Ziek van verlangen:
wat gebeurt er op dit moment
in jouw onderbewuste?

Hieronder vind je verschillende inspirerende blogs en video’s die je bewustzijn verruimen over wat je nu tegenkomt.

Aandacht geven aan het onderzoek naar de diepere betekenis van jouw verlangen, zorgt voor begrip.
Begrip zorgt voor ontspanning.
En ontspanning zorgt voor toegang tot een waarheid waar je in een stressvolle staat van zijn niet bij kunt komen. Alleen zo ben je in staat tot het maken van gezonde keuzes.

Zet een kop thee of kopje koffie klaar, zorg dat niemand in de buurt is en neem de tijd om jezelf te informeren.

 

Naar welke titel gaat jouw aandacht uit?

Verliefd op een collega

Verliefd op een collega

Van alle mensen die vanaf 2016 in mijn praktijk komen, komt ongeveer 60% met een belangrijke vraag over het verlangen naar een dierbare collega. In mijn nieuwste podcastaflevering vertel ik over wat ik leerde over het diepere verhaal achter het verlangen naar iemand...

Omgaan met paniek

Omgaan met paniek

Ze praat snel. Ik hoor de paniek in haar stem via de speaker van mijn telefoon die op luidspreker staat. Met mijn ogen gesloten leun ik achterover in mijn stoel terwijl ik naar haar spraakwaterval luister. Ik ben opgehouden dingen te noteren in mijn notitieboekje....

Hoe ga je om met twijfel?

Hoe ga je om met twijfel?

Aarzelend zat ze voor me. Ze twijfelde of ze een bepaalde opdracht moest aannemen waar ze flink wat geld mee zou verdienen, maar… Ze vond vanaf het begin dat de organisatie een lelijke wijze van contact onderhouden had. “Ik zit niet in een situatie dat ik de opdracht...

Bekentenis

Bekentenis

Op de camping sta ik bij de afwas en ik raak aan de praat met een wat oudere Nederlandse man. Hij vraagt wat voor werk ik doe. Een vraag die voor sommigen eenvoudig te beantwoorden is, maar ik vind het altijd een spannende vraag die ik met zorg beantwoord. Eerst...