Online reading (geschreven én ingesproken!)

In een geschreven én ingesproken reading voel ik waar de werkelijke pijn van het probleem zit en laat ik zien waar een opening is voor jou om weer in beweging te komen. In beweging komen betekent dat het niet meer voelt alsof je totaal machteloos bent in een situatie waar je nu problemen mee hebt. Je ziet weer mogelijkheden. We hebben allemaal een eigen wijsheid die je opnieuw de weg kan wijzen. Ik help je om naar jouw eigen wijsheid te luisteren. Een geschreven en ingesproken reading is een laagdrempelige wijze om mijn lichte (met humor), bevrijdende en praktische werkwijze 1 op 1 te ontdekken. 

Ondanks het succes van de readingen, heb ik besloten om vanaf  januari 2020 geen losse readingen meer te geven. Bij het exclusieve, 1-1 diepere waarheid programma ontvangen de deelnemers deze regelmatig wel. 

 

Resultaat van een reading:

  • Je kunt veel beter aanvoelen wat je te doen staat, omdat:
  • Dankzij de reading wordt de verbinding met jouw eigen gezonde kracht weer gelegd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen in het thema dat je tegenkomt.
  • Je maakt de kern van de pijn los zodat het minder zwaar aanvoelt.
  • Je ervaart een enorme opluchting.
  • Je hebt niet meer het gevoel dat je vastzit, maar je ontdekt waar je wél controle over hebt.
    Je ervaart hoop en moed om een nieuwe beweging, nieuwe weg tot stand te brengen.

Hoe werkt het?
– Op deze pagina vind je een korte vragenlijst die je mag invullen om een reading te ontvangen. (Je vindt de vragenlijst ook onderaan deze pagina.) Deze vragenlijst geeft mij voldoende informatie om af te stemmen op de grotere waarheid van dit moment. Ik gebruik deze methode, omdat ik het belangrijk vind dat jij ook al op de trilling komt van ‘de grotere antwoorden’. Door de vragenlijst te beantwoorden, neem je al wat extra ‘heilige ruimte’ in voor dit thema in je leven.

Zonder informatie is een reading ook mogelijk, maar ik vind dit persoonlijk minder interessant.
In mijn werk staat de autonomie van de mens en het vermogen om contact te maken met je eigen wijsheid, centraal.


Scroll naar beneden voor meer informatie, waaronder de investering voor een reading. 

“Dank lieve Anne, heel veel dank! Ik heb alleen nog maar de tekst gelezen, wel al 2x, vanmorgen en net weer, en die is al zo raak, wauw! 

Ik ga je geluidsbestand ook nog luisteren en zal het ongetwijfeld nog vaker luisteren en lezen. 
Het is precies dat vriendelijke duwtje in mijn rug: het hoeft niet meteen groots maar ook met een kleine stap bewandel ik het pad van mijn hart. En misschien word het groots en misschien ook niet, ik zal de stapjes zetten op mijn tempo en in de richting waarin ik geloof.” 
Annemiek

“Ik heb twee bijzondere readings van jou mogen ontvangen.
Wat als eerste heel fijn was, was de erkenning die ik kreeg voor mijn worstelingen…

De échtheid en oprechtheid van jouw woorden stroomden rechtstreeks mijn hart binnen.
Vooraf had ik niet eens in de gaten dat ik daar zo naar verlangde… Erkenning… Maar wél dus!

De boodschappen die je aan mij doorgaf waren heel helder, krachtig en liefdevol. En in de weken na de reading is er veel bij mij in beweging gekomen. Ik voel dat er in mij een enorme omslag is van zwaarte naar licht! Dankjewel lieve Anne”

Eleanor

“De reading van Anne is voor mij een toegangskaartje naar mijn hart. Ze heeft datgene benoemd, waar ik zelf niet aan durfde te denken. Juist doordat Anne de vinger op de zere plek legt, geeft ze toegang naar het diepe voelen en naar wijsheid. Dat ervaar ik als bevrijdend en helend!”

Michelle

“Voor mij kwam Annes reading precies op het goede moment binnen. Ik was aan het worstelen om mensen van buitenaf binnen te laten maar verlangde daar tegelijkertijd erg naar. Anne stemde op mij af en sprak een hele liefdevolle en directe boodschap in, waarbij ik mij gezien en erkend voelde, zonder dat het te (eng) dichtbij kwam. Anne sloeg met haar reading de spijker op z’n kop en ik kon haar boodschap in mijn eigen tempo en tijd toe laten. Een aanrader voor als je een boost van zelfliefde kan gebruiken!”

Maria

“Dank je wel Anne!!!!!   Ik vond het een beetje eng. Maar heb net heel je reading beluisterd en voelde heeeel veel liefde in mijn hart tijdens je gesprek. Dit was precies wat ik moest horen.. heerlijk! Ik ben enorm blij. Het was geen bedrog, maar bevrijding. 

Ik ga er de komende dagen mee aan de slag! Ik ben je dankbaar lieve Anne!!

Hartelijke groet,”

Marlis

Een reading die ik geef, is geen eenrichtingsverkeer. Wij verbinden ons samen met de antwoorden uit onze eigen wijsheid. Het zou dus ook heel goed kunnen zijn dat jij een dezer dagen al een verrassend inzicht uit jezelf gaat ervaren, die overeenkomt met wat ik voor je zal schrijven en inspreken. Daar hoop ik natuurlijk het meest op, want de antwoorden die uit jouw kern komen, zijn de antwoorden die blijven hangen. Maar wees maar niet bang, je hoeft niets te bedenken… Het komt naar je toe of helemaal niet. En dat is ook goed. Tutti e bene.

– De reading is online. Je kan dus overal, waar je ook bent op de wereld, een reading bestellen en ontvangen. Geweldig!

– Ik richt mij vooral op het weer laten stromen van de creatie energie: het herontdekken van je eigen scheppingskracht als mens en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens. En om weer te durven vertrouwen op de geweldige mens die jij bent.
Hierin zie ik problemen als een moment
waarop de creatieve energie in ons een andere wending in het leven verlangt
zodat we weer kunnen varen
met de juiste stand van onze zeilen in de wind.

Niet begrijpen wat er gebeurt en gestrest of angstig raken, zorgt ervoor dat we wat langer in pijn en verdriet stilstaan dan misschien nodig is.

– De investering voor een reading bedraagt €75,-. (incl 21% btw)

Op deze website kan je een reading bestellen. Pas na betaling ga ik voor je aan de slag. Je ontvangt van mij een mail ter bevestiging van ontvangst.

– Ik stuur binnen 7 dagen (vaak véél korter) de geschreven en ingesproken reading naar je op.

– Een reading bestaat uit ongeveer 2 A4’tjes en een geluidsbestand dat je altijd en overal kunt beluisteren, wanneer jij dat wilt. Van ongeveer een half uur. Vaak met opdrachten waar je later zelf mee aan de slag kunt.

– Je kunt met allerlei onderwerpen voor een reading terecht. Voorbeelden van onderwerpen: relatieproblemen, problemen op werkgebied, rouw, grote twijfels, grote levensvragen, etc.
Geen lichamelijke ziektes. Bij twijfel, neem contact met me op.

– Wat is het verschil tussen een reading en een coachingsessie?
Bij een reading gaan we achteraf niet uitgebreid in gesprek over wat de reading met je gedaan heeft. (Alhoewel ik altijd nog een mail stuur om te vragen hoe het met je gaat.)
Bij een coachingsessie gaan we wel in gesprek na de reading.
We kunnen in een coachingsessie net iets dieper gaan dan in een reading, omdat ik me nog beter kan afstemmen op wat jou in je leven tegenhoudt. Je kunt je vrij uiten over wat je tegenkomt en we gaan gelijk aan de slag met de opdrachten die uit de reading kwamen.

 

De vragenlijst vind je aan het eind van deze pagina.

 

Vul hier de korte vragenlijst in: