in je eentje of met iemand die je vertrouwt. Je kunt het inzichtspel alleen spelen, maar ik raad je aan om een persoonlijke sessie aan te vragen. Binnenkort verdwijnt dit spel ook in papiervorm omdat ik naar nieuwe manieren aan het zoek ben waarop je door middel van deze unieke methode bij jouw wijsheid kan komen. Manieren die jou nog beter kunnen helpen. 

Het is niet niks wat je nu meemaakt, maar ik wil je laten ervaren dat deze ervaring ook een groot geschenk voor je kan zijn. Wil je samen met mij de grotere waarheid over jouw situatie ontdekken? Klik dan op de button voor een persoonlijke sessie. Via Skype of in mijn praktijk. 

Resultaat

 • Door jezelf en jouw verliefdheid te begrijpen, ben je in staat om gezonde keuzes te maken. Voor jou en je omgeving.
 • Je leeft in het spel je verliefdheid uit. Je hoeft je niet langer in te houden. Door alles toe te laten, openen er nieuwe wegen voor jezelf die bevrijdend aanvoelen. 
 • Je gaat je opgelucht en zeker voelen.
 • Je herontdekt de grootsheid in jezelf, je valkuilen en je staat weer in verbinding met jouw scheppende kracht.
 • Je maakt een grote, heldere bewustzijnsverschuiving door waarin je vele oh-zo-zit-dat momenten zal ervaren.
 • Je gaat je rustiger voelen.
 • Je komt erachter wat op dit moment goed is voor jou om te doen.
 • In dit spel is het niet alleen maar voelend ervaren, maar ook in je leven ervaren! Je komt erachter wat je kunt DOEN om de inzichten die je hebt opgedaan, ook echt in de praktijk toe te passen. Het spel brengt je dichter bij jouw levensdoel: wat je kunt doen in dit leven om gelukkiger en dichter bij jezelf te voelen. En dit hoeven niet per sé meditatieoefeningen te zijn. Het kan ook een reisje naar het noorderlicht betekenen of het schrijven van een boek. Omdat dit is waar jouw hart op dit moment zo naar verlangt!  
 • Je voelt een warme verbinding naar jezelf en je leven toe.

•succes story alert• 
Een jaar geleden speelde ik met jou het 
Ziek van Verlangen spel. Dat bracht toen zoveel wijsheid over mezelf, mijn relaties en mijn studie naar boven.
Een lieve waarheid vanuit het hart kwam naar boven.
Ik hoefde niet hard ergens tegen te vechten of te breken met iets.

Ik voelde samen met jou heel duidelijk ‘loslaten’ En dat heb ik gedaan. Ik heb de ander losgelaten. Nu een jaar later lees ik je mail terug waarin je onze sessie samenvatte en extra verdiepende vragen stelde. En ik zie nu hoeveel die inzichten vooruitgang hebben gebracht in mijn leven. En vooral wat het loslaten me heeft gegeven. Zonder het spel was ik niet klaar geweest om dat te doen, of had ik mezelf gedwongen los te laten, zonder echt te doorvoelen en begrijpen waarom dat voor nu het beste was. En Anne. Ik heb hem losgelaten. En dat was het beste wat ik had kunnen doen. Het gaf mij ruimte en het gaf hem ruimte. Hij had die ruimte nodig en durfde er niet voor te kiezen. En ik had die ruimte nodig, en durfde er voor het spel ook niet voor te kiezen.

Nu een jaar later begrijp ik pas hoe belangrijk het was om precies op dat moment los te laten. Er zijn toen zoveel dingen in gang gezet, waardoor we nu, een jaar later madly in love samen zijn. We pakken zo het vliegtuig om dit weekend naar de stad van de liefde te vliegen! (Haa wat een succes story is dit) Dankjewel Anne dat je me naar mijn eigen wijsheid hebt geleid. En daardoor de kracht hebt gegeven om te kiezen voor iets wat spannend was, maar nodig om deze mooie relatie een kans van slagen te geven.

Linde

Theatermaker

Ik wou dat ik het spel ten tijden van mijn verboden verliefdheden had gekend. Ik werd me destijds pas na een paar keer bewust, dat de verliefdheid steeds niet meer dan een paracetamol was en er een diepere pijn speelde. Daarnaast laat dit spel in mijn ogen zien, dat er meer mensen soms ziek zijn van verlangen. Je bent hier niet alleen in en bent zeker geen “slecht mens” als het je een keer overkomt.

Ziek van verlangen overkomt ons allemaal een keer of zelfs vaker. Spellen als deze maken het mogelijk om “het grotere” achter de verliefdheid te zien. Om het uit de taboesfeer te halen en te laten zien dat er vaak meer speelt dan enkel zwart-wit verliefdheid.

Cindy Stal

Spiritueel businesscoach

Ontvang geregeld gratis(!) inspiratie

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne:

Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe.

Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.

Info & Copyright

Praktijkadres

Kalfsheuvel 5

6578 JP Leuth (bij Nijmegen)

zieltjemail@gmail.com

06 280 400 69

Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje
Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs