Online reading (geschreven én ingesproken!)

In een geschreven én ingesproken reading stem ik mij af op jouw hoger zelf en de grotere waarheid die nu gehoord wil worden. Waardoor jij gemakkelijker kunt meebewegen met wat jouw hart op dit moment van je vraagt. Een geschreven en ingesproken reading is een laagdrempelige wijze om mijn 1 op 1 werkwijze te ontdekken.

 

Resultaat van een reading:

  • Je staat meer in je kracht
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen in het thema dat je tegenkomt
  • Je maakt de kern van de pijn los zodat het vrijer kan bewegen
  • Je ervaart een enorme opluchting

     

Hoe werkt het?
– Op deze pagina vind je een korte vragenlijst die je mag invullen om een reading te ontvangen. (Je vindt de vragenlijst ook onderaan deze pagina.) Deze vragenlijst geeft mij voldoende informatie om af te stemmen op de grotere waarheid van dit moment. Ik gebruik deze methode, omdat ik het belangrijk vind dat jij ook al op de trilling komt van ‘de grotere antwoorden’. Door de vragenlijst te beantwoorden, neem je al wat extra ‘heilige ruimte’ in voor dit thema in je leven.

Zonder informatie is een reading ook mogelijk, maar ik vind dit persoonlijk minder interessant.
In mijn werk staat de autonomie van de mens en het vermogen om contact te maken met je eigen wijsheid, centraal.

Een reading die ik geef, is geen eenrichtingsverkeer. Wij verbinden ons samen met de antwoorden en een laag in ons mens-zijn waar vanuit we met onze eigen goddelijkheid én de spirit world kunnen kletsen. Het zou dus ook heel goed kunnen zijn dat jij een dezer dagen al een verrassend inzicht uit jezelf gaat ervaren, die overeenkomt met wat ik voor je zal schrijven en inspreken. Daar hoop ik natuurlijk het meest op, want de antwoorden die uit jouw kern komen, zijn de antwoorden die blijven hangen. Maar wees maar niet bang, je hoeft niets te bedenken… Het komt naar je toe of helemaal niet. En dat is ook goed.

– De reading is online. Je kan dus overal, waar je ook bent op de wereld, een reading bestellen en ontvangen.

– Ik werk met een gidsengroep die zich vooral richt op het weer laten stromen van de creatie energie: het herontdekken van je eigen scheppingskracht als mens. Hierin zie ik problemen als een moment waarop de creatieve energie in ons een andere wending in het leven verlangt zodat we weer kunnen varen met de juiste stand van onze zeilen in de wind. Niet begrijpen wat er gebeurt en gestrest of angstig raken, zorgt ervoor dat we wat langer in pijn en verdriet stilstaan dan misschien nodig is.

Soms praat ik in een reading in de we-vorm. (Dat kan een beetje gek klinken.) Dan spreek ik vanuit de groep. Maar ik geef ook duidelijk aan wanneer ik spreek, zodat de reading zuiver blijft.

– De investering voor een reading bedraagt tijdelijk €47,-
Vanaf 1 augustus 2018 €75,-. 

Op deze website kan je een reading bestellen. Pas na betaling ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt van mij een mail ter bevestiging van ontvangst.

– Readingen werken energetisch. Dit betekent dat het effect van de boodschap die ik doorkrijg, het allerbelangrijkst is. De spiritworld werkt niet op basis van letterlijke woorden, het werkt met beelden, gevoel en zal altijd zijn best doen om datgene in jou in beweging te brengen dat vast zit en vrij mag komen. Ook hierin is de autonomie van de mens belangrijk: jouw reactie en jouw handelen hierop is de praktijk van de reading. De reading is inspiratie en brengt je op een trilling die het mogelijk maakt om in beweging te komen. Jouw mens-zijn (met allerlei emoties) is de praktijk.

– Ik stuur binnen 7 dagen (vaak véél korter) de geschreven en ingesproken reading naar je op.

– Een reading bestaat uit ongeveer 2 A4’tjes en een geluidsbestand dat je altijd en overal kunt beluisteren, wanneer jij dat wilt. Van ongeveer een half uur.

– Je kunt met allerlei onderwerpen voor een reading terecht. Voorbeelden van onderwerpen: relatieproblemen, problemen op werkgebied, rouw, grote twijfels, grote levensvragen, etc. Geen lichamelijke ziektes. Bij twijfel, neem contact met me op.

Vul hier de korte vragenlijst in: