Very Important Sister in rouw VISdag

Na deze bijzondere dag begrijp je beter wat de dood van jouw broer of zus voor jou betekent en weet je hoe je jezelf op een gezonde manier de komende tijd kunt ondersteunen in jouw rouwontwikkeling. Dit is een dag ter ere van jou en de band die jij en je broer of zus hebben. Je ontdekt hoe je de liefde tussen jullie twee naar je eigen leven kan meenemen en kunt transformeren naar iets waardevols.

Na deze dag ben je eindelijk weer dicht bij wie je werkelijk bent. In het veld van wie je werkelijk bent, is ook de nieuwe staat van zijn van jouw broer of zus te vinden. Je bent weer samen, maar dan op een nieuwe manier. Je voelt de innerlijke zekerheid om je leven op jouw manier vorm te geven. Schuldvrij. Je voelt: jij mag leven. En je ontdekt hoe je hem of haar in je nieuwe leven, na zijn/haar dood kunt meenemen.

Je leert op deze dag de diepere betekenis van zijn of haar dood voor jou kennen: wat heeft de dood tot nu toe in jou en in jouw familie in beweging gebracht? Je gaat zien wat de volgende stap is in jouw huidige leven en je krijgt een verrassend nieuwe, liefdevolle wending te zien die je tot stand mag gaan brengen.

In een veilige, huiselijke omgeving in de natuur van de polder in Gelderland vindt deze dag plaats met een heerlijke gezonde lunch. (En/of ongezond: de hagelslag staat gewoon in de kast.) Vooraf bespreken we wat jouw wensen en jouw behoeftes zijn voor deze dag. Welke grote vraag draag jij met je mee waar je een antwoord op wilt?
Om jouw antwoorden te krijgen heb ik deze exlusieve vip-dag in het leven geroepen. Een dag die er helemaal voor jou is om de stem van jouw hart in rouw te horen en dit om te zetten in daden.

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer, met alle zelfliefde die je in je hebt voor de mens die jij bent en de relatie die jij met jouw broer of zus hebt, in jouw persoonlijke rouwontwikkeling.

Voor de vrouw die:

 

 • als je het jezelf waard vindt om alle aandacht aan jouw rouw te geven.
 • als je geld, tijd en energie wil steken in jezelf en wéét hoe belangrijk het is om in het leven af te stemmen op de diepere lagen van jouw zijn.
 • als je toe bent aan één dag helemaal voor jezelf om contact te maken met wie je werkelijk bent en de relatie tussen jouw broer/zus te eren en mee te brengen naar je leven.
 • als je behoefte hebt aan individuele begeleiding: iemand die je helpt om voorbij jouw innerlijke belemmeringen te gaan. Voorbij de muur die steeds naar bovenkomt als je in je eentje aan de slag gaat en die je weerhoudt van het herontdekken van de nieuwe waarheid die gehoord wilt worden.
 • als je wil investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
 • als je met zorg behandeld wilt worden en toe bent aan een cadeau aan jezelf.
 • als je sterk van binnen voelt dat deze levensgebeurtenis te belangrijk is om zomaar aan voorbij te gaan. Je weet dat ‘wachten tot het overgaat’, niet écht werkt.
 • als je verlangt naar een leven leiden van binnenuit, op een zachte, vrouwelijke wijze. Niets drammen, niet iets hoeven breken, maar in respect naar zichzelf en naar de ander, in wijsheid het leven vormgeven.

Waarom een VIPdag?

 • Omdat jij jezelf belangrijk vindt.
 • Omdat je merkt dat je jouw rouw even niet alleen kunt en je meer wilt dan een luisterend oor van een vriendin. Je wilt iemand die je voorbij ‘de muur’ in jezelf brengt en je naar je gevoel brengt. Jouw innerlijk weten.
 • Omdat je toe bent aan het maken van een buiging naar de natuur en begrijpt dat met zijn of haar dood, ook jij een wezenlijke verandering mag ondergaan. 
 • Omdat je voor dit onderwerp liever 1-1 begeleiding wilt, dan in een groep.
 • Omdat je niet veel tijd hebt en je voelt dat één dag intensieve begeleiding je heel veel zal geven.

 

Ik bied een VIP-dag aan omdat ik heb ervaren dat dit thema té groot is om in een enkele sessie of in een traject te behandelen. Mijn eigen rouwbegeleiding na het verliezen van mijn broer was mager, niet voldoende voor wat er in mij gehoord wilde worden.

Ik geloof dat rouwen om een broer of zus een heel ander soort rouw is dan een ouder om haar kind. Logisch misschien, maar toch gaat bijna alle aandacht altijd uit naar de ouders en niet naar de ‘siblings’.

Eén sessie bij iemand volgen is niet voldoende, er mag alle tijd en aandacht voor dit thema uitgetrokken worden en niet gelimiteerd worden tot een uurtje. Daarbij komt er in een enkele sessie teveel aan bod om op een volgende afspraak te moeten wachten. De ziel wilt meer want het zoekt naar een nieuwe aarde/een nieuw leven om op te kunnen gronden. Als iemand sterft, verliezen we de grond onder onze voeten en voelt alles vreemd en onwennig aan. Ons mens-zijn snakt naar een veilige bodem om op te rusten en met alle rust een nieuw leven op te bouwen.

Rouw is een onderwerp dat om de grootste aandacht mogelijk vraagt. Om zorgvuldigheid. Om een hele grote dosis (zelf)liefde die op een VIP-dag mogelijk is.
Een hele dag duik je in dit thema met de volledige toewijding en energie die deze belangrijke levensgebeurtenis verdient. Het is méér dan alleen het verliezen van je broer of zus, het kan een ommekeer in je leven, je relaties en je werk betekenen. Als jij het toelaat. (Zelfs voor vele generaties na jou..!)
 

“Wow, wat open je me met je vragen. Bij iedere vraag die je me stelde, voelde ik me rustiger worden en voelde ik meer míjn waarheid.
(…) Ik geloof dat jij de gave hebt om mensen echt te openen.”

Anoniem

De volgende punten die ik hieronder beschrijf, zet ik neer omdat ik hier zélf ervaring in heb. Het kan wat grof overkomen, maar ik wil met nadruk aan je laten weten dat rouw niet iets is waar je zomaar aan voorbij kunt gaan.

Als je hier nu geen aandacht aan geeft, dan:

 • Loop je de kans dat je blijft hangen in een leven waarin je geen voldoening meer vindt en een schijn-leven leidt. Je leeft niet écht. Je ontwijkt, vermijd, je verstopt je. Je ontwikkelt niet verder. Je gooit kostbare tijd voor jezelf weg.
 • blijf je lang hangen in de pijn om het verlies en dit heeft invloed op je relatie, je vriendschappen, werk én de band die je hebt met je broer of zus. 
 • Jouw overleden broer of zus kan jou moeilijk bereiken wanneer je in een sluimerende angst en pijn blijft hangen. Hij of zij kan er niet voor jou zijn, zoals mogelijk is.
 • Je voelt je eenzaam en je kunt niet meer op het leven vertrouwen. Want als het leven werkelijk zo luguber en ‘sick’ is dat het jouw broer of zus moest ontnemen, dan is het een gemeen leven. Een shit leven.
 • Je hebt de kans dat je zelf doodgaat. Uit liefde voor je broer of zus kan je gevoelsmatig, op zielsniveau, de keuze maken om hem of haar achterna te gaan. In het systemisch werk is dit al meerdere malen getoond.
 • Je relatie kan stuklopen, je vriendschappen kunnen eindigen, want niemand reageert zoals jij dat graag zou willen. Niemand kan er voor jou zijn omdat jij er niet voor jezelf kan zijn.
 • Als jij er niet mee omgaat, zullen je kinderen dit voelen. Ze willen de last van je dragen. (Ook toekomstige kinderen!)
 • De angst om anderen waarvan je houdt te verliezen, wordt steeds groter en bijna ondraaglijk.
 • Het grote gevoel van schuld, omdat jij wel nog leeft en hij/zij niet, zal een tijd lang op de achtergrond sluimeren, maar langzamerhand steeds meer naar de voorgrond kruipen in de keuzes die je voor jezelf maakt: je gaat een ingehouden leven leiden.
 • Je gaat op de automatische piloot leven en wordt steeds ongelukkiger.  
 • De automatische piloot kan ervoor zorgen dat je een burn-out krijgt. Je kunt je werk/studie kwijtraken en daarmee je inkomen en je gezondheid verliezen.
 • Als je niet leert omgaan met de diepere gevoelens van rouw, is de kans groter voor verslaving omdat je er alles aan doet om hier vandaan te blijven.
 • De band die je met je broer of zus hebt, verdwijnt langzaam naar de achtergrond. ‘Ik denk er maar niet aan’, wordt het nieuwe overlevingsmechanisme. Je verliest jouw broer of zus daarmee ECHT. En dit is zonde! Geloof me! Het nieuwe contact is zo bijzonder!


Zoals je hierboven leest, zie je allerlei moeilijke gevolgen die kunnen plaatsvinden als je hier nu niet de aandacht aan geeft die het verdient.
Het leven zal er alles aan doen om jouw aandacht wel weer naar de zaken van het hart te krijgen, maar op een gegeven moment niet meer op de meest lieve wijze.
Als jij op deze pagina bent beland en je voelt dat je geraakt wordt: neem dit dan heel serieus!

Het kan zijn dat je deze gevarenpunten leest en een geschrokken gezicht erbij getrokken hebt. Dat begrijp ik!

Ik wil met nadruk zeggen dat het overlijden van jouw broer of zus jou niet voor niets overkomt. Dit heeft een reden. Hij of zij is (onder andere) gestorven omdat het iets in jou in beweging wilt brengen. Hij of zij is gestorven omdat jij naar je ware zelf mag komen.

Jij mág de diepte in gaan.
Jij mág dit aangaan.
Jij mag achter de prachtige, grote waarheid komen die achter zijn of haar dood schuilt.
Een waarheid die je hart verruimt en je de zin in je leven weer teruggeeft.
Een waarheid die je JOUW LEVEN weer teruggeeft.

Laat de dood van jouw broer of zus niet voor niets gebeurd zijn.

 

‘De weg naar leven vanuit je hart’

In 2017 heb ik bij Anne het ‘luister en volg je eigen hart’ traject gevolgd, oprecht een keerpunt in mijn leven.

Bij aanvang waren er een aantal verwachtingen; ik hoopte de weg van mijn hart te vinden en te durven volgen, mezelf meer waard te vinden en meer in contact te komen met de ongeziene wereld. En deze zijn allemaal uitgekomen door het traject !!

De begeleiding van Anne hierbij was heel erg fijn, naast de contact momenten om de twee weken, was er genoeg mailcontact. Ik ben hierdoor weer gaan genieten van ervaringen opschrijven, en dit allemaal mogen delen met Anne was een cadeautje. Er werd naar je geluisterd, je ervaringen werden namelijk zorgvuldig gelezen!

Met het zetten van stappen richting mijn dromen, kwam er ook regelmatig pijn omhoog. Anne nam het waar, maakte het bespreekbaar en maakte er ruimte voor. Door het accepteren en voelen van de pijn maakte dit ruimte voor nieuwe dromen en konden nieuwe stappen gezet worden! Dit waren niet altijd de fijnste momenten, maar achteraf gezien wel de stukken die me tegenhielden in het volgen van mijn hart. Het leven voelde lichter, speelser na het aangaan van deze pijn momenten. De zwaarte die me vaak omlaag trok, had minder zeggenschap over me.

Het mooiste resultaat van dit traject: mijn dromen zijn duidelijk en door er zelf in te geloven, geeft het leven me telkens nieuwe kansen om dit waar te kunnen maken. En ik kan ze nu toelaten, inclusief de hobbels en na-inspiratie dipjes!

Oprecht had ik dit niet alleen gekund.
De hulp van Anne bij dit traject is betrokken, professioneel, inlevend en meelevend.
Een hele betere ‘droomhelper’ had ik me niet kunnen wensen 

De wereld is echt een stuk mooier door Zieltje, Anne en haar persoonlijke begeleiding.

Maud

over 'de weg naar leven vanuit je hart' traject

Waarom bij mij?

Ik heb de gave om de onderliggende waarheid van ieder probleem te ‘horen’, oftewel channeling in de praktijk. Want dankzij de verschillende methodes die ik heb ontwikkeld en met jou ga doen op deze dag, breng ik jou naar de kennis die jouw ware zelf heeft. Samen ontdekken we de grotere waarheid van dit moment.

Het dus géén eenrichtingsverkeer waarin je vragen stelt en ik antwoord geef. We gaan samen de diepte in om de waarheid boven tafel te halen. 

Met de grotere waarheid bedoel ik:
Van alle verhalen die je nu hebt over jouw rouw, is er één verhaal dat klopt voor jou. Vaak is dit een verhaal waar je niet bij kunt komen als je je gestrest, angstig en gespannen voelt. Het ene verhaal dat wél klopt; lucht op, ‘bevrijd je’ en geeft je de ruimte om te kunnen ademen.
Dit verhaal gaat voorbij overtuigingen; voorbij enge gedachten, voorbij schaamte, voorbij angst. Samen met mij zak je dieper naar wat werkelijk waar is voor jou. En wat nu mag gebeuren.

We werken vanuit de waarheid van dit moment. Dit betekent dat we niet diep gaan graven in het verre verleden, maar ons richten op de afgelopen tijd en de toekomst die je te wachten staat. 

Persoonlijk verhaal
Robin; mijn broer (ik heb drie broers), stierf in 2016 op 31-jarige leeftijd aan een hersentumor, na een ziektebed van ongeveer 3 jaar. Zijn ziekte en zijn sterven in een hospice hebben een enorme indruk op mij achtergelaten. Voor mij is mijn leven voor Robins dood en na Robins dood totaal anders. Ik ben nog gerichter mezelf aan het worden. Iedere dag leeft de druk meer in mij om trouw te zijn aan de waarheid in mezelf. In alle facetten van mijn leven; alles waarmee ik verbonden ben, vond (én vind!) ik zijn dood terug. Toen zijn lichaam echt niet meer beter werd, begon alles in mijn leven te veranderen. De relatie met mijn vriend voelde raar, mijn werk voelde raar, mijn vriendschappen voelden raar, mijn eigen lichaam vertrouwde ik niet meer, ik kon niet meer wonen waar ik woonde,… álles ging onder de schop.

Toen hij stierf werd ik uitgenodigd naar mijn spirituele overtuigingen te kijken:
Eerder geloofde ik op een theoretische wijze in het leven na de dood, maar toen Robin stierf, werd ik uitgenodigd om in de praktijk mijn nieuwe band met hem te onderzoeken. Oók als iedereen dit raar vindt. (Zelfs mijn vriend moest hier niets van weten.)

Maar mijn eigen relatie tot mijn broer is van ons tweeën en van niemand anders.
En ik kies voor een weg in rouw die bij mij past. Waar mijn eigen wijsheid; dat wat ik werkelijk, diep van binnen, geloof over het (spirituele) leven, mag bestaan en mag tot expressie komen.

Als ervaringsdeskundige en als co-writer van het boek Zinvol Rouwen neem ik rouw heel serieus. Er zijn maar weinig plekken in het land waarbij rouw volledig gevoeld en ervaren mag worden (gewoon mens-zijn; boos, verdrietig, wantrouwig, etc) en hierbij de spirituele dimensie; het geloof dat jouw broer of zus er nog is, wordt meegenomen.

De maatschappij kijkt nog steeds naar de dood als iets dat ‘slecht’ is en ze zien niet hoe de dood een poort is naar een dieper, zinvoller en liefdevoller bestaan.

Er zijn te weinig handvatten om op deze manier naar verlies te kijken. Uit angst om de mensen om ons heen te verliezen (niet nog meer verlies!) houden we ons vaak in om te gaan voor onze eigen weg in rouw.
Maar de dood is in wezen een geschenk van het Leven om je ware zelf te her-ontdekken en te gaan leven. Om de liefde in jezelf weer aan te boren: voor jezelf, voor jouw leven en voor de mensen om je heen. Het is een grote uitnodiging om weer vanuit liefde; vanuit jouw specifieke vorm van liefde (jouw wezenstrilling) die jij mag uitdragen in dit leven, te gaan leven.
Op deze dag geef ik je al mijn kennis over dit thema, zodat ook jij een voorbeeld wordt voor anderen en laat zien hoe het anders kan. En dat het niet zo eng hoeft te zijn als dat het nu dikwijls manifesteert.

Waar ik in geloof:
Jij bent één van de mensen die een voorloper mag zijn in het anders (be)leven van het verlies van een dierbare. Jij bent één van de mensen die het leven op aarde in deze specifieke energie mag helen.

Van kinds af aan ben ik opgeleid door mijn moeder (Kitty Vromen, transformatietherapeut en trainer in opstellingenwerk, Byron Katie, lichaamswerk en meer) om de weg naar mijn eigen wijsheid te bewandelen en vanuit deze kennis te handelen. De methodes die ik deze dag met jou ga doen heb ik zelf ontwikkeld naar de vragen die ik had in mijn rouw, allen geïnspireerd op het opstellingenwerk, energetisch werk en Byron Katie. De weg naar binnen: zelfontwikkeling, is mijn beroep geworden en ik begeleid nu anderen hoe ze hun eigen wijsheid kunnen ontwarren van verhalen uit angst en pijn.

Mijn begeleiding als coach breng ik een grotere waarheid met humor en lichtheid en een zeer menselijk aanpak. Van mens tot mens verbinden we ons op de VIS-Very Important Sister in rouw tot het hogere en zetten we het praktisch om naar jouw aardse bestaan/jouw leven.

Deze foto is gemaakt op de laatste dag die mijn broer en ik samen doorbrachten. Robin wist hier al dat hij niet meer lang te leven had. Ik heb dit tot ver zijn einde niet kunnen geloven. Zelfs toen ik vlak na zijn laatste ademhaling zijn kamer binnenkwam en zijn ‘dodenmasker’ zag, kon ik het niet geloven.
De dood is niet iets dat je met je verstand kunt vatten, maar wel met de wereld van het gevoel.

Een leven na de dood is niet te toetsen, te berekenen; met de linkerkant van ons brein te begrijpen. Maar als je leert hoe je naar de laag van je eigen waarheid – wie je werkelijk bent –  kunt komen; door de verschillende lagen van je zijn, is twijfelen het laatste dat je bezighoudt.
Ik leer je graag hoe je hier komt.
Zonder de aarde onder je voeten te verliezen.

Hoe ziet een Very Important Sister in rouw VISdag er uit?

Een VIS-dag is een dag die geheel in het teken staat van jou en de stem van de ziel en de dood die gehoord wilt worden.

 

Wat is er in jou losgekomen na haar/zijn dood?
Wat wil zijn/haar dood en Het Leven aan jou duidelijk maken?
Welke boodschap ligt er achter zijn of haar dood voor jou?

Hoe creër je een nieuw contact tussen hem/haar en jou?

 

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en ons intakegesprek. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.

Het onderstaande is een suggestie. Pas na het intakegesprek bepalen we samen wat jou werkelijk verder zal helpen.


Eerste deel van de dag (start 9:30)

Aan de hand van de methode Praktiseer je eigen wijsheid © ontdekken we in de ochtend welke onderliggende boodschap jouw huidige situatie voor jou heeft. De methode geeft je direct al een inkijk hoe je bij je eigen wijsheid komt. Dit zal al veel bij je losmaken waarna het tijd is voor een heerlijke wandeling in de natuur  die in de directe omgeving te vinden is (of even rusten op jouw manier) en bij thuiskomst ontvang je een uitgebreide lunch. (Aangepast op jouw dieetwensen.)

Tweede deel van de dag
Na de lunch nemen we één pijnlijke herinnering in gedachten die je dwars zit. Een verhaal dat je steeds weer innerlijk van streek maakt van iets dat je moeilijk vindt om los te laten. Ik toon je hoe je tot de essentie van dit verhaal kunt komen en hoe je hierbij een veilig, liefdevol contact met jouw broer of zus kunt scheppen. Ik leer je hoe je met hem of haar kunt schrijven en zo een nieuw contact op kunt bouwen. Alles wat we doen is veilig en in respect naar de spirituele dimensie en de onze.

Hieruit zullen belangrijke antwoorden komen die weer in een korte wandeling/rustmoment mogen landen,
waarna ik je laat zien hoe het theoretisch werkt wat je tot nu toe vandaag ervaren hebt in een overzichtelijk schema dat veel aha-momenten zal geven en je nog meer vertrouwen geeft in jouw eigen wijsheid.
Hierna zijn we beland in het laatste deel van de middag, waarin we alle opgedane wijsheid in de praktijk gaan omzetten in een Creatiesessie ©.
Hoe pas je wat je vandaag gehoord hebt, toe in je leven? We zetten de eigen wijsheid om in de praktijk!
(Einde 16:00 met eventueel uitloop.)

Inbegrepen in deze VIPdag (ter waarde van €350) 

 • Een uitgebreid intakegesprek van ongeveer 45 minuten
 • Een heerlijke lunch, aangepast op jouw dieetwensen
 • Een praktiseer je eigen wijsheid spel zodat je ook thuis aan de slag kunt gaan met contact maken met je eigen wijsheid en dit in de praktijk kunt brengen.
 • Toegang tot de online cursus: schrijven met je overleden dierbare. (Deze is over een paar maanden verkrijgbaar.)
 • Optioneel, wanneer we dit behandelen: al het materiaal voor de relatieschoonmaakmethode zodat je dit eventueel later nog een keer in je eentje of samen met je partner kunt toepassen.
 • Een uitgebreide samenvatting van alle inzichten die je hebt opgedaan en een stappenplan, inclusief extra gechannelde informatie die vaak vrijkomt tijdens het maken van de samenvatting.

BONUS (ter waarde van €99)

 • Een online vervolgsessie (skype) van ongeveer een uur, een periode na de vip-dag om te zien hoe de inzichten zijn geland en welke nieuwe inzichten je nog hebt opgedaan en hoe het contact tussen jou en je overleden broer of zus is geweest. Hierbij ontvang je een gratis video opname van het gesprek. 

“Ik vond het spannend om mezelf te laten zien in wat ik tegenkwam.
Durfde ik zelf naar dit deel in mij te gaan? En durfde ik dit ook bij jou te gaan doen? Maar ik vond dat het erg goed ging.  

Ik vind dat jij heel goed in staat bent om dichtbij te blijven. Om, wat er ook gebeurt, erbij te blijven.  

Er kunnen heel wat therapeuten nog wat van jou leren. Je hebt de moed om bij iets wat heel moeilijk en pijnlijk is, aanwezig te blijven. Je vulde niets in. Dit werkte heel helend voor me.”

“Wat mij het meest verrast heeft, is mijn verbinding met mijn gidsen. Het schrijven ging me makkelijker af dan gedacht.”

Laura

over haar ervaring met het open je schrijvershart traject in 2017

Waar
Deze dag vindt plaats in mijn huis en praktijk in Leuth, een dorpje bij Nijmegen. Leuth is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (de bus van het centraal station stopt vóór de deur) en met de auto. (Je parkeert gratis in het hofje waar ons huis onderdeel van is.) De rust, de natuur en de huiselijke atmosfeer laten je al gauw op je gemak voelen zodat we samen de diepte in kunnen gaan.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil graag met je aan het werk om erachter te komen wie jij wezenlijk bent en hoe je met jouw unieke kracht met jouw rouw om kunt gaan. Ik gun jou zoveel meer duidelijkheid over jouw rouw, want die informatie ís beschikbaar! Er is zoveel meer mogelijk dan je je nu kunt beseffen. Ik gun je het gevoel van verbondenheid: een nieuwe en toch vertrouwde band met jouw broer of zus. Voorbij het fysieke lichaam. Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Je kunt veel meer hier aan doen dat je je nu voor mogelijk kunt houden! 

Klik op de button hieronder om de vragenlijst in te vullen en stuur deze vandaag nog naar me op om samen een gratis oriëntatiegesprek via Skype te plannen.
In dit gesprek bespreken we jouw wensen en voelen we of er een wederzijdse klik is om deze intensieve dag samen aan te gaan. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend!
 Tijdens het gesprek laat ik je ook de investering voor deze dag weten. Succes met het invullen van de vragen!

Ik ben een mailtje van je verwijderd

Over Anne: Ik heb het leven lief, maar het is wel een enorme zoektocht om vanuit eigenheid een mooi leven neer te zetten. Toch zie ik mezelf en anderen als creatieve godswezens die het vermogen hebben om een prachtig mooi leven op aarde neer te zetten. En te streven naar een (zo volledig mogelijke) expressie van de grootse, krachtige, talentvolste jij waarmee je jezelf en anderen het beste kunt dienen. Op deze website leer je hoe. Op een eerlijke, integere wijze: zonder leugens, waarbij ik niets achterhoud, laat ik zien hoe de problemen in je leven de weg zijn naar goud. Door middel van vlogs, blogs, een boek, inzichtspellen, online cursussen en coaching, van rouw en problemen in de relatie tot gewoon een shit dag hebben, herinner ik jou aan je eigen scheppingskrachten.
Info & Copyright Praktijkadres Kalfsheuvel 5 6578 JP Leuth (bij Nijmegen) [email protected] 06 280 400 69 Tekst door ©Anne – Anne van der Sligte.nl / Zieltje Logo door © Anne van der Sligte.nl / Zieltje Foto’s door © Yvette Hermanna Jacobs