Van alle mensen die vanaf 2016 in mijn praktijk komen, komt ongeveer 60% met een belangrijke vraag over het verlangen naar een dierbare collega.

In mijn nieuwste podcastaflevering vertel ik over wat ik leerde over het diepere verhaal achter het verlangen naar iemand op de werkplek.

Of je nu verliefd bent op een collega of niet, ik denk dat het voor iedereen die op dit moment ‘ziek van verlangen’ is, reuze interessant is.

Aan het eind van de aflevering weet jij:

  • Dat er een onbewust programma in jouw verlangens speelt, dat de baas is over jouw keuzes. Dit betekent dat je met je verstand nee kan zeggen tegen vreemdgaan of een affaire, maar je jezelf niet tegen altijd tegen kan houden een affaire te beginnen…
    (Dit is ook hele relevante informatie voor de partners van, die beter willen begrijpen waarom hun partner is vreemdgegaan.)

  • Hoe de diepere betekenis van jouw verlangen de ‘split’ tussen onze ‘werkende ik’ én de ‘ik die we thuis, bij onze partner, zijn’ probeert te overbruggen.

  • Dat de betreffende collega jouw ware zelf laat zien, geheeld van pijn uit het verleden.

  • Waarom vrouwen de kans krijgen hun ware zelf op het werk te ontdekken.

  • Dat daar waar onze ouders gestopt zijn in hun huwelijk of relatie, wij in ons liefdesleven verdergaan.

  • Hoe dat wat je met je collega ervaart, een heling is voor een wond in jezelf.


Luister naar de gehele aflevering op
soundcloud, spotify of apple podcasts.

Het is een groots verhaal. Deze aflevering staat bomvol interessante wijsheid die jou op een boeiend, nieuw pad zal brengen. Misschien moet je het ook 2x luisteren voordat je echt alles hebt gehoord.

Ik wens je toe dat kwartjes gaan vallen en je rust mag ervaren tijdens het luisteren.

Warme groet,

Anne

 

Zelfstandig aan de slag? Heb je al gehoord van hét online pakket waarin je WIJS word in je verlangen?

 

Meer blogs over ziek van verlangen-zijn?

Omgaan met paniek

Omgaan met paniek

Ze praat snel. Ik hoor de paniek in haar stem via de speaker van mijn telefoon die op luidspreker staat. Met mijn ogen gesloten leun ik achterover in mijn stoel terwijl ik naar haar spraakwaterval luister. Ik ben opgehouden dingen te noteren in mijn notitieboekje....

Hoe ga je om met twijfel?

Hoe ga je om met twijfel?

Aarzelend zat ze voor me. Ze twijfelde of ze een bepaalde opdracht moest aannemen waar ze flink wat geld mee zou verdienen, maar… Ze vond vanaf het begin dat de organisatie een lelijke wijze van contact onderhouden had. “Ik zit niet in een situatie dat ik de opdracht...

Bekentenis

Bekentenis

Op de camping sta ik bij de afwas en ik raak aan de praat met een wat oudere Nederlandse man. Hij vraagt wat voor werk ik doe. Een vraag die voor sommigen eenvoudig te beantwoorden is, maar ik vind het altijd een spannende vraag die ik met zorg beantwoord. Eerst...