Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat anderen met zoveel bezieling hun werk doen? Dat ze zo overtuigd lijken te zijn van wat ze te geven hebben?
 

Het kan enorm confronterend zijn om anderen in hun kracht te zien staan. Een beetje irritant zelfs (als je heel eerlijk bent ;)). Of misschien benijd je de ander alleen en zou je zo graag willen zien hoe jij ervoor-kan-gaan-met-die-banaan in het leven. 


Shine like a diamo… banana

Ook jij wil shinen, natuurlijk. Ook jij wil je plek innemen in deze wereld. Ook jij wil alles geven voor een zinvol leven. Toch? 
Het kan zijn dat je allang weet wat je wilt of een goed idee ervan hebt. 
In dat geval: good for you. 

Maar mocht dat niet zo zijn of mocht je geïnteresseerd zijn naar verdieping in jouw gave, dan heb ik iets voor jou gemaakt om erachter te komen wat jouw unieke gave is. Voor slechts €17 ga je samen met mijn stem in je oren 60 minuten lang meer dan 13 inzichtvragen beantwoorden die jou inzicht geven in waar jouw kracht ligt.
En aan het eind van deze oefening weet jij wat jouw unieke gave is. Het is een speelse, lichte oefening die verrassend veel diepgang geeft.

Je gave is dat wat jij hebt te geven aan de wereld. Het is een kostbare, scheppende energie die in je leeft
en die altijd weer opzoek is naar nieuwe vormen
om cadeautjes aan de wereld te creëren.
Dit kan dus iedere dag(!) anders zijn,
maar als je wéét wat jouw gave is,
kan iedere dag bijzonder worden.

Iedereen heeft een andere gave.
Het is niet gek als jij niet weet wat jouw gave is, het is niet iets dat we op school geleerd krijgen. Maar met mijn oefening kan je er gemakkelijk achter komen. 

Je vindt de audio oefening in mijn webwinkel onder de naam: ‘ontdek je gave’. Of klik op de gele button. 

Deze super spirituele hart-foto is gemaakt in Connecticut, Amerika (2018) toen ik even heel blij was met mijn keuze om naar Amerika te gaan en in de laatste weken direct met mijn gave aan het werk te gaan. Iedere dag zoekt een gave naar nieuwe uitingsvormen, maar in deze laatste weken heb ik non-stop geschreven aan mijn eigen boek. (Waar ik nog mee bezig ben, trouwens. Maar Zinvol Rouwen, het boek dat ik met mijn moeder schreef komt op 17 november uit en is vanaf 19 november te koop!) Ik was intens, ZIELSgelukkig. Dit gun ik iedereen. Als je je gave weet, wordt het leven toch echt wel een stuk leuker en gemakkelijker.

  

“The most regretful people on earth are those who felt the call to creative work, who felt their own creative power restive and uprising, and gave to it neither power nor time.” 

– Mary Oliver, uit Upstream (Essays)