In deze aflevering vertel ik mijn persoonlijke verhaal over het innerlijk bevriezen: een, ietwat akelig, mechanisme waarbij het lichaam het overneemt zodra we geraakt worden. Het overkomt ons allemaal wel eens, en daarom is het tijd om er wat meer woorden aan te geven. Zeker omdat ik hetzelfde mechanisme zie terugkomen in de huidige pandemie. Wat is het doel van het innerlijk bevriezen? Hoe ziet het eruit? Je hoort het in deze aflevering.

Ik ben benieuwd wat jou mag raken in dit verhaal! Leuk dat je luistert!

 

Interesse in de (gechannelde) audio opname die ik noem?
Kijk hier

Interesse in een mini-retraite?
Mail naar [email protected]

Bij mijn podcasts horen ook digitale, geïllustreerde liefdesbrieven. Abonneer je hier gratis op deze wekelijkse cadeautjes in je inbox:
Klik hier om je aan te melden

Alle liefs,
Anne

Verliefd op een collega

Verliefd op een collega

Van alle mensen die vanaf 2016 in mijn praktijk komen, komt ongeveer 60% met een belangrijke vraag over het verlangen naar een dierbare collega. In mijn nieuwste podcastaflevering vertel ik over wat ik leerde over het diepere verhaal achter het verlangen naar iemand...

Spreken vanuit je hart (video)

Spreken vanuit je hart (video)

Spreken vanuit je hart, hoe doe je dat? In deze korte video vertel ik er meer over. Is het iets magisch, iets ongrijpbaars of... valt het door iedereen te leren?En wat is het verschil tussen spreken vanuit het hart en spreken vanuit de mind? Ten slotte neem ik je mee...

Zwijgen: niet kunnen spreken

Zwijgen: niet kunnen spreken

Een oudere vrouw stapt voor mij de bus in. Haar mondkapje zit onder haar neus en de buschauffeur wijst haar erop deze over haar neus te trekken, met een enigszins strenge toon in zijn stem. Ze opent haar tas om haar ov-chipkaart eruit te halen en haar mondkapje...

Schaamte

Schaamte

Deze persoonlijke, openhartige blog gaat over schaamte en het over het gevoel dat je 'stilstaat' in je leven.  Ik wil graag mijn hoed als mystica afzetten en gewoon Anne zijn. De Anne die in het zuiden van Limburg is opgegroeid tussen drie lieve oudere broers en twee...