In de podcast ‘Deeper, please’ spreek ik alleen of samen met anderen over leren leven vanuit de diepere lagen van ons bewustzijn. 

Deze tweede aflevering gaat over de gedachte: ‘he’s just not that into you’. Is een man echt niet in je geïnteresseerd als hij niet reageert?
Of zit er meer achter? En wat kan jij eraan doen?

Aan de hand van een wat diepgaandere kijk naar deze uitspraak, geef ik een aantal inzichtvragen waarmee je direct aan de slag kunt gaan. En weer een gezonde positie kunt innemen in jouw relatie tot de ander.

En je hoort mijn vriend en mij op zondagochtend aan de keukentafel kletsen over dit onderwerp. Hoe kijkt hij hiernaar? Je krijgt veel intieme informatie te horen over mijn vreemdgaan verleden en hoe hij hiermee om is gegaan. (Roddelblaadje.nl)

Deze aflevering gaat over: relaties, loslaten, vreemdgaan

Spreker: Anne van der Sligte

Praktische spiritualiteit, with a lisp.

 
 

Abonneer je op de podcast om er zeker van te zijn om geen toekomstige afleveringen te missen. Abonneren kan via de apple podcasts app (zoek naar Deeper, please of klik op de button) of voor samsung etc, gebruikers: abonneer op soundcloud (button of de soundcloud app.

 

Verliefd op een collega

Verliefd op een collega

Van alle mensen die vanaf 2016 in mijn praktijk komen, komt ongeveer 60% met een belangrijke vraag over het verlangen naar een dierbare collega. In mijn nieuwste podcastaflevering vertel ik over wat ik leerde over het diepere verhaal achter het verlangen naar iemand...

Omgaan met paniek

Omgaan met paniek

Ze praat snel. Ik hoor de paniek in haar stem via de speaker van mijn telefoon die op luidspreker staat. Met mijn ogen gesloten leun ik achterover in mijn stoel terwijl ik naar haar spraakwaterval luister. Ik ben opgehouden dingen te noteren in mijn notitieboekje....

De grootsheid in jou

De grootsheid in jou

Hoezeer we ook met onszelf in de knoop kunnen zitten Hoe lelijk we naar onszelf kunnen praten  Hoezeer we de hoop op een goede toekomst ook opgegeven kunnen hebben en totaal geen perspectief meer zien Hoe donker het innerlijk nu kan zijn op momenten Hoe fel het...

Eenzaamheid vermomt zich in vele jasjes

Eenzaamheid vermomt zich in vele jasjes

artwork van Brian Kershisnik Met hangende schouders staar ik naar het door mij eerder volgekladde papiertje met alle dingen die ik van mezelf nog moet doen. Ik heb nog twee weken, denk ik bij mezelf, voordat de coachingspraktijk weer opengaat. Voor die tijd moet het...

Als mensen niet doen wat je wilt dat ze doen

Als mensen niet doen wat je wilt dat ze doen

Met een zwaar gemoed slenter ik door de stad. Ik had het voornemen om in de bibliotheek door tijdschriften te bladeren waarin ik zou kunnen staan met het werk dat ik doe. Ik weet niet of je ooit die advertentie gezien hebt voor de cursus: ‘How to be a magazine...