Wijs in verlangen intensive

De intensive is speciaal voor jou als jij verlangt naar een (on)bereikbare ander. Zit je al in een relatie, maar ben je verliefd geworden op een ander? Of, ervaar je een onbeantwoorde liefde? Is er iemand die steeds maar weer in je gedachten terugkomt, terwijl de liefde niet mogelijk is? Of is de liefde wel mogelijk, maar verwart het je zo erg dat je geen keuze kunt maken tussen jou en je huidige partner? Word je vaker verliefd op anderen en wil je begrijpen waarom dit gebeurt?

Heb jij deze (angst)gedachten?

 

 • Ik moet van mijn huidige partner weg. (Maar ik wil niet!) Dit is niet goed.
 • Ik schaam me… Eigenlijk ben ik maar een slecht mens.
 • Ik wil mijn partner niet kwetsen. Ik wil geen domme dingen doen. Of: ik heb al dingen gedaan waar ik spijt van heb.
 • Ik ben ondankbaar.
 • Ik faal in de liefde.
 • Er is iets mis met mij.
 • Er is iets mis met mijn huidige relatie.

Verliefd worden op een ander is nog een taboe.

Geef er maar geen aandacht aan, adviseren anderen je misschien, terwijl jij eigenlijk voelt dat je hier alle aandacht aan moet geven. Want jij voelt dat dit niet een hormonaal uitstapje is. Je voelt dat je dit serieus mag nemen. 

Verlangen naar een ander kan een transformatie voor de ziel betekenen, áls je jezelf toestaat dit te onderzoeken. Het is een roep van de ziel die gehoord wilt worden.

Als ervaringsdeskundige, en met inmiddels 8 jaar een eigen praktijk gericht op verlangen, weet ik precies wat ervoor nodig is om deze roep van de ziel te kunnen horen. Samen maken we de ruimte om dit deel in jou niet langer meer te negeren of als ‘slecht’ te bestempelen, maar geven we het de aandacht die het verdient. Zodat je het enorme geschenk kunt zien dat je van het leven gekregen hebt. Ook al voelt dit misschien nu he-le-maal niet zo!

Voorheen heette dit programma een Ziek van verlangen intensive.

Sinds dit jaar heet het een Wijs in verlangen intensive. 


Wijs in verlangen i
ntensive

Na deze bijzondere intensive begrijp je, tot in de puntjes van je tenen, waarom je bent gaan verlangen naar een ander en waarom je dit misschien vaker in je leven tegenkomt. Maar niet alleen dat, na deze tijd ben je eindelijk weer dicht bij wie je werkelijk bent. Je voelt JOU weer: je hebt meer het innerlijke, ruime gevoel van binnen en voelt een innerlijke drijfkracht om je leven op jouw manier vorm te geven. Op een manier zoals jij het diep van binnen wilt en wat helemaal de bedoeling is op dit moment. Met zelfliefde en liefde voor de mensen die jou dierbaar zijn.

Je leert tijdens deze intensive de diepere betekenis van jouw verlangen te lezen,
je gaat zien wat de eerste volgende stappen zijn in jouw huidige relatie en je krijgt een verrassend nieuwe, liefdevolle wending te zien die je tot stand mag gaan brengen in jouw leven.

In een veilige, huiselijke omgeving in de natuur van de polder in Gelderland (Leuth, bij Nijmegen) vindt het eerste deel van de intensive in mijn praktijk plaats. Of geheel online via zoom of teams.

 • Tijdens twee ochtenden achter elkaar van ieder drie uur.
 • Daarna ontvang je twee keer een navolgsessie van 60 minuten op afstand of in de praktijk.
 • Mogelijkheden: Live of via Zoom/teams.

Alle aandacht en tijd voor jou om te ontdekken wat je in je eentje nog niet hebt kunnen horen.

Vooraf bespreken we wat jouw wensen en jouw behoeftes zijn voor deze intensive.
Welke grote vraag draag jij met je mee waar je een antwoord op wilt?

Ik luister naar jouw hulpvraag en pas hier het aanbod op aan. 

Een tijd van 1,5 maand ben ik er voor jou om de stem van je hart te horen en deze om te zetten in daden. Investeer, met alle zelfliefde die je in je hebt voor de mens die jij bent, in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Vul deze vragenlijst met aandacht in als je geraakt bent door deze pagina en voelt dat deze intensive iets voor jou is. Een intensive is voor zij die voelen dat ze dit heel serieus willen nemen en bereid zijn diep te gaan.  

Nog niet klaar voor een intensive? Ik bied tijdelijk ook een enkelvoudige sessie aan op het gebied van ziek van verlangen. Kijk bij begeleiding.

 

We maken gebruik van de unieke Ziek van verlangen methode

Een methode die ik ontwikkelde om de diepere boodschap achter je verlangen te leren lezen.
Ik stel jou precies de juiste vragen over jouw verliefdheid of verlangen. Vragen die makkelijk zijn om te beantwoorden, maar waar een grote waarheid over jou en je leven achter schuilt. Die grotere waarheid toepassen is niet eenvoudig (anders was de situatie nu niet zo ingewikkeld en lastig), maar… We’ve got this!

 

“Verlangen is als een leraar die de schoonheid en de potentie die je in de ander ziet, in werkelijkheid aan jou wil tonen. Maar jij mag daarna als leerling ontdekken hoe je dit toe-eigent en in je eigen leven toepast.”

 

Hoe ziet de Wijs in verlangen intensive eruit?


Een Wijs in verlangen intensive zijn twee ochtenden en twee sessies die geheel in het teken staat van jou
en de stem van de ziel die gehoord wil worden.


Wat ligt er achter jouw verlangen?
Wat wil het leven jou duidelijk maken?

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en onze intakesessie. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.

Voor als je niet in Nederland woont of niet de mogelijkheid hebt naar Leuth (nabij Nijmegen) te reizen: ik bied de intensives ook via teams aan.

 

Eerste dag (10:00-13:00)
Aan de hand van de methode Ziek van Verlangen © ontdekken we gelijk al de diepere betekenis van jouw verlangen. Dit zal al veel bij je losmaken waarna het tijd is voor RUST. Ik adviseer mensen een B&B of hotelovernachting in de buurt te nemen: weg van huis. Zodat je echt alle bezinningstijd voor jezelf hebt.

 

Tweede dag (10:00-13:00)
Wat zegt wat je gisteren gehoord hebt over jouw leven nu? Wat werd er tot heden nog niet in jou gehoord wat wel alle aandacht verdiende? Waar zit het grootste pijnpunt?

Inbegrepen in deze intensive

 • Twee uitgebreide ochtenden van ieder 3 uur.
 • Twee vervolgsessies (zoom of live) van een 1 uur per sessie, een periode na de tweedaagse om te zien hoe de inzichten zijn geland en welke nieuwe inzichten je nog hebt opgedaan.
 • Een Ziek van verlangen werkboek
 • En verschillende bonussen zoals:
  – de online cursus van de Diepere Waarheid (twv €97),
  – het Ziek van verlangen online pakket (twv €397)
  – de Weten wat je wilt cursus (twv €121)
  – en Het Praktiseer je eigen wijsheid spel (twv €24,95)

  Kijk voor de investering van een intensive onderaan de pagina. 

 

“Mijn leven aan de buitenkant goed op orde, getrouwd, mooi gezin, mooi huis, succesvol in werk, maar van binnen alles op de kop door een hevige verliefdheid en verlangen naar een ander en ander leven.”

Wat waren mijn gedachten en emoties een chaos toen ik tot de ingeving kwam dat ik hulp nodig had. Op een mooie zomeravond spitte ik internet door op zoek naar iemand die mij kon helpen. Mijn leven aan de buitenkant goed op orde, getrouwd, mooi gezin, mooi huis, succesvol in werk, maar van binnen alles op de kop door een hevige verliefdheid en verlangen naar een ander en ander leven. Als surfend kwam ik op de website van Anne en daar bleef ik hangen. De teksten op haar site spraken me enorm aan, precies wat ik bedoelde, voelde en nodig had. En na de eerste ontmoeting wist ik het zeker. Anne kon mij verder helpen en niets werd minder waar. Hoe moeilijk ook, de gesprekken met Anne hielpen mij stap voor stap orde te brengen in mijn chaos. Gevoelens een plek te geven en te benoemen. Mijn hart meer te laten spreken en te vertrouwen op mijn intuïtie. Mijn pad werd me langzaamaan duidelijk en het voelt goed en waar. Ik ben Anne ontzettend dankbaar voor wat ze voor me betekent heeft en nog steeds betekent.

Linda

 Voor de mens die:

 • Geld, tijd en energie wil steken in zichzelf en wéét hoe belangrijk het is om in het leven af te stemmen op de stem van de ziel.

 • Toe is aan twee dagen helemaal voor zichzelf om contact te maken met wie je werkelijk bent, de diepere betekenis van jouw probleem te verstaan en te genieten. 

 • Behoefte heeft aan individuele begeleiding: iemand die je helpt voorbij jouw innerlijke belemmeringen te gaan. Voorbij de muur die steeds naar bovenkomt als je in je eentje aan de slag gaat en je weerhoudt van het herontdekken van de schat die in je huist.

 • Wil investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Omdat je steeds weer opnieuw wil ervaren dat daar de echte rijkdom in ligt. Een mooie auto is mooi meegenomen, maar een ziel die helemaal zichzelf durft te zijn in het leven en durft te genieten, is waarom je hier op aarde bent.

 • Niet bang is om het werk te doen. Als je weet dat achter de pijn de pot met goud ligt.

 • Met zorg behandeld wil worden en toe is aan een cadeau aan zichzelf.

 • Sterk van binnen voelt dat deze levensgebeurtenis te belangrijk is om zomaar aan voorbij te gaan. Die weet dat ‘wachten tot het overgaat’, niet écht werkt.

 • Verlangt naar het leven leiden van binnenuit, op een zachte, vrouwelijke wijze. Niets drammen, niet iets hoeven breken, maar in respect naar zichzelf en naar de ander, in wijsheid het leven vormgeven.

 • Zichzelf niet meer wil inhouden in het leven, maar in haar eigen kracht wil staan. Voor als je ziet dat deze gebeurtenis je wilt helpen om de ware jij nog meer naar buiten te brengen.

"Ik ben er achter gekomen wat ik eigenlijk zelf wil."
Wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen. De eerste blog die ik las was meteen raak, je had me.
Daarna jouw blogs verder gaan lezen, een online programma gevolgd en uiteindelijk ook een intensive.
Ondertussen luisterde ik je podcasts en wat wist je me iedere keer te raken.
Mede dankzij jouw hulp ben ik gekomen en geworden waar ik nu ben. Ik ben er achter gekomen hoe of wat ik eigenlijk zelf wil. Ik ken mezelf een beetje beter.
Je bent een wijze vrouw en je kan de dingen op een mooie en fijne manier brengen.
Eindelijk kon ik een keus maken, een stap zetten door meerdere wijze vrouwen op mijn pad, en mensen
in mijn omgeving. Het duurde even voordat ik alles kon accepteren, maar dit is de juiste stap!
Maar wat een storm en rollercoaster is het geweest, dat ik door de bomen het bos niet meer zag.
En vooral mezelf eigenlijk wel kwijt was. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik moet doen
om bij mezelf te blijven. En ondanks dat er nu een ander is waarbij het soms ook als een rollercoaster
voelt, is het wel degelijk een verschil. Een diep innerlijk weten dat fluistert, dit is de weg, het komt goed,
hou nog even vol je kan dit!

En als afsluiting twee mooie zinnen die mij geholpen hebben een keuze te kunnen maken:

‘Een relatie kan ook een andere vorm krijgen.’ en ‘Is dit de relatie die ik wil voorleven voor mijn kinderen?’.
-Lynn

Waarom een intensive?

 • Omdat jij jezelf belangrijk vindt. Punt.

 • Omdat je merkt dat je dit deel in je leven even niet alleen kunt en je meer wilt dan een luisterend oor van een vriend(in). Je wilt iemand die je voorbij ‘de muur’ in jezelf brengt en je naar je gevoel brengt. Jouw innerlijk weten.

 • Omdat je toe bent aan een wezenlijke verandering in jezelf.

 • Omdat je voor dit onderwerp liever 1-1 begeleiding wilt, dan in een groep.

 • Omdat je niet veel tijd hebt en je voelt dat één dag intensieve begeleiding je heel veel zal geven.

 • Omdat je in jezelf wilt investeren en jezelf wilt belonen met een bijzondere dag voor jou alleen.

 • Ik bied een Intensive aan omdat ik na vele coachingsessies en ervaringen met Ziek van Verlangen heb ervaren dat dit thema té groot is om in een enkele sessie of in een traject te behandelen. Tijdens één sessie komt er teveel aan bod om op een volgende afspraak te moeten wachten. De ziel wil meer want het heeft al lang genoeg gewacht. We worden Ziek van Verlangen: verliefd op een ander met de pijn die daarbij hoort, als we iets voor te lang genegeerd hebben in ons leven.

   

  Het is een onderwerp dat om de grootste aandacht mogelijk vraagt. Om zorgvuldigheid. Om een hele grote dosis (zelf)liefde die tijdens een intensive mogelijk is.
  Anderhalve maand duik je in dit thema met de volledige toewijding en energie die deze belangrijke levensgebeurtenis: verlangen naar een ander, verdient. Het is méér dan alleen een verlangen, het kan een ommekeer in je leven, je relaties en je werk betekenen. Als jij het toelaat. (Zelfs voor vele generaties na jou..!)

“Als man was ik nooit zo actief bezig met zelfontwikkeling, totdat mijn leven vast begon te lopen en ik niet onder mijn vastgeroeste patronen uit kon komen.”

Er is een leven voor en een leven na de intensive met Anne. Haar begeleiding en trainingen hebben me ontzettend veel inzichten gebracht. Als man was ik nooit zo actief bezig met zelfontwikkeling, totdat mijn leven vast begon te lopen en ik niet onder mijn vastgeroeste patronen uit kon komen. Anne heeft me geleerd hoe ik naar binnen kon keren, door de chaos heen kan gaan en in een meer uitgebalanceerde staat kan komen. Ze is heel empathisch, doortastend, grappig en als het nodig is, confronterend. Het belangrijkste: ik ben een rijker mens geworden en weet weer wie ik ben.

Dimitri

Een intensive is iets voor jou als jij er klaar voor bent om aan jezelf te werken.

Om te leren luisteren naar wat je hart al zo lang naar je probeert duidelijk te maken. 

Ben jij klaar voor een echte verschuiving in jou?
Om te zakken in de persoon die je echt bent?
Om je problemen serieus te nemen?

 

Vul de vragenlijst in en vraag de intake aan.

 

Iedereen is welkom:
vreemdgangers, ‘the other woman’, huisvrouwen, huismannen, mannen,
sterke businessvrouwen, sterke businessmannen, het leiden van een dubbelleven,
de vrouw of de man die de zoveelste fout gemaakt heeft.

Daarbij wil ik nadrukkelijk benoemen dat alle seksuele voorkeuren
en genders welkom zijn. 

 

Hoe ziet de Wijs in verlangen intensive eruit?


Een Wijs in verlangen intensive zijn twee ochtenden en twee sessies die geheel in het teken staat van jou
en de stem van de ziel die gehoord wil worden.


Wat ligt er achter jouw verlangen?
Wat wil het leven jou duidelijk maken?

De exacte inhoud wordt gecreëerd naar de vraag die je hebt voor jezelf. Ik help jou met het vinden en formuleren van jouw vraag met behulp van het invullen van de vragenlijst en onze intakesessie. (Ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste vraag te vinden!) Na ons intakegesprek ga ik voor jou aan de slag en zet ik alles op alles om jou naar jouw eigen waarheid van dit moment in je leven te brengen.

Voor als je niet in Nederland woont of niet de mogelijkheid hebt naar Leuth (nabij Nijmegen) te reizen: ik bied de intensives ook via teams aan.

 

Eerste dag (10:00-13:00)
Aan de hand van de methode Ziek van Verlangen © ontdekken we gelijk al de diepere betekenis van jouw verlangen. Dit zal al veel bij je losmaken waarna het tijd is voor RUST. Ik adviseer mensen een B&B of hotelovernachting in de buurt te nemen: weg van huis. Zodat je echt alle bezinningstijd voor jezelf hebt.

 

Tweede dag (10:00-13:00)
Wat zegt wat je gisteren gehoord hebt over jouw leven nu? Wat werd er tot heden nog niet in jou gehoord wat wel alle aandacht verdiende? Waar zit het grootste pijnpunt?

Inbegrepen in deze intensive

 • Twee uitgebreide ochtenden van ieder 3 uur.
 • Twee vervolgsessies (zoom of live) van een 1 uur per sessie, een periode na de tweedaagse om te zien hoe de inzichten zijn geland en welke nieuwe inzichten je nog hebt opgedaan.
 • Een Ziek van verlangen werkboek
 • En verschillende bonussen zoals:
  – de online cursus van de Diepere Waarheid (twv €97),
  – het Ziek van verlangen online pakket (twv €397)
  – de Weten wat je wilt cursus (twv €121)
  – en Het Praktiseer je eigen wijsheid spel (twv €24,95)

  Kijk voor de investering van een intensive onderaan de pagina. 

“Hoewel haar blogs een schot in de roos waren, dacht ik dat ik beter naar een ouder iemand kon gaan met ervaring met een huwelijk en kinderen… Toen ik eindelijk contact zocht, was er meteen een klik.”


Pas een jaar nadat ik de eerste blog van Anne al googelend vond heb ik werkelijk contact gezocht. Hoewel haar blogs een schot in de roos waren, dacht ik dat ik beter naar een ouder iemand kon gaan met ervaring met een huwelijk en kinderen. Toen ik eindelijk contact zocht was er meteen een klik waardoor ik eindelijk wél durfde zeggen wat er in mij leefde en tussen alle woorden door beetje bij beetje leerde ontdekken wat mijn verlangen is.

Het was heerlijk iemand te ontmoeten die niet gehinderd werd door allerlei eigen opvattingen, verhalen en ervaringen. Anne keek met een bepaalde wijsheid gewoon naar mij en hielp me ontwarren wat ik dacht en voelde.

Harriette

Wat ben ik blij dat ik deze bijzondere tijd met Anne heb mogen beleven.

Anne heeft mij inzichten gegeven, tips, en ik voelde mij heel erg op mijn gemak. We hebben prachtig gesprekken gevoerd en wat heb jij me geholpen om veel meer te luisteren naar je eigen IK. Dat je er mag zijn. Bedankt lieve Anne!

Loes

“Ik vind Anne heel wijs en haar persoonlijke benadering vind ik heel prettig en voelt als thuiskomen. Ze verweeft prachtig inzichten uit de spiritualiteit, psychologie en filosofie. Die diepte en rauwheid, echtheid is heel helend.”

Ik zocht op internet met de zoekterm “ziek van verlangen” en zo kwam ik bij Anne. Ik voelde me letterlijk ziek van verlangen. Het contact met mijn vriend werd steeds moeilijker, steeds meer op afstand en o wat deed dat pijn. Ik wilde die afstand niet, wilde vasthouden, nabij zijn, onze liefde beleven. Ik voelde me machteloos.

Wat ik zo fijn vond van Anne was dat het gevoel er helemaal mocht zijn. Dat we samen in die liefde doken, in die haast soms obsessieve verliefdheid. Wat was er zo bijzonder aan deze man en aan onze verbinding? Wat zou er gebeuren als ik losliet? Wat waren mijn werkelijke gevoelens, wat lag er onder?

Een paar momenten die ik zo bijzonder vond:

-dat ze me inzicht gaf in hoe onzuiver ik met hem communiceerde, niet vanuit mijn hart

-dat ze me stil liet staan en stil liet worden

-dat ze oefeningen had waardoor ik niet meer in mijn hoofd ging maar puur in mijn lijf en mijn gevoel.

Ik vind Anne heel wijs en haar persoonlijke benadering vind ik heel prettig en voelt als thuiskomen. Ze verweeft prachtig inzichten uit de spiritualiteit, psychologie en filosofie. Die diepte en rauwheid, echtheid is heel helend.

Ik kan nu zuiverder kijken naar het contact met mijn vriend. Soms doet het pijn en is er verdriet. Dat mag er zijn. Soms is er boosheid maar vanuit die emotie reageer ik niet meer naar hem. Omdat het in mijn ervaring alleen maar meer afstand geeft en meer machteloosheid. Het werkt ook breder door, in liefde die je aantrekt en je manier van communiceren met andere dierbaren. Heel mooi en ik ben er dankbaar voor.

Anoniem

Ik voelde me opgelucht, kon aan mijn gevoel toegeven en bleef minder in twijfel stand (pro en con’s blijven afwegen)… Na de intensive voelde ik me
rustiger en zeker in mijn keuze. Anne is een topper!

“Voor de intensive voelde ik me onrustig, onzeker over een keuze die ik te maken had. Het was fijn om open te spreken over onzekerheden en twijfels en geleerd meer bij mezelf te blijven en te proberen vanuit stilte/rust te voelen in plaats van in ratio te blijven..Ik voelde me opgelucht, kon aan mijn gevoel toegeven en bleef minder in twijfel stand (pro en con’s blijven afwegen)… Na de intensive voelde ik me  rustiger en zeker in mijn keuze. Anne is een topper!

Als ik iets wil zeggen tegen andere vrouwen, dan is het dit:

We zijn verantwoordelijk voor ons eigen geluk – anderen ook. Maak er wat van en volg je hart/je gevoel…wees niet
bang..leef!”

Anoniem

Ik wou dat ik deze methode ten tijden van mijn verboden verliefdheden had gekend. Ik werd me destijds pas na een paar keer bewust, dat de verliefdheid steeds niet meer dan een paracetamol was en er een diepere pijn speelde. Daarnaast laat deze methode in mijn ogen zien, dat er meer mensen soms ziek zijn van verlangen. Je bent hier niet alleen in en bent zeker geen “slecht mens” als het je een keer overkomt.

Ziek van verlangen overkomt ons allemaal een keer of zelfs vaker. Methodes als deze maken het mogelijk om “het grotere” achter de verliefdheid te zien. Om het uit de taboesfeer te halen en te laten zien dat er vaak meer speelt dan enkel zwart-wit verliefdheid.

Cindy Stal

Spiritueel levenscoach - Business healing

 

Als jij op deze pagina bent beland en je voelt dat je geraakt wordt: neem dit dan serieus.

Ik wil met nadruk zeggen dat jouw verlangen naar een ander jou niet voor niets overkomt.


Jij mag de diepte in gaan.
Jij mág dit werk van de ziel aangaan.
Jij mag achter de prachtige, grote waarheid komen die achter jouw verlangen schuilt.
Een waarheid die je hart verruimt en je de zin en de liefde in je leven weer teruggeeft.
Een waarheid die je JOUW LEVEN weer teruggeeft.

 

 

 

Voor wie is een intensive en voor wie niet?

Voor wie is dit?

 

 • Voor als je merkt dat je door de bomen het bos niet meer ziet
 • Je hebt behoefte aan 1-1 begeleiding
 • Je wilt je verhaal kwijt kunnen en zonder veroordeeld te worden
 • Je weet dat de huidige manier van denken, die je nu al een hele tijd toepast, je niet verder helpt. Pas als we anders gaan denken, openen er andere deuren voor ons.
 • Ik voel goed voor jou. Je hebt al het een en ander op de website bekeken, dit heeft je geraakt en dit heeft je al anders laten kijken naar jouw situatie nu. Je durft de sprong te wagen om het échte werk aan te gaan.
 • Je begeeft je in een crisis. Meerdere partijen trekken aan je (dit kan ook gevoelsmatig zijn) en je wilt jouw eigen stem kunnen horen in dit grootste verhaal.
 • Je staat open voor een mystiek, spirituele benadering van wat je nu meemaakt. Omdat het je raakt, en al het andere geen antwoorden lijken te geven op jouw vragen. 
 • Je bent er klaar voor om jouw waarheid te horen.
 • Je respecteert grenzen. En je respecteert mij als begeleider.
 • Je neemt je eigen verantwoordelijkheid in dit proces. Als je iets niet begrijpt of vragen hebt, laat je dit aan me weten. 

 

Voor wie dit niet is

 

 • Als je niet het werk wilt doen dat bij een intensive hoort. 
 • Ik voel niet goed voor jou aan. 
 • Je hebt een traumatisch verleden en hebt hier nog niet met een professional aan gewerkt. In dit geval raad ik je aan om professionele, therapeutische hulp te zoeken. Ik ben een spiritueel begeleider, dus geen therapeut, psycholoog of psychiater.
 • Je financieel schulden hebt en moeilijk de touwtjes aaneen kunt knopen.

 

 

Als je erover denkt om deze intensive te doen, dan zeg ik: Beste investering ooit, gewoon DOEN! Anne is zooooo goed!

Voor deze intensive voelde ik me radeloos. De intensive vond ik heel mooi, en heel rustgevend. Ik ervaarde in mijzelf een enorme kennis en wijsheid, mag daar meer op vertrouwen en beter naar luisteren. Het nu in de praktijk brengen en implementeren in mijn dagelijkse leven is de grootste uitdaging voor nu.

Lieve Anne, het is echt waar, jij bent de beste! Jij pakt meteen het moment als het hoofd met je op de loop gaat. Ik heb heel veel therapieën gedaan, en daar ervaarde ik het altijd; ik wist het allemaal wel maar er was geen gelegenheid om het te doorvoelen wat ik bijvoorbeeld zei. Jij pakte dat moment meteen, en ja, even voelen, wat gebeurt er nu. Dat is zo effectief geweest, ik heb jaren in mijn hoofd gezeten en nu mag mijn lijf weer meedoen. Ik ben daar heel blij mee, en ik begrijp nu beter hoe belangrijk het is om naar binnen te gaan en te voelen voelen voelen…Als je erover denkt om deze intensive te doen, dan zeg ik: Beste investering ooit, gewoon DOEN! Aanmelden en aan de slag, Anne is zooooo goed!

– Iris (Iris deed de Wijs in verlangen intensive. Ze is doof en met haar werkte ik via teams en ondertiteling.)

Waarom bij mij?

Ik heb al ruim tien jaar persoonlijke ervaring en zeven jaar professionele ervaring met dit onderwerp. Ik heb bij mezelf én de mensen die ik begeleid (gemiddeld 20 per jaar met dit onderwerp) mogen ervaren hoe diepgaand, onschuldig, maar ook spannend dit onderwerp is.

Deze fase in je leven is als een vergrootglas dat over je leven wordt gelegd: waar mag meer aandacht naar toe gaan? Wat werd eerder verwaarloosd? Wat was het, wat je ongelukkig maakte? Waar mag meer eerlijkheid komen? Naar jezelf én naar de ander? Zodat niet alleen jij, maar álle mensen om je heen er profijt van hebben? 

Ik heb ontdekt dat het Ziek van verlangen-zijn maar één ding wil: ons naar ons ware zelf brengen. En naar een ware aard van het leven en de liefde. Dit is een wonderbaarlijk én rauw proces.

Een intensive is géén eenrichtingsverkeer waarin je vragen stelt en ik antwoord geef. We gaan samen de diepte in om de waarheid boven tafel te halen. 

Welke gedachte is waar?
Van alle verhalen die je nu hebt over jouw huidige situatie, is er één verhaal dat klopt. Vaak is dit een verhaal waar je niet bij kunt komen als je je gestrest, angstig en gespannen voelt. Het ene verhaal dat wél klopt; lucht op, ‘bevrijd je’ en geeft je de ruimte om te kunnen ademen.

Dit verhaal gaat voorbij overtuigingen; voorbij enge gedachten, voorbij schaamte, voorbij angst. Samen met mij zak je dieper naar wat werkelijk waar is voor jou. En wat nu mag gebeuren.

Sterker nog: wat werkelijk Waar is gaat voorbij aan wat we kunnen bedenken.

 

Mijn aanpak is persoonlijk en reikt verder dan mijn eigen leven: Als ervaringsdeskundige, met kennis van verschillende generaties voor mij die dit thema in hun leven meedroegen (mijn moeder, mijn inmiddels overleden broer, mijn opa, etc), neem ik Ziek van Verlangen heel serieus.

Het wordt door de huidige maatschappij niet goed begrepen. Het is een taboe.
En wanneer iets is een taboe is, wordt er door een groot deel van de mensen een onjuist verhaal verteld over wat er werkelijk gebeurd als dit je overkomt. Maar ten gevolge van het taboe, schamen we ons, durven we ons niet uit te spreken, zien we het als iets dat slecht is… 
In wezen is ziek van verlangen-zijn een geschenk van het Leven om je ware zelf te her-ontdekken en te gaan leven. Om de liefde in jezelf weer aan te boren: voor jezelf, voor jouw leven en voor de mensen om je heen. Om dat wat je al een lange tijd genegeerd hebt, weer een plek te geven in je leven. Om grote, pijnlijke wonden in jezelf die er al jaren zijn, te helen.

Het is een grote uitnodiging om weer vanuit liefde; vanuit jouw specifieke vorm van liefde (jouw wezenstrilling) die jij mag uitdragen in dit leven, te gaan leven. 

Tijdens deze intensive leer ik je veel over dit thema op een persoonlijke wijze. Zodat ook jij een voorbeeld wordt voor anderen en laat zien hoe het anders kan. En dat het niet zo eng hoeft te zijn als dat het nu dikwijls lijkt te zijn.

Jij bent één van de mensen die een voorloper mag zijn in het anders (be)leven van dit probleem. Jij bent één van de mensen die het leven op aarde in deze specifieke energie mag helen.

Van kinds af aan ben ik opgeleid door mijn moeder (Kitty Vromen, transformatietherapeut en trainer in opstellingenwerk, Byron Katie, lichaamswerk en meer) om de weg naar mijn eigen wijsheid te bewandelen en vanuit deze kennis te handelen. De methodes die ik deze dag met jou ga doen heb ik zelf ontwikkeld naar de levensvragen die ik had in mijn leven, allen geïnspireerd op het opstellingenwerk, energetisch werk en Byron Katie. De weg naar binnen: zelfontwikkeling, is mijn beroep geworden en ik begeleid nu anderen hoe ze hun eigen wijsheid kunnen ontwarren van verhalen uit angst en pijn. De methode Ziek van Verlangen is nergens op de markt meer verkrijgbaar, alleen tijdens deze dag. Er bestaat tot nu toe geen andere zelfhulpmethode die binnen zo’n korte tijd, op zo’n heldere wijze het verlangen naar een ander in kaart brengt. 

 

Mijn begeleiding als coach breng ik een grotere waarheid met humor en lichtheid en een zeer menselijk aanpak. Dikwijls zeggen mensen dat ik een stuk nuchterder en aardser overkom dan ik op mijn website doe vermoeden, haha. 🙂
In mijn begeleiding verbind ik me van mens tot mens en tasten we in de diepere lagen van ons zijn, waar vanuit we ontdekken wat nu het meeste Waar is en hoe we dit praktisch kunnen omzetten. We doen er alles aan zodat jij joúw waarheid weer gaat vinden. 

“Ik vond het spannend om mezelf te laten zien in wat ik tegenkwam.
Durfde ik zelf naar dit deel in mij te gaan? En durfde ik dit ook bij jou te gaan doen? Maar ik vond dat het erg goed ging.

(…) Er kunnen heel wat therapeuten nog wat van Anne leren. “

Ik vind dat jij heel goed in staat bent om dichtbij te blijven. Om, wat er ook gebeurt, erbij te blijven.  

Er kunnen heel wat therapeuten nog wat van jou leren. Je hebt de moed om bij iets wat heel moeilijk en pijnlijk is, aanwezig te blijven. Je vulde niets in. Dit werkte heel helend voor me.”

Laura

Dit is jouw investering voor een intensive: 

€1450,-

ipv €2351,95

 • 8 uur aan coachingsessies à €200 t.w.v. €1600
 • Ziek van verlangen werkboek t.w.v.€30
 • Praktiseer je eigen wijsheid spel t.w.v. €24,95
 • Het Wijs in verlangen online pakket als naslagwerk t.w.v. €497
 • Tussendoor contact kunnen opnemen voor vragen of wanneer je het moeilijk hebt twv €200

 

Het totaalbedrag is incl. 21% btw.

Liever in termijnen?

 In één keer: €1450

In twee termijnen: €750

In drie termijnen: €550

Over maximaal 3 maanden verspreid.

"Ik maakte een enorme reis 'naar binnen' en ontdekte waar het grote verlangen vandaan kwam, de kant van mij die ik (onbewust) al zo'n lange tijd geen aandacht gaf."

Ik werd compleet overvallen door heftige gevoelens voor een ander, en dat bleek wederzijds. Ik wist niet wat mij overkwam. We hadden het thuis toch goed samen? In paniek kwam ik in contact met Anne. Heel blij was ik dat ik op korte termijn al bij haar terecht kon. Anne heeft mij geholpen met de enorme worsteling in mijzelf. Met haar kon ik dichter bij mijn gevoel komen en mijn hoofd even 'in de parkeerstand' zetten. Ik maakte een enorme reis 'naar binnen' en ontdekte waar het grote verlangen vandaan kwam, de kant van mij die ik (onbewust) al zo'n lange tijd geen aandacht gaf. En ik vond de kracht en moed om mijn leven echt te veranderen. Het was zo ontzettend fijn om door iemand geholpen te worden die precies begrijpt door welk ongelooflijk proces je gaat bij het verliefd worden op een ander en de ingewikkelde keuzes die daarmee samenhangen. Lieve Anne, ik ben je zo enorm dankbaar, je was (en bent nog steeds) mijn 'lifeline' in deze crisis.

Paulien

 

 

 

 

 

 

Waar

Een deel van de intensive vindt plaats in mijn huis en praktijk in Leuth, een dorpje bij Nijmegen. (Klik hier voor meer foto’s) Leuth is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (de bus stopt vóór de deur) en met de auto. (Je parkeert gratis in het hofje waar ons huis onderdeel van is.) De rust, de natuur en de huiselijke atmosfeer laten je al gauw op je gemak voelen zodat we samen de diepte in kunnen gaan.

Lukt het niet om langs te komen? Via Teams of Zoom is een intensive ook mogelijk. Hiermee is het ook mogelijk om met ondertiteling te werken voor als je slechthorend of doof bent.

Wil je overnachten?
Ik adviseer je graag een fijne B&B of hotel in de buurt. 

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en wil graag met je aan het werk om erachter te komen wie jij wezenlijk bent. Ik gun jou zoveel meer duidelijkheid over de situatie waarin je je nu begeeft, want die informatie ís beschikbaar! En ik gun je het gevoel van vrijheid, de passie die van nature in je leeft, de kracht en de levenslust. Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Je kunt veel meer hier aan doen dat je je nu voor mogelijk kunt houden! 

Klik op de button hieronder om de vragenlijst in te vullen. Vul deze met aandacht in, neem er even de tijd voor. 

Vul alleen de vragenlijst in als je ook écht een klik lijkt te voelen met mij en mijn werk. 

Als we een gesprek via zoom aangaan, bespreken we jouw wensen en voelen we of er een wederzijdse klik is om deze tijd samen aan te gaan. Jouw innerlijke wereld neem ik heel serieus en ik kijk graag dieper met jou naar wat er speelt.

Succes met het invullen van de vragen!

 

Een intakesessie duurt 60 minuten en gaat via zoom. Het gesprek dient om samen te voelen of er een wederzijdse klik is om op diepgaand niveau te kunnen werken. Het gesprek bedraagt €121,- en is exclusief de investering van een intensive.

Eerst nog zelfstandig aan de slag?