Ziek van verlangen:
wat gebeurt er op dit moment
in jouw onderbewuste?

Hieronder vind je verschillende inspirerende blogs die je bewustzijn verruimen over wat je nu tegenkomt

Aandacht geven aan het onderzoek naar de diepere betekenis van jouw verlangen, zorgt voor begrip.
Begrip zorgt voor ontspanning.
En ontspanning zorgt voor toegang tot een waarheid waar je in een stressvolle staat van zijn niet bij kunt komen. Alleen zo ben je in staat tot het maken van gezonde keuzes.

Zet een kop thee of kopje koffie klaar, zorg dat iemand in de buurt is en neem de tijd om jezelf te informeren

 

Naar welke titel gaat je aandacht uit?

Heb je nog vragen? Of begrijp je iets niet zo goed? Voel je vrij om me te mailen.

Bekentenis

Bekentenis

Op de camping sta ik bij de afwas en ik raak aan de praat met een wat oudere Nederlandse man. Hij vraagt wat voor werk ik doe. Een vraag die voor sommigen eenvoudig te beantwoorden is, maar ik vind het altijd een spannende vraag die ik met zorg beantwoord. Eerst...

Van nature

Van nature

Hij zit op de ene bank, ik op de andere. Starend in de leegte geeft hij antwoord op mijn vraag. "Ik kan het gewoon niet, Anne... Ik zou het wel willen, maar iedere keer als ik in de buurt van een aanraking kom, voel ik zo'n weerstand." Mijn hart krimpt ineen. Met de...